PDA

צפה בגרסא המלאה : התמונות של ניגרי, יואב טל ורבנו האדמו"ר

עמודים : [1] 2

Dino Psaras
14-07-07, 22:40
http://i11.tinypic.com/5xja2qo.jpg

http://i12.tinypic.com/4z4mx6u.jpg

http://img412.imageshack.us/img412/7937/14602625dr7.jpg

http://i11.tinypic.com/6g9b40n.jpg

http://img508.imageshack.us/img508/6562/59576151wl8.jpg

Antonator1
14-07-07, 22:43
אם יואב דופק חיטוב עצבני הוא עוד יכול להפתיע בתחרות...

Dino Psaras
14-07-07, 22:43
http://img299.imageshack.us/img299/5921/58481864yr0.jpg

http://img299.imageshack.us/img299/813/54030593jo2.jpg

http://img299.imageshack.us/img299/3604/70686546eo6.jpg

http://i9.tinypic.com/6gus269.jpg

http://img299.imageshack.us/img299/2285/10yg0.jpg

SmaMMiT
14-07-07, 22:44
יואב איזה חיוך דפקתה במוסט מסקילר:sbb4:

Dino Psaras
14-07-07, 22:45
http://i10.tinypic.com/4zk8946.jpg

http://img412.imageshack.us/img412/677/12ba0.jpg

http://i12.tinypic.com/6fkch1z.jpg

http://i9.tinypic.com/6hft2rd.jpg

http://i19.tinypic.com/6gl3vjd.jpg

arbel2
14-07-07, 22:45
ציפיתי ליותר למען האמת

Dino Psaras
14-07-07, 22:47
http://img299.imageshack.us/img299/3530/16om0.jpg

http://img299.imageshack.us/img299/3487/17sm6.jpg

http://img412.imageshack.us/img412/7767/18zw7.jpg

http://i17.tinypic.com/4qn45d3.jpg

Antonator1
14-07-07, 22:52
גם אני כמו ארבל ציפיתי ליותר (זה אולי בגלל שאביב אמר שאופיר "בלתי מנוצח") אבל פצצתי ביותר בכל מקרה. גוף כמו של אופיר בערך זו המטרה הקרובה שלי.

ניגרי ענק
14-07-07, 22:52
אני אחרי פציעונת קטנה בכתף שקצת עצרה לי את התנופה, תוך כמה שבועות אעלה כאן תמונות מאימון.
בעיקרון עשיתי חיטוב לסביבות ה 10 אחוז, בשבועיים האחרונים לא ממש התאמנתי ולא אכלתי סדיר, עליתי טיפונת באחוזי שומן.
כאמור תנו לי קצת זמן לפאמפ ואז תראו.
אופיר הוא שלוש רמות לפחות מעל כל מתחרה אחר בקטגוריית ה 70, ואם הוא יפסיד את התואר - לדעתי זאת תהייה הפתעת השנה.
אני מוכן לשים עליו כסף (ברצינות).
לגבי עצמי: בספטמבר אפציץ שוב מאסה לאזור ה 96 עד 100 ושנה הבאה אני 80 יבש על הבמה.
ליואב יש מאסה מצויינת - אבל הוא חייב להתחיל לקחת את עצמו בידיים מבחינת החיטוב וגם לתת דגש לרגליים.
אם הוא יעשה את זה - יש על מה לדבר.

arbel2
14-07-07, 22:54
אני אחרי פציעונת קטנה בכתף שקצת עצרה לי את התנופה, תוך כמה שבועות אעלה כאן תמונות מאימון.
בעיקרון עשיתי חיטוב לסביבות ה 10 אחוז, בשבועיים האחרונים לא ממש התאמנתי ולא אכלתי סדיר, עליתי טיפונת באחוזי שומן.
אופיר הוא שלוש רמות לפחות מעל כל מתחרה אחר בקטגוריית ה 70, ואם הוא יפסיד את התואר - לדעתי זאת תהייה הפתעת השנה.
לגבי עצמי: בספטמבר אפציץ שוב מאסה לאזור ה 96 עד 100 ושנה הבאה אני 80 יבש על הבמה.
ליואב יש מאסה מצויינת - אבל הוא חייב להתחיל לקחת את עצמו בידיים מבחינת החיטוב וגם לתת דגש לרגליים.

איך בדיוק אתה אומר את זה שהוא שלוש רמות מעל כולם ?
הוא נראה טוב ללא ספק ,אבל הוא לא משהו מיוחד ,הגב שלו חלש , הרגליים שלו לוקות בחסר ,והחזה שלו פגום בגלל המבנה שלו , הדאבל בייספס שלו מביך אותו ,בגלל שהרחב גבי שלו פשוט נעלם שם והזרועות שלו נראות פחות מרשימות ממה שהן אמורות להראות בגלל טרייספס חלש ביחס לבייספס

הוא חטוב יחסית לחודש וחצי לפני תחרות ,אבל יש לו יותר מדי חולשות נראות לעין כדי "לשלוט " בקטגוריה שלו

עוז20
14-07-07, 22:55
כנ"ל

Di-Bol
14-07-07, 22:58
הוא נראה טוב ללא ספק ,אבל הוא לא משהו מיוחד ,הגב שלו חלש , הרגליים שלו לוקות בחסר ,והחזה שלו פגום בגלל המבנה שלו , הדאבל בייספס שלו מביך אותו ,בגלל שהרחב גבי שלו פשוט נעלם שם והזרועות שלו נראות פחות מרשימות ממה שהן אמורות להראות בגלל טרייספס חלש ביחס לבייספס

הוא חטוב יחסית לחודש וחצי לפני תחרות ,אבל יש לו יותר מדי חולשות נראות לעין כדי "לשלוט " בקטגוריה שלו
תספר תספר לו. אני יתן לשופטים לדבר.

ניגרי ענק
14-07-07, 22:59

נחיה ונראה.
אתה מכיר כמוני את השמות ב 70, בוא תעשיר אותי בידע מי מהם מסכן את אופיר?
הגב שלו בעייתי, זה נכון - אך לגבי החזה אני ממש לא מסכים איתך: חזה יפהפה.
ידיים, אני לא מכיר הרבה עם ידיים כאלה ולא רק בקטגורייה הזאת.
רגליים אולי קצת חסר מאסה אבל זה בפרופורציה לגוף העליון, אל תשכח שהוא יהיה בסביבות ה 70 על הבמה, אתה רוצה להשתיל לו את הרגליים של ליאור גייניש על משקל כזה?
פרופורציות ייבוש והופעה גם משחקים תפקיד.
יש לי כבוד לעומר אבל יש לו עוד דרך לעשות (והוא יעשה אותה אני בטוח).
לגבי האחרים, יוסי מזרחי, שגיא, וכל הח'ברה הנחמדים שהתחרו באוגוסט - מי מהם יכול לסכן את אופיר?
בכל מקרה, אתה מוכן להתערב איתי (כי אני אכין סטפות)?

arbel2
14-07-07, 23:01
נחיה ונראה.
אתה מכיר כמוני את השמות ב 70, בוא תעשיר אותי בידע מי מהם מסכן את אופיר?
הגב שלו בעייתי, זה נכון - אך לגבי החזה אני ממש לא מסכים איתך: חזה יפהפה.
ידיים, אני לא מכיר הרבה עם ידיים כאלה ולא רק בקטגורייה הזאת.
רגליים אולי קצת חסר מאסה אבל זה בפרופורציה לגוף העליון, אל תשכח שהוא יהיה בסביבות ה 70 על הבמה, אתה רוצה להשתיל לו את הרגליים של ליאור גייניש על משקל כזה?
פרופורציות ייבוש והופעה גם משחקים תפקיד.
יש לי כבוד לעומר אבל יש לו עוד דרך לעשות (והוא יעשה אותה אני בטוח).
לגבי האחרים, יוסי מזרחי, שגיא, וכל הח'ברה הנחמדים שהתחרו באוגוסט - מי מהם יכול לסכן את אופיר?
בכל מקרה, אתה מוכן להתערב איתי (כי אני אכין סטפות)?

החזה שלו נראה טוב בדיוק בפוזה אחת ,שזה המוסט מסקיולר
כל טוב ויפה ,לא מנצחים תחרות עם פוזה אחת שנראת טוב
הזרועות שלו לא "איי איי איי " ,כי הוא סובל מבייספס קצר וטרייספס קטן מדי ,הוא מרשים ,אבל אני בהחלט משוכנע שהוא מפסיד השנה

עוז20
14-07-07, 23:02
אביב, אופיר באמת לא משהו

arbel2
14-07-07, 23:02
תספר תספר לו. אני יתן לשופטים לדבר.

אני מחכה שפריסת הגב שלך תדבר :)

Shauder
14-07-07, 23:08
תזכירו לי בן כמה האדמו"ר וגובה?

Elevation
14-07-07, 23:13
באמת שציפית ליותר.... אגב. רשמת שהוא צריך לשפר רגליים.... אני מסתכל ממש טוב, אבל איפה בדיוק אתה רואה רגליים?

בנימה יותר רצינית, כמובן שיש לו גוף יפה, והוא יותר מאסתי ממני (כרגע), אין מה לדבר. אנטומית הוא גם בנוי מעולה. כתפיים לא צרות בכלל, מותניים זעירות.... אבל הגב לוקה בעובי ובמאסה ו.... הייתי ממשיך לפרט, אבל ארבל כבר מיצה את הכול.

ניגרי ענק
14-07-07, 23:15
החזה שלו נראה טוב בדיוק בפוזה אחת ,שזה המוסט מסקיולר
כל טוב ויפה ,לא מנצחים תחרות עם פוזה אחת שנראת טוב
הזרועות שלו לא "איי איי איי " ,כי הוא סובל מבייספס קצר וטרייספס קטן מדי ,הוא מרשים ,אבל אני בהחלט משוכנע שהוא מפסיד השנה

אז יש התערבות אחי?

Night_Wolf
14-07-07, 23:15
*הממ גלעד מגרד תראש ומקטר על הכאב שיש לו בתחת בגלל ה"חומר האסור שהוא לקח וחושב לרגע*

טוב לדעתי ניגרי ניראה הכי מרשים בתמונות בהחלט:)
יואב טל אם יתן חיטוב יהיה הרבה מה להציע שמעתה אותי יתותח?:)

בקשר לאדמור אני לא יכול לשפוט אנשים ברמה שלו זה לא שהוא NOOB מסריח כמו שגיא גרשגורן הוא דווקא ניראה טוב אבל מהתיאורים של ניגרי צפיתי ללהרבה יותר!מהתמונות האלה.

בהצלחה לכולם וניגרי עזוב אותך אדמו"ר רמה 10 רמה 20 תן פשוט מאוד לגורל לעשות את שלו למה בסוף תהיה עין..ואז לא יהיה טוב, אני אישית לא חושב שבמצבו הוא יכול לנצח את עומר אבל כל אחד ודעתו שלו שבוע טוב לכולם:sbb4:

טל יואב
14-07-07, 23:16
תזכירו לי בן כמה האדמו"ר וגובה?

בתאריך 16.7.2007 האדמו"ר יהיה בן 31 והגובה שלו הוא 1.69 .

אני לא משוחד אבל התמונות לא יצאו משהו ולא עשו חסד עם האדמ"ור אם רואים אותו במציאות זה שתי דברים שונים לגמרי .

הייתם צריכים לראות את המבטים והתגובות של האנשים כאשר הוא הגיע במציאות זה נראה אחרת לגמריי . יש לו איכות שריר ברמה גבוה מאוד . הוא פרופורציונאלי , שילוב של כל השרירים אשר משתלבים בהרמוניה יפה עם כל הגוף בצורה מאוזנת מאוד .והכי חשוב אבל באמת הכי חשוב הוא טיבעי לחלוטין וזה הפלוס הגדול ביותר עבורו .

אין טעם שסתם נתווכח כאן ויכוחיי סרק יש לנו פחות מחודש וחצי לתחרות ואז כולנו נהייה חכמים יותר . אני מהמר על האדמו"ר ומי שקצת ותיק כאן בפורום יודע שאני לא נמנה עם אחד מחסידיו .

gog
14-07-07, 23:23
והכי חשוב אבל באמת הכי חשוב הוא טיבעי לחלוטין וזה הפלוס הגדול ביותר עבורו .

משפט דבילי לחלוטין, מה פלוס בזה?!
בפיתוח גוף זה רק מינוס...

לארבל היה בחתימה משפט פשוט גאוני!
"להאשים באדיבילדר שלוקח סטרואידים זה כמו להאשים דוגמנית ששמה סיליקון".
אם הוא מקצוען, והוא מתיימר להיות כזה, אין מנוס.

arbel2
14-07-07, 23:24
יודע מה ניגרי ? יש היתערבות :)

טל יואב
14-07-07, 23:24
אם יואב דופק חיטוב עצבני הוא עוד יכול להפתיע בתחרות...

להוציא מילה טובה מהניגרי זה נדיר .
אנטון תודה רבה לך על המילים הטובות שאתה כותב אני מעריך את זה מאוד הרבה מעבר למוניטין .

אני כעת לא שומר על תזונה נכונה כלל ולא לוקח שום תוסף מזון כבר למעלה מי ארבעה חודשים . החיטוב קשה ללא ספק והאירובי משעמם למוות אך אני משתדל .

היואב שתראו בתחרות בקהל יהיה שונה מהיואב בתמונות זה בטוח .
התמונות צולמו לאחר ארוחת צוהוריים מפוצצת במלון ממש דקות לאחר הארוחה , אני לא מגולח ולא מרוח בשמן אם הדברים היו טיפה אחרת התמונות היו נראות טוב יותר .

אני הראשון שיכתוב שיש לי לפחות 25 אחוזי שומן כעת אני לא מתבייש בזה ואין לי בעייה בזה בכלל . אך אני מנסה להשתפר ועובד על זה כעת .

מתן18
14-07-07, 23:25
האמת שגם אני ציפיתי ליותר..אבל אני בטוח שהאדמו"ר אכן בעל רמה כמו שניגרי אמר...

האמת היא שיותר התרשמתי מניגרי..חחח ובכלל נבהלתי מהמאסה המפלצתית של יואב טל:blush:

Elevation
14-07-07, 23:26
ומי שקצת ותיק כאן בפורום יודע שאני לא נמנה עם אחד מחסידיו .

אחי, אתה בחור גדול, אתה חי Bb ואני חולה על הגישה שלך. זה מספיק כבר למוניטין. אבל רק על היציאה החזקה הזאת, אני רושם אותך למינוי מוניטין אצלי.

ניגרי ענק
14-07-07, 23:26

פששששש מרויחים טוב בצה"ל אחי, חבל שלא חתמתי קבע...:wiggle: (בעצם לא היו מחתימים אותי)

Shauder
14-07-07, 23:27

מי אתה חושב שיכול לנצח את האדמו"ר? :wiggle:

arbel2
14-07-07, 23:28
פששששש מרויחים טוב בצה"ל אחי, חבל שלא חתמתי קבע...:wiggle: (בעצם לא היו מחתימים אותי)

מקווה שתעמוד בתשלומי משכנתא אחרי שתפסיד

Bodybuilder
יאללה נחיה ונראה,איך אפשר לשפוט לפני הזמן ?

Bodybuilder

עומר

arbel2
14-07-07, 23:29
עומר

אתה אמרת

אני הסכמתי

bode
14-07-07, 23:30
אחי, אתה בחור גדול, אתה חי Bb ואני חולה על הגישה שלך. זה מספיק כבר למוניטין. אבל רק על היציאה החזקה הזאת, אני רושם אותך למינוי מוניטין אצלי.

חחחחח

ניגרי ענק
14-07-07, 23:31

הוא מהמר על עומר שעשה באמת התקדמות נהדרת, אבל.
בנאדם התחרה באוגוסט, לגוף לוקח לפחות חודש להתחיל להתאושש ולפתח מאסאת שריר.
הינה אנחנו בספטמבר.
הלאה 10, 11, 12, 1, 2, 3 , והופ מתחילים חיטוב.
ספרנו חצי שנה של מאסה.
בחצי שנה אתה לא מדביק כזה פער, אין חיה כזאת.

arbel2
14-07-07, 23:34
הוא מהמר על עומר שעשה באמת התקדמות נהדרת, אבל.
בנאדם התחרה באוגוסט, לגוף לוקח לפחות חודש להתחיל להתאושש ולפתח מאסאת שריר.
הינה אנחנו בספטמבר.
הלאה 10, 11, 12, 1, 2, 3 , והופ מתחילים חיטוב.
ספרנו חצי שנה של מאסה.
בחצי שנה אתה לא מדביק כזה פער, אין חיה כזאת.

נחיה ונראה
אני שם 50 זוזים על ראשו של עומר :)

Bodybuilder
14-07-07, 23:35
אחי, אתה בחור גדול, אתה חי Bb ואני חולה על הגישה שלך. זה מספיק כבר למוניטין. אבל רק על היציאה החזקה הזאת, אני רושם אותך למינוי מוניטין אצלי.אתה סוס,אתה הענק,אתה גבר,כול הבנות דלוקות עליך,רוצה :):):):) על חשבוני?

ואי תודה אחי,לא ציפיתי ממך,תודה רבה,אני מופתע :blush: :wiggle:

Night_Wolf
14-07-07, 23:39

You said it!
light weight baby!

:sbb4: :sbb4: :sbb4:

arbel2
14-07-07, 23:40
You said it!
light weight baby!

:sbb4: :sbb4: :sbb4:

*ארבל זומם להישתלט על עולם פיתוח הגוף הישראלי ומתחיל לאגור משאבים לקנות טרן ובולדנון בכמויות היסטריות*

Bodybuilder
14-07-07, 23:43
*ארבל זומם להישתלט על עולם פיתוח הגוף הישראלי ומתחיל לאגור משאבים לקנות טרן ובולדנון בכמויות היסטריות*

באסה,שאלתי חבר בקשר ל BOLDEMIX-250 של LSP ואמרו לי שיאפשר להשיג בארץ :(

arbel2
14-07-07, 23:44
באסה,שאלתי חבר בקשר ל BOLDEMIX-250 של LSP ואמרו לי שיאפשר להשיג בארץ :(

לך על האורגינל הורטרינרי ,הכי טוב
והאריזה הכי מצחיקה בעולם
בזמנו חבר שלי לקח את זה ורשום על הקופסא " for cats dogs and horses only" התחלתי לצחוק עליו שעות על זה שמהיום הוא כלבלב שעונה לשם רקסי ..

Night_Wolf
14-07-07, 23:44

תגיד אחי אני מקוה בישבילך שאתה גר בבית גדול כי לא ניראה לי שבאוף סיזן הזה שאתה בונה עליו האנאבולי יהיה לך מקום לזוז בבית אחי...זה יהיה פשוט מאוד פקאינג 130 קילו מאסיביים שהולכים בבית אם בוקסר:boxing:

Vin diesel
14-07-07, 23:45
מי מהרגן תמונה עדכנית של עומר?זה יעשה פה קצת סדר לכמה אנשים בראש.

Bodybuilder
14-07-07, 23:46
לך על האורגינל הורטרינרי ,הכי טוב
והאריזה הכי מצחיקה בעולם
בזמנו חבר שלי לקח את זה ורשום על הקופסא " for cats dogs and horses only" התחלתי לצחוק עליו שעות על זה שמהיום הוא כלבלב שעונה לשם רקסי ..

LOL ))

arbel2
14-07-07, 23:47
תגיד אחי אני מקוה בישבילך שאתה גר בבית גדול כי לא ניראה לי שבאוף סיזן הזה שאתה בונה עליו האנאבולי יהיה לך מקום לזוז בבית אחי...זה יהיה פשוט מאוד פקאינג 130 קילו מאסיביים שהולכים בבית אם בוקסר:boxing:

קודם תן לסיים את הצבא ואז נהיה אנבולים עד שתקרוס איזו כליה

עוד שנה ו11 כוסעמו !!

Night_Wolf
14-07-07, 23:47
מי מהרגן תמונה עדכנית של עומר?זה יעשה פה קצת סדר לכמה אנשים בראש.
הו הו כל החוכמה זה לא לארגן :):):):) שתהיה הפתעה אתה מוזמן אחי לאימון משותף איתנו ולראות :)
למרות שבאימון מחר אני ידבר איתו אולי נרביץ כמה תמונות :sbb4:

Night_Wolf
14-07-07, 23:48
קודם תן לסיים את הצבא ואז נהיה אנבולים עד שתקרוס איזו כליה

עוד שנה ו11 כוסעמו !!

עוד שנה ו 11 להיות פלקס ויילר אחי?:sbb4:

arbel2
14-07-07, 23:48
עוד שנה ו 11 להיות פלקס ויילר אחי?:sbb4:

תן להיות דוריאן ,או לברון

Shauder
15-07-07, 00:01
לא יודע מה איתכם אני מהמר על אדמור! :sbb4:

Dino Psaras
15-07-07, 00:03
שגיא גרשוגשן לוקח מה נסגר איתכם? :unsure:

Night_Wolf
15-07-07, 00:04
שגיא גרשוגשן לוקח מה נסגר איתכם? :unsure:

אני מבקש מימך לתקן את העברית שלך אחי:)

רושמים

שגית גרשגורן או פשוט מאוד "גרישה"

hell
15-07-07, 00:08
תמונות נחמדות, תכל'ס גם אני כמו רוב המשתתפים כאן, לא נפלתי מהכיסא.
אבל! ידוע לי שאי אפשר לשפוט בנאדם לפי תמונות!
נחיה ונראה אותו בתחרות. מה שבטוח, יהיה חם בחודש אוגוסט.
:sbb4:

Vin diesel
15-07-07, 00:09
הו הו כל החוכמה זה לא לארגן :):):):) שתהיה הפתעה אתה מוזמן אחי לאימון משותף איתנו ולראות :)
למרות שבאימון מחר אני ידבר איתו אולי נרביץ כמה תמונות :sbb4:
תצלם מחר תמונות ותשלח לי בפרטי.אף אחד לא רואה. אני פשוט חייב ליראות בשביל לסים כסף אם ניגרי.:jockey:

ahtung
15-07-07, 00:10
האדמור נראה מרשים אבל חסר לו טרייספס ועוד מסה בגב בעיקרון,חזה-כתפיים-בייספס מרשימים. מאוד אסטטי ,מה שבטוח הוא יהיה בשלישיה הראשונה,לא יודע איך דיבול נראה כרגע אז אי אפשר לשפוט.

אביב נראה מעולה ,שיהיה בהצלחה בשינוי קטגוריה :)

ליואב יש מסה טובה אבל כפי שניגרי אמר אחרי חיטוב יש מה לדבר.

סוליקו
15-07-07, 00:32
אחלה של תמונות
יואב עם המסה הענקית שלו ..כמו שהרוב אמר חיטוב אחד ואתה נראה מעולה
אביב נראה מעולה גם ..ואהבתי את הרגליים
ועם אדמור דעתי כמו דעת כולם ..צפיתי להרבה יותר

Mazoz3
15-07-07, 01:34
עומר עשה טובה ותפנק בתמונות D:

Kachok
15-07-07, 01:39
אני חייב להודות שהאדמור איכזב,ציפיתי ליותר עם כל הצ'קלקות פה על "תראו איזה מדהים הוא,הוא 3 רמות מעל כולם"

בכל מקרה על רמת הbb בארץ אני לא אכתוב כמה פסקות פה ואגיד רק שיהיה בהצלחה ושאני מצפה למר ישראל

arbel2
15-07-07, 01:45
אני חייב להודות שהאדמור איכזב,ציפיתי ליותר עם כל הצ'קלקות פה על "תראו איזה מדהים הוא,הוא 3 רמות מעל כולם"

בכל מקרה על רמת הbb בארץ אני לא אכתוב כמה פסקות פה ואגיד רק שיהיה בהצלחה ושאני מצפה למר ישראל

אני חייב לציין שהיתאכזבתי ,אבל לא הופתעתי ,לא ציפיתי להרבה מאוד גיבוי לדמגוגיה של ניגרי
מה שכן ,קיבלתי חום מלקרוא שוב את המשפט " והוא טבעי לחלוטין " WHOOP DEE DOO , להיכנס לתחרות פיתוח גוף טבעי ולהשוויץ בזה ,זה כמו להיכנס עם סכין לקרב יריות (אני מודה שגנבתי את המשפט הזה לJAY Z ) ,כל הכבוד לו שהוא טבעי ,באמת אני עוד שניה מצדיע לו ,אבל החזרה הבלתי נסבלת הזאת על הנקודה שהוא טבעי מרתיחה אותי, וגם בראיון שהיה איתו קיבלתי חום על זה
WE GET THE FUCKING POINT !!!
בנקודה מסויימת זה נשמע כאילו הוא מכין תרוצים מראש לזה שיש אפשרות שהוא יפסיד לחבר'ה הרבה יותר צעירים ממנו ,שעושים את הצעדים הדרושים כדי להיתקדם בספורט הזה .

Di-Bol
15-07-07, 01:48
אני חייב לציין שהיתאכזבתי ,אבל לא הופתעתי ,לא ציפיתי להרבה מאוד גיבוי לדמגוגיה של ניגרי
מה שכן ,קיבלתי חום מלקרוא שוב את המשפט " והוא טבעי לחלוטין " WHOOP DEE DOO , להיכנס לתחרות פיתוח גוף טבעי ולהשוויץ בזה ,זה כמו להיכנס עם סכין לקרב יריות (אני מודה שגנבתי את המשפט הזה לJAY Z ) ,כל הכבוד לו שהוא טבעי ,באמת אני עוד שניה מצדיע לו ,אבל החזרה הבלתי נסבלת הזאת על הנקודה שהוא טבעי מרתיחה אותי, וגם בראיון שהיה איתו קיבלתי חום על זה
בנקודה מסויימת זה נשמע כאילו הוא מכין תרוצים מראש לזה שיש אפשרות שהוא יפסיד לחבר'ה הרבה יותר צעירים ממנו ,שעושים את הצעדים הדרושים כדי להיתקדם בספורט הזה .
כאילו שהם לא טבעיים :boxing:

arbel2
15-07-07, 01:51

כמו תה ירוק בייבי , כמו תה ירוק :) :sbb4: :wub1: :king: :8: :7: :6:

Mazoz3
15-07-07, 01:55
כמו תה ירוק בייבי , כמו תה ירוק :) :sbb4: :wub1: :king: :8: :7: :6:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:flowers:

bode
15-07-07, 01:55
דיבול למרות שהתמונה קטנה אתה נראה ענק :) :sbb4: :boxing:
יש לך אותה בגדול את התמונה שבצד?

arbel2
15-07-07, 01:56
דיבול למרות שהתמונה קטנה אתה נראה ענק :) :sbb4: :boxing:

הוא באמת גדול מאוד
מדהים שלבחור יש היקפים כמעט כמו שלי באיזור הגוף העליון ,והוא נמוך ממני בראש ...דחוס בצורה מטורפת :)

bode
15-07-07, 01:57
הוא באמת גדול מאוד
מדהים שלבחור יש היקפים כמעט כמו שלי באיזור הגוף העליון ,והוא נמוך ממני בראש ...דחוס בצורה מטורפת :)

כן תראה את התמונה הקטנה שהוא שם בצד..
ד"א אתה בקשר עם אור ? מזמן לא דיברתי איתו..

Kachok
15-07-07, 01:58

בסה"כ BB הוא תחום שמבוסס על חומרים.תשאלו כל שופט בינ"ל,מתחרה בינ"ל או כל אחד שנמצא מספיק זמן בתחום כדי להבין משהו מהחיים שלו. ההדגשה של נקודת הטבעיות הוא אכן לא משהו להתלהב בו,כמובן מגיע ריספקט על הישגים בזכות המטען הגנטי שזכית בו מהוריך או מה' עבור המאמינים פה,אבך ככה מגיעים רק לנק' מסויימת וחבל שהרבה מתחרים,צופים וסתם חובבנים לא הבינו זאת, וזה תקף גם לגבי האדמור והניגרי שאין ראיון אחד איתם או פוסט אחד שנפתח בהקשר להם בלי שיבוא משהו כמו "אבל אתם לא מבינים! אנחנו הרי טבעיים! כל הכבוד לנו" whoopidy-fuckin-doo ,(שיפור קטן לעומת משפטך ארבל),על ידי צעקה של עובדות אלה הם לא מציגים שומדבר פרט לבורות.

בכל מקרה כמו שאמרתי אני לא בא ללכלך פה על אף אחד ואני מאחל בהצלחה לכל המתחרים פה בפורום,לילה טוב ושלום על ישראל.

arbel2
15-07-07, 01:59
כן תראה את התמונה הקטנה שהוא שם בצד..
ד"א אתה בקשר עם אור ? מזמן לא דיברתי איתו..

לא יקירי ,הוא טוחן בצבא כמו כושי ואני ג'ובניק חפשן ,הוא כנראה גם יצא לקצונה

damn
15-07-07, 02:01
מקווה מאוד שעומר יקח...

יואב.. ניגרי.. אתם גדולים

Antonator1
15-07-07, 02:20
מעניין שלאנשים כמו איגורק (בן 17 טבעי ולא מתחרה) יש רגליים גדולות בהרבה מרוב המתחרים הבוגרים בארץ. מישהו יכול להסביר את התופעה?

Homie
15-07-07, 02:20
איגור לא טבעי, שמעתי שהוא אוכל כל מיני חזה עוף, וכל מיני גבינות מעובדות ..

Antonator1
15-07-07, 02:25
לא אני רציני, הבן אדם מתאמן שנה וחצי אם לא פחות, הרבה מהזמן הזה בחיטוב ויש לו רגליים יותר טובות מאנשים שמתאמנים יותר מ - 10 שנים...

arbel2
15-07-07, 02:26
מעניין שלאנשים כמו איגורק (בן 17 טבעי ולא מתחרה) יש רגליים גדולות בהרבה מרוב המתחרים הבוגרים בארץ. מישהו יכול להסביר את התופעה?

אצל רוב מתאמנים שהם לא יוצאי רוסיה או מזרח אירופה , סקוואט זאת מילה גסה
ואני לא חושב שזה נכון ,פשוט הגוף העליון שלו קטן יחסית לגוף התחתון ,ביחס הפוך לרוב המתחרים בארץ ,ובנוסף ,לאיגורק יש גנטיקה טובה במיוחד ברגליים ,הוא מאוד מזכיר לי את עצמו בגילו
אני בתקופה שבין גיל 16.5 ל17 כמעט ולא עבדתי רגליים כדי שהגוף העליון יתפוס פרופורציה

Kachok
15-07-07, 02:27
לא אני רציני, הבן אדם מתאמן שנה וחצי אם לא פחות, הרבה מהזמן הזה בחיטוב ויש לו רגליים יותר טובות מאנשים שמתאמנים יותר מ - 10 שנים...

זה כל הקוטג'ים האנאבוליים האלו...

arbel2
15-07-07, 02:28
בנוסף ,תמונות זה משהו שמטעה לפעמים ,אתה לא תמיד קולט כמה מתחרה גדול עד שאתה לא עומד לידו ,לדוגמא זה מאור ,מאור לא נראה הכי גדול בעולם בתמונות, אבל כשאתה עומד לידו אתה מבין איזה משאית של בן אדם הוא ,אותו דבר גם לגבי גלעד ,שהרבה הרבה יותר גדול ממה שאתה מצפה במציאות .

Antonator1
15-07-07, 02:29
אצלי ואצל איגור פשוט לא ייתכן מצב לעבוד עם תכנית בלי שלושת הגדולים. כשאני שומע על אנשים שלא עושים דדליפט אני פשוט לא מבין איך הם יכולים בכלל.

Kachok
15-07-07, 02:29
בנוסף ,תמונות זה משהו שמטעה לפעמים ,אתה לא תמיד קולט כמה מתחרה גדול עד שאתה לא עומד לידו ,לדוגמא זה מאור ,מאור לא נראה הכי גדול בעולם בתמונות, אבל כשאתה עומד לידו אתה מבין איזה משאית של בן אדם הוא ,אותו דבר גם לגבי גלעד ,שהרבה הרבה יותר גדול ממה שאתה מצפה במציאות .

chicken legs הן גם במציאות chicken llegs

arbel2
15-07-07, 02:31
chicken legs הן גם במציאות chicken llegs

מסכים איתך אבל שיש תופעה של רגליים חלשות בארץ .

Kachok
15-07-07, 02:33
ואת זה אי אפשר להפיל על החומרים כמו שניסו עם הרגליים הקטנות משנות ה70 ,עניין של כנראה מנטליות באימונים

Antonator1
15-07-07, 02:34
זה אחד הרגעים שבו אני גאה להיות צפון מזרח אירופאי. למרות שאם מחשיבית את החלק האירופאי של רוסיה - גיאוגרפית המדינות הבלטיות הן כמעט בדיוק במרכז אירופה.

arbel2
15-07-07, 02:36
זה אחד הרגעים שבו אני גאה להיות צפון מזרח אירופאי. למרות שאם מחשיבית את החלק האירופאי של רוסיה - גיאוגרפית המדינות הבלטיות הן כמעט בדיוק במרכז אירופה.

גם לצ'כים מגיע כבוד בנושא הזה :)
לנו יש רגליים לא רעות בכלל

*שיעול*היקף74*שיעול* הממ סליחה ,מה ? נתקע לי משהו בגרון רגע

Kachok
15-07-07, 02:37

פשוט רשע :dry:

Mazoz3
15-07-07, 02:52
ורק אני עם גנטיקה מסריחה ברגליים ?
:unsure:

ניגרי ענק
15-07-07, 07:53
בסה"כ BB הוא תחום שמבוסס על חומרים.תשאלו כל שופט בינ"ל,מתחרה בינ"ל או כל אחד שנמצא מספיק זמן בתחום כדי להבין משהו מהחיים שלו. ההדגשה של נקודת הטבעיות הוא אכן לא משהו להתלהב בו,כמובן מגיע ריספקט על הישגים בזכות המטען הגנטי שזכית בו מהוריך או מה' עבור המאמינים פה,אבך ככה מגיעים רק לנק' מסויימת וחבל שהרבה מתחרים,צופים וסתם חובבנים לא הבינו זאת, וזה תקף גם לגבי האדמור והניגרי שאין ראיון אחד איתם או פוסט אחד שנפתח בהקשר להם בלי שיבוא משהו כמו "אבל אתם לא מבינים! אנחנו הרי טבעיים! כל הכבוד לנו" whoopidy-fuckin-doo ,(שיפור קטן לעומת משפטך ארבל),על ידי צעקה של עובדות אלה הם לא מציגים שומדבר פרט לבורות.

בכל מקרה כמו שאמרתי אני לא בא ללכלך פה על אף אחד ואני מאחל בהצלחה לכל המתחרים פה בפורום,לילה טוב ושלום על ישראל.

אם תמצא פוסט, סלאש הודעה סלאש דיון שאני גיניתי או אמרתי משהו לגבי כן או לא סטרואידים - תקבל ממני מה שאתה רוצה.
לא דיברתי על זה לחיוב אוט לשלילה וגם לא אמרתי אם אני בפנים או בחוץ - זה לא עניין של אף אחד: רק שלי.
יש כאן אנשים שעושים אאוטינג לגבי שימוש בסטרואידים וזה בסדר ויש כאן אנשים שמכריזים שהם לא משתמשים וגם זה בסדר.
אני בחרתי לא לדבר על זה בכלל, אז עשה לי טובה ואל תקבע שהתפארתי בכן או לא.
אופיר לא מכין תירוצים, למה שהוא יכין תירוצים?
אני מדגיש שהעניין של 3 רמות מעל כל הקטגוריה זו הדיעה שלי, אין לו שום קשר למשפט הזה.
הרווחתי ביושר את הזכות להביע דעה בקול רם, אחרי חמש תחרויות וזכיה באליפות וסגנות - זו דעתי נכון לעכשיו.
בשורה התחתונה אם עשינו קצת "טראש טוק" זה רק יוסיף עניין - וזה טוב.

ניגרי ענק
15-07-07, 07:53

הודעה כפולה: נערך.

Elevation
15-07-07, 09:40

אמרתי לך כבר שלושים פעם שאתה צריך לירוק ולא לבלוע.

Elevation
15-07-07, 09:42
אוסיף ואומר שמה שמשמח אתכם, מתסכל אותי. אני לא יכול לעבוד רגליים כמו בנאדם. הרגליים הן החלק הכי חזק אצלי ושמתפתח הכי הרבה. אנ'לא יכול לעבוד סקוואטים לכשל או אפילו פאקינג לג פרס, כי הן מאבדות פרופורציה משאר הגוף. אחרי חודש סה"כ של אימוני רגליים, כשבאתי לגיל, הוא אמר לי לרדת לאימון לשבוע מרוב שהן צמחו פרא. אני מנסה לספק להן סביבה קטבולית למהדרין. :sbb4:

SuzukiR
15-07-07, 10:10

אני שם כסף על עומר

ציפתי באמת ליותר

למרות שיש לו עדיין גוף מדהים

Daniel-Barak
15-07-07, 10:13
באמת התמונות לא עושות טוב לאדמו"ר, אבל אלו רק תמונות
יואב נראה מאסיבי, ואני תמיד אחכה לזמן שהוא יסיים חיטוב ויהיה על אחוז שומן חד ספרתי. אני מקווה שתקח את עצמך בידיים ותעשה את זה... אתה תראה מיליון דולר

הזברה
15-07-07, 10:18
סתם, מה מעניין בקטגוריה של ה70?

בתיכון על איזה 78 קילו ובלי חומרים, נראתי יותר טוב , אולי קצת פחות ברגליים, אבל בוודאי שלא בהרבה.

לדעתי, הקטגוריה הזאת לא מעניינת ,אין בה באמת מישהו שאתה יכול להסתכל עליו ולהגיד" "WOW, הלוואי שלי היה כזה" ומה הטעם בbodybuilder שקטן או בערך בגודל של המתאמן הממוצע?

damn
15-07-07, 10:35

בתיכון על איזה 78 קילו ובלי חומרים, נראתי יותר טוב , אולי קצת פחות ברגליים, אבל בוודאי שלא בהרבה.

לדעתי, הקטגוריה הזאת לא מעניינת ,אין בה באמת מישהו שאתה יכול להסתכל עליו ולהגיד" "WOW, הלוואי שלי היה כזה" ומה הטעם בbodybuilder שקטן או בערך בגודל של המתאמן הממוצע?
תביא תמונה שלך על 5-6 אחוזי שומן, יבש, 70 קילו. וכמובן.. שאתה לא עובר את המטר 75.

Di-Bol
15-07-07, 11:47
לגבי אופיר הוא בהחלט מתחרה חזק ובל נשכח שהוא מחזיק בתואר וגבר על אביב שנה שעברה שאביב נראה מצוין. בניגוד לאביב לא אצא בהצהרות, אלא רק אגיד כי להגיד שאופיר ב 3 רמות מעל המתחרים בקטגוריה זה דבר הזוי לחלוטין ומנותק מהמציאות. אני בהחלט אסיים בשלישיה הראשונה ובנוגע למקום הראשון יהיה פה קרב קשה והכל תלוי לרמת החיטוב שאני אגיע כי מבחינת מסה אני עולה בהרבה על אופיר.
ובנוגע לזה שלא מתרשם ממפתחי גוף בקטגוריה הזו אז שתהיה 1.65 70 קילו יבש תדבר, לידיעתך במסה הגעתי ל 87 קילו.

Homie
15-07-07, 11:57
לגבי אופיר הוא בהחלט מתחרה חזק ובל נשכח שהוא מחזיק בתואר וגבר על אביב שנה שעברה שאביב נראה מצוין. בניגוד לאביב לא אצא בהצהרות, אלא רק אגיד כי להגיד שאופיר ב 3 רמות מעל המתחרים בקטגוריה זה דבר הזוי לחלוטין ומנותק מהמציאות. אני בהחלט אסיים בשלישיה הראשונה ובנוגע למקום הראשון יהיה פה קרב קשה והכל תלוי לרמת החיטוב שאני אגיע כי מבחינת מסה אני עולה בהרבה על אופיר.
ובנוגע לזה שלא מתרשם ממפתחי גוף בקטגוריה הזו אז שתהיה 1.65 70 קילו יבש תדבר, לידיעתך במסה הגעתי ל 87 קילו.

עומר אין לך מה להגיב לזברה הזה, הוא כל כך סוס שהוא לא יכול לעלות אפילו
תמונות כי הן לא נכנסות במסך של המחשב.

Night_Wolf
15-07-07, 12:15
אוףףףףףףףףףףף דייי כבר!
איזה חפירה חחחחחחח "טבעי לחלוטין גנטיקת על" חחחחח
מה שלא תגידו בספורט הזה השורה התחתונה שלהגיע רחוק טבעי אי אפשר!:closedeyes:
אופיר ניראה סך הכל מצוין באמת שכן,אבל צפיתי להרבה יותר מעבר לתמונות האלו.
בכל מקרה מספיק אם החפירות על טבעיות למה זה בולשיט! ובן אדם שמתלהב בעובדה שהוא "טבעי ויש לו גנטיקה של הרקולס או של ג'נגיס חאן" פשוט מראה שהוא סתם חובבן שעושה הרבה רעש.

בכל מקרה אני לא רוצה לדבר הרבה אני רק יודע שעומר זה אח שלי ואני כל יום איתו אני יודע מה הוא השקיע בישביל התחום הזה ואני בטוח שאם אני יעלה תמונות שלו לכאן הרבה אנשים יתחילו לשתוק או שיגידו "חומרים זה חומרים אסורים"

אנחנו נחייה וניראה בהצלחה לכולם בתחרות ובבקשה לא לבלבל תביצים יותר אם הטבעיות הזאת למה זה גורם לי לתקוע נודים אם ריח של חזה עוף מקולקל:closedeyes:

Night_Wolf
15-07-07, 12:17

זאת קטגוריה מכובדת מאוד בידיוק כמו הקטגוריה של המשקל הכבד,אם יש לך אחי הערכה מספיק גדולה לתחום אתה תלמד לאהוב גם אותה ולא להיות מסופק רק מהמשקל הכבד:sbb4:

הזברה
15-07-07, 12:37
עומר אין לך מה להגיב לזברה הזה, הוא כל כך סוס שהוא לא יכול לעלות אפילו
תמונות כי הן לא נכנסות במסך של המחשב.
אולי התנסחתי קצת בצורה שחצנית, אבל אני לא איזו תופעה יוצאת דופן (למרות שכן אני גדול וגם אז הייתי די גדול) וזאת לא היתה הכוונה. פשוט ,לדעתי אין מקום לקטגוריית המשקל הזאת בענף הזה, על אחת כמה וכמה פה בארץ, כשבגלל המספר המועט של המתחרים, אתה בדרך כלל לא רואה הרבה מתחרים עם גנטיקה יוצא דופן.

חוץ מכמה חובבים רציניים של התחום, מי מתעניין בקטגוריה הכי נמוכה? למה שאנשים ימשכו ל"ספורט" הזה?

DropDead
15-07-07, 12:47
אולי התנסחתי קצת בצורה שחצנית, אבל אני לא איזו תופעה יוצאת דופן (למרות שכן אני גדול וגם אז הייתי די גדול) וזאת לא היתה הכוונה. פשוט ,לדעתי אין מקום לקטגוריית המשקל הזאת בענף הזה, על אחת כמה וכמה פה בארץ, כשבגלל המספר המועט של המתחרים, אתה בדרך כלל לא רואה הרבה מתחרים עם גנטיקה יוצא דופן.

חוץ מכמה חובבים רציניים של התחום, מי מתעניין בקטגוריה הכי נמוכה? למה שאנשים ימשכו ל"ספורט" הזה?

מה אם אנשים יחסית נמוכים ?

Homie
15-07-07, 12:49
בדיוק מה שבאתי להגיד,
אז מה לאנשים מתחת ל180 אין מקום להתחרות?
אפשר לנצח גנטיקה, ולגדול לרוחב, לעומק קצת, אבל לגובה אי אפשר,
מה נעשה אז?

הזברה
15-07-07, 12:56
לפי ההיגיון שלכם צריך לפתוח ליגות כדורסל במיוחד לנמוכים ולשמנים לא אתלטים. העניין בענף ספורטיבי או בענף תחרותי ,אסתטי, הוא לא להיות שוויוני ,אלה לשווק ,למכור ולעניין, לא כל אחד יכול להיות רוני קולמן ולא משנה כמה סייקלים הוא יעבור, זה חלק מהעניין בספורט יש כאלה שנולדו לא מתאימים.

Homie
15-07-07, 13:02
מה אתה קשור?

מה אתה משווה בכלל?

בכדורסל, אנשים מתחרים אחד נגד השני, מי יותר טוב מהשני ומי מנצח את השני,
מי מתזמן יותר טוב, מי קלע יותר טוב, זה באופן תכלס אחד נגד השני,

בפיתוח גוף, זה מי השופטים אהבו יותר, ל"שחקן" אין שום אפשרות ישירה (חוץ משוחד נניח)
של לגרום לשופטים לאהוב אותו יותר.

הענף הוא לא ענף ספורטיבי! זה תצוגה נטו! הוא גם לא תחרותי ממש! אנשים לא באמת
מתחרים אחד בשני!

מה נולדות לא מתאימים אחותך לא מתאימה לי בכלל , מה אתה קשור.

אגב, אם אתה כל כך שוס וסוס, בוא תתחרה מול האדמור / מול עומר,
אני רוצה לראות את מי השופטים יאהבו יותר, או לחילופין מול לי פריסט
(ועכשיו בטח תתבכיין, לא אבל לי פריסט זה וזה, כן אבל הוא נמוך!
בולבולון!!!)

bigbit
15-07-07, 13:10
למה אין בשום פוסט תמונה נורמלית של עומר?..יש רק תמונות שלו לפני מלא זמן ולא משהו עדכני..
אז איך אתם יכולים להשוות..
כמו שזה נראה אי אפשר לדעת מה יהיה..
ועוד דבר..אני מצדיע לניגרי על זה שהוא מתחרה שנים בלי להתפתות לקחת חומרים..הוא עשה דרך ארוכה להשיג את מה שהשיג במקום לבחור בדרך קצרה בה הוא היה לוקח וזוכה יותר מהר..במקום לחכות מה שנים לתואר שלו..
עם זאת זה יותר מלגיטמי לקחת חומרים..כי הספורט הספציפי הזה מחייב..אי אפשר להגיע לרמות גבוהות בלי זה..

Homie
15-07-07, 13:14
למה אין בשום פוסט תמונה נורמלית של עומר?..יש רק תמונות שלו לפני מלא זמן ולא משהו עדכני..
אז איך אתם יכולים להשוות..
כמו שזה נראה אי אפשר לדעת מה יהיה..
ועוד דבר..אני מצדיע לניגרי על זה שהוא מתחרה שנים בלי להתפתות לקחת חומרים..הוא עשה דרך ארוכה להשיג את מה שהשיג במקום לבחור בדרך קצרה בה הוא היה לוקח וזוכה יותר מהר..במקום לחכות מה שנים לתואר שלו..
עם זאת זה יותר מלגיטמי לקחת חומרים..כי הספורט הספציפי הזה מחייב..אי אפשר להגיע לרמות גבוהות בלי זה..

כי מכירים את עומר ? :unsure:

הזברה
15-07-07, 13:30
הומי, זאת תחרות כמו כל התחרויות ,אולי אין חוקים ברורים לגמרי ואולי אנחנו רואים בעיקר את התוצאות ולא את מהלך התחרות (שנעשית באופסיזן בעיקר), אבל גם כאן זה ענף כלכלי שדומה לענפים אחרים . ל"שחקן" כאן יש יכולת להשפיע על התוצאות של התחרות בהרבה דרכים, חיטוב מוצלח יותר ,התאמה יותר טובה של האימון בחדר הכושר ,תזונה ,חומרים ,פוזינג מוצלח יותר וגנטיקה טובה יותר, כמו בספורט תחרותי או תחרות יופי, לא שיש כזה הבדל.

הטענה שלך בכלליות מאוד חלשה לדעתי, לא נראה לי שיש איזו סיבה שאדם ממוצע ירצה ללכת להסתכל על תחרות או תצוגה שכזאת שכזאת בארץ ואין לחלק הזה בענף יותר מידי מעריצים או משהו שמסוגל למשוך כאלה ,כידוע לי. מעצם כך לא נראה לי שהקטגוריה הזאת בענף הזה צריכה בכלל להתקיים.

Mr.Olimpia
15-07-07, 13:30
לא יודע מה אתכם....אני חושב שהם נראים ממש טוב (כולם) לכל אחד יש התרונות שונים..
וגם לדעתי להיות טבעי זה פלוס למה ? כי זה פי 10 יותר השקעה..אולי זה לא עוזר בתחרות אבל עם כל אחד יחשוב בתוכו לבד והכי חשוב שהוא יודע את זה שהוא הגיע לזה טבעי ללא חומרים, כן נכון זה לא עוזר בתחרות, אבל זה עוזר לבן אדם עצמו שהשיג את התואר בדרך טבעית ותנו לו רספקט, מגיע לו!

ולפני לשפוט כך כל אחד נראה לאן כל אחד יגיעה פה ונראה.

Vin diesel
15-07-07, 13:35
וגם לדעתי להיות טבעי זה פלוס למה ? כי זה פי 10 יותר השקעה
מי שמשתמש משקיע יותר.

Kachok
15-07-07, 13:59
וגם לדעתי להיות טבעי זה פלוס למה ? כי זה פי 10 יותר השקעה..אולי זה לא עוזר בתחרות אבל עם כל אחד יחשוב בתוכו לבד והכי חשוב שהוא יודע את זה שהוא הגיע לזה טבעי ללא חומרים, כן נכון זה לא עוזר בתחרות, אבל זה עוזר לבן אדם עצמו שהשיג את התואר בדרך טבעית ותנו לו רספקט, מגיע לו!

מי שלוקח חומרים אוטומטית מגדיל בהרבה את הפוטנציאל שלו,לכן יש עליו להשקיע פי כמה ויתר מאמץ מאנשים טבעיים
מי שמשתמש יכול לעשות אימונים כבדים,ארוכים ותכופים יותר,ואל תדאג ככה הם גם עושים
תאמין לי שחייו של המשתמש קשים מאלו של הטבעי,ואם הם לא אז הוא דפוק כי אין טעם לקחת חומרים אם אתה לא 100% רציני בעניין

Fatty
15-07-07, 14:03

לא נעים לאמר אבל מה שאמרת פה היה ממש שטויות.

סטרואידים זה לא תרופת פלא שאתה לוקח ותוך שבוע עולה 10 קילו נקי.
צריך לעבוד ולהשקיע הרבה יותר.

Mr.Olimpia
15-07-07, 14:06
מי שלוקח חומרים אוטומטית מגדיל בהרבה את הפוטנציאל שלו,לכן יש עליו להשקיע פי כמה ויתר מאמץ מאנשים טבעיים
מי שמשתמש יכול לעשות אימונים כבדים,ארוכים ותכופים יותר,ואל תדאג ככה הם גם עושים
תאמין לי שחייו של המשתמש קשים מאלו של הטבעי,ואם הם לא אז הוא דפוק כי אין טעם לקחת חומרים אם אתה לא 100% רציני בעניין

גם כן אם אתה לוקח חומרים אז אתה אוטומטית לוקח על עצמך "אחראיות" להשתמש ולפחות לסיים את הסייקל...אם אתה לוקח חומרים אתה לא יכול פשוט לעזוב להשתמש ולעזוב אימונים שלא כמו בן אדם טבעי.

וחוץ מזה 100% שטבעי יהיה בריא יותר מאחד שמשתמש כי אתה עף פעם לא תדע מתי זה יבוא אליך
יכול להיות שלא יהיה כלום ויכול להיות שיהיה נזק בילטי הפיך...ואתה לא יודע מתי זה יקרה.

Mr.Olimpia
15-07-07, 14:08
לא נעים לאמר אבל מה שאמרת פה היה ממש שטויות.

סטרואידים זה לא תרופת פלא שאתה לוקח ותוך שבוע עולה 10 קילו נקי.
צריך לעבוד ולהשקיע הרבה יותר.
מי שאמר שטויות זה אתה...מה אמרתי שמי שלוקח חומרים לא צריך להשקיע ? חאא...
צריך להשקיע מלא ומאד להקפיד..
אבל כדי לראות תוצאות אחד שעל חומרים יראה הרבה יותר מהר..
זה שאמרתי שצריך להשקיע יותר זה היה בכוונה של יותר זמן כדי להגיע לאותה רמה אחד טבעי צריך נגיד 10 שנים ועל חומרים הרבה פחות זאת הכוונה

Kachok
15-07-07, 14:11
גם כן אם אתה לוקח חומרים אז אתה אוטומטית לוקח על עצמך "אחראיות" להשתמש ולפחות לסיים את הסייקל...אם אתה לוקח חומרים אתה לא יכול פשוט לעזוב להשתמש ולעזוב אימונים שלא כמו בן אדם טבעי.

וחוץ מזה 100% שטבעי יהיה בריא יותר מאחד שמשתמש כי אתה עף פעם לא תדע מתי זה יבוא אליך
יכול להיות שלא יהיה כלום ויכול להיות שיהיה נזק בילטי הפיך...ואתה לא יודע מתי זה יקרה.

דווקא ממש לא
בשימוש מושכל ובטיפול נכון לאחר סייקל לא יהיה כל הבדל בריאותי בין טבעי למשתמש,דווקא להפך שכן סטרואידים ניתנים לטיפול בפציעות אז אם ככה בנאדם משתמש בסייקל יותר בריא מבנאדם טבעי כי הגוף שלו "מחוזק".

כבר הוכיחו ששימוש מושכל ונכון בסטרואידים אנאבוליים בגברים בוגרים ובריאים לא מזיק.

Mr.Olimpia
15-07-07, 14:24
דווקא ממש לא
בשימוש מושכל ובטיפול נכון לאחר סייקל לא יהיה כל הבדל בריאותי בין טבעי למשתמש,דווקא להפך שכן סטרואידים ניתנים לטיפול בפציעות אז אם ככה בנאדם משתמש בסייקל יותר בריא מבנאדם טבעי כי הגוף שלו "מחוזק".

כבר הוכיחו ששימוש מושכל ונכון בסטרואידים אנאבוליים בגברים בוגרים ובריאים לא מזיק.

כן. בטח סטרואידים זה בריא כמו מים!

Kachok
15-07-07, 14:26
כן. בטח סטרואידים זה בריא כמו מים!

למה אתה הולך ראש בראש?
לא עדיף שתקרא קצת באינטרנט ותשכיל?

Antonator1
15-07-07, 14:26
בארץ יש הרבה אנשים על חומרים שנמצאים בערך באותה רמה עם הרבה אנשים טבעיים...

Mr.Olimpia
15-07-07, 14:27
למה אתה הולך ראש בראש?
לא עדיף שתקרא קצת באינטרנט ותשכיל?
ולמה אתה חושב שאם קראתה כמה מאמרים יש לך דוקטורת ? ואתה יודע הכל.
גם כן לא תמיד רושמים את האמת ואתה באמת לא תדע מה נכון עד שתנסה בעצמך...
אבל אם זה היה כמו שאתה אומר שאדם על חומרים יותר בריא מטבעי....כולם היו על סטרואידים עכשיו..וזה ממש שטויות

וסטרואידים לא פוגעים לא בלב ולא בכבד ולא בקליות גם נכון ?
רמת ההורמונים הגבוהה מנורמל תביא לקריסת מערכות ההורמונים האחרות שהם קליות ואשכים.
אני לא אומר שתמיד יהיה בעיות אבל לרוב...ועזוב תוויכוח חבל אתה לא תשכנע אותי ואני לא ואתך אז חבל על הזמן שפוט סגור תעניין

Kachok
15-07-07, 14:31
בארץ יש הרבה אנשים על חומרים שנמצאים בערך באותה רמה עם הרבה אנשים טבעיים...

זה כבר עניין של גנטיקה והשקעה

ניגרי ענק
15-07-07, 14:34
אני מכיר בנאדם שעשה עשרה סייקלים ועכשיו הוא מתחיל סייקל 11 (!!!!!!) ואם תראו אותו - לא בטוח שתדעו שהוא בכלל מתאמן.
מי שחושב שחומרים זה קסם פשוט לא מבין מהחיים שלו.
מדובר בעיקר בגנטיקה אימונים עצימים ותזונה - החומרים עוזרים אבל הם לא חזות הכל.

הזברה
15-07-07, 14:37
מה נולדות לא מתאימים אחותך לא מתאימה לי בכלל , מה אתה קשור.
כדרך אגב, היה לי עכשיו שיח על זה עם מישהו ועלתה הצעה נורמלית יותר. אפשר פשוט לחלק את הקטגוריות לפי גובה ולא לפי משקל, כך גם לנמוכים יותר יהיה תואר והרמה של התחרות תעלה.

אגב, העלבות לא יעזרו לך בכלום, תשאיר אותן בצד.

Kachok
15-07-07, 14:39
אני מכיר בנאדם שעשה עשרה סייקלים ועכשיו הוא מתחיל סייקל 11 (!!!!!!) ואם תראו אותו - לא בטוח שתדעו שהוא בכלל מתאמן.
מי שחושב שחומרים זה קסם פשוט לא מבין מהחיים שלו.
מדובר בעיקר בגנטיקה אימונים עצימים ותזונה - החומרים עוזרים אבל הם לא חזות הכל.

יש אנשים שמריצים סייקלים רק כדי להשתוות לרמה של מתאמנים טבעיים

כאמור,לאא כולנו ניחנו במטען גנטי משובח

meni32
15-07-07, 14:47
תרשו לי להביע את זעמי על כך ש...
כוס ראב ראבק ערס! נהרס לי הצוואר מהתמונות ההפוכות האלה כבר!
עכשיו ישבתי על הפוסט רבע שעה, הפכתי את התמונות למצב נורמלי העלתי לרשת ושמתי את התמונות בצורה נורמלית.

ניגרי ואדמור נראים מצוין כמו תמיד.
יואב חייב להמשיך לחטב.
יואב, יש לך חיוך של יופלה. :sbb4:

TheGift
15-07-07, 16:20
מצחיק שאנשים חושבים שסטרואידים זו תרופות פלא. סטרואידים זה בסך-הכל עזר חיצוני ונחוץ, לפי דעתי, למתאמנים ברמה גבוהה ( כול אחד בסטנדרטים שלו). צריך לדעת מתי לקחת את זה וחשוב מכך - איך לקחת את זה. בנאדם טבעי שנמצא ברמה נמוכה מאד מן הסתם לא אמור להשתמש בזה, אך בנאדם טבעי שהגיע לרמה טובה בזכות אימונים נכונים, קשים ותזונה נכונה, יכול וצריך להשתמש אם הוא רוצה להשתפר באמת. ברמות הגבוהות באמת ( ואני לא מדבר על תחרויות בארץ), הסיכוי שבנאדם טבעי עם גנטיקה מטורפת יגיע לתחרות ברמה יותר טובה מבנאדם לא טבעי עם גנטיקה בינונית -קלוש מאד עד אפסי.

ניגרי ענק כתב שהוא מכיר מישהו שעשה 11 סייקלים והוא נראה גרוע. אני לא רוצה שום סיבה הגיונית לכך, פרט לזה שהוא ודאי מתאמן לא נכון, אוכל לא נכון ולא ישן מספיק שעות בלילה - כלומר לא משקיע בגרוש.

Mr.Olimpia
15-07-07, 16:37
טוב רואים שבכלל לא הבנתם מה רשמתי...
אני לא אומר שרק אם תקך סטרואידים תגדל בלי להשקיע...

אני מתכוון שזה עוזר הרבה מאוד..

ולפי הדברים שלכם אפשר להבין שבכלל לא חובה סטרואידים חחח ? אז תראו לי משהו טבעי בגודל של קולמן או קטלר ?

arbel2
15-07-07, 16:50
מצחיק שאנשים חושבים שסטרואידים זו תרופות פלא. סטרואידים זה בסך-הכל עזר חיצוני ונחוץ, לפי דעתי, למתאמנים ברמה גבוהה ( כול אחד בסטנדרטים שלו). צריך לדעת מתי לקחת את זה וחשוב מכך - איך לקחת את זה. בנאדם טבעי שנמצא ברמה נמוכה מאד מן הסתם לא אמור להשתמש בזה, אך בנאדם טבעי שהגיע לרמה טובה בזכות אימונים נכונים, קשים ותזונה נכונה, יכול וצריך להשתמש אם הוא רוצה להשתפר באמת. ברמות הגבוהות באמת ( ואני לא מדבר על תחרויות בארץ), הסיכוי שבנאדם טבעי עם גנטיקה מטורפת יגיע לתחרות ברמה יותר טובה מבנאדם לא טבעי עם גנטיקה בינונית -קלוש מאד עד אפסי.

ניגרי ענק כתב שהוא מכיר מישהו שעשה 11 סייקלים והוא נראה גרוע. אני לא רוצה שום סיבה הגיונית לכך, פרט לזה שהוא ודאי מתאמן לא נכון, אוכל לא נכון ולא ישן מספיק שעות בלילה - כלומר לא משקיע בגרוש.

הילד שלי גדל יפה :)

Night_Wolf
15-07-07, 17:43

איזה חיבוק הייתה מקבל ממני אם הייתי לידך אחי:sbb4:

כל מילה בסלע!

Bullet
15-07-07, 17:47

תתפלא, יש טבעיים שנראים לא פחות טוב מהמועמדים בארץ

Bullet
15-07-07, 17:51
דווקא ממש לא

כבר הוכיחו ששימוש מושכל ונכון בסטרואידים אנאבוליים בגברים בוגרים ובריאים לא מזיק.הא? הסטרואידים של הפציעות הם קטבוליים בכלל... לא אנאבוליים.
בקטע של הבריאות, זה עניין מאוד גנטי. זה דופק מאוד את פרופיל השומנים בדם וכמעט אף אחד לא לוקח סטטינים (מונעי יצירת LDL) בPCT שלו. גם אם כן, אז זה מעמיס על הכבד, וזה עניין הפכפף מאוד. תעמיס על הכבד והוא ייצא מזה- אתה בריא.
תעמיס על הכבד והוא לא יתמודד עם זה- נדפקת לכל החיים.

אגב אני לא מבין למה אתם אומרים שסטרואידים זה רמאות ובלה בלה בלה, וגנטיקה זה לא. לפי דעתי, צריך להתיר להשתמש בחומרים בבודיבילדינג, הרי גם ככה כולם עושים את זה אז למה להתחסד?

Homie
15-07-07, 20:00
זברה, אתה טיפש, או שאף פעם לא ראית תחרות ?

האנשים סך הכל בכל קטגוריה כן באותו גובה פחות או יותר
כי מן הסתם הם אמורים לשקול אותו הדבר ועם X מאסת שריר וx % שומן,
אז ברור שבן אדם ששוקל 70 חטוב יבש אש תותים עם קצפת בגובה 180,
לא יהווה תחרות לבן אדם ששוקל 70 חטוב יבש אש תותים עם קצפת בגובה 170-165
כי הוא יהיה הרבה הרבה יותר גדול ממנו מבחינה יחסית.

אני עדיין לא מבין את הטענה שלך,
ואני שוב דורש שתעלה תמונות שלך ותוכיח שעכשיו אתה יותר גדול מחלק מהמתחרים
כי אם "בימי התיכון" שזה אומר בגיל שלי בערך, היית יותר גדול מהם, עכשיו אתה בטח ובטח
סוסון פוני.

PoweRule
15-07-07, 20:07
זברה, אתה טיפש, או שאף פעם לא ראית תחרות ?

האנשים סך הכל בכל קטגוריה כן באותו גובה פחות או יותר
כי מן הסתם הם אמורים לשקול אותו הדבר ועם X מאסת שריר וx % שומן,
אז ברור שבן אדם ששוקל 70 חטוב יבש אש תותים עם קצפת בגובה 180,
לא יהווה תחרות לבן אדם ששוקל 70 חטוב יבש אש תותים עם קצפת בגובה 170-165
כי הוא יהיה הרבה הרבה יותר גדול ממנו מבחינה יחסית.

אני עדיין לא מבין את הטענה שלך,
ואני שוב דורש שתעלה תמונות שלך ותוכיח שעכשיו אתה יותר גדול מחלק מהמתחרים
כי אם "בימי התיכון" שזה אומר בגיל שלי בערך, היית יותר גדול מהם, עכשיו אתה בטח ובטח
סוסון פוני.רק אתה סוס פוני :wiggle:

Antonator1
15-07-07, 20:16
שטויות במיץ... פרנקו קולומבו היה משהו כמו 1.64 מטר והוא אחד התותחים אי פעם בתולדות הבודיבילדינג ואחד האתלטים הכשרוניים ביותר באופן כללי שאי פעם יצא לי לראות.

Night_Wolf
15-07-07, 21:17
טוב בואו נסכם את זה ככה
להיות טבעי בעל גנטיקה של שמשון מהתנ"ך זה נחמד ויפה מאוד אפשר להגיע לתוצאות מאוד מרשימות נכון! אבל אם זה נכנס לבודיבילדינג אז כאילו חלאס לחפור..דיי אני בשנת 2007 כל מתחרה היום כמעט לוקח סייקלים והסייקלים האלה אם תזונה ואימונים ומנוחה טובה גנטיקה חרא או לא הם עושים נפלאות אין פה הרבה חוכמות!
וזה שבן אדם משוויץ בזה שהוא טבעי ליד כולם על הבמה הוא רק עושה מעצמו צחוק מה הוא חושב שאנשים יגידו "ואייייי איזה סוס טבעי הוא איזה גנטיקה!" לא! וואלה יגידו ניראה יפה אבל ידעו שעוד שנה או שנתיים או אפילו 10 שנים הבן אדם יראה אותו דבר,פה זה לא כדורגל,כדורסל או סנוקר זה פיתוח גוף ובסופו של דבר מי שרוצה להגיע ממש רחוק ולעמוד אם הגדולים יודע מה האופציות ומה צריך להקריב.

יום טוב:sbb4:

arbel2
15-07-07, 21:39
טוב בואו נסכם את זה ככה
להיות טבעי בעל גנטיקה של שמשון מהתנ"ך זה נחמד ויפה מאוד אפשר להגיע לתוצאות מאוד מרשימות נכון! אבל אם זה נכנס לבודיבילדינג אז כאילו חלאס לחפור..דיי אני בשנת 2007 כל מתחרה היום כמעט לוקח סייקלים והסייקלים האלה אם תזונה ואימונים ומנוחה טובה גנטיקה חרא או לא הם עושים נפלאות אין פה הרבה חוכמות!
וזה שבן אדם משוויץ בזה שהוא טבעי ליד כולם על הבמה הוא רק עושה מעצמו צחוק מה הוא חושב שאנשים יגידו "ואייייי איזה סוס טבעי הוא איזה גנטיקה!" לא! וואלה יגידו ניראה יפה אבל ידעו שעוד שנה או שנתיים או אפילו 10 שנים הבן אדם יראה אותו דבר,פה זה לא כדורגל,כדורסל או סנוקר זה פיתוח גוף ובסופו של דבר מי שרוצה להגיע ממש רחוק ולעמוד אם הגדולים יודע מה האופציות ומה צריך להקריב.

:clap:

ran7
15-07-07, 21:58
טוב בואו נסכם את זה ככה

מסכים 100%!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ניגרי ענק
15-07-07, 22:02
סלחו לי אבל אני ממש לא מבין מדוע כל החפירות האלה על חומרים, כאשר זה בכלל לא היה נושא הפוסט.
דיברתי עם אופיר היום, והוא היה מופתע מגל התגובות הסוברות שהוא כביכול טוען ומתגונן או משויץ בזה שהוא טבעי.
אתם יכולים לבדוק: הוא אולי ענה על זה כאשר נשאל אבל לא תמצאו הודעות שהוא מתפאר או מתרץ או מדגיש את העניין הזה של "נקי".
לגבי עצמי, כבר אמרתי: לא דיברתי על הנושא לחיוב או לשלילה - לא אמרתי אם אני כן או לא - פשוט לא התייחסתי.
מה שקרה כאן זה שליואב הייתה פליטת קולמוס לא מבריקה והוא כתב ש"זה יתרון שהוא נקי".
אני חושב שהמשפט הזה לא קשור לכלום, אפשר היה להגיד "למרות שהוא נקי", או משהו כזה - ואני חושב גם שלזה יואב התכוון.
אז בגלל משפט אחד כזה לבנות תיאוריות ולחפור בפוסט תמונות ברמה כזאת, זה קצת משונה.
בשורה התחתונה ונשים את החומרים בצד: יש לי חילוקי דעות עם ידידי האדמור לגבי העלייה באוף סיזן, הוא סבור שצריך לעלות "נקי", אני שולל את זה לחלוטין.
אני מקווה שהוא ישמע בעצתי וייקח אוף סיזן בשנה הבאה כדי לעלות קטגוריה, כמו שאני עושה.
בכל מקרה השנה הוא הפייבוריט ב 70, כל מי שבקי ומכיר את המשחק ואיך הוא עובד יודע את זה.
אתם תראו שצדקתי.
לא מוחקים פער של חמישה מקומות לפחות בתוך חצי שנה.
קחו סיפור שמעיד לדעתי על יכולת החיזוי שלי: לפני כמה שנים הופיע אצל אופיר בחור שרצה מאוד להתחרות.
אלא מה, הבנאדם היה טרי מאוד - דומני שטרם קרע זוג כפפות בחייו.
למרות זה הוא בא עם נחישות אדירה, אופיר הכין אותו ליגת האלופות, והוא היה יבש כמו סלע.
כמה שבועות לפני התחרות כולם במכון התלהבו והיו בטוחים שהוא עומד להפציץ
רק אני אמרתי להם: תרגעו ואל תכניסו לבנאדם רעיונות מטומטמים לראש כי אחר כך המכה תכאב מאוד.
ולמה? כי הניסיון שלי מלמד שבזמן קצר - יהיה מה שיהיה - יש גבול מה שאפשר לעשות.
צריך סבלנות ואין קיצורי דרך.
בסדר הבנאדם עבד קשה, וכל הכבוד לו על זה, אבל רעבאק הוא היה לגמרי טרי.
בחדר הלבשה, מול ליבנה אבי פלדמן ויוסי מזרחי, היה פשוט מביך לראות אותו.
בסוף צדקתי, הבנאדם סיין מקום 9 מתוך 11 (נאבא פרסמו דירוג מלא).
מה משתמע מזה?
שאין תחליף לזמן, דברים קורים לאט וצריך סבלנות.
עומר עוד יהיה אלוף - יש לו את הנחישות והגנטיקה וכל הכבוד לו על זה - אבל לא השנה.

PcGunMan
15-07-07, 22:07
אני חושב שסה"כ אופיר נראה פצצה...הרגלים שלו נראות חלשות בהחלט והתאומים אפילו על הפנים:blush:...זה ידוע שהשריר הזה מאוד קשה לפיתוח..
הרמות בין אופיר לעומר קשה לשפוט עד שלא נראה את התמונות עדכניות של עומר..אבל לפי תמונות באוף סיזן הרגלים של עומר מפלציות וזה פלוס גדול שאין לאופיר....

יואב טל נראה כאילו הוא התחטב מהתמנות הקודמות אבל מצפים לראות אותך על 10 אחוז. תראה אחרת לגמרה! :jockey:

Di-Bol
15-07-07, 22:08
סלחו לי אבל אני ממש לא מבין מדוע כל החפירות האלה על חומרים, כאשר זה בכלל לא היה נושא הפוסט.
דיברתי עם אופיר היום, והוא היה מופתע מגל התגובות הסוברות שהוא כביכול טוען ומתגונן או משויץ בזה שהוא טבעי.
אתם יכולים לבדוק: הוא אולי ענה על זה כאשר נשאל אבל לא תמצאו הודעות שהוא מתפאר או מתרץ או מדגיש את העניין הזה של "נקי".
לגבי עצמי, כבר אמרתי: לא דיברתי על הנושא לחיוב או לשלילה - לא אמרתי אם אני כן או לא - פשוט לא התייחסתי.
מה שקרה כאן זה שליואב הייתה פליטת קולמוס לא מבריקה והוא כתב ש"זה יתרון שהוא נקי".
אני חושב שהמשפט הזה לא קשור לכלום, אפשר היה להגיד "למרות שהוא נקי", או משהו כזה - ואני חושב גם שלזה יואב התכוון.
אז בגלל משפט אחד כזה לבנות תיאוריות ולחפור בפוסט תמונות ברמה כזאת, זה קצת משונה.
בשורה התחתונה ונשים את החומרים בצד: יש לי חילוקי דעות עם ידידי האדמור לגבי העלייה באוף סיזן, הוא סבור שצריך לעלות "נקי", אני שולל את זה לחלוטין.
אני מקווה שהוא ישמע בעצתי וייקח אוף סיזן בשנה הבאה כדי לעלות קטגוריה, כמו שאני עושה.
בכל מקרה השנה הוא הפייבוריט ב 70, כל מי שבקי ומכיר את המשחק ואיך הוא עובד יודע את זה.
אתם תראו שצדקתי.
קחו סיפור שמעיד לדעתי על יכולת החיזוי שלי: לפני כמה שנים הופיע אצל אופיר בחור שרצה מאוד להתחרות.
למרות זה הוא בא עם נחישות אדירה, אופיר הכין אותו ליגת האלופות, והוא היה יבש כמו סלע.
רק אני אמרתי להם: תרגעו ואל תכניסו לבנאדם רעיונות מטומטמים לראש כי אחר כך המכה תכאב מאוד.
מה משתמע מזה?
עומר עוד יהיה אלוף - יש לו את הנחישות והגנטיקה וכל הכבוד לו על זה - אבל לא השנה.
אוקיי כבר אני מעלה תמונות להוריד לאנשים קצת את האגו
אמרתי, אולי אני לא יזכה, אבל בזה שאתה שולל אותי לחלוטין אתה עוד תתפקח על כך

ניגרי ענק
15-07-07, 22:12
יואב אומר שהוא העיף 7 או 8 קילו מאז הצילומים הקודמים.
הוא יודע שיש לו דרך ארוכה מאוד לעשות, והוא יודע שאם ירצה באמת לקלף את כל השיט ולחשוף את היהלום - יצטרך לעשות שינוי גדול מאוד בשגרת יומו.
הלוואי שזה יקרה, אבל לא פתרונות של קוסמטיקה דרושים פה - אלא החלפת פאזה, שינוי אמיתי.
הסכמנו שהוא צריך להוריד בן 15 ל 20 קילו, אז 3 , 4 ולעבודה.
וכן, יש לו חתיכת מאסה רצינית מתחת...(מה שמראה ששנים על שנים של אימונים גם שווים משהו אפילו אם הבנאדם אף פעם לא ממש שמר על תזונה)

arbel2
15-07-07, 22:13
אתם תראו שצדקתי.
מה משתמע מזה?

כמילות המשורר ?

ביצים שלי

ניגרי ענק
15-07-07, 22:14
אוקיי כבר אני מעלה תמונות להוריד לאנשים קצת את האגו
אמרתי, אולי אני לא יזכה, אבל בזה שאתה שולל אותי לחלוטין אתה עוד תתפקח על כך

למה אני שולל אותך לחלוטין?
קיבלת ממני לא מעט פרגון, ובצדק קיבלת.
גם ממה שגילי מספר לי - יש לי הערכה רבה אליך.
אני פשוט חושב שאופיר יזכה השנה, ושלא ניתן למחוק פער כזה בחצי שנה, זה הכל.
לא שולל ולא כלום.
מקום שני שלישי ובנסיבות מסויימות גם רביעי זה דבר יפה מאוד.
זו בסך הכל תחרות שניה שלך, קח דברים בפרופורציות.
וכן, תעלה תמונות - כולנו סקרנים.

arbel2
15-07-07, 22:20
למה אני שולל אותך לחלוטין?
קיבלת ממני לא מעט פרגון, ובצדק קיבלת.
גם ממה שגילי מספר לי - יש לי הערכה רבה אליך.
אני פשוט חושב שאופיר יזכה השנה, ושלא ניתן למחוק פער כזה בחצי שנה, זה הכל.
לא שולל ולא כלום.
מקום שני שלישי ובנסיבות מסויימות גם רביעי זה דבר יפה מאוד.
זו בסך הכל תחרות שניה שלך, קח דברים בפרופורציות.
וכן, תעלה תמונות - כולנו סקרנים.

נחש מה ,את החצי שנה שהאדמור ביזבז בלהיות חטוב ,עומר העמיס מסה איכותית ,נכון לעכשיו עומר הוא לא רק אחת המתחרים היותר איכותיים בקטגוריית המשקל שלו ,אלא אחד היותר איכותיים בשכבת הגילו שלו בכלל (וזה כולל רבים וטובים כגון ראובן סולומן ,וגדי טורניק ) והוא עומד איתם בכבוד ואפילו לוקח באיזורים מסויימים

אופיר מנוסה ,אבל ניסיון לא תחליף לגנטיקה ותיכנון חכם של השנה , או בקיצור ותימצות ? אופיר ביזבז זמן יקר

Kachok
15-07-07, 22:23
אתם יודעים,דווקא הויכוחים האלו זה מה שיגרום למתחרים לתת את המקסימום ותת שואו טוב בתחרות

דווקא מבורך

ran7
15-07-07, 22:24
כמילות המשורר ?

ביצים שלי
חחחחחחחחחח איזה שפוך!!!

עוז20
15-07-07, 22:26
הבעיה של אופיר שהוא לא מתקדם כל הזמן הוא נראה אותו חטוב מזה נותן אבל ? אנשים מתקדמים לא?

Mazoz3
15-07-07, 22:27
עומר אני מחכה לראות תמונות שלך :)

Kachok
15-07-07, 22:27
הבעיה של אופיר שהוא לא מתקדם כל הזמן הוא נראה אותו חטוב מזה נותן אבל ? אנשים מתקדמים לא?

בטח שאנשים מתקדמים!

תראה את גרישה.........:basketball:

arbel2
15-07-07, 22:28
בטח שאנשים מתקדמים!

יצאה לי עכשיו שיבולת שועל מהאף מרוב צחוק

עוז20
15-07-07, 22:30
גרישה מתקדם בכיוון הפוך...

ניגרי ענק
15-07-07, 22:30
אתם יודעים,דווקא הויכוחים האלו זה מה שיגרום למתחרים לתת את המקסימום ותת שואו טוב בתחרות

דווקא מבורך

זה מה שאמרתי, טראש טוק רק מוסיף עניין כל עוד הוא מתבצע בצורה מכובדת.
סיפורי צבע זה דבר טוב, בכל מקום ובכל תחום.
קחו הכל בפרופורציות, מבחינתי כל מי שעולה להתחרות כבר ניצח באיזשהו אופן ואני באמת מכבד את כולם.
אגב התמונה החדשה של עומר בפרופיל מעולה, ובאמת מעניין לראות תמונות עדכניות.

Night_Wolf
15-07-07, 22:34

דווקא מבורך

חחחחחחחחחחח אחי בנתיים זה גורם כאב ראש:)

בכל מקרה
ניגרי,תיתפלא אילו שינויים אפשר לחולל בחצי שנה תשאל את גילי מה אני חוללתי ב3 שבועות :whistle
שנית הפליטה של יואב בהחלט גרמה פה קצת למתח ועצבים וטאחלס אני לא אתווכח פה יותר אם כל מי שיש לו מה לומר על "גנטיקה" למה זה סתם ביזבוז זמן ואני בתור בן אדם שתופס את הספורט הזה ברצינות ורוצה יום אחד להקיע לרמה המקצועית ביותר לא חושב שכדי שאני אתחיל לדון בזה:sbb4:
מה שכן אם כבר מדברים על גנטיקה אז נכון לאופיר בכר יש גנטיקה נחמדה מאוד ואני לא שולל אותו בכלל! אני זוכר את התקופה שהוא רב אם יואב טל כל הזמן בפורום חחח והעלה לפה תמונות שלו מהאוף סיזן החמאתי לו ומאוד התרשמתי!
אבל יאלההההה הנושא הזה כבר ניראה כמו סלט חצילים כבר מרוב שטחנו אותו מה שאני יכול להגיד שאני יודע מי זה עומר כל האוף סיזן שלו אני עברתי איתו!
ומי שבאמת חושק כלכך בלראות אותו מוזמן לבוא לחדר כושר של פליטי שנחאי בשם "נפשוניכס" ולראות מה הוא שווה ולעשות השוואות בינו לבין אופיר בכר הלו הוא האדמור!

שיהיה בהצלחה לשניהם ואני אישית יודע כבר מה יהיה השנה בתחרות וכמו שאני מכיר את עומר השנה הוא יפציץ וחזק!
ויאלה לילה טוב אנשים תתקינו WORLD OF WARCRAFT במקום לבלבל תביצים אחלה משחק בראש שלי!
או שתנסו לראות אם באיי סי קיו אחת הידידות שלכם פתאום מקבל התקף חרמנות ואפשר לתכנן משהו לסוף שבוע:blush:

Night_Wolf
15-07-07, 22:35
בטח שאנשים מתקדמים!

היי!
קראתה לו גרישה יפה מאוד אחי מוניטין תקבל ממני:sbb4:
גרישה :):):):) "אני מרים 350 קילוגרמים לג פרס"

ניגרי ענק
15-07-07, 22:37
אחי אתה הרבה יותר מידי שמח בשביל אדם שהדבר הכי טעים שהוא אכל בחודש האחרון היה פרכיות אורז (עם מלח)...תחזיק מעמד...:wiggle:

Night_Wolf
15-07-07, 22:40
אחי אתה הרבה יותר מידי שמח בשביל אדם שהדבר הכי טעים שהוא אכל בחודש האחרון היה פרכיות אורז (עם מלח)...תחזיק מעמד...:wiggle:

איזה שמח חחחחחחחחח הקופסא שלי נידפקה כבר אני לא יודע מה אני עושה אם עצמי ...:dry: [
למעלה משנה בחיטוב

Fatty
15-07-07, 22:40
והכי חשוב אבל באמת הכי חשוב הוא טיבעי לחלוטין וזה הפלוס הגדול ביותר עבורו .

פשוט רציתי לצטט את המשפט הזה כדי שהחבר'ה פה שבצד של אופיר יבינו למה החבר'ה שבצד של עומר מתכוונים כשהם אומרים "להתרברב בזה שהוא טבעי".

Antonator1
15-07-07, 22:48
רק בארץ בן אדם שמתאמן במקלט בלי תזונאי יכול להתברג במקום טוב בתחרויות הגדולות... אני אומר לכם, יש במחתרת הישראלית אנשים שלוקחים את רוב המתחרים.

Night_Wolf
15-07-07, 22:52
רק בארץ בן אדם שמתאמן במקלט בלי תזונאי יכול להתברג במקום טוב בתחרויות הגדולות... אני אומר לכם, יש במחתרת הישראלית אנשים שלוקחים את רוב המתחרים.

בן אדם שמתאמן במקלט ובלי תזונאי שזה אומר :אימונים חרא,תזונה בטח לא טובה,שלא לדבר על זה שבמקלט אין לו ציוד נכון לאימונים לא יכול לקחת שום דבר חוץ מאת הקניות של סבתאל'ה מהמכולת הבייתה מספיק כבר לחיות בסרט של להיתאמן במחסן זה דבר טוב אין ציוד אין איכות אימונים זבל צריך לחפש קומבינה לבנצ' לדדליפט לסקוואט להכל! הכי טוב להיתאמן במכון נורמלי אם ציוד שיספיק להיתקדם כמו בן אדם ולא באיזה חירבה, ומי שיש לו ידע שיבנה לעצמו תזונה נוכה מי שלא שילך לתזונאי!

מה שכן יש המון אנשים שעוסקים בפיתוח גוף ולא מתחרים מסיבות מסוימות אבל הם תותחי על ובכייף יוכלו לקחת חלק מהתחרויות :sbb4:

Antonator1
15-07-07, 22:54
בן אדם שמתאמן במקלט ובלי תזונאי שזה אומר :אימונים חרא,תזונה בטח לא טובה,שלא לדבר על זה שבמקלט אין לו ציוד נכון לאימונים לא יכול לקחת שום דבר חוץ מאת הקניות של סבתאל'ה מהמכולת הבייתה מספיק כבר לחיות בסרט של להיתאמן במחסן זה דבר טוב אין ציוד אין איכות אימונים זבל צריך לחפש קומבינה לבנצ' לדדליפט לסקוואט להכל! הכי טוב להיתאמן במכון נורמלי אם ציוד שיספיק להיתקדם כמו בן אדם ולא באיזה חירבה, ומי שיש לו ידע שיבנה לעצמו תזונה נוכה מי שלא שילך לתזונאי!

מה שכן יש המון אנשים שעוסקים בפיתוח גוף ולא מתחרים מסיבות מסוימות אבל הם תותחי על ובכייף יוכלו לקחת חלק מהתחרויות :sbb4:השורה האחרונה זה בדיוק למה שהתכוונתי. בסך הכל אני לא מסכים איתך 100% אבל הכיוון די נכון.

Vin diesel
16-07-07, 00:46
אחרי שראיתי את התמונות החדשות של עומר אני חושב ש,האדמור הולך לאכול לוף בתחרות הזאת.
יש עוד חודש וחצי.נחייה ונראה...לאן זה יתקדם.

arbel2
16-07-07, 00:54
אחרי שראיתי את התמונות החדשות של עומר אני חושב ש,האדמור הולך לאכול לוף בתחרות הזאת.

הייתי צריך לשים על עומר יותר מ50 זוזים ! :)

Bullet
16-07-07, 00:56

למה? סקוואט ראק, ספה, מוטות אולימפים ומשקולות צלחות באמפר(קופצניות) אולימפיות, מתח וזה כל מה שאתה צריך... יש מלא אנשים שמתאמנים במרתף שלהם והם ענקיים פחד.

Antonator1
16-07-07, 02:37
לפעמים אנשים מתרגלים לרמה כלשהי - וכל רמה מתחת לזה תיחשב בעיניהם לנחותה לגמרי. אגב, איפה כל זה ממוקם זה ממש לא משנה - מצדי שיהיה בצריף מקש. העיקר שיהיה ציוד ותכונות אופי. ההישגים לא יהיו נחותים לעומת בן אדם שמתאמן בחדר כושר לוקסוס.

Antonator1
16-07-07, 03:15
איך האנשים החזקים התאמנו פעם? אפילו תסתכלו על אגדות ועל דברים בסגנון. למשל, הרתך שעשה חרבות בעיירה לא היה הכי חזק בגלל שהוא השתמש באבקת החלבון הנכונה או שתה מנה כפולה של קריאטין. לא בגלל שהוא התאמן עם כך המכשירים הכח חדשים.

אני מסכים על ברוקס קוביק, חדרי הכושר מלאים באנשים שכל מה שהם עושים זה לזיין את השכל (וכולם בוודאי יסכימו איתי כאן).
90% מהמכשירים זה בזבוז של מתכת, פשוטו כמשמעו. אני הייתי ממיס את כל המכשירים ועושה מהמתכת המותכת ציוד סטרונגמן, פלטות ומוטות. בקיצור - ברזלים כבדים. לכן לדעתי, חדר כושר זה לא משהו מיוחד, עדיף לדעתי להתאמן בבניין ריק מלא בברזל.

הרבה אנשים התרגלו לחוקי חיים שקריים, כמו "יותר יקר - יותר טוב" או "יותר מפואר - יותר טוב". אימונים לא אורטודוקסיים כמו הרמת בולי עץ מעל הראש ומשיכת כלי רכב או אימונים פשוטים עם משהו כמו 5 תרגילים (במיוחד במקומות יחסית לא מפוארים) מצלצלים להם - משהו פחות טוב, משהו נחות. אימונים בשיטות שהגוף לא רגיל אליהן נחשבות לגרועות. אבל הדבר לא יכול להיות רחוק יותר מהמציאות.

תסתכלו על מרימים אולימפיים רוסים כמו סולטן רחמנוב ויורי ולאסוב. האנשים האלה לא התאמנו לפני המון שנים, לא למטרת היפרטרופיה והם יותר סוסים מכל בודיבילדר בארץ.

אתם יודעים מה עזר לאנשי האולד סקול להתקדם? הם לא הגבילו את עצמם. הם לא הציבו לעצמם אולטימטום. הם לא אמרו לעצמם שהתנאים מגבילים אותם ובכל נכנעו מראש.

תראו את ארנולד - הלך ברגל מת'אל לגראץ כמה קילומטרים למכון בגראץ, התאמן בקור, בלי ציוד חדיש. התזונה בטח לא הייתה משהו מדהים בהתחשב בזמן ובמקום. אחר כך בגלל שגוסטאב שוורצנגר אסר עליו לבקר בחדר כושר הוא בנה במרטף שלהם מכון עם ציוד מאולתר. בצבא הוא היה נהג טנק והתאמן במכון הכח המאולתר של הצבא. הוא עשה מה שהוא יכול.
אני לא מבין אנשים - למה בדיוק זה שאין תזונאי צמוד אומר שהתזונה חרא? כל בן אדם שמבין בתחוםברמה בינונית לפחות יהוא בעל אמצעים להרכבת תכנית תזונה טובה. ומה זה לעזאזל משנה אם מתאמנים במכון עם מוט חדש של אלייקו או במרטף עם מוט ישן של ויידר קנוי במגה ספורט? אם השרירים מקבלים את העומס והאוכל שהוא צריך - יש התקדמות. ומעבר לתנאים "נוחים" יותר לא ממש ישפר את המצב.

פעם מפתחי גוף היו קודם כל אנשים. אנשים שבילו, נסעו ליער עם מוט, פלטות, בשר ובירה (ארנולד ופראנקו במינכן), הלכו לאגם ת'אלרזיי להתאמן אימוני משקל גוף (קורט מרנול), לא הציבו שמו מסביב לעצמם את המסגרת הזאת של "רק ככה אפשר".

תראו איך חיו והתאמנו גימנסטים בבריה"מ, אתלטי כח ובודיבילדרים באירופה בשנות ה - 60 או למשל האתלטים של וינס ביץ' בשנות ה - 40. יודעים מה? תיקחו סטרונגמן מודרני כמו ג'סי מרונדה. תיקחו את זה ותשוו את זה לחיים של ג'יי קאטלר או רוני קולמן.

תחשבו על גאורג האקנשמידט, ארתור סקסון, מקס סיק, זיגמונד קליין וכו... תיזכרו בהם. אני אפילו לא צריך להסביר למה.

ניגרי ענק
16-07-07, 07:51

איפה התמונות?

Night_Wolf
16-07-07, 07:53

בידיוק חזרתי מהאירובי על בטן ריקה של הבוקר וסיימתי לאכול את מנת הסומלים שלי

אחי ראיתה?התרשמתה:) חכה לתחרות והכי חשוב תבוא לעודד יהיה רעש ואנחנו נהיה חבר'ה אחו שרמוטה שם:sbb4:

ניגרי ענק
16-07-07, 07:55
גלעד אולי תסביר לי על מה אתם מדברים, איפה התמונות?

Night_Wolf
16-07-07, 07:57
גלעד אולי תסביר לי על מה אתם מדברים, איפה התמונות?

התמונות אצל עומר,ארבל ואצלי אבל החלטתי שעדיף שלא להעלות אותם לפה.:jockey:

ThaiB0X
16-07-07, 07:59

מה שכן יש המון אנשים שעוסקים בפיתוח גוף ולא מתחרים מסיבות מסוימות אבל הם תותחי על ובכייף יוכלו לקחת חלק מהתחרויות :sbb4:

מה ההבדל מבחינת גירוי לשריר, אם תעשה biceps curls מול המראה בשירותים ציבוריים, או אם תעשה biceps curls בהולמס פלייס ? :jockey:

Night_Wolf
16-07-07, 08:01
מה ההבדל מבחינת גירוי לשריר, אם תעשה biceps curls מול המראה בשירותים ציבוריים, או אם תעשה biceps curls בהולמס פלייס ? :jockey:
גבר,מה שהתכוונתי לומר שעבודה במרתפים האלה לדעתי זה לא לענין בן אדם שרוצה להשקיע צריך להכנס לחדר כושר רציני ומבאובזר כדי להיתקדם כמו שצריך זה גם חלק חשוב לא רק תזונה ואימונים,במרתפים האלה זה ממש HARDCORE ונחמד להיתאמן שם נכון אבל אני לא אוהב את זה בגלל שהציוד של בטח שבור ולא טוב כל המוטות חלודים זה כייף להיתאמן ככה?לדעתי זה חרא.
יאלה זזתי לעבודה יום טוב!

הזברה
16-07-07, 09:33
אני עדיין לא מבין את הטענה שלך
יש ביטוי ידוע של מארק טווין, שאומר שאסור להתווכח עם אידיוט, כי הוא יוריד אותך לרמה שלו וינצח אותך שם. אתה מנסה לעשות את זה בכל מחיר, בינתיים, בעיקר בגלל שאתה סתום מידי מכדי להבין את מה שאני כותב.
אין לי הרבה זמן, אז נכתוב לך את הטיעונים שלי מחדש מסודר ואם אתה לא תבין אותם ,זאת כבר בעיה שלך:

לדעתי, אין טעם בתחרות bodybuilding שבה אנשים לא גדולים בצורה יוצאת דופן, כי זה לא מושך קהל ולא כלכך מעניין יותר מארבעה אנשים שממש אוהבים את התחום וגם לא בדיוק ניתן למסחור. איך אתה רוצה למשוך קהל לתחרות, כשאצל כל מתאמן ממוצע יש בחדר כושר מישהו גדול יותר ,שנראה מרשים יותר? (כן, בסדר, לא ב5 אחוז שומן , אבל מסיביים יותר יש לרוב)

בגלל זה, הצעתי לבטל את המקצה של ה70 קילו ולהעביר הגבלת גובה, כך שאנשים יוכלו להגיע לתחרויות גדולים יותר ואז באמת תיהיה לך תחרות מענינת ויפה יותר, שתזכיר את המקצים הגבוהים יותר וכך גם נמוכים יוכלו להתחרות.

בקשר לתמונות, רק בגלל שאתה מתעקש, יש לי על המחשב שלוש תמונות ישנות, (לאווטאר באיסיקיו )בדיוק מהתקופה שכתבתי עליה, אני אעלה אותן. יש לי מבחן עוד יומיים אחריו אני צריך לקנות מצלמה חדשה למחשב, אחר כך, נביא תמונות עדכניות.

אגב, הבנתי שהמתחרים יותר גדולים באופסיזן ,את מי זה מעניין? אנשים רואים אתכם רק בתחרות..

Di-Bol
16-07-07, 10:28
אגב, הבנתי שהמתחרים יותר גדולים באופסיזן ,את מי זה מעניין? אנשים רואים אתכם רק בתחרות..

כי אתה דיברת על מסיבים והאנשים שאתה מדבר עליהם הם לא מסיבים במצב תחרות אז הדגשתי את העניין שאני באוף סיזן גם "מסיבי" ושוקל כ 90 קילו ועוד אני על גובה 1.65 כך שאולי ההצעה שלך לקטגוריות לפי גובה נכונה אבל בינתיים לא ישימה וזה מה יש.

הזברה
16-07-07, 10:37
ולמה לא ישימה?
לא יהיו הרבה מתחרים?

Vin diesel
16-07-07, 11:23
איפה התמונות?
במקום טוב.בשבילך על הבמה זאת תיהיה הפטעה.
דרך הגב יאלה סים כסף.כמה אתה סם על האדמור?

Homie
16-07-07, 11:40
יש ביטוי ידוע של מארק טווין, שאומר שאסור להתווכח עם אידיוט, כי הוא יוריד אותך לרמה שלו וינצח אותך שם. אתה מנסה לעשות את זה בכל מחיר, בינתיים, בעיקר בגלל שאתה סתום מידי מכדי להבין את מה שאני כותב.
אין לי הרבה זמן, אז נכתוב לך את הטיעונים שלי מחדש מסודר ואם אתה לא תבין אותם ,זאת כבר בעיה שלך:

לדעתי, אין טעם בתחרות bodybuilding שבה אנשים לא גדולים בצורה יוצאת דופן, כי זה לא מושך קהל ולא כלכך מעניין יותר מארבעה אנשים שממש אוהבים את התחום וגם לא בדיוק ניתן למסחור. איך אתה רוצה למשוך קהל לתחרות, כשאצל כל מתאמן ממוצע יש בחדר כושר מישהו גדול יותר ,שנראה מרשים יותר? (כן, בסדר, לא ב5 אחוז שומן , אבל מסיביים יותר יש לרוב)

בגלל זה, הצעתי לבטל את המקצה של ה70 קילו ולהעביר הגבלת גובה, כך שאנשים יוכלו להגיע לתחרויות גדולים יותר ואז באמת תיהיה לך תחרות מענינת ויפה יותר, שתזכיר את המקצים הגבוהים יותר וכך גם נמוכים יוכלו להתחרות.

בקשר לתמונות, רק בגלל שאתה מתעקש, יש לי על המחשב שלוש תמונות ישנות, (לאווטאר באיסיקיו )בדיוק מהתקופה שכתבתי עליה, אני אעלה אותן. יש לי מבחן עוד יומיים אחריו אני צריך לקנות מצלמה חדשה למחשב, אחר כך, נביא תמונות עדכניות.

בונה אתה אחד הטיפשים, זה לא יאומן,
ההורים שלך אחים או משו אני לא מבין?

מן הסתם שהמתחרים גדולים יותר באוף סיזן!!!
WTF?!
אין לך שום מושג מהחיים שלך בפיתוח גוף שלא נדבר על כל העניין של האוף סיזן
וקטגורויות ובלה , טוב אני לא עונה לך יותר בפוסט הזה אין טעם, איזה תמונות
ואיזה נעליים.

damn
16-07-07, 11:45
איך האנשים החזקים התאמנו פעם? אפילו תסתכלו על אגדות ועל דברים בסגנון. למשל, הרתך שעשה חרבות בעיירה לא היה הכי חזק בגלל שהוא השתמש באבקת החלבון הנכונה או שתה מנה כפולה של קריאטין. לא בגלל שהוא התאמן עם כך המכשירים הכח חדשים.

אני מסכים על ברוקס קוביק, חדרי הכושר מלאים באנשים שכל מה שהם עושים זה לזיין את השכל (וכולם בוודאי יסכימו איתי כאן).
90% מהמכשירים זה בזבוז של מתכת, פשוטו כמשמעו. אני הייתי ממיס את כל המכשירים ועושה מהמתכת המותכת ציוד סטרונגמן, פלטות ומוטות. בקיצור - ברזלים כבדים. לכן לדעתי, חדר כושר זה לא משהו מיוחד, עדיף לדעתי להתאמן בבניין ריק מלא בברזל.

הרבה אנשים התרגלו לחוקי חיים שקריים, כמו "יותר יקר - יותר טוב" או "יותר מפואר - יותר טוב". אימונים לא אורטודוקסיים כמו הרמת בולי עץ מעל הראש ומשיכת כלי רכב או אימונים פשוטים עם משהו כמו 5 תרגילים (במיוחד במקומות יחסית לא מפוארים) מצלצלים להם - משהו פחות טוב, משהו נחות. אימונים בשיטות שהגוף לא רגיל אליהן נחשבות לגרועות. אבל הדבר לא יכול להיות רחוק יותר מהמציאות.

תסתכלו על מרימים אולימפיים רוסים כמו סולטן רחמנוב ויורי ולאסוב. האנשים האלה לא התאמנו לפני המון שנים, לא למטרת היפרטרופיה והם יותר סוסים מכל בודיבילדר בארץ.

אתם יודעים מה עזר לאנשי האולד סקול להתקדם? הם לא הגבילו את עצמם. הם לא הציבו לעצמם אולטימטום. הם לא אמרו לעצמם שהתנאים מגבילים אותם ובכל נכנעו מראש.

תראו את ארנולד - הלך ברגל מת'אל לגראץ כמה קילומטרים למכון בגראץ, התאמן בקור, בלי ציוד חדיש. התזונה בטח לא הייתה משהו מדהים בהתחשב בזמן ובמקום. אחר כך בגלל שגוסטאב שוורצנגר אסר עליו לבקר בחדר כושר הוא בנה במרטף שלהם מכון עם ציוד מאולתר. בצבא הוא היה נהג טנק והתאמן במכון הכח המאולתר של הצבא. הוא עשה מה שהוא יכול.
אני לא מבין אנשים - למה בדיוק זה שאין תזונאי צמוד אומר שהתזונה חרא? כל בן אדם שמבין בתחוםברמה בינונית לפחות יהוא בעל אמצעים להרכבת תכנית תזונה טובה. ומה זה לעזאזל משנה אם מתאמנים במכון עם מוט חדש של אלייקו או במרטף עם מוט ישן של ויידר קנוי במגה ספורט? אם השרירים מקבלים את העומס והאוכל שהוא צריך - יש התקדמות. ומעבר לתנאים "נוחים" יותר לא ממש ישפר את המצב.

פעם מפתחי גוף היו קודם כל אנשים. אנשים שבילו, נסעו ליער עם מוט, פלטות, בשר ובירה (ארנולד ופראנקו במינכן), הלכו לאגם ת'אלרזיי להתאמן אימוני משקל גוף (קורט מרנול), לא הציבו שמו מסביב לעצמם את המסגרת הזאת של "רק ככה אפשר".

תראו איך חיו והתאמנו גימנסטים בבריה"מ, אתלטי כח ובודיבילדרים באירופה בשנות ה - 60 או למשל האתלטים של וינס ביץ' בשנות ה - 40. יודעים מה? תיקחו סטרונגמן מודרני כמו ג'סי מרונדה. תיקחו את זה ותשוו את זה לחיים של ג'יי קאטלר או רוני קולמן.

תחשבו על גאורג האקנשמידט, ארתור סקסון, מקס סיק, זיגמונד קליין וכו... תיזכרו בהם. אני אפילו לא צריך להסביר למה.
אתה לא מבין כמה שאתה צודק אנטון.
אני למשל מתאמן במכון הכי זול בעיר שלי, אבל זה המכון היחידי שיש שם מאמן ברמה עולמית (ואני לא צוחק) והוא ניגש בן אדם בן אדם ועוזר לו, מהקטע של נשימה, יציבה נכונה בתרגילים ועד הביצוע הכולל.
לעומת חדרי כושר אחרים שרק אם אתה כוסית לא נורמאלית או איזה מישהו שמשלם הרבה, ניגשים לעזור לך (והמדריכים שם שווים לתחת, כושילדודה שלהם הם וה20 חזרות לחיטוב הבייספס ולא לניפוח)

טל יואב
16-07-07, 21:44

חבל מאוד שלא הצלחתם לרדת לסוף דעתי , ברור שכך קשה יותר להתקדם ולהתפתח , ללא שום צל של ספק.
כוונתי הייתה שלמרות הפיתוי הגדול ספורטאי זה בחר לנהל אורח חיים בריא ולמרות אהבתו ומסירותו הגדולה לספורט פיתוח הגוף התחרותי הוא עומד ומצליח בכבוד רב לעמוד בקשיים ובפיתויים כי הוא מעדיף בריאות ואורח חיים בריא לאורך שנים ולא להתפתות לחומרים מסוכנים לנצח ולזכות בתואר מר ישראל ללא סטארואידים היא משימה כמעט בלתי אפשרית .

הרי למה הדבר דומה (להתחרות ללא נטילת סטארואידים ) ?

הדבר דומה להגיע לריצת מרתון באולימפיידה ייחף כאשר כולם נועלים ניו בלאנס פלוס ברכיות לברכיים ועדיין לנצח במקצה שלך יחף , זאת הייתה כוונתי .

אני לא משוחד באמת שלא ואני לא יודע אם אופיר ינצח את עומרי כי לא ראיתי את עומרי כבר מאז התחרות האחרונה לכן אני לא מביע את דעתי רק זיכרו שגודל ומאסה הם לא הפרמטרים היחידיים אשר נמדדים בתחרות . תזכרו את זה טוב .(עיין ערך אלעד הויקינג מול חוסאם )2006 :sbb4: :boxing: :boxing: :boxing: יאלללה מלחמה :boxing:

arbel2
16-07-07, 22:02
חבל מאוד שלא הצלחתם לרדת לסוף דעתי , ברור שכך קשה יותר להתקדם ולהתפתח , ללא שום צל של ספק.
כוונתי הייתה שלמרות הפיתוי הגדול ספורטאי זה בחר לנהל אורח חיים בריא ולמרות אהבתו ומסירותו הגדולה לספורט פיתוח הגוף התחרותי הוא עומד ומצליח בכבוד רב לעמוד בקשיים ובפיתויים כי הוא מעדיף בריאות ואורח חיים בריא לאורך שנים ולא להתפתות לחומרים מסוכנים לנצח ולזכות בתואר מר ישראל ללא סטארואידים היא משימה כמעט בלתי אפשרית .

הרי למה הדבר דומה (להתחרות ללא נטילת סטארואידים ) ?

הדבר דומה להגיע לריצת מרתון באולימפיידה ייחף כאשר כולם נועלים ניו בלאנס פלוס ברכיות לברכיים ועדיין לנצח במקצה שלך יחף , זאת הייתה כוונתי .

אני לא משוחד באמת שלא ואני לא יודע אם אופיר ינצח את עומרי כי לא ראיתי את עומרי כבר מאז התחרות האחרונה לכן אני לא מביע את דעתי רק זיכרו שגודל ומאסה הם לא הפרמטרים היחידיים אשר נמדדים בתחרות . תזכרו את זה טוב .(עיין ערך אלעד הויקינג מול חוסאם )2006 :sbb4: :boxing: :boxing: :boxing: יאלללה מלחמה :boxing:

במקרה של הויקינג מול חוסם נמדד אך ורק ערך השחיתות
אחת ההחלטות הביזיוניות ביותר בהיסטוריה של NABBA

Night_Wolf
16-07-07, 22:13
במקרה של הויקינג מול חוסם נמדד אך ורק ערך השחיתות
אחת ההחלטות הביזיוניות ביותר בהיסטוריה של NABBA

אמת ויציב בלאט!

Admon410
16-07-07, 23:55
דווקא אופיר לא כזה מיוחד יש לו גוף קטלני נכון אבל הוא לא מיוחד בכלל
חצי מהחדר כושר שלי יש להם גוף כזה או יותר אפילו מה ההתלהבות?
אבל בכל זאת זה גוף יפה בכללי

Vin diesel
16-07-07, 23:59
דווקא אופיר לא כזה מיוחד יש לו גוף קטלני נכון אבל הוא לא מיוחד בכלל
חצי מהחדר כושר שלי יש להם גוף כזה או יותר אפילו מה ההתלהבות?
אבל בכל זאת זה גוף יפה בכללי
חחח חצי חדר כושר מר ישראל אה...

Admon410
17-07-07, 00:06
מר ישראל עד 70 קילו זה לא כזה הישג כמה שתגידו 5 אחוז 4 אחוז
אני בטוח שלכל אחד בחדר כושר יש לפחות 5 שנראים ככה או יתר טוב אפילו
אבל הם לא רצים להתחרות ישר צריך לסגור תחרויות עד 70 קילו תאמין לי

d-undertaker
17-07-07, 00:10

שמע בארץ אתה צודק.בחול יש אנשים על 65 קילו נראים כמו אלוף האלופים אצלנו..אבל!

בארץ אין כל כך הרבה מתחרים ענקיים, וגם יש כאלה שנמוכים אז ה70 קילו האלה באים עליהם טוב..(ראה ערך נאור זיו)
קיצור צריך איזון בהכל..בשביל זה שמים ת70.

Admon410
17-07-07, 00:11
אז צריך לעשות מגבלת גובה עד ל70 קילו או משהו כי ככה התחרויות לא כאלה מעניינות
חוץ מזה גם כאן בפורום יש כמה אפילו שיש להם גוף יותר יפה משלו אני לא רוצה לציין שמות כדי לא לעורר ויכוח או משהו אבל אני חושב שצריכים לשים מגבלת גובה בתחרויות האלה

Homie
17-07-07, 09:54
לא מעניין אותך אל תראה.

damn
17-07-07, 10:20
אז צריך לעשות מגבלת גובה עד ל70 קילו או משהו כי ככה התחרויות לא כאלה מעניינות
חוץ מזה גם כאן בפורום יש כמה אפילו שיש להם גוף יותר יפה משלו אני לא רוצה לציין שמות כדי לא לעורר ויכוח או משהו אבל אני חושב שצריכים לשים מגבלת גובה בתחרויות האלה
אין מה לעשות, אין כזה דבר מגבלת גובה.

בג'ודו יש מגבלת משקל
באיגרוף יש מגבלת משקל
וגם אצלו בבאדיבילדינג יש מגבלת משקל.

הזברה
17-07-07, 10:23
זהו שזה לא סוג ספורט שבו יכולת ההרמה הכוח קובעים...

סתם מעניין,במר אולימפייה, יש הגבלת משקל?

DropDead
17-07-07, 10:36
זהו שזה לא סוג ספורט שבו יכולת ההרמה הכוח קובעים...

סתם מעניין,במר אולימפייה, יש הגבלת משקל?

לא נראה לי

הזברה
17-07-07, 10:46
נו ויש עם זה בעייה?

Di-Bol
17-07-07, 12:07
לא אין עם זה בעיה בגלל זה רוני לקח 8 פעמים רצוף
וכן ההגבלה של אולימפיה זה להיות בטופ העולמי , חוץ מזה אולימפיה לא מושא להשוואה

Jones
17-07-07, 14:23

תגיד אחי איזה סוס :ohmy: :ohmy: מה זאת היד הזאת:ohmy: :ohmy:

אליאב קרייסלר
17-07-07, 14:27

תגיד אתה רציני תראה את עומר מתחרה במשקל נמוך ובאוף סיזון שלו הוא אחד האנשים הגדולים שתראה כמה פעמים כבר יוצא לך לראות מישהו מטר 60 ומשהו עם יד 46 זה פשוט לא הגיוני אנשים חושבים שאם באוף סיזון אתה מאסיבי אז על הבמה אחרי ייבוש וחיטוב רצחני אתה נראה עדיין ענק זאת טעות קשה מאוד להיראות מאסיבי על הבמה

bode
17-07-07, 14:30

אתה מפחיד!:sbb4:
ואליאב אתה צודק..

אליאב קרייסלר
17-07-07, 14:31

חחחחח וואלק אתה ענק מהזה התמונות האלה חבר ראה תתמונה לא האמין שאתה בן 21 הוא חשב שאתה אבא בכלל חחחחחחחחחח ובוא לאיסיקיו אני צריך שתעזור לי עם הנישנוש :):):):)

Night_Wolf
17-07-07, 14:31

התרשמתה מהתמונות אחי הא:)?
אנשים חושבים שעומר בגלל שהוא התחרה פעם אחת והוא "צעיר" אז הוא לא יכול לתת פייט רציני ומן הסתם מזלזלים יואב ואביב את עומר אתם תיראו בתחרות ותיראו לאן הבחור יכול להגיע גם אחרי אוף סיזן של חצי שנה ומה הוא מסוגל לעשות..

Jones
17-07-07, 14:34
אנשים חושבים שעומר בגלל שהוא התחרה פעם אחת והוא "צעיר" אז הוא לא יכול לתת פייט רציני ומן הסתם מזלזלים יואב ואביב את עומר אתם תיראו בתחרות ותיראו לאן הבחור יכול להגיע גם אחרי אוף סיזן של חצי שנה ומה הוא מסוגל לעשות..
וגם אותך אנחנו רוצים לראות יא נקניק מתי תמונות??:sbb4:

הזברה
17-07-07, 14:51
נו ופעם שלישית אני כבר אכתוב. אני מאמין שדי בול ענק, אבל למה צריך לגרום לו להגיע לתחרות קטן?

חוץ מזה, אולימפיה אולי לא היתה צמודה לתקופה מסוימת, אבל היא היתה ממוסחרת ממש טוב. גם באנביאי היו לך תקופות שקבוצות לקחו 6 אליפויות ברציפות ו?
ננפגעה פה הרוח הספורטיבית?
להפך, ככה נולדות אגדות, ככה סוחבים ענף קדימה, כשהילד הקטן חולם להיות כמו רוני קולמן ומתחיל להתאמן ולאסוף תמונות שלו. כשאנשים מסתכלים בטלוויזיה ואומרים: "ואי, הבנאדם מפלצת!"
לא רק תחרותיות מושכת אנשים, גם הערצה והשתאות...

Di-Bol
17-07-07, 14:56
נו ופעם שלישית אני כבר אכתוב. אני מאמין שדי בול ענק, אבל למה צריך לגרום לו להגיע לתחרות קטן?

חוץ מזה, אולימפיה אולי לא היתה צמודה לתקופה מסוימת, אבל היא היתה ממוסחרת ממש טוב. גם באנביאי היו לך תקופות שקבוצות לקחו 6 אליפויות ברציפות ו?
ננפגעה פה הרוח הספורטיבית?
להפך, ככה נולדות אגדות, ככה סוחבים ענף קדימה, כשהילד הקטן חולם להיות כמו רוני קולמן ומתחיל להתאמן ולאסוף תמונות שלו. כשאנשים מסתכלים בטלוויזיה ואומרים: "ואי, הבנאדם מפלצת!"
לא רק תחרותיות מושכת אנשים, גם הערצה והשתאות...
לצורך העניין אם הוא יסתכל על רוני, מרקוס או כל אחד אחר אז האפקט שווה
בכל מקרה אני לא יכול להגיע 80-90 קילו יבש אז למה שלא תהיה לי אפשרות להתחרות? אמנם בתחרות אני יחסית קטן לשאר החברה הגדולים אבל בקטגוריה שלי אני בהחלט חזק וזאת האפשרות שלי במסגרת הגובה שלי. אז בממדי תחרות אני לא הכי מרשים אבל במסה אני מתקרב ל 90 קילו.

ניגרי ענק
17-07-07, 14:57

אני מבקש להפסיק להגיד שאני מזלזל - מעולם לא תמצאו הודעה שבה אני מזלזל בבאדי בילדר מתחרה.
יש לי כבוד עצום לכל באדיבילדר שיש לו ביצים לעלות לבמה - ובוודאי שאני מעריך ומכבד ברנשים כמו עומר שעשו שיעורי בית ונכנסו לאוף סיזן אמיתי ונעזרו לצורך כך בתזונאי הכי תותח שקיים.
סך הכל אמרתי שאופיר ינצח, זה הכל - לא זלזול ולא כלום, להיפך אני מאוד מסוקרן לראות את עומר בשייפ העכשווי שלו.
מעבר לכך אני חושב שאין שום סיבה שלא תעלו תמונות, הפתעה על הבמה בכל מקרה תהייה הרי מה שרואים כעת ובטח בתמונות - זה לא מה שיהיה על הבמה לאחר חיטוב סופי וייבוש - זה עולם אחר לגמרי.
לגבי מי שאומר ש 70 לא מתאים לתחרות, יש לי איזושהי תחושה שהבחור מעולם לא טרח להגיע לתחרות ולראות בעיניים (למעשה אני מוכן להמר על זה) כיצד נראים ח'ברה יבשים על הבמה.
אתה צריך להבין שבתמונות לא הכל עובר.
לאדם נמוך, 70 קילו יבש זה דבר די מרשים ופרופורציונלי.
כמובן שיש מקום לשאוף לגדול ולעלות קטגוריה כמו שאני עושה - אבל גם בקטגוריה של ה 70 תוכל למצוא אנשים מרשימים כמו אופיר או יוסי או סולטאן (מעולה), וכמו שעומר יהיה השנה.
אנשים צריכים להבין שבייבוש וחיטוב מושלם אדם מאבד לפעמים 15 קילו ויותר, ממצב בו היה נחשב ל"חטוב" בעיני הרחוב.
כלומר בנאדם מטר 65 ששקל 85 אפילו לא ממש בשיא האוף סיזן ונראה מרשים וענק, על הבמה הוא יכול להיות 70.
כל מיני חובבנים ששוקלים 72 על גובה מטר שמונים עם 15 אחוז שומן רואים את החברה הטובים על הבמה ואומרים: "אה גם אני שוקל ככה".
נו באמת.
באשר לעניין שיש מלא חברה שלא מתחרים אבל היו יכולים לקחת, לא נותר לי אלא לגחך.
יתכבדו כל אותם מרי ישראל בפוטנציה, יעברו חיטוב אמיתי - ויעלו לבמה.
אם לא, הם יכולים להיות מרי ישראל בשביל אימא שלהם או במקרה הטוב בשביל החברה - וזה בסדר גמור - אבל אין להם שום זכות להגיד "אם" ו"אם" ו"אם".
אם לסבתא היו גלגלים.
ולגבי האמירה שבכל מכון יש לפחות 15 ח'ברה שנראים כמו אופיר בכר, אז מאוד מעניין אותי איפה אתה מתאמן כי אני ראיתי לא מעט מכונים בחיי, ולא מעט אנשים שמתאמנים כאן ושם, ומה שיש לי להגיד על האמירה הזאת, בשפה מורכבת זה: פחחחחחחחחחחחח

Di-Bol
17-07-07, 15:40
אני מבקש להפסיק להגיד שאני מזלזל - מעולם לא תמצאו הודעה שבה אני מזלזל בבאדי בילדר מתחרה.
יש לי כבוד עצום לכל באדיבילדר שיש לו ביצים לעלות לבמה - ובוודאי שאני מעריך ומכבד ברנשים כמו עומר שעשו שיעורי בית ונכנסו לאוף סיזן אמיתי ונעזרו לצורך כך בתזונאי הכי תותח שקיים.
סך הכל אמרתי שאופיר ינצח, זה הכל - לא זלזול ולא כלום, להיפך אני מאוד מסוקרן לראות את עומר בשייפ העכשווי שלו.
מעבר לכך אני חושב שאין שום סיבה שלא תעלו תמונות, הפתעה על הבמה בכל מקרה תהייה הרי מה שרואים כעת ובטח בתמונות - זה לא מה שיהיה על הבמה לאחר חיטוב סופי וייבוש - זה עולם אחר לגמרי.
לגבי מי שאומר ש 70 לא מתאים לתחרות, יש לי איזושהי תחושה שהבחור מעולם לא טרח להגיע לתחרות ולראות בעיניים (למעשה אני מוכן להמר על זה) כיצד נראים ח'ברה יבשים על הבמה.
אתה צריך להבין שבתמונות לא הכל עובר.
לאדם נמוך, 70 קילו יבש זה דבר די מרשים ופרופורציונלי.
כמובן שיש מקום לשאוף לגדול ולעלות קטגוריה כמו שאני עושה - אבל גם בקטגוריה של ה 70 תוכל למצוא אנשים מרשימים כמו אופיר או יוסי או סולטאן (מעולה), וכמו שעומר יהיה השנה.
אנשים צריכים להבין שבייבוש וחיטוב מושלם אדם מאבד לפעמים 15 קילו ויותר, ממצב בו היה נחשב ל"חטוב" בעיני הרחוב.
כלומר בנאדם מטר 65 ששקל 85 אפילו לא ממש בשיא האוף סיזן ונראה מרשים וענק, על הבמה הוא יכול להיות 70.
כל מיני חובבנים ששוקלים 72 על גובה מטר שמונים עם 15 אחוז שומן רואים את החברה הטובים על הבמה ואומרים: "אה גם אני שוקל ככה".
נו באמת.
באשר לעניין שיש מלא חברה שלא מתחרים אבל היו יכולים לקחת, לא נותר לי אלא לגחך.
יתכבדו כל אותם מרי ישראל בפוטנציה, יעברו חיטוב אמיתי - ויעלו לבמה.
אם לא, הם יכולים להיות מרי ישראל בשביל אימא שלהם או במקרה הטוב בשביל החברה - וזה בסדר גמור - אבל אין להם שום זכות להגיד "אם" ו"אם" ו"אם".
אם לסבתא היו גלגלים.
ולגבי האמירה שבכל מכון יש לפחות 15 ח'ברה שנראים כמו אופיר בכר, אז מאוד מעניין אותי איפה אתה מתאמן כי אני ראיתי לא מעט מכונים בחיי, ולא מעט אנשים שמתאמנים כאן ושם, ומה שיש לי להגיד על האמירה הזאת, בשפה מורכבת זה: פחחחחחחחחחחחח
מחזק. אנשים לא מבינים מה זה דיאטה לתחרות ושרק בייבוש עצמו אפשר לאבד 6 קילו נוזלים בשקט. אי אפשר לקבל שום פרספקטיבה נכונה בין אוף סיזן לעמידה על הבמה. בקשר אליך אביב, הזלזול בעיני גלעד נבע מזה שאמרת שאופיר 3 רמות מעל כלום. זכותך לחשוב מה שאתה רוצה וזה גם בהחלט יכול להיות שאופיר ינצח אבל באמירה כזאת אתה מעוות את המציאות.

Night_Wolf
17-07-07, 17:01
מחזק. אנשים לא מבינים מה זה דיאטה לתחרות ושרק בייבוש עצמו אפשר לאבד 6 קילו נוזלים בשקט. אי אפשר לקבל שום פרספקטיבה נכונה בין אוף סיזן לעמידה על הבמה. בקשר אליך אביב, הזלזול בעיני גלעד נבע מזה שאמרת שאופיר 3 רמות מעל כלום. זכותך לחשוב מה שאתה רוצה וזה גם בהחלט יכול להיות שאופיר ינצח אבל באמירה כזאת אתה מעוות את המציאות.

טאחלס זה לא ממש מהצד של אביב אחי,אבל עדין האמירה הזאת קצת הפריעה לי אבל בקטנה, האמירה האמיתית באה מהצד של יואב וגם מהקטע בכרטיס על אופיר בכר אבל לא נכנס לזה סתם אנחנו טוחנים פה מים פשוט ניתן את הכי טוב ואתה תיראה שיהיה בסדר יא רוחי:sbb4:

ויאלה תיתארגן ובוא לחדר כושר יושב פה כמו זונה מול המחשב ולא זז

Deja Vu
17-07-07, 17:13
תותחים אחד אחד הלוואי עליי להגיע לרמה של האדמור טבעי:sbb4:

ניגרי ענק
17-07-07, 18:35

יתכן שהייתה הגזמה קלה בעניין של "3 רמות".
כוונתי הייתה שלשופטים לא תהייה התלבטות השנה בקטגורייה של ה 70.
אני עומד מאחורי המשפט הזה.
שיהיה בהצלחה לכולם
ועומר תעלה כבר תמונות מה אתה בשב"כ אחי??:jockey:

Vin diesel
17-07-07, 18:53
עומר מאדיף שתשאר אם פה פעור בקהל.:jockey:

Di-Bol
17-07-07, 20:45
יתכן שהייתה הגזמה קלה בעניין של "3 רמות".
כוונתי הייתה שלשופטים לא תהייה התלבטות השנה בקטגורייה של ה 70.
אני עומד מאחורי המשפט הזה.
שיהיה בהצלחה לכולם
ועומר תעלה כבר תמונות מה אתה בשב"כ אחי??:jockey:
תאמין לי שתהיה להם התלבטות במיוחד שיש נקודות שאני חזק במיוחד מאופיר, כמו גב בטן יד וכתפיים, אלו הן העיקריות אפשר להגיד שהרגליים די שוות והחזה.. אהה.. לא יודע

ניגרי ענק
17-07-07, 20:58
בבטן ובגב אתה כנראה צודק, לצערך וגם לצערי בתוך בנאדם עם גנטיקה יפה בבטן - השיפוט לא מאוד מחשיב את התחום הזה ואת זאת אני אומר לך משמיעה ממקור ראשון.
מספיק להם שתהייה יבש הריבועים הבולטים לא ממש נספרים.
לגבי כתפיים אני לא בטוח שאתה מנצח, לאופיר יש כתפיים יפות, בעיקר הקדמית.
לגבי חזה אני חושב שלאופיר יש חזה יפהפה.
בידיים יש לו יתרון ברור, אתה תראה את זה בתחרות - אולי אין לו ידיים מפלצתיות אבל השייפ מאוד משחק, בקטע הזה הכל אצלו מלא משוייף ובולט, בייספס סוף העולם טרייספס, למרות מה שכתבו פה - מעולה.
יש לו עוד יתרון שזה הייבוש המטורף שהוא מגיע אליו בתחרות, תחום שהשופטים הכי מחשיבים בבואם לנקד.
יש גם את העניין של הכבוד שהוא יקבל, כאלוף מכהן וכמתחרה וותיק בנאבא, אין מה לעשות - אלה החיים.

Di-Bol
17-07-07, 21:21
בבטן ובגב אתה כנראה צודק, לצערך וגם לצערי בתוך בנאדם עם גנטיקה יפה בבטן - השיפוט לא מאוד מחשיב את התחום הזה ואת זאת אני אומר לך משמיעה ממקור ראשון.
בידיים יש לו יתרון ברור, אתה תראה את זה בתחרות - אולי אין לו ידיים מפלצתיות אבל השייפ מאוד משחק, בקטע הזה הכל אצלו מלא משוייף ובולט, בייספס סוף העולם טרייספס, למרות מה שכתבו פה - מעולה.
יש לו עוד יתרון שזה הייבוש המטורף שהוא מגיע אליו בתחרות, תחום שהשופטים הכי מחשיבים בבואם לנקד.
יש גם את העניין של הכבוד שהוא יקבל, כאלוף מכהן וכמתחרה וותיק בנאבא, אין מה לעשות - אלה החיים.

כן מהקטע האחרון אני חושש.. כבוד? משום שכבוד לא אמור להוות פקטור לגודל יד או ייבוש
מבחינת ייבוש אתה צודק אני עוד לא הוכחתי את עצמי בקטע הזה אבל השנה אני מקווה להיות יבש לעצם עם קצת עזרה מבחוץ. ודרך אגב הידיים שלו מתגמדות ליד שלי.

Powerlifter
17-07-07, 21:31
ד"א- למה קוראים לאדמו"ר האדמו"ר?

arbel2
17-07-07, 21:34

אני חושב שהעובדה שהוא חבר שלך מפריעה לשיפוט שלך
הבייספס שלו קצר ,והטרייספס שטוח ,תסביר לי איך זה בדיוק גורם לזרועות שלו להיות "סוף הדרך"?

ניגרי ענק
17-07-07, 21:39
הכי טוב יהיה אם תראה אותו פנים אל פנים - ואז תשפוט.
האמן לי שהתמונות לא מעידות על המצב האמיתי, בעצמך אמרת את זה לגבי מאור, גם כאן זה כך.
יש לו ידיים מדהימות בעיני.
הוא חבר קרוב מאוד, זה נכון, אך לא הייתי מתבייש להגיד לו אם הייתה בעיה.
אם הוא יעלה ל 80 זה יהיה סרט אחר לגמרי, מלחמת עולם - והרבה יותר מעניין.
אני מקווה ששנה הבאה הוא ייקח אוף סיזן ויקדיש את עצמו לסייע לי כמו שאני עושה לגביו השנה, ועוד שנתיים אולי נתחרה שוב זה בזה ב 80 (אולי גם עומר יהיה שם...).
אם היית רואה אותו מקרוב נדמה לי שהיית מדבר אחרת.
חוץ מזה, יעזור אם תעלו כבר תמונות עדכניות, אולי אני אשנה את דעתי?

Powerlifter
17-07-07, 21:43
למה לאדמו"ר קוראים האדמו"ר?

arbel2
17-07-07, 21:44
הכי טוב יהיה אם תראה אותו פנים אל פנים - ואז תשפוט.
האמן לי שהתמונות לא מעידות על המצב האמיתי, בעצמך אמרת את זה לגבי מאור, גם כאן זה כך.
יש לו ידיים מדהימות בעיני.
הוא חבר קרוב מאוד, זה נכון, אך לא הייתי מתבייש להגיד לו אם הייתה בעיה.
אם הוא יעלה ל 80 זה יהיה סרט אחר לגמרי, מלחמת עולם - והרבה יותר מעניין.
אני מקווה ששנה הבאה הוא ייקח אוף סיזן ויקדיש את עצמו לסייע לי כמו שאני עושה לגביו השנה, ועוד שנתיים אולי נתחרה שוב זה בזה ב 80 (אולי גם עומר יהיה שם...).
אם היית רואה אותו מקרוב נדמה לי שהיית מדבר אחרת.
חוץ מזה, יעזור אם תעלו כבר תמונות עדכניות, אולי אני אשנה את דעתי?

אני חושב שאתה נותן לו יותר מדי קרדיט ,אבל אולי זה רק אני ,אבל אני במקומך הייתי הולך לעשות בדיקות ראיה אם אתה חושב שהידיים שלו "מדהימות "

שאלה קטנה אחי
פרופרציה
מסה
חיטוב
ייבוש
כל אלו קטגוריות לגיטימיות
ממתי יש קטגוריה של "כבוד" בתחרות פיתוח גוף ?אתה רומז שיהיה פה שידור חוסר של חוסם ואלעד ? ואתה יודע טוב מאוד למה אני מתכוון

Dino Psaras
17-07-07, 21:46
אפשר לסכם את הת'רד הזה במילה אחת, חבריי היקרים:

חפרתם!!!

Dino Psaras
17-07-07, 21:47
דרך אגב אביב, שלחתי לך מייל עם "התפריט" שלי..

ניגרי ענק
17-07-07, 21:53
ארבל: עניין הכבוד קיים בכל מקום בעולם, זה לא דבר שקורה במוצהר אבל איפה שהוא בתת מודע השופטים מכבדים אנשים מסויימים מסיבות מסויימות.
זו לא קטגוריה של ניקוד אבל בקטנה, זה קיים וכל מי שאומר אחרת טומן ראשו בחול.
אתה לא באמת חושב שהשופטים של אשר מתייחסים לגדי אורן כמו שהם מתייחסים ליוסי כהן?
לגבי חוסאם והויקינג, דווקא זו דוגמא שמדגישה יתרון של חיטוב וייבוש, למי ששכח: חוסאם לא היה חטוב לרמה של תחרות - ולכן הוא הפסיד.
רקובה: אני אעבור לך על התפריט ואחזיר תשובה עד הלילה.

zidan
17-07-07, 21:56
לסיכום:
"הנבואה ניתנה לשוטים".

ניגרי ענק
17-07-07, 21:57
אפשר לסכם את הת'רד הזה במילה אחת, חבריי היקרים:

חפרתם!!!

לפעמים זה טוב לחפור.
(בעיקר כשמצ'עמם)

arbel2
17-07-07, 22:02
ארבל: עניין הכבוד קיים בכל מקום בעולם, זה לא דבר שקורה במוצהר אבל איפה שהוא בתת מודע השופטים מכבדים אנשים מסויימים מסיבות מסויימות.
זו לא קטגוריה של ניקוד אבל בקטנה, זה קיים וכל מי שאומר אחרת טומן ראשו בחול.
אתה לא באמת חושב שהשופטים של אשר מתייחסים לגדי אורן כמו שהם מתייחסים ליוסי כהן?
לגבי חוסאם והויקינג, דווקא זו דוגמא שמדגישה יתרון של חיטוב וייבוש, למי ששכח: חוסאם לא היה חטוב לרמה של תחרות - ולכן הוא הפסיד.
רקובה: אני אעבור לך על התפריט ואחזיר תשובה עד הלילה.

תשב תראה את הסרט , חוסאם נראה פי אלף הרבה יותר טוב מאלעד ,ואת הסיבות שאלעד ניצח אני לא אפתח בפורום

ניגרי ענק
17-07-07, 22:06
ראיתי את הסרט וגם הייתי איתם בחדר ההלבשה.
שמעתי על הסיבות שאתה שמעת - לדעתי אין לזה שום קשר למציאות.
כל תיאוריות הקונספירציה לא לעניין - ואם הן נכונות מדוע הויקינג לא זכה באלוף האלופים.
תנו לויקינג את הקרדיט על זה שהוא הגיע לסביבות ה 4 אחוז שומן, אני חוזר וטוען שחוסאם לא היה חטוב.
אופיר חודש וחצי לפני התחרות חטוב יותר מאשר היהחוסאם על הבמה.
חוסאם טוב עשר דרגות מהויקינג אבל הוא פשוט לא הגיע מוכן.

arbel2
17-07-07, 22:08
אז עד איפה החיטוב לוקח ?חוסאם לא היה חטוב עד העצם,אבל הוא היה חטוב מספיק כדי לקחת מאלעד את התואר ,אלעד נראה לידו כמו ילדה בת 12 שלא עבדה רגליים מימיה

Dino Psaras
17-07-07, 22:09
לפעמים זה טוב לחפור.
(בעיקר כשמצ'עמם)

http://www.keshet-tv.com/nehederet/Images/pinukim/azmaut1_800.jpg

טל יואב
17-07-07, 22:12
לא בשביל משהו אבל באמת אביב צודק . במאה אחוז אני ראיתי את האדמור בשבת האחרונה ובאמת נדהמתי בתמונות הוא לא הצליח לשדר את העוצמה שלו לעומת המציאות , אני לא מתלהב בקלות מכל מפתח גוף וריאתי רבים וטובים גם בסדר גודל עולמי . לסדר גודל ישראלי האדמור ברמה גבוה מאוד לדעתי הוא לוקח את המקום הראשון . יש לו את הקול שלי בקהל . במצאיות הוא חיה אחרת לגמרי . קשה להסביר את זה .מה גם שיש לו ותק ורושם מכובד הוא כבר השאיר על קהל השופטים . הופעה מיקצועית , הצגת שרירים למופת , יצירת קשר וכימייה מהירה עם הקהל והשופטים, הפגנת ביטחון עצמי שמצליחה לשדר זאת גם לקהל ולשופטים . ותואר שכבר שייך לו יותר קל לשמור על תואר מאשר לגזול אותו ממשהו אחר וזה כבר יתרון בפני עצמו , כמה פעמיים הגיע דוריאן לא מוכן ולא הפסיד רק בגלל שהתואר שלו ?

אביב לא משוחד בטח שאני לא .האדמו"ר ישלוט לדעתי גם השנה בקטגורייה שלו .
ארבל תבצע העברה בנקאית לחשבון גם בשבילי מה זה חמישים זוזים ? בוא נעשה את זה מעניין יותר ? כמה אתה מקבל מצה"ל בחודש 400 ש"ח ?בלי תוספת סיכון וימיי שדה :jockey: :jockey: :sbb4:

arbel2
17-07-07, 22:13
לא בשביל משהו אבל באמת אביב צודק . במאה אחוז אני ראיתי את האדמור בשבת האחרונה ובאמת נדהמתי בתמונות הוא לא הצליח לשדר את העוצמה שלו לעומת המציאות , אני לא מתלהב בקלות מכל מפתח גוף וריאתי רבים וטובים גם בסדר גודל עולמי . לסדר גודל ישראלי האדמור ברמה גבוה מאוד לדעתי הוא לוקח את המקום הראשון . יש לו את הקול שלי בקהל . במצאיות הוא חיה אחרת לגמרי . קשה להסביר את זה .מה גם שיש לו ותק ורושם מכובד הוא כבר השאיר על קהל השופטים . הופעה מיקצועית , הצגת שרירים למופת , יצירת קשר וכימייה מהירה עם הקהל והשופטים, הפגנת ביטחון עצמי שמצליחה לשדר זאת גם לקהל ולשופטים . ותואר שכבר שייך לו יותר קל לשמור על תואר מאשר לגזול אותו ממשהו אחר וזה כבר יתרון בפני עצמו , כמה פעמיים הגיע דוריאן לא מוכן ולא הפסיד רק בגלל שהתואר שלו ?

אביב לא משוחד בטח שאני לא .האדמו"ר ישלוט לדעתי גם השנה בקטגורייה שלו .
ארבל תבצע העברה בנקאית לחשבון גם בשבילי מה זה חמישים זוזים ? בוא נעשה את זה מעניין יותר ? כמה אתה מקבל מצה"ל בחודש 400 ש"ח ?בלי תוספת סיכון וימיי שדה :jockey: :jockey: :sbb4:

חביבי , אם אני יעלה את המחיר של ההיתערבות ,בסוף לא יהיה לי חלבון החודש !
NIGGA GOTA EAT BIATCH !

יiסי
17-07-07, 22:16
חביבי , אם אני יעלה את המחיר של ההיתערבות ,בסוף לא יהיה לי חלבון החודש !
NIGGA GOTA EAT BIATCH !

NIGGA EAT BUTTER LIKE IN BERGEN :()

ניגרי ענק
17-07-07, 22:16
אז עד איפה החיטוב לוקח ?חוסאם לא היה חטוב עד העצם,אבל הוא היה חטוב מספיק כדי לקחת מאלעד את התואר ,אלעד נראה לידו כמו ילדה בת 12 שלא עבדה רגליים מימיה

לוקח למקומות מאוד רחוקים, קח כמעט את כל הקטגוריות השנה ותראה שלא המתחרה הגדול יותר ניצח: בנוער לקח הבחור הערבי את מקס שהיה גדול ממנו בכמה דרגות (הראיתי השבוע את התחרות לשותף שלי אלכס והוא כמעט אכל את האל סי די שלו בקטע הזה), בעד 70 אני הגעתי רק שני, בעד 90 אתה בטוח לא סובר שדותן חג'ג גדול מליאור סנטו, ובמעל 90 כבר אתה אמרת.
אין מה לעשות, השופטים - לפחות בנאבא - הולכים עם הייבוש והחיטוב.

טל יואב
17-07-07, 22:22
http://israelbody.org/_uploads/imagesgallery/407ofir2.jpgמפלצת אלגנטית שמפגינה בטחון רב על הבמה קלאסה הרמונייה ושילוב מושלם של שרירים אשר מתאזנים הייטב יחדיו .

אגב לשאלתו של הבחור מדוע קוראים לאדמו"ר האדמו"ר , זהו סוד שטרם הצלחתי לפתח מי שהעניק לו את הכינוי הוא אביב עומר והוא מסרב להגיד מדוע .
אך בוא ננסה לרגע לחשוב יחדיו בקול רם ....אממממ
מה ראשי התבות של האדמו"ר .
אדונינו
מוריינו
ורביינו

וכל הדברים הללו תקפים ונכונים לניגרי הענק אי לכך ובהתאם לזאת פצחנו את התעלומה .

arbel2
17-07-07, 22:23
http://israelbody.org/_uploads/imagesgallery/407ofir2.jpgמפלצת אלגנטית שמפגינה בטחון רב על הבמה קלאסה הרמונייה ושילוב מושלם של שרירים אשר מתאזנים הייטב יחדיו .

אגב לשאלתו של הבחור מדוע קוראים לאדמו"ר האדמו"ר , זהו סוד שטרם הצלחתי לפתח מי שהעניק לו את הכינוי הוא אביב עומר והוא מסרב להגיד מדוע .
אך בוא ננסה לרגע לחשוב יחדיו בקול רם ....אממממ
מה ראשי התבות של האדמו"ר .
אדונינו
מוריינו
ורביינו

וכל הדברים הללו תקפים ונכונים לניגרי הענק אי לכך ובהתאם לזאת פצחנו את התעלומה .

נו באמת...
רק חסר שתבלע לו עכשיו אחרי הנאום הזה

igorek
17-07-07, 22:24
http://www.ironman.co.il/gallery/cpg148/albums/mrisrael2066nabba/normal_IMG_2227_2_%28379%29.JPG
http://www.ironman.co.il/gallery/cpg148/albums/mrisrael2066nabba/normal_IMG_2227_2_%28378%29.JPG
http://www.ironman.co.il/gallery/cpg148/albums/mrisrael2066nabba/normal_IMG_2227_2_%28374%29.JPG
http://www.ironman.co.il/gallery/cpg148/albums/mrisrael2066nabba/normal_IMG_2227_2_%28373%29.JPG

לא ברור לי עדיין איך מישהו בריא בנפשו יכל לתת לאלעד פרמן לנצח.

arbel2
17-07-07, 22:25
http://www.ironman.co.il/gallery/cpg148/albums/mrisrael2066nabba/normal_IMG_2227_2_%28379%29.JPG
http://www.ironman.co.il/gallery/cpg148/albums/mrisrael2066nabba/normal_IMG_2227_2_%28378%29.JPG
http://www.ironman.co.il/gallery/cpg148/albums/mrisrael2066nabba/normal_IMG_2227_2_%28374%29.JPG
http://www.ironman.co.il/gallery/cpg148/albums/mrisrael2066nabba/normal_IMG_2227_2_%28373%29.JPG

you and me both dude

ניגרי ענק
17-07-07, 22:34
לכינוי "האדמור" אין כל קשר לראשי התיבות...זו בדיחה פרטית של שנינו וככה היא תישאר :sbb4:
גם לפי התמונות רואים שחוסאם הופיע עם בין 7 ל 8 אחוז שומן, זה לא סביר לבוא ככה לתחרות.
השנה הוא יגיע מוכן וייתן בראש.
אגב הויקינג מתחרה השנה?

arbel2
17-07-07, 22:36
לכינוי "האדמור" אין כל קשר לראשי התיבות...זו בדיחה פרטית של שנינו וככה היא תישאר :sbb4:
גם לפי התמונות רואים שחוסאם הופיע עם בין 7 ל 8 אחוז שומן, זה לא סביר לבוא ככה לתחרות.
השנה הוא יגיע מוכן וייתן בראש.
אגב הויקינג מתחרה השנה?

לך תדע
הבעיה איתו שהוא כל כך גבוה שהוא צריך להיות איזה 120 קילו על הבמה רק כדי להראות יחסית מאסיבי

Night_Wolf
17-07-07, 22:49
נו באמת...
רק חסר שתבלע לו עכשיו אחרי הנאום הזה

אחיייייייייייייי חנקתה אותי מצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא נושם פה!

Night_Wolf
17-07-07, 22:50

אלעד פרמן באוף סיזן מפלצת והוא מרשים מאוד לעומת התחרות, אבל אם כל הכבוד לחיטוב וכפיים והיידד לכל החבר'ה שבאים 4 אחוז שומן (אם באים) כאילו מה קרה למסה?זה פיתוח גוף לא פיטנס!
לדעתי חוסאם היה צריך לנצח וגם לקחת את אלוף האלופים!

ניגרי ענק
17-07-07, 22:52
לך תדע
הבעיה איתו שהוא כל כך גבוה שהוא צריך להיות איזה 120 קילו על הבמה רק כדי להראות יחסית מאסיבי

מסכים איתך בקטע הזה.
בבאדי בילדינג להיות נמוך זה יתרון משמעותי.

Night_Wolf
17-07-07, 22:55

נגיד שכל מה שאמרתה נכון ומוצק באבן אחי סבבה?
אבל תסביר לי בבקשה איך הקטע הזה קשור?(המסומן באדום)
מה הוא יכול לנצח בגלל שהוא "ותיק" זה הענין?אם אני למשל בחור שהגיע מחו"ל ואני לא מסתכל פה על אף אחד בפיתוח גוף בארץ אז השופטים יכולים לשפוט אותי לא נכון בגלל אי הותק שלי בנאבא?
זאת הרמה המקצועית שמדברים עליה כל הזמן?להסתכל על אנשים לפי הותק?סלח לי אבל בולשיט!

Night_Wolf
17-07-07, 23:22
ועוד משהו ששכחתי לציין אם אופיר ינצח בקטגוריה בגלל שהוא "ותיק והשופטים מכירים אותו" היחיד שבאמת יפגע מזה זה הוא למה אז מה שיקרה הוא פשוט יזרוק את התואר "מקצוען" לפח!

ניגרי ענק
17-07-07, 23:28
די מספיק.
הודעה אחרונה שלי בנושא "אופיר נגד עומר", בפוסט הזה.
הבהרה: עניין הוותק והכבוד לא יקבע את המנצח אבל הוא דבר שיושב לכמה מהאנשים בראש, ויתכן שישפיע בקטנה.
אני לא מגלה כאן את אמריקה.
ב: אופיר ינצח כי הוא יותר טוב נכון להיום, כל עוד שלא הוכח אחרת.
ג: אם תהייה הפתעהאני אפרגן לעומר בענק אין לי כלום נגדו והפתעות הן לפעמים דבר טוב.
ד: לא תהייה הפתעה
ה: לילה טוב!!

עוז20
17-07-07, 23:33
עומר לוקח בבירור מוחלט !

bigbit
17-07-07, 23:33
אני עדיין לא מבין את כל הויכוח פה..עומר בכלל לא העלה תמונות עדכניות אז איך בכלל אפשר להשוות
קודם שיעלה משהו..אחר כך הוא יכול לבוא ולדרוש את הכבוד המתאים..אבל דחילאק תפרסם קודם משהו..אחר כך תתווכח..זרוק איזה עצם

Di-Bol
17-07-07, 23:35
אני עדיין לא מבין את כל הויכוח פה..עומר בכלל לא העלה תמונות עדכניות אז איך בכלל אפשר להשוות
קודם שיעלה משהו..אחר כך הוא יכול לבוא ולדרוש את הכבוד המתאים..אבל דחילאק תפרסם קודם משהו..אחר כך תתווכח..זרוק איזה עצם
אני לא דורש שום כבוד איפה ראית שאני דורש? ואתה יכול לראות בקטן בצד

Di-Bol
17-07-07, 23:37
די מספיק.
הבהרה: עניין הוותק והכבוד לא יקבע את המנצח אבל הוא דבר שיושב לכמה מהאנשים בראש, ויתכן שישפיע בקטנה.
ג: אם תהייה הפתעהאני אפרגן לעומר בענק אין לי כלום נגדו והפתעות הן לפעמים דבר טוב.
נכון לא תהיה הפתעה כי ניצחון שלי הוא לא בגדר הפתעה. ואתה לא יכול להגיד שהוא יותר טוב כל עוד לא ראית אותי.

Night_Wolf
17-07-07, 23:41
די מספיק.

א.אם הענין ישב לאנשים בראש והשופטים יחליטו שבגלל שאופיר ותיק באיגוד נאבא ובגלל זה הוא צריך להיות מעל מתחרה אחר במעמד זה רק מראה שהם עצמם לא מקצוענים
ב.אופיר יכול לנצח יכול להפסיד אף אחד לא שולל את האפשרות כל הויכוח הזה זה בגלל שאתה ויואב טל בעיקר עושים מאדמור איזה אליל בודיבילדינג ואז מעלים תמונות שמראים שאדמור אכן מקצועי אבל לא בידיוק המפלצת (כמו הציטוט של יואב שאדמור מפלצת בוא נישמור את הציטוט הזה לאנשים שבאמת מחזיקים את התואר הזה ואם מדברים על ישראלים אז לדוגמא:ליאור גייניש,אלון צוקרמן,מאור זרדז,נאור זיו סטס מאשדוד:) וכמובן הענק מכולם ליאור גולדשטיין)
ג.למה שלא תהיה הפתעה?אתה כלכך בטוח בעצמך?או שאתה למעשה אומר את זה כדי להוריד את האפשרות הזאת מהראש שלך שיכול להיות שאופיר יפסיד למישהו שפחות זמן בתחום ממנו....
ד.גם יכול להגיע לקטגוריה מתחרה חדש שיבוא אולי לא מהארץ ויתן לכולם בראש ואז מה תגיד:unsure:

סלמטק
ותאמת ניגרי אני טאחלס חושב שהאדמור ניראה טוב אבל עומר גדל איתי ואני יודע מה הייתה ההשקעה שלו באוף סיזן וגם אם זאת הייתה כולה חצי שנה תאמין לי שאני ידע לזהות אם אופיר ניצח בגלל "הותק שלו" או במילים אחרות "קומבינה" לעומת לזכות בתואר בגלל ההשקעה שגם היא אופציה שאני לא שולל

igorek
17-07-07, 23:41
תפסיקו לחפור.
את שמו של המנצח נדע רק ביום התחרות.
וכמו שאומרים may the best man win

Vin diesel
17-07-07, 23:42
http://www.petplanet.co.il/products_pics/230.gif

Night_Wolf
17-07-07, 23:45

עומר פירסם בעבר המון תמונות שלו, אחינו אתה מוזמן להסתכל בפוסטים שהוא פתח והוא לא פתח הרבה הוא לא מגיב סתם.
תמונות עדכניות לי יש ואני לא רוצה לפרסם בגלל כל הדיון הזה וקבלתי רושם שהכל הולך להראות מכור אז אין טעם לפרסם ומי שבאמת רוצה לראות את עומר יראה בתחרות
האנשים שבאמת מעריכים אותו קבלו את התמונות.

bigbit
18-07-07, 00:05
עומר פירסם בעבר המון תמונות שלו, אחינו אתה מוזמן להסתכל בפוסטים שהוא פתח והוא לא פתח הרבה הוא לא מגיב סתם.
תמונות עדכניות לי יש ואני לא רוצה לפרסם בגלל כל הדיון הזה וקבלתי רושם שהכל הולך להראות מכור אז אין טעם לפרסם ומי שבאמת רוצה לראות את עומר יראה בתחרות
האנשים שבאמת מעריכים אותו קבלו את התמונות.

:):):):) תשמור אותנו במתח..

Mazoz3
18-07-07, 01:29
חח אפשר לומר שהווכיוח הזה של התחרות בין עומר והאדמו"ר, כבר לא ממש משנה - כי יכולים עכשיו חבר'ה ששוקלים במעל לחמש קילו מהם להיכנס לאותה הקטגוריה... לא יאומן השכונתיות הזאת....

SuzukiR
18-07-07, 09:04
די מספיק.

לא חשבתי אותך ככזה מיתנשא ושחצן

Jones
18-07-07, 10:02
אני מאמין שעומר יתן בראש..............יאללה עומר מלחמה..

Antonator1
18-07-07, 13:33
תפסיקו לחפור.
את שמו של המנצח נדע רק ביום התחרות.
וכמו שאומרים may the best man win
נכון. אבל אנ חפרתי על זה שיש אנשים יותר טובים משנים שאף אחד לא מכיר בכלל.

האדמור
19-07-07, 00:16
אסכם בקצרה...
תודה לכל אלה שהחמיאו לי, תמכו ואהבו אותי וגם לאלה שנתנו ביקורת שלילית ותמכו בעומר.
לפעמים ביקורת שלילית יכולה להיות חיובית בסופו של יום ואני מקבל כל ביקורת (כמעט).
כמו שכולכם יודעים הקטגוריות השתנו ממה שהיה בשנה שעברה ואני צריך להתמודד בעד -75 ק"ג שלפי התוכנית אצליח להגיע כמעט ל-70 ק"ג על הבמה וזה לא יהיה קל!
אז הויכוח על מי שינצח אני או עומר לא רלוונטי השנה...אבל היה מעניין.
בהצלחה לכל המתחרים.:sbb4:

uzi
19-07-07, 13:04
סחטיין על יואב...

Desperado
19-07-07, 13:41
זהו,עליתי למי האדמור דומה

[SIZE="4"]סוף סוף Hugh Laurie[/SIZE זה הבנאדם שממש מזכיר לי את האדמור
אל תגידו שאין דמיון

Desperado
19-07-07, 13:43
זהו,עליתי למי האדמור דומה

Hugh Laurie זה השחקן האנגלי שדומה לאדמור
אל תגידו שאין דמיון ביניהם

http://images.eonline.com/eol_images/Profiles/20061005/244.laurie.hugh.100406.jpg

באיזור העיניים אף

http://a1portraits.com/images/PORTRAITS%20-%20MIX,%20FILMS,%20CELEBS/H1_-%20HUGH_LAURIE_(DR_G%20HOUSE)_-_20_X_16_CANVAS.jpg

http://gilbz.files.wordpress.com/2006/09/3hugh_heads.jpg

אני מקווה שאני לא פוגע בך,זה מתוך מחמאה, והוא באמת שחקן נהדר!!!!!

עוז20
19-07-07, 13:50
חחח חזק

Vin diesel
19-07-07, 14:13
חחחחחח חזק!!איפו סיקפאק שיתחיל לעשות פה עריכות

IRON-MASS
19-07-07, 14:38
אתם עוד ממשיכים להתווכח?
זה העדפה וכל אחד ימשיך לטעון את טענתו וידבוק בה. תנו לזמן לעשות את שלו חברים.

TMV
23-07-07, 20:04
חחחחח חזק