PDA

צפה בגרסא המלאה : ניגש לטסט ב 12:00...

Mazoz3
23-08-07, 07:08
וואלה בגיל 17 וחצי, הגיע הזמן כבר לעשות משהו עם זה חחחח... התעכבתי עם התאוריה הרבה זמן כי לא היה לי כח ללמוד, ועשיתי אותה רק בגיל 17 ושלוש חודשים.. מאז אני לומד והיום אני ניגש לטסט אחרי 35 שיעורים של 40 דקות :) (יעני את רובם עשיתי שיעורים של שעה אבל בחישוב הכללי... חח) הבעיה היא שאני לא ישנתי הלילה..... יש לי בעיות של אי שינה... אני לפעמים גמור מת ולא יכול להירדם.. קם אחרי שעה של שינה ולא יכול לחזור לישון למרות שאני סחוט... באסה שזה קרה לי שוב עכשיו.. אני מקווה שאני אשאר עירני עד 12:30... למה בנתיים אני לא ממש מרגיש עייפות.
הקיצר אחרי כל החפירה הזאת... מקווה שאני אצליח לעבור טסט ראשון... תאחלו לי בהצלחה יא שחיפים :flowers:

נ.ב.
תאוריה עברתי פעם שנייה, וטסט פנימי עברתי שני למרות שהטסטר גם בפעם השניה לא רצה להעביר אותי... אבל המורה נהיגה שלי אמר לו להעביר חחח:sbb4:

TzachimmortaL
23-08-07, 07:36
דבר ראשון בהצלחה גבר!
דבר שני, בתור אחד שעבר בטסט שלישי אני יכול להגיד לך דבר כזה
לך בגישה שרוב הסיכויים שאתה נכשל כי הם מחמירים שם חבל על הזמן במיוחד בטסט ראשון, אז תנהג רגיל בידיעה שאתה לא עובר, אבל אם יילך סבבה אז זה יהיה פלוס רציני לטסט
חחח ככה אני עשיתי והייתי רגוע בטירוף... ועשו לי טסט של 35 דק', יעני בדיקה רצחנית עד שנגמר הטנק של הדלק חחח.
וכמה דברים חשובים:
א. אם יש ספק כלשהו, תחשוב בהיגיון - הרבה פעמים זה נגמר בעצירה.
ב. אל תהסס לעקוף! מכשילים על זה.
ג. אם צריך, תוריד לראשון בפניות, אולי גם בכיכרות אם צריך.
ד. סתכל במראות פה ושם, זה חיוני.
ה. לאותת על כל שטות :jockey:
אם יש לך עוד שאלות או משהו אז דבר אליי...
בהצלחה שוב!!!

M.r Olympia
23-08-07, 07:37
שיהיה בהצלחה גבר !

Guy_Malka
23-08-07, 08:08
שיהיה בהצלחה

IRON-MASS
23-08-07, 09:00
דבר ראשון בהצלחה גבר!
דבר שני, בתור אחד שעבר בטסט שלישי אני יכול להגיד לך דבר כזה
לך בגישה שרוב הסיכויים שאתה נכשל כי הם מחמירים שם חבל על הזמן במיוחד בטסט ראשון, אז תנהג רגיל בידיעה שאתה לא עובר, אבל אם יילך סבבה אז זה יהיה פלוס רציני לטסט
חחח ככה אני עשיתי והייתי רגוע בטירוף... ועשו לי טסט של 35 דק', יעני בדיקה רצחנית עד שנגמר הטנק של הדלק חחח.
וכמה דברים חשובים:
א. אם יש ספק כלשהו, תחשוב בהיגיון - הרבה פעמים זה נגמר בעצירה.
ב. אל תהסס לעקוף! מכשילים על זה.
ג. אם צריך, תוריד לראשון בפניות, אולי גם בכיכרות אם צריך.
ד. סתכל במראות פה ושם, זה חיוני.
ה. לאותת על כל שטות :jockey:
אם יש לך עוד שאלות או משהו אז דבר אליי...
בהצלחה שוב!!!

כל מילה בסלע.

Shir =]
23-08-07, 09:06
בהצלחהה =]

Mazoz3
23-08-07, 09:20
TzachimmortaL תודה, אני אשתדל ליישם.
לכל השאר תודה :)
נקווה שלא תבוא לכם אחרי זה הודעה כמו "איזה זין הלך לי כוסעמק.. טסטר בן זונה, עשיתי טעויות של ילד בן 4" וכו'...... :\

Mad_dog
23-08-07, 09:22
עצה שלי אל תסע עם משקפים שמש :s חח זה הסיבה שהכשילו אותי בראשון :(

Mazoz3
23-08-07, 09:24
עצה שלי אל תסע עם משקפים שמש :s חח זה הסיבה שהכשילו אותי בראשון :(

וואלה בדיוק חשבתי על זה... אמרתי אני לא יבוא עם גופיה וזה כדי לא להראות קצת מאיים... אני אבוא סתם עם איזו חולצה מסריחה כזאת ואיזה מכנס רגיל.. אבל עם משקפי שמש אני רגיל לנסוע... אתה אומר לא כדאי לשים אותם אה ? :dry:
למה הכשילו אותך על זה ? יעני בגלל הפוזה או בגלל שלא ראו שהסתכלת במראה או בגלל שלא הסתכלת והאשמת תמשקפיים ? חחח

Mad_dog
23-08-07, 09:25
וואלה בדיוק חשבתי על זה... אמרתי אני לא יבוא עם גופיה וזה כדי לא להראות קצת מאיים... אני אבוא סתם עם איזו חולצה מסריחה כזאת ואיזה מכנס רגיל.. אבל עם משקפי שמש אני רגיל לנסוע... אתה אומר לא כדאי לשים אותם אה ? :dry:
למה הכשילו אותך על זה ?

כי הסטסטר כתב שלא עשיתי שום מבט זהירות בפניות ... מה שיוצא לא הגיוני איך פניתי הוא לא ראה את העינים שלי בגלל המשקפים השחורות אז הוא הניח שלא עשיתי מבט זהירות

PoweRule
23-08-07, 09:28
הוא צודק, כי באותה מידה יכולת שלא להסתכל

Shir =]
23-08-07, 09:30
אני מכירה מישהו שנסע על משאית. ובגלל שלא היו לא משקפי שמש והיתה שמש מסנוורת...הוא עשה תאונה ונפטר.

Mad_dog
23-08-07, 09:33
הוא צודק, כי באותה מידה יכולת שלא להסתכל

צודק צודק אבל אני זה ששילמתי איזה עוד 400 ש"ח לטסט שני בגלל טעות שלו

StaSus
23-08-07, 09:56
בהצלחה מזוסקה!

Mazoz3
23-08-07, 10:03
תודה לכולכם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יאללה אני זזתי לארוחה אחרונה ואז לשיעור ולטסט... אני אעדכן אותכם כשאני אחזור..... ביי לכם D:

Troya
23-08-07, 10:11
בהצלחה!!!

The Iron Man
23-08-07, 10:26
יאללה מזוז בהצלחה יא שועל!!

אגב מה זה טסט פנימי?

gil-Nissim
23-08-07, 11:44
בהצלחה אחי !
שאתה נכנס לרכב תגיד בלב "גיל ניסים,עזור לי" ואתה עובר חחחחחחחח..
סתם אל תגיד את זה רוב הסיכוים שלא תעבור, עכשיו ברצינות!

שיהיה לך בהצלחה.

אור
23-08-07, 11:57
טסט פנימי זה כדי שתוכל לגשת לטסט מטעם בית הספר לנהיגה שדרכו המורה שלך מלמד והוא בעצם חבר בו, תאכלס בטסט הפנימי שלי נכנסתי במקום שאמורים לצאת ממנו ועוד כמה שטויות והוא העביר אותי כי זה חוואה ולא נותנים לעשות פעמיים אצלינו, והוא אפילו אמר לי שבטסט רגיל הטסטר היה מעיף אותי מהאוטו חח, אבל לא נורא הוא חתם שעברתי לפני שהתחיל הטסט הזה..

אתה מתחיל עכשיו את הטסט, הרבה בהצלחה, נקווה שתעבור, וגם אם לא לא קרה כלום, סתם שאלה איפה אתה נבחן?

The Iron Man
23-08-07, 12:05
טסט פנימי זה כדי שתוכל לגשת לטסט מטעם בית הספר לנהיגה שדרכו המורה שלך מלמד והוא בעצם חבר בו, תאכלס בטסט הפנימי שלי נכנסתי במקום שאמורים לצאת ממנו ועוד כמה שטויות והוא העביר אותי כי זה חוואה ולא נותנים לעשות פעמיים אצלינו, והוא אפילו אמר לי שבטסט רגיל הטסטר היה מעיף אותי מהאוטו חח, אבל לא נורא הוא חתם שעברתי לפני שהתחיל הטסט הזה..

אתה מתחיל עכשיו את הטסט, הרבה בהצלחה, נקווה שתעבור, וגם אם לא לא קרה כלום, סתם שאלה איפה אתה נבחן?
חחחחחחח איזה שכונה
זה כאילו טסט שהבצפר לנהיגה עושים לך?

MagneZium
23-08-07, 12:13

איזה תאוריה עברת?

zidan
23-08-07, 12:15
חחחחחחח איזה שכונה
זה כאילו טסט שהבצפר לנהיגה עושים לך?

כן.
תיקרא לזה "חזרה גנרלית",רק שיש מורים שמקפידים יותר,זאת אומרת אם אתה לא עובר אותו אז לא מגישים אותך לטסט,אבל הרוב מחפפים..
אני אישית לא עשיתי בכלל טסט פנימי כי אני מכיר את המורה..
זה יכול רק לעזור,כי אתה מתרגל להרגשה שהמורה שלך לא לידך וכו'.

Homie
23-08-07, 12:20
תגיד לטסטר שאתה מכיר את homie , אתה עובר בטוח .

Mazoz3
23-08-07, 13:24
עידכונים חמים מהשטח !!!!!!!
אוקיי קודם כל תודה לכולם על התמיכה :)...
אז ככה... נכנסתי לטסט התחלתי אותו... אף טעות...... 100\100...... הלך לי ממש חלק פצצה הוא לא העיר לי שום דבר... אחרי 10 דקות הוא עושה לי טוב טוב תעצור בצד..... יעני כאילו הוא קלט שנאי יודע לנהוג... נכנסתי עצרתי שמתי ניוטראל הרמתי קלאטצ' הוצאתי חגורה באתי לצאת ואז הוא עושה לי אההההה מה עם ההאנד-ברקס?! אני כזה אויש סליחה טעות שלי... ואז הוא אומר לי האוטו יכל להתדרדר... הוא יכל להתדרדר... ואז שישבתי מאחורה והשני התחיל הוא עושה לי שוב האוטו יכל להתדרדר.... יעני הדגיש את זה... עכשיו אני כולי בסרט שהוא יכשיל אותי הבן זונה הזה..... וכדי שלא תגיש עירעורים אז הם תמיד ירשמו לך עוד שטויות ככה שעירעור לא יעזור פה... אני מקווה שהלך לי... לדעתי הוא לא העביר אותי כי הוא הדגיש את זה, למרות שזאת לא שגיאה חמורה.

אור
23-08-07, 13:26
לא מכשילים על זה , אם הוא יכשיל אותך הוא טסטר בן זונה שפשוט חיפש אותך ויש מקום לערעור.
מה המורה אומר?
ד"א באיזה עיר נבחנת?

Mazoz3
23-08-07, 13:30
לא מכשילים על זה , אם הוא יכשיל אותך הוא טסטר בן :):):):) שפשוט חיפש אותך ויש מקום לערעור.
מה המורה אומר?
ד"א באיזה עיר נבחנת?
המורה שלי אמר לי "לא מכשילים על זה בדרך כלל.... אבל זה שהוא הדגיש ואמר לי את זה 3-4 פעמים.... לא יודע.." הבעיה שהוא אמר לי אתה יכול לנסות להגיש עירעור.. אבל הם תמיד מוסיפים כמה X על כמה סעיפים כשמכשילים, בשביל שהערעורים לא יתקבלו..... אז זה לא כלכך יעזור... אני צריך להתפלל שעברתי...
ונבחנתי בנתניה אחי..... שכונות וותיקים ועמליה.

zidan
23-08-07, 13:40
אף לא יכול לנבא אחי,זה תלוי רק בטסטר.
תישב ותתפלל שאישתו נתנה לו אתמול והוא במצב רוח טוב

bad boy
23-08-07, 13:48
קודם כול מה עשיתי שתי טסטים פנימיים אתה מסטול לגמרה אהה
אני עשיתי אחד ניכשלתי בוא חח ולא נוראה המורה חתם לי

וזה שכתב לך תבוא בידעיה שאתה לא עובר מה אתה מזיין בשכל הפוך תבוא בידיעה אני היום עובר טסט לא משנה מה !
זה מה שעשיתי הטסטר עלה וואלה ברוך השם עברתי ראשון

ויש סיכוי שאתה לא עובר כי הא הדגיש וזה יש כאלה שמכשילים על זה

Mazoz3
23-08-07, 13:51
ויש סיכוי שאתה לא עובר כי הא הדגיש וזה יש כאלה שמכשילים על זה

זה הפחד שלי..... כמו שאמר ההוא שמעלייך.. אני מקווה שאישתו נתנה לו בערב :unsure:

IRON-MASS
23-08-07, 15:07
צריך להרים בלם יד ולהכניס להילוך( רברס בירידה, ראשון במישור ועליה).
זה בהחלט יכול להיות קריטי הקטע שלא הרמת, הניוטרל זה בסדר אםה וא לא ביקש לדומם מנוע.
בוא נקווה שעברת אחרת זה באמת מעצבן לאללה.
נשמע שאתה תותח, מקסימום טסט 2 אתה עובר אחי!

zrizi
23-08-07, 15:23
דווקא בגלל שהוא הדגיש את זה נראה לי אתה עובר
כדי שלא תשכח בזמן אמת
אם היה רוצה להכשיל אותך הוא לא היה מדבר איתך הכלל

אליאב קרייסלר
23-08-07, 15:38
חחחחחחחח מקסימום אתה שם לב שהאוטו מדרדר אתה ישר לוחץ ברקס ואז עולה לך לראש ההאנדברקס...לא נראהלי שיכשילו אותך

Troya
23-08-07, 15:39
המורה שלי אמר לי "לא מכשילים על זה בדרך כלל.... אבל זה שהוא הדגיש ואמר לי את זה 3-4 פעמים.... לא יודע.." הבעיה שהוא אמר לי אתה יכול לנסות להגיש עירעור.. אבל הם תמיד מוסיפים כמה X על כמה סעיפים כשמכשילים, בשביל שהערעורים לא יתקבלו..... אז זה לא כלכך יעזור... אני צריך להתפלל שעברתי...
ונבחנתי בנתניה אחי..... שכונות וותיקים ועמליה.
היית קופץ לנווה עוז אומר שלום:jockey:

Gil-G
23-08-07, 16:41
אל תשכח לאותת, תהיה עירני וזהיר
בהצלחה

סוליקו
23-08-07, 16:47
עידכונים חמים מהשטח !!!!!!!
אוקיי קודם כל תודה לכולם על התמיכה :)...
אז ככה... נכנסתי לטסט התחלתי אותו... אף טעות...... 100\100...... הלך לי ממש חלק פצצה הוא לא העיר לי שום דבר... אחרי 10 דקות הוא עושה לי טוב טוב תעצור בצד..... יעני כאילו הוא קלט שנאי יודע לנהוג... נכנסתי עצרתי שמתי ניוטראל הרמתי קלאטצ' הוצאתי חגורה באתי לצאת ואז הוא עושה לי אההההה מה עם ההאנד-ברקס?! אני כזה אויש סליחה טעות שלי... ואז הוא אומר לי האוטו יכל להתדרדר... הוא יכל להתדרדר... ואז שישבתי מאחורה והשני התחיל הוא עושה לי שוב האוטו יכל להתדרדר.... יעני הדגיש את זה... עכשיו אני כולי בסרט שהוא יכשיל אותי הבן :):):):) הזה..... וכדי שלא תגיש עירעורים אז הם תמיד ירשמו לך עוד שטויות ככה שעירעור לא יעזור פה... אני מקווה שהלך לי... לדעתי הוא לא העביר אותי כי הוא הדגיש את זה, למרות שזאת לא שגיאה חמורה.

הכשילו את חבר שלי על זה ..
מקווה שלא יכשילו אותך

יiסי
23-08-07, 16:57
אם מכשילים אותך על זה זה בעסה רצינית.....
:(

Mazoz3
23-08-07, 17:59
בן בן בן בן :):):):) :):):):):):) הכשיל אותי על האנד ברקס !!!!!!!!!!! כושילידודה של המזדיין הזה...

TzachimmortaL
23-08-07, 18:00
אתה לא רציני....
איזה בן זונה של טסטר :(
לא נורא גבר טסט הבא אתה עובר בדוק

Gil-G
23-08-07, 18:01
בן בן בן בן :):):):) :):):):):):) הכשיל אותי על האנד ברקס !!!!!!!!!!! כושילידודה של המזדיין הזה...

כל הזין ובניו... לא נורא אחי יש כאלה שאומרים "כל עכבה לטובה".. לך תדע..

יiסי
23-08-07, 18:04
יווווווווווווווווווווווווווווו אני לא מאמין איזהה זבללללל אנושייייי SS בלאט!!!!!! :boxing: :boxing: :boxing:

powergainer
23-08-07, 18:14
טסט הבא תעבור. אל תהיה בבאסה.

סוליקו
23-08-07, 18:20
מה תגיד עלי שכבר נכשל 3 טסטים !!
אחי כל הכול בקלות ..טסט הבא תעבור
ואני מקווה בטסט הבא (רביעי) גם יעבור

tona_mAn
23-08-07, 18:20
אם זה לא היה האנדברקס הוא היה מוצא לך משהו אחר שטותי כמו "חוסר בטחון" או "עודף בטחון".
בדרך כלל הם לא מעבירים נערים צעירים בטסט ראשון...תיהיה רגוע, בסוף כולםםם עוברים.

אור
23-08-07, 18:51
אני לא נושם, בלב הייתי בטוח שאתה עובר ולא רציתי להכניס לך את זה לראש, אפילו שאלתי את המורה שלי לנהיגה(אני לומד בחולון והטסטרים פה סופר קפדנים) והוא אמר לי שעל זה לבד לא נכשלים, פשוט טסטר בן זונה! זה כל מה שרשום בטופס? רק על זה נכשלת?

Mazoz3
23-08-07, 19:20
הטופס יגיע יום ראשון, אבל כמו שאמרתי... לא הייתה לי אף טעות והנהיגה הייתה מושלמת, פרט לזה.. אבל תראה - אם זה יהיה הסעיף היחיד בטופס.. אני הולך לערער על אמא שלהם ! אבל הם לא ישאירו את זה לבד בחיים.. המורה שלי אמר לי... ברגע שהם מכשילים טסט ראשון... הם דוחפים סעיפים סתם כדי שלא תוכל לערער.. פתאום הוא יכול לרשום לי מעכב צמתים ואו חותך נתיבים.. לך תוכיח שהבן זונה משקר... הבאסה הרצינית זה שהמורה של אמר לי שאין לו טסטים להביא לי בקרוב... אני לא מאמין עדיין שהכשילו אותי על החרא הזה. זה לדוגמא מראה את הבורות שלהם.... הם רואים שאתה יודע לנהוג.... מרוב התרגשות סיימת ושכחת להרים האנד ברקס.. יש לציין שהאוטו היה במישור ולא יכל להתדרדר מילימטר, מה גם שלא עצרנו סופית... התחלפתי עם אחד. פשוט מסריח

zidan
23-08-07, 19:21
עם כל הרצון הטוב,יש סיבה להכשיל בגלל דבר כזה,בגלל שעצרת במישור אז זה לא ניראה לך קריטי,אבל אם היית בעליה אז האוטו היה מדרדר,ואם היית בחניה במקביל צמוד לרכב אתה היית נכנס בו.
אם מכשילים על "חוסר הסתכלות במראות" או "נהיגה איטית" אז אין סיבה שלא יכשילו על דבר כזה.

ראיתי תהודעה שלך,ואתה מדבר מתוך עצבים אני מבין אותך,אבל אתה צריך להבין שבטסט לא מחכים שיקרה משהו,אלא על כל דבר מכשילים,זה כמו שתגיד שבכניסה לצומת בא אוטו מהצד אבל הספקת לחצות את הצומת,והכשילו אותך על "התפרצות",אז תגיד אבל הספקתי לצאת ולא קרה כלום,אתה מבין,פה המזל שהיית במישור,אם היית בעליה האוטו היה מדרדר,לטסטר לא אכפת אם אתה במישור,אתה עשית טעות ,שאם היית בעליה אז היא חמורה.
בכל מצב קח את זה בקלות אחי טסט ראשון קשה לעבור,חפיףף

Mazoz3
23-08-07, 19:21
ותודה לכולם על התמיכה... באמת כל מה שנשאר לי לעשות זה לחכות שיהיו טסטים.. אבל מה עכשיו שבועיים אני לא יעשה שיעור.... נראה לי נדפקתי. :\
וסוליקו אח שלי !!! בהצלחה !

SiX PACK
23-08-07, 19:37
וואלהההה אחי איך שכחת להרים אמברקס אני לא מבין...

זה אומר שאין לך מספיק נסיון, מה שלא אומר שאתה לא יודע לנהוג..

כמו שאמרת אתה יודע לנהוג אבל אין לך נסיון, כשאני מכבה אוטו אני תמיד בודק מה מצב השיפוע ואם הוא לא חד אז אני רק מקבה את הרכב ומכניס הילוך אבל בטסט תמיד אמברקס.

דרך אגב, לומדים לנהוג רק אחרי הטסט ולא לפניו בשיעורי הנהיגה או בטסט עצמו, כמו שאמתי אתה רק תלמד באמת איך לנהוג רק אחרי שתעבור את הטסט שלך אחי, עד עז שיהיה בהצלחה ותידע לך שכל האהבלים מוציאים רשיון, אני אישית עברתי טסט שלישי אבל על משאית שזה גם לא הכי קל שיש, קיצור אם לאמא שלך יש רשיון או לכל אישה אחרת אז אין שום סיבה שלך לא יהייה אם אתה מבין אותי..

בכל אופן אם יש לך עוד שאלות בנושא אני כאן..

V.G
23-08-07, 20:55
נכשלתי כבר פעמים פעם שעברה בצדק בפעם הראשונה סתם כי היה טסטר בן זונה... מקווה שלישי לעובר...
ויהיה בסדר אתה תעבור שני... אם לא שני אז שלישי

Mazoz3
06-09-07, 17:24
עברתי טסט שני היום אחרי שהייתי בטוח שנכשלתי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה מבסוט אני עכשיו חחח לא מפסיק לחייך Xd

barak
06-09-07, 17:25
מזל טוב!!!

פינגווין
06-09-07, 17:31
מזל טוב :)

Danzig
06-09-07, 17:33
מזל טוב, ושאלה, בטסט הראשון הוא הכשיל אתה רק על הבלם יד בסוף?!
אין מצב.

Mazoz3
06-09-07, 17:35
מזל טוב, ושאלה, בטסט הראשון הוא הכשיל אתה רק על הבלם יד בסוף?!
אין מצב.
כן אחי.
בנוסף כדי שנאי לא אגיש עירעור הוא רשם לי שבקטע כביש של מהירות מירבית 70 נסעתי על 60.. שזה שטויות. התמנייאק הטסטר הראשון... ודווקא בשני לא הלך משהו.. אבל עברתי :) הבאסה זה שאני אצטרך לחכות עד ליום ראשון בכדי שנאי יוכל להתחיל לנהוג !

ThaiB0X
06-09-07, 17:35
מזל טוב אחי :)

Danzig
06-09-07, 17:37
כן אחי.
בנוסף כדי שנאי לא אגיש עירעור הוא רשם לי שבקטע כביש של מהירות מירבית 70 נסעתי על 60.. שזה שטויות. התמנייאק הטסטר הראשון... ודווקא בשני לא הלך משהו.. אבל עברתי :) הבאסה זה שאני אצטרך לחכות עד ליום ראשון בכדי שנאי יוכל להתחיל לנהוג !

אה עוד טסטר חרטטן מניוק נפל עליך... כי שמע תאכלס על דבר כזה לא מכשילים לפי מה שזכור לי, פשוט מוסיפים כל מיני סעיפים 'שקריים'.
בכל זאת, מזל"ט :sbb4:

Deja Vu
06-09-07, 18:03
אם זה לא היה האנדברקס הוא היה מוצא לך משהו אחר שטותי כמו "חוסר בטחון" או "עודף בטחון".
בדרך כלל הם לא מעבירים נערים צעירים בטסט ראשון...תיהיה רגוע, בסוף כולםםם עוברים.
זאת סתם המצאה יש טעויות שנובעות מעודף בטחון כמו לעבור תמהירות המותרת אבל אן דבר כזה שהטסטר סתם דוחף עודף או חוסר בטחון אן בכלל טעות כזאת שמצוינת בדף של הטסט ומזוז מזל טוב אחי גם אני סופר ימים לסוף המלווה רק שאני סיימתי ללמוד בניגוד אלייך

trx--->sus
06-09-07, 18:23
מזל טוב גבר

PoweRule
06-09-07, 18:33
היית קופץ לנווה עוז אומר שלום:jockey:
אין דבר כזה נווה עוז... אתם אזורים החדשה :laugh:

Mazoz3
06-09-07, 18:43
תודה ענקית לכולם !
חחח וואלה היום באמא שלי היה לי טסט מה זה קצר.. פחות מ 10 דקות.. וכמה טעויות.... ועברתי חחח הייתי בטוח אני לא עובר.. למה טסט ראשון רק טעות קונה על בלם יד והכשיל אותי הזקן הזה

פינגווין
06-09-07, 18:54
תודה ענקית לכולם !
חחח וואלה היום באמא שלי היה לי טסט מה זה קצר.. פחות מ 10 דקות.. וכמה טעויות.... ועברתי חחח הייתי בטוח אני לא עובר.. למה טסט ראשון רק טעות קונה על בלם יד והכשיל אותי הזקן הזה
טסטים לא לוקחים הרבה זמן בדרך כלל
אלה אם כן הוא רוצה לתת לך הזדמנות
היה לי טסט משו כמו 9 דקות פלוס חניה ברברס לעומת זאת הבחורה שישבה ליידי
שלא ממש ידעה מה היא עושה מרוב הלחץ 20 דקות עשה לה טסט

אבל מה זה חשוב עכשיו עברת :) תהנה

פינגווין
06-09-07, 18:54
תודה ענקית לכולם !
טסטים לא לוקחים הרבה זמן בדרך כלל
אלה אם כן הוא רוצה לתת לך הזדמנות
היה לי טסט משו כמו 9 דקות פלוס חניה ברברס לעומת זאת הבחורה שישבה ליידי
שלא ממש ידעה מה היא עושה מרוב הלחץ 20 דקות עשה לה טסט

אבל מה זה חשוב עכשיו עברת :) תהנה

GaL-L
06-09-07, 19:18
מזל טוב אחי (: אני ניגש יום ראשון וואלה אני מחכה לטסט הזה כבר איזה שבועיים הטסטרים המניאקים האלו עשו פה שביתה או משהו כזה ולא עשו טסטים

Gil-G
06-09-07, 19:26
תגידו רק אצלנו בירושלים כל אחד שומר את התאריך של הטסט שלו בסודי סודות?

שיהיה לך בהצלחה

SuzukiR
06-09-07, 19:27
כוס עמק עוד אחד שעבר טסט ואני לא

אינשאללה תידפוק תאוטו ותשלם 5 אלף שקל

סתם אחי אני סתם עצבני על השיעורי נהיגה שלי אתה יודע מזוז שאני אוהב אותך

BiG_BuG
06-09-07, 20:16
אינשאללה יחרבן עליך העז הסובל משלשול החמוד שלך שאתה קם כל יום בארבע וחצי כדי למצוץ לו.

SuzukiR
06-09-07, 20:22
יאלל ה אין לי כח שירחיקו אותי בגללך יא טמבל

חש עבריין עלק טוב תינוקי

BiG_BuG
06-09-07, 20:53
חש עבריין אה?
אתה על הזין שלי ילד

דנדין
06-09-07, 21:26
מזל טוב אח שלי... סע בזהירות

Danielllo
07-09-07, 00:58
וואלה בגיל 17 וחצי, הגיע הזמן כבר לעשות משהו עם זה :):):):)... התעכבתי עם התאוריה הרבה זמן כי לא היה לי כח ללמוד, ועשיתי אותה רק בגיל 17 ושלוש חודשים.. מאז אני לומד והיום אני ניגש לטסט אחרי 35 שיעורים של 40 דקות :) (יעני את רובם עשיתי שיעורים של שעה אבל בחישוב הכללי... חח) הבעיה היא שאני לא ישנתי הלילה..... יש לי בעיות של אי שינה... אני לפעמים גמור מת ולא יכול להירדם.. קם אחרי שעה של שינה ולא יכול לחזור לישון למרות שאני סחוט... באסה שזה קרה לי שוב עכשיו.. אני מקווה שאני אשאר עירני עד 12:30... למה בנתיים אני לא ממש מרגיש עייפות.
הקיצר אחרי כל החפירה הזאת... מקווה שאני אצליח לעבור טסט ראשון... תאחלו לי בהצלחה יא שחיפים :flowers:

נ.ב.
תאוריה עברתי פעם שנייה, וטסט פנימי עברתי שני למרות שהטסטר גם בפעם השניה לא רצה להעביר אותי... אבל המורה נהיגה שלי אמר לו להעביר חחח:sbb4:

חח אחי איך אתה מגיע למצב שאתה לא עובר טסט פנימי ראשון..? זה סתם חרטההה תמיד מעבירים גם אם תאותת שמאלה ותפנה ימינה ותכנס באוטו חח

IRON-MASS
07-09-07, 09:37
מזל טוב אחי! סע בזהירות!

-venom-
07-09-07, 11:25
אתה הבן אדם הראשון שאני שומע שנכשל טסט פנימי.. :| איך אפשר להיכשל בזה?

Mr.Bazooka
07-09-07, 11:28
חש עבריין אה?
אתה על הזין שלי ילד
מה אתה מתעצבן בגלל החוואי הזה

SuzukiR
07-09-07, 11:46

אתה חכה

אנחנו ניפגש

VoRteX
07-09-07, 12:14
אני לא מבין יש למישהו פה בעיות עם חוואים?

Mr.Bazooka
07-09-07, 17:52
לא איתך יקירי
יש לי בעיות עם סוזוקיר הטמבל הזה מתחיל לתפוס יותר מידי תחת צריכים לנטרל לו את המשתמש..
תופס יותר מידי תחת ומתגרה סתם באנשים שלא עשו לו כלום מי הוא בכלל תופס תחת על ביג_באג בן אדם שעוזר המון
ותורם המון לפורום הזה מי הוא חושב שהוא הא?

SuzukiR
07-09-07, 17:59
לא איתך יקירי
יש לי בעיות עם סוזוקיר הטמבל הזה מתחיל לתפוס יותר מידי תחת צריכים לנטרל לו את המשתמש..
תופס יותר מידי תחת ומתגרה סתם באנשים שלא עשו לו כלום מי הוא בכלל תופס תחת על ביג_באג בן אדם שעוזר המון
ותורם המון לפורום הזה מי הוא חושב שהוא הא?

אל תידאג אני ואתה נלבן את העינינים תהיה בטוח אבל

שלפני שאני מיתגייס אני מגיע עד לחיפה במיוחד כדי לישבור לך תפנים ואז ניראה איך תדבר לי בפנים

Mr.Bazooka
07-09-07, 18:05
אל תידאג אני ואתה נלבן את העינינים תהיה בטוח אבל

שלפני שאני מיתגייס אני מגיע עד לחיפה במיוחד כדי לישבור לך תפנים ואז ניראה איך תדבר לי בפנים
תהיה בטוח שמחיפה לא תצא חי כי אין לך מושג עם מי אתה מתעסק.

SuzukiR
07-09-07, 18:07
תהיה בטוח שמחיפה לא תצא חי כי אין לך מושג עם מי אתה מתעסק.

נחיה וניראה

Elevation
07-09-07, 18:08
וואו, עברייני מקלדת, אתם מזה מפחידים. :ohmy:

אני אוהב את שניכם, דיי, כבו ת'תחת ויאללה בואו לנגב חומוס.

Mr.Bazooka
07-09-07, 18:11
אני לא התחלתי בריב הזה..
הוא התחיל..
פעם הוא שתק בפורום ולא העיר הערות..גם אני לא אחד כזה.
אבל הוא אוהב להלהיט את האש..
מסבירים לו ביפה והוא כמו לא יודע מה מתחיל לאיים..
הוא רוצה לשחק איתי בערסים סבבה..
אין לי בעיה להפסיק את הריב הזה כמו שהוא התחיל אבל שידע שסתם ככה לא מעליבים בן אדם

SuzukiR
07-09-07, 18:17
חחח אתה מלמד אותי על כבוד ???

אתה חושב שאני משחק אותה ערס?

אתה עוד תכיר אותי חמודי

לי אין כבוד לטפילים
וביג באג אם תילך אחורה התחיל איתי אז אל תזיין לי תמוח פה שאני נטפל לאנשים

Elevation
07-09-07, 18:26
אז בשבילי, עשו טובה שנייכם ושתקו. דיי, ת'בסדר שנייכם, לא שווה את זה.

אם אתם רוצים לדקור מישהו אם כבר, לכו על בוליט.