צפה בגרסא המלאה : פנס בגבה
שמעו אחים שלי עשיתי פנס בגבה לפני כמה ימים..
הקיצר רציתי לשאול אם מישהו עשה פעם? כמה זמן לוקח לזה לצמוח
מחדש ולהסתדר? וד'א ממה שהבנתי עכשיו השיער יגדל יותר עבה, ויותר מהר בגלל שהוא עשה פיניש עם סכין, חשבתי אולי להוריד את מה שצומח עם פנצטה פעם ראשונה כדי שזה יוציא את השערה מהשורש ויחדש אותה בעצם...וככה היא תגדל רגיל, מה אתם אומרים?
שמעו אחים שלי עשיתי פנס בגבה לפני כמה ימים..
הקיצר רציתי לשאול אם מישהו עשה פעם? כמה זמן לוקח לזה לצמוח
מחדש ולהסתדר? וד'א ממה שהבנתי עכשיו השיער יגדל יותר עבה, ויותר מהר בגלל שהוא עשה פיניש עם סכין, חשבתי אולי להוריד את מה שצומח עם פנצטה פעם ראשונה כדי שזה יוציא את השערה מהשורש ויחדש אותה בעצם...וככה היא תגדל רגיל, מה אתם אומרים?
עשיתי פעם
יגדל אותו דבר
קצב הגדילה - תלוי כמה שעיר אתה :)
נ.ב
הפנס שעשיתי היה מהראש (הצד , הדירוג) לגבה כאילו "פנס מתמשך" היה אחד היפים ת'אמת
עשיתי פעם
יגדל אותו דבר
קצב הגדילה - תלוי כמה שעיר אתה :)
נ.ב
הפנס שעשיתי היה מהראש (הצד , הדירוג) לגבה כאילו "פנס מתמשך" היה אחד היפים ת'אמת
גם אצלי זה ככה אחי.. בידיוק ככה..בתמונה לא יצא משו אבל הנה
http://shx-filer.shox.co.il/shx_imgs/478/682/4/133/653/3.jpg
בקשר לשעירות אני לא מהחלקים...אבל אני לא שעיר בצורה מיוחדת..
אהה נראה נחמד,למה אתה רוצה שיצמח?
לא רוצה שיצמח תאמת...יש מצב אני יתחזק את זה ככה לזמן הקרוב עם פינצטה...מה אתם אומרים בקשר לקטע של הפינצטה?
Night_Wolf
04-06-07, 19:01
מזה אחי למה עשיתה את זה?
זה יצמח יקח לזה טיפה זמן שבועיים אתה מסודר.
חחחחחחחחחחח זה נראה כאילו נחתכת בגילוח
Night_Wolf
04-06-07, 19:09
איזה קטלני זה שהעניים יוצאות בתמונה בצבא אדום ניראה כמו שליחות קטלנית:XDemoticon:
חחח כן יש לי עיניים מוזרות..
בכל מקרה התמונה זה לא משהו..במציאות זה ניראה יותר טוב
אבל עדיין אף אחד לא ענה לי בקשר לפינצטה<?
בתור כאלה שמורידים הרבה שיערות, כדאי או לא?
גם אצלי זה ככה אחי.. בידיוק ככה..בתמונה לא יצא משו אבל הנה
http://shx-filer.shox.co.il/shx_imgs/478/682/4/133/653/3.jpg
בקשר לשעירות אני לא מהחלקים...אבל אני לא שעיר בצורה מיוחדת..
אתה נראה כמו אחרי ניתוח! O:
ד''א, תוריד עם פינצטה אם בא לך לשמור...
זה בדיוק כמו שהבנות מורידות גבות ושומרות.
אהבתי את התספורת שלך , הפנס יצא לא רע,
את יכול "לתחזק" אותו בעזרת פינצטה
לא אהבתי את הגילוח בצד
חח לא אוהב פנסים בכלל לא בגבה ולא בראש זה די ערביxd חח אבל כל אחד והטעם שלו
eyalamzleg
04-06-07, 20:44
אתה בטח מהשחיפים שהולכים אם גופיות וכובעים של בילהבונג וכל מילה שנייה שלך זה יא יצור
אני?חחח לא מה אני נראה לך הומו?לך תראה בזירת גולשים אנלא שחיף זה 1 ו2 אנלא איזה נטחן לא אוהב פנסים מה קרה מה אסור?עדיף תספורות נורמליות בלי הפנסים איפה עוד עושים פנסים אצלנו כבר מזמן הפסיקו לעשות
אתה בטח מהשחיפים שהולכים אם גופיות וכובעים של בילהבונג וכל מילה שנייה שלך זה יא יצור
מה הקשר יא מפגר...נתחיל מזה שאני לא שחיף...נמשיך מזה שאני לא פריק שכל שניה אומר יצור וכן אני הולך עם גופיות והולך עם כובעים של בילאבונג
אה הוא התכוון אלייך?חשבתי אליי חחחחח
אה הוא התכוון אלייך?חשבתי אליי חחחחח
גם אני לא הבנתי אחי...אבל אפשר להבין מהתגובות שלו שהוא זיין שכל ברמות אחי גם אצלך בפוסט של התמונות היא מחרטט במשקל
למה לעשות פנסים?? מה אתם אוהבים בנים או משהו? באמת שזה מיותר
למה לעשות פנסים?? מה אתם אוהבים בנים או משהו? באמת שזה מיותר
למה לעשות קעקוע? למה לעשות עגילים? למה להיות חטוב?
מה זה השאלה הזאת..? יש אנשים שחושבים שזה יפה..
מה פנס בגבה תיהודה לוי? חח סתם אחי יצא פצצה
למה לעשות קעקוע? למה לעשות עגילים? למה להיות חטוב?
מה זה השאלה הזאת..? יש אנשים שחושבים שזה יפה..
אני לא רוצה לעשות קעקוע כי זה יפה, אלא כי זה מסמל משהו.
ואם לפי דעתך זה יפה להראות כאילו מישהו עבד על הפרצוף שלך עם אזמל מנתחים אז תהמה :bye1:
moshe12007
06-06-07, 16:29
זה מגעילל
eyalamzleg
06-06-07, 16:45
1. פנ'סים זה לילדים קטנים בני 13 שהכי רחוק שהם ראו זה כוס באינטרנט
2. אתה כן שחיף
3. dstyle קפוץ לי גם אתה שחיף
1. פנ'סים זה לילדים קטנים בני 13 שהכי רחוק שהם ראו זה כוס באינטרנט
2. אתה כן שחיף
3. dstyle קפוץ לי גם אתה שחיף
מה אתה מדבר בכלל אייל המזלג אני לא רואה איפה הזכות דיבור כאן איפה...
שחיף אני לא אתה לא ראיתי אותי במציאות וכמה שאתה רואה אור יום ככה אני ראיתי כוסים ולא רק ראיתי ימתרוממם מניאק..! לך תוציא תתסכולים המיניים שלך על אחרים ימלטף שקים
eyalamzleg
06-06-07, 17:30
סבבה אז ראיתה כוסיות אבל מזה שווה ליראות אבל לא ליבדוק הא?...
תיסכוליים מיניים חחח בן כמה אתה בכלל? חחחח הייתי נותן לך 14
אחלה פנס
אבל לדעתי הגיע הזמן שתתחיל להתאמן כמו שצריך אתה רזה ארוך ידיים דקיקות כמו מקלות
וdstyle אתה אחד השחיפים כנראה שכחת לראות תמראה.
חח איזה" סוס" הdstyle
http://img239.imageshack.us/my.php?image=dscf1328md4.jpg
Antonator1
06-06-07, 17:43
אני לא רוצה לעשות קעקוע כי זה יפה, אלא כי זה מסמל משהו.
ואם לפי דעתך זה יפה להראות כאילו מישהו עבד על הפרצוף שלך עם אזמל מנתחים אז תהמה :bye1:
יותר לכיוון מכונת גילוח חשמלית שיצאה משליטה והתחילה להשתולל...
eyalamzleg
06-06-07, 17:49
^^ חחח
הידיים שלי דקות? אני שחיף?
http://shx-filer.shox.co.il/shx_imgs/478/682/4/105/421/7.jpg
וואלה, זה שרוב הפורום פה זה ילדים פליטים מהחברה\חנונים אנערף, לא אומר שאני ערס, זה רק מראה עד כמה הבודיבילדינג הזה פוגע לכם בחיים, אתם פשוט לא מסוגלים לשלב אותו עם החיים הרגילים, וככה יוצא שאתם חיים עוד בלפני 10 שנים.
לא קשור אחי..בלי להעליב אתה נרארה כמו מניאק בתמונה הזאת..אחד עם פוזה מציק כזה..ובתמונה עם החולצה יצאת "שחיף" כי רואים לך רק את האמות..
אליאב קרייסלר
06-06-07, 19:19
מה הקשר יא מפגר...נתחיל מזה שאני לא שחיף...נמשיך מזה שאני לא פריק שכל שניה אומר יצור וכן אני הולך עם גופיות והולך עם כובעים של בילאבונג
כמה זמן אתה מתאמן?
אליאב קרייסלר
06-06-07, 19:27
הידיים שלי דקות? אני שחיף?
אמממ כן בערך :mellow:
אליאב לקרוא לי שחיף, לא ניראה לי שאפשר, כי אם כן, אתה לא יודע מה זה שחיף. אולי אצלך מי שלא בגודל של ארנולד הוא שחיף..בכל מיקרה אני לא מתכוון להיות גדול בהרבה ממה שאני עכשיו, זאת לא המטרה שלי, אולי יש פה כאלה שמעדיפים להגעיל אנשים עם יד גדולה אחוז שומן גבוהה וסימני מתיחה אדומים ומגעילים, אני לא רוצה להיות כזה ולא מתכוון להיות כזה...מה גם שאין פה מקור להשוואה לאף אחד כי את מה שאני עשיתי לא ניראה לי שיש פה מישהו שעשה, ירדתי מ85 קילו ל67 קילו וכרגע אני על סביבות ה10 אחוז שומן, ולעומת אנשים רגילים, ולא שחיפים, אני נחשב גדול.
ומה אני יעשה שהרוב פה חושבים שאחד שמתלבש יפה, ואוהב להשקיע בעצמו לעשות פנים וכד' הוא ערס, המצב קשה..כניראה זה פשוט מקינאה, כל מי שלובש בילאבונג הוא ערס? מישהו שעושה פן? עזבו זה רק מראה פה כמה אנשים לא יוצאים פה מהבית חוץ מלמכון וכמה שהם חיים בתוך עצמם.. בתמונה הראשונה יצאתי אולי שחיף, כי היד מצולמת מקדימה וגם לא היה אכפת לי איך היא ניראת בתמונה הזאת כי לא היה כוונה לעשות פה פוזה של שריר או משו, בכל מקרה אני לא חושב שיש לי ידיים דקות בכלל.
יש לי 2 בגבה ימין ו1 בשמאל =/ מת על הבולשיט הזה
Antonator1
06-06-07, 19:39
אליאב לקרוא לי שחיף, לא ניראה לי שאפשר, כי אם כן, אתה לא יודע מה זה שחיף. אולי אצלך מי שלא בגודל של ארנולד הוא שחיף..בכל מיקרה אני לא מתכוון להיות גדול בהרבה ממה שאני עכשיו, זאת לא המטרה שלי, אולי יש פה כאלה שמעדיפים להגעיל אנשים עם יד גדולה אחוז שומן גבוהה וסימני מתיחה אדומים ומגעילים, אני לא רוצה להיות כזה ולא מתכוון להיות כזה...מה גם שאין פה מקור להשוואה לאף אחד כי את מה שאני עשיתי לא ניראה לי שיש פה מישהו שעשה, ירדתי מ85 קילו ל67 קילו וכרגע אני על סביבות ה10 אחוז שומן, ולעומת אנשים רגילים, ולא שחיפים, אני נחשב גדול.
ומה אני יעשה שהרוב פה חושבים שאחד שמתלבש יפה, ואוהב להשקיע בעצמו לעשות פנים וכד' הוא ערס, המצב קשה..כניראה זה פשוט מקינאה, כל מי שלובש בילאבונג הוא ערס? מישהו שעושה פן? עזבו זה רק מראה פה כמה אנשים לא יוצאים פה מהבית חוץ מלמכון וכמה שהם חיים בתוך עצמם.. בתמונה הראשונה יצאתי אולי שחיף, כי היד מצולמת מקדימה וגם לא היה אכפת לי איך היא ניראת בתמונה הזאת כי לא היה כוונה לעשות פה פוזה של שריר או משו, בכל מקרה אני לא חושב שיש לי ידיים דקות בכלל.
אתה לא ענק אבל בהחלט נראה טוב, זאת האמת למעשה. ובהחלט קורה לפעמים שבגלל בגד או תאורה מסוימים יוצאים יותר קטנים (ואף אחד פה בפורום לא באמת נראה 100% בגל תאורה ולבוש).
אתה לא ענק אבל בהחלט נראה טוב, זאת האמת למעשה. ובהחלט קורה לפעמים שבגלל בגד או תאורה מסוימים יוצאים יותר קטנים (ואף אחד פה בפורום לא באמת נראה 100% בגל תאורה ולבוש).
סוף סוף אחד שמדבר תכלס, וזה באמת נכון כי בסוג תאורה אחת אתה יכול להראות על 18% שומן ובתאורה שניה עם טיפה מרחק מהמצלמה על 8-9 אחוז.
ומזלגי...חחח אני ניקרע, אתה קורא לי שחיף?
http://img175.imageshack.us/img175/1271/minisnv30750ng9.jpg
http://img338.imageshack.us/img338/745/minisnv30744kp8.jpg
יש לי 2 בגבה ימין ו1 בשמאל =/ מת על הבולשיט הזה
למה הסמיילי הזה? יעני מה בגלל שכמה פה חושבים שכל מי שיש לו פנס בגבה ערס? עזוב אותך שכל אחד יעשה מה שבראש שלו..כל מי שיש לו בעיה עם זה אחי תאמין לי זה רק מקנאה..
חח קיבינימט אתה כאילו צוחק עליו?
אתה והוא דומים במבנה גוף אותו עובי יד בלי שום סימן ליד קדמית או יד אחרית
במקום כל הזיוני שכל עם הפנסים בגבה והפנים והבגדים באלפי שקלים שלי זה לא מפריע גם אני אוהב את זה
קיצר לך למכון תתאמן או שפשוט תראה עוד שחיף מצוי ותאמין לי שהרמה שלך היא עוד שחיף לא חסר כאלה ילדים קטנים עם חיטוב קל נראים אותו דבר
Antonator1
06-06-07, 19:54
בפאמפינג איירון יש קטע שפרנקו קולומבו עומד עם הגב לאורות ומראים את הפרונט שלו - הוא נראה בגלל תאורה לקויה על 20% ובלי חזה, כשעל במה אחרת עם תאורה מלמעלה הוא נראה אחרת לגמרי.
תסתכל לבד ותשווה
http://img338.imageshack.us/img338/745/minisnv30744kp8.jpg
אין אצלי זכר ליד קדמית? תשמע אחי תצא קצת החוצה ותיראה מה זה שחיף, אני לא יודע מה איתך אולי אתה גודל בדימונה וילדים שמה אוכלים קרינה מהכור וביגלל זה גודלים כמו מטורפים, ביחס למקומות רגילים - אני יחסית גדול. לא ענק, אבל גדול...שחיף עם חיטוב נחמד? וואלה לא יודע מה איתך אני בכלל לא חושב שאני שחיף ואפילו לא קרוב לזה, ההיקפים שלי לא מטורפים, ואני גם לא רוצה להיות כזה, זה הקטע, אם הייתי רוצה הייתי משקיע בזה יותר, הייתי עושה תקופות מסה כמו שצריך.
סבבה אחי
אם אתה מרוצה מהמראה שלך מי אני שיתווכח...
בהצלחה
eyalamzleg
06-06-07, 19:59
תיראה אני 1.85 שוקל 75 היקף מותניים 85 אני מאוד אבל מאוד רחב... אולי לא רואים את זה בתמונות...
הא וד"א אני מיתאמין 3 וחצי חודשיים....אז....
http://img504.imageshack.us/img504/6514/minisnv31524se5.jpg
אני אפתור את המחלוקת. שניכם שחיפונים
אז אז...בכל מיקרה אין לי זכות לדבר על איך שאני ניראה, אתה לא גדול יותר ממני וגם אם כן לא בהרבה. מילא היית ניראה טוב היית מדבר, יש לך חוסר פורפורציות מטורף כתפיים עצומות ולא קשורות לעולם...בכל מקרה לאנשים כמוך לא חושב שיש זכות להגיב על איך שאני ניראה בכלל, ובטח שלא אם אני ניראה יותר טוב ממך, הכל מקנאה, ילד טעון קיפוח
אני אפתור את המחלוקת. שניכם שחיפונים
ואתה גמד
eyalamzleg
06-06-07, 20:03
סליחה מה היקף מותניים שלך???
סליחה מה היקף מותניים שלך???
73-4
אני לא מבין מה אתה גאה בזה שיש לך מותניים רחבות, עם מותניים 80 ומשהו הייתי מתבייש לצאת מהבית
eyalamzleg
06-06-07, 20:12
אני לא מיתגאה זה נותן הבנה לגודל של הבן אדם.... תיראה את ההבדל של הרוחב בן הגב למותניים
ככה אתה יכול להיכנס לפרוצפציה של איך הבן אדם ניראה...
73-4
אני לא מבין מה אתה גאה בזה שיש לך מותניים רחבות, עם מותניים 80 ומשהו הייתי מתבייש לצאת מהבית
אולי הוא התכוון שהוא רחב בכתפיים.
עזוב אותך יחסים של מותניים, אתה לא יכול לבנאדם שניראה יותר טוב ממך שהוא שחיף, בטח לא בזילזול.
eyalamzleg
06-06-07, 20:20
אתה לא ניראה יותר טוב מימני אתה יותר קטן וחטוב מימני
ויש לי גב הרבה יותר יפה מישלך..:|
אהבתי ת'חולצה של הבילבונג יש לי הרבה כאלה אני חייב לקנות ת'חומה הזאת יש אותה גם לחבר שלי...
כולםם לשתוקק!!
גלעד הכי קרנף!!!
:)
דניאלו איך זה שאתה בפורום מעל שנה ולא העלת אף פעם תמונות?
מה אתה מדבר יש לך סתם גב שחור אתה גם הרבה פחות חטוב ממני...שתגיע לחיטוב שלי לא ישאר ממך כלום ודניאלו כן אחי חולצה פצצה יש להם עוד כמה חזקות השנה
וואלה אחי אין מה לראותת כי פרשתיי מלפני 7 חודשיים עקב פציעה וירדתייי המון המון, אבל אם זה יעזור לך לישון טוב בלילה אז אני שוקל 67 על 13 אחוז שומן 1.65... בתקופה של פעם באימונים שקלתי 76 על 14 אחוז שומן...
בדיוק שתכננתי לחזור עשיתי תאונה אם הקטנוע ויש לי פגיעות צוואר וגוף ואני לא יכול להתאמן, שוב.
דאבל..
כולם פה שחיפים!!!
מני אתה יודע מי ענק כן? :XDemoticon:
וואלה אחי אין מה לראותת כי פרשתיי מלפני 7 חודשיים עקב פציעה וירדתייי המון המון, אבל אם זה יעזור לך לישון טוב בלילה אז אני שוקל 67 על 13 אחוז שומן 1.65... בתקופה של פעם באימונים שקלתי 76 על 14 אחוז שומן...
בדיוק שתכננתי לחזור עשיתי תאונה אם הקטנוע ויש לי פגיעות צוואר וגוף ואני לא יכול להתאמן, שוב.
76 קילו על 1.65 צריך להיות דיי גדול (14% זה שומדבר).
יש לך איזה תמונה מהתקופה הזאת?
אני זוכר שרשמת פעם משפט בסגנון "איך אני עם החילוף חומרים איטי כמו שלי לא מצליח לעלות במאסה", וע"פ הנתונים האלה זה נתונים מצויינים.
eyalamzleg
07-06-07, 13:20
ואתה גמד
גם אתה לא כזה גבוה:blink:
קיבינימט עכשיו שאני מסתכל על זה למה עשיתה תפנס בצד הזה זה אמור להראות ככה http://www.down.co.il/DB/MORE/Israel_celeb/Yeuda_Levi/Z_Yeuda_Levi561319610105.jpg
ואתה גמד
בכמה אתה גבוה ממני? 6 ס"מ? חהחה עדיף להיות נמוך מאשר להראות כמו שיפוד לכל החיים :)
Night_Wolf
07-06-07, 14:22
בכמה אתה גבוה ממני? 6 ס"מ? חהחה עדיף להיות נמוך מאשר להראות כמו שיפוד לכל החיים :)
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:shok1: :cry_1:
אייל בקשר לגובה לא דיברתי אליך דיברתי לגיימר
חחח גיימר יש נמוך ויש גמד, אתה גמד, אני גבוה ממך ב11-12 סנטימטר ועוד לא סיימתי לגבוה,
ההבדלים בינינו הם שאני יכול לגדול לרוחב, אתה לא יכול לגדול לגובה. ואם אתה מאושר מזה שאתה גמד - כניראה כבר נמאס לך לרחם על עצמך.
ודה ז'ה וו, לא כולם חייבים לעשות כמו של יהודה לוי, כמו שלא כולים עושים פנסים בשיער אותו דבר, כל הרעיון היה שזה עובר מהשיער אל הגבה.
אייל בקשר לגובה לא דיברתי אליך דיברתי לגיימר
חחח גיימר יש נמוך ויש גמד, אתה גמד, אני גבוה ממך ב11-12 סנטימטר ועוד לא סיימתי לגבוה,
ההבדלים בינינו הם שאני יכול לגדול לרוחב, אתה לא יכול לגדול לגובה. ואם אתה מאושר מזה שאתה גמד - כניראה כבר נמאס לך לרחם על עצמך.
ודה ז'ה וו, לא כולם חייבים לעשות כמו של יהודה לוי, כמו שלא כולים עושים פנסים בשיער אותו דבר, כל הרעיון היה שזה עובר מהשיער אל הגבה.
קודם תגיע להישגים שלי, אפילו תתקרב אליהם ואז נדבר טוב חמודה?
א. גבר יצא חזק אהבתי חח הוא דווקא נראה ילד טוב לא פוזאי ולא ערס.
ב.אל תקשיב לצפונים ההומואים שיש פה כל אחד שהם רואים שהוא לא רוסי(ממש בלי לפגוע ברוסים) ולא איזה חננה הם קוראים לו ערס.
ג.אתה לא נראה שחיף
ד. אתה צודק בקטע שהרבה פה לא יודעים לשלב תחיים עם הבודיבילדינג, הרבה פה לא יוצאים מהבית רק בגלל שיפסידו ארוחה או משו כזה ונישארים תקועים בבית כמו איזה חננות.
אחי נסחפתי היו לי קצתת שומניםם לא יודע אם 14 משהו בסביבות ה16 שמה.. היה צמיגונים קטנים.. אבל עכשיו אני לא משהו בכלל..
גיימר עזוב אותך אכלת ייבוש, הקיצר היתרון שלי פה זה בשליטתי, ואם אני רוצה עד שאני יגיע לגיל שלך אני יוכל לעקוף אותך במסה, אבל אני לא רוצה. וואלה מה לעשות יש לך חיים, ואם יש לך כל כך הרבה מסה ואתה כזה נמוך, כניראה בנות לא היו נוגעות בך עם מקל של אוזניים (כן אני יודע שיש לך חברה, ניראה מה יקרה ביום שתפרדו)
עזוב את הויכוח שלי איתך גמרתי, וגם עם אייל מזלג..ו007 כן מה לעשות, הדבר הזה משפיע חזק לילדים על החיים.
eyalamzleg
07-06-07, 18:44
אני מבקש אמזלג .....
אל תיקרא לי ילד כל עוד אתה קטן מימני בכל המובנים...[ועזוב את זה שיש לך פנס חח.... ואתה קורא לי ילד... ]
גיימר עזוב אותך אכלת ייבוש, הקיצר היתרון שלי פה זה בשליטתי, ואם אני רוצה עד שאני יגיע לגיל שלך אני יוכל לעקוף אותך במסה, אבל אני לא רוצה. וואלה מה לעשות יש לך חיים, ואם יש לך כל כך הרבה מסה ואתה כזה נמוך, כניראה בנות לא היו נוגעות בך עם מקל של אוזניים (כן אני יודע שיש לך חברה, ניראה מה יקרה ביום שתפרדו)
עזוב את הויכוח שלי איתך גמרתי, וגם עם אייל מזלג..ו007 כן מה לעשות, הדבר הזה משפיע חזק לילדים על החיים.
מאיפה אתה בארץ קבינימאט?
Night_Wolf
07-06-07, 19:04
מאיפה אתה בארץ קבינימאט?
תבקש מעומרי אחי שיסדר לך את הסמל הוא די קטן גם לי הייתה את הבעיה הזאת :glare:
יצא נחמד ביותר אחי!
אהבתי גם תחולצה..
לכל השאר- תפסיקו להתנהג כאילו כל מי שטיפטיפה משקיע בעצמו, ואכפת לו מאיך שהוא נראה הוא ערס.
לאייל, לא, אתה לא נראה יותר טוב ממנו, אתה לא קרוב לאחוזי השומן שלו.
תבינו גם שיש אנשים שלא רוצים להיות עם יד 50, וגב של דוריאן ייטס.
תבקש מעומרי אחי שיסדר לך את הסמל הוא די קטן גם לי הייתה את הבעיה הזאת :glare:
כן זה מעצבן קצת......אתה יודע מי זה בתמונה ד"א?
Night_Wolf
07-06-07, 19:17
כן זה מעצבן קצת......אתה יודע מי זה בתמונה ד"א?
טעות שלי
Metal gear solid
משחק דיי טוב ומורכב קצת היה לי אותו במחשב וגיים בוי פעם נהנהתי ממנו מאוד:)
Snake Solid
מ
Metal Gear Solid
היה לי את זה בפלייסטיישן 2 זה היה קשה מדי
לוקח די זמן וזה נשאר בולט .ומה הבעיה לעשות את זה שוב
Snake Solid
מ
Metal Gear Solid
היה לי את זה בפלייסטיישן 2 זה היה קשה מדי
לא זה לא solid snake :)
זה naked snake שידוע יותר בשם big boss. זה מMGS3
eyalamzleg
07-06-07, 19:26
יצא נחמד ביותר אחי!
אהבתי גם תחולצה..
לכל השאר- תפסיקו להתנהג כאילו כל מי שטיפטיפה משקיע בעצמו, ואכפת לו מאיך שהוא נראה הוא ערס.
לאייל, לא, אתה לא נראה יותר טוב ממנו, אתה לא קרוב לאחוזי השומן שלו.
תבינו גם שיש אנשים שלא רוצים להיות עם יד 50, וגב של דוריאן ייטס.
הינה תמונה שלי מרחוק בערך ותבינו אני 1.85! הרוחב של המותניים שלי הוא 85! לא 70 לא 75 85!
אני לא קטן כמו שאני יוצא בתמונות!
http://img503.imageshack.us/img503/5010/minisnv31513vm6.jpg
אף אחד לא אמר שאתה קטן, אבל אתה ניראה פחות טוב ממני, תגיע לאחוזי שומן שלי ותראה מה ישאר ממך. עזוב אין לי כוח להתווכח איתך עכשיו, מי שלא מגיב בקשר לפנס, עדיף שלא יגיב.
eyalamzleg
07-06-07, 20:23
אני באמת לא על אחוזי שומן נמוכים אבל כך בחשבון שאני לא מיתאמן הרבה זמן... ועליתי מ68 קילו ל75-7 ב3 וחצי חודש... ועליתי דיי נקי כמו שאתה רואה..
הוויכוחים העלובים האלה שלי מי נראה יותר טוב ואצל מי החסרונות פחות חשובים פשוט ילדותי בטרוף תתבגרו ומהר:thumbdown:
eyalamzleg
07-06-07, 20:39
חחח צודק אבל זה באינטרנט וזה כיף:d
אני באמת לא על אחוזי שומן נמוכים אבל כך בחשבון שאני לא מיתאמן הרבה זמן... ועליתי מ68 קילו ל75-7 ב3 וחצי חודש... ועליתי דיי נקי כמו שאתה רואה..
סבבה אחי לא אמרתי שאני לא מעריך, אבל זה לא משנה, תסתכל באיזה גישה באת, אתה אולי עלית, אני ירדתי 15 קילו, תוך כדי עליה במסת שריר. לפי דעתי בלי לדעת מה העבר של בנאדם אי אפשר להגיד לו שהוא לא ניראה טוב, כי אף אחד לא יודע מה נקודת הפתיחה שלו.
עזוב אייל, בוא ניגמור בסולחה ונעזוב את כל הקטע של הריבים אחי.
eyalamzleg
07-06-07, 21:37
חחח =]
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.