PDA

צפה בגרסא המלאה : אבקה לפני אימון

asi200022
05-04-08, 23:11
משהו אמר לי עם אני רוצה ממש כוח לפני אימון לקחת רבע שע הלפני האימון כף את של חלבון
מה אתם אומרים ???

כף אחת של חלבון + 2 כפיות של סוכר ענבים

וזה יהיה חבל על הזמן מה אתם אומרים ?

look
05-04-08, 23:18
שטויות. חלבון לא ייתן לך אנרגיה לפני אימון. מי שלוקח חלבון לפני האימון זה מסיבות שונות לגמרי וגם לא בטווח של רבע שע לפני בדרך כלל..

IDANTT
06-04-08, 00:04
בשום פנים ואופן, חלבון לפני אימון מעמיס על הכליות ומקשה באימון

mickey
06-04-08, 00:10
בשום פנים ואופן, חלבון לפני אימון מעמיס על הכליות ומקשה באימון
:):):):):boxing:

Bodybuilder
06-04-08, 01:08
המישהו הזה צדק, פעם לקחתי אבקה לפני אימון והיה סטלה רצח, ממש עפתי כול האימון, רגע ? על איזה אבקה אתה מדבר :ohmy: ?

והמישהו הזה שאמר לך את זה הוא דפוק...

Mr.Bazooka
06-04-08, 01:41
אני למשל הייתי לוקח גיינר לפני אימון ואז מתאמן

asi200022
06-04-08, 07:15
אני מדבר עם רבע שעה לפני אימון יענו ממש לפני אימון לוקח 0.5 סקופ/ סקופ 1

look
06-04-08, 08:26
אני מדבר עם רבע שעה לפני אימון יענו ממש לפני אימון לוקח 0.5 סקופ/ סקופ 1
לא.

גם אני וגם Bodybuilder אומרים לך לא אז למה בכוח ?

שייקה
06-04-08, 13:48
לא לא! מי אמר לך תשטויות האלה???.., חלבון זה לא מקור לאנרגיה, פחמימות זמינות ופשוטות הם מקור טוב לאנרגיה, אם תיקח אבקת חלבון לפני אימון זה לא יתן לך שום אנרגיה/מרץ

BXL
06-04-08, 14:19
לאלא ידפוק קח 5 דקות לפני אימון 2 סקופים של חלבון אתה תראה יהיה לך כוח של שור אתה תרים 200 קילו לחיצת חזה RM15 אבל תזהר זה רק על אחריותך כי אחרי שבועיים אתה תראה כמו כל המנופחים הענקיים האלה יצמחו לך 12 ריבועים בבטן ויהיה לך בייספס בגודל של טלויזיה (ראה הוזהרת)

:laughing:
אוייש נו באמת,WTF זה קשור לכוח? זה חלבון אחי..אל תקשיב לכל אחד..

Blabla144
06-04-08, 14:22
לאלא ידפוק קח 5 דקות לפני אימון 2 סקופים של חלבון אתה תראה יהיה לך כוח של שור אתה תרים 200 קילו לחיצת חזה RM15 אבל תזהר זה רק על אחריותך כי אחרי שבועיים אתה תראה כמו כל המנופחים הענקיים האלה יצמחו לך 12 ריבועים בבטן ויהיה לך בייספס בגודל של טלויזיה (ראה הוזהרת)

:laughing:
אוייש נו באמת,WTF זה קשור לכוח? זה חלבון אחי..אל תקשיב לכל אחד..
דווקא יש אנשים שאומרים שזה כן עוזר באימון למרות שבודי בילדר שיש לו ידע והשני אמרו לך .
זה גם נחשב כמשהו טוב .מכביד על הכליות זה לא זה חלבון מי גבינה הספיגה שלו דיי מהירה כך ש20 דקות מספיקות לו להיספג יש פה שרשור ענק על זה
אני כמעט בטוח שאני לא טועה בקשר לספיגה:flowers:

Rendi Orton
06-04-08, 15:25
לפני אימון זה גם חשוב 200% יותר מאחרי אימון
http://www.israelbody.com/showthread.php?t=1960

asi200022
06-04-08, 19:48
לפני אימון זה גם חשוב 200% יותר מאחרי אימון
http://www.israelbody.com/showthread.php?t=1960

השאלה פה מה זה לפני אימון ?

הארוחה של שעה- שעתים לפני אימון או רבע שעה לפני

asi200022
06-04-08, 19:49
ורשום פה
צריכת שייק מיד בתום האימון תפיק את מירב סינטוז החלבון האפשרי.
סעיף זה בעצם ממשיך את קודמו עם חידוד קטן נוסף ומעניין.
צריכת שייק מיד בתום האימון, תהיה אפקטיבית ב-30% פחות מאשר אם נחכה כשעה!

זה באמת נכון ?

superguitar
06-04-08, 20:52
אני מקווה שהוא התבלבל אם קריאטין אחרת הוא טמבל
חלבון לפני אימון יגיע רק למצב שהוא ישמור אל אי פירוק שריר בזמן האימון...
חלבונים:

לאחרונה, יותר ויותר מחקרים החלו לעסוק בחשיבות חלבונים כחלק מהתזונה לפני האימון. חלק ממחקרים אלו אף הגיע למסקנה שחשיבותם של החלבונים לפני האימון גבוהה מנוכחותם בתזונה שלאחר האימון.

הרעיון הבסיסי הוא שכדאי לנצל את זרימת הדם המוגברת לשרירים שפועלים בזמן האימון. מכיוון שהזמינות של חומצות אמינו היא פעמים רבות גורם מגביל לסינטזה של חלבונים, ארוחה לפני אימון שתכיל חלבון, תגביר ותעצים את זמינותן של חומצות האמינו לרקמות השריר. מחקרים שונים הראו שעל ידי צריכת חלבון לפני אימון, ספיגתן של חומצות אמינו בזמן האימון גדולה בצורה משמעותית מאשר לאחר האימון. כמו כן, יש הבדל משמעותי בקליטת חומצות אמינו בשעה הראשונה שלאחר האימון, כאשר משקה חלבון לפני האימון מספק יתרון ברור. ספיגת חומצות אמינו בשריר כפולה כאשר נלקח משקה חלבון לפני האימון לעומת אם הוא נלקח אחרי האימון.

קצב דעיכת פנליאלין, מדד לסינטיזת חלבוני שריר תוך שימוש בחומצות אמינו בדם, היה משמעותית גבוה יותר כאשר החומצות נלקחו לפני האימון. תוצאות אלו מראות בבירור שתהליך סינטיזת חלבוני שריר גבוה יותר כאשר החלבון נלקח מיד לפני האימון מאשר אם הוא נלקח אחריו, ודבר זה ניתן להסבר בעיקר בגלל קצב האספקה של החומצות לשריר.

http://www.israelbody.org/Index.asp?ArticleID=390&CategoryID=81&Page=1