PDA

צפה בגרסא המלאה : עבודה כסלקטור

KOKO16
14-07-08, 00:58
יש לי אחד בבי"ס (השנה סיים י"ב) ענק כמו מקרר מפוצץ שרירים. (כזה גודל לבן 18 עוד לא ראיתי, גם לא פה בפורום). בקיצור אני יודע שהוא סלקטור בכמה מעודונים פה באזור שלנו.
סתם רציתי לדעת איך מתקבלים לזה? מה הקריטריונים? צריך קורס מיוחד? מישהו פה עבד פעם /עובד כסלקטור?

mmaorc
14-07-08, 01:19
לך תשאל חברות אבטחה שאתה רואה במועדונים וכאלה.
אותי באחת מהפעמים תפסו באמצע מסיבה ושאלו אם אני רוצה לעבוד.

אלוןק
14-07-08, 02:12
גם הייתי בבאר שבע אחיי, אבל לא סלקטור סלקטור כמו הקרנפים שבכניסה הייתי בפנים
יש מצב שתצליח אבל לא כמו שאתה רוצה לא נראה לי

megashape
14-07-08, 03:00
למה סלקטורים מקבלים טוב ?

toxicity
14-07-08, 03:09
אולי במקרה קוראים לו אליאב? :)

DrGYM
14-07-08, 07:36
למה סלקטורים מקבלים טוב ?

הסלקטורים ה"רציניים" מקבלים הרבה יחסית בגלל רמת הסיכון

Dino Psaras
14-07-08, 07:56
חבר טוב שלי היה עד לא מזמן מאבטח ב-"נייט" בתל אביב (איפה שהיה את הרצח עם היריות לפני כמה חודשים). תאכלס ממה שהוא אמר, כל לילה זה אשכרה זירת קרב אבל הוא הרוויח בהתאם (ועל שעות נוספות ושעות מסויימות הוא היה עושה אפילו יותר).

יש לי גם כמה חברים מאבטחים בפורום בבאר שבע עושים כסף סבבה

סהר!
14-07-08, 09:10
מה אתה צריך את הכאב ראש הזה?
תעבוד במלצרות ברמנות הרבה יותר כסף טוב ועם הרבה פחות כאב ראש

*DAVID*
14-07-08, 10:20
יש לי חברים בכיתה י' סלקטורים
והם לא כולכך גדולים
יש לי חבר בן 18 בערך כולו מטר 70 על 55 קילו והוא שומר
אבל לא במועדונים

///Efi///
14-07-08, 10:21
אותי באחת מהפעמים תפסו באמצע מסיבה ושאלו אם אני רוצה לעבוד.

איזה ליטוף לאגו זה בטח הא?:basketball:

אליאב קרייסלר
14-07-08, 10:24
יש חברות שמירה ויש חברות אבטחה , חברות שמירה גם שחיפים יכולים להתקבל כי זה כולה לשבת ליד איזה דלת ולגרבץ עם mp3 באוזן...

יש חברות אבטחה שזה חרא של דבר מקבלים את ה200-300 שקל על משמרת של 5-8 שעות אבל וואלה יש מקרים שאתה אשקרא בא לעבודה בשביל לריב מכות זה לא שווה את זה

Tony Montana
14-07-08, 11:54
יש חברות שמירה ויש חברות אבטחה , חברות שמירה גם שחיפים יכולים להתקבל כי זה כולה לשבת ליד איזה דלת ולגרבץ עם mp3 באוזן...

יש חברות אבטחה שזה חרא של דבר מקבלים את ה200-300 שקל על משמרת של 5-8 שעות אבל וואלה יש מקרים שאתה אשקרא בא לעבודה בשביל לריב מכות זה לא שווה את זה

באבטחת אישיים עושים הכי הרבה כסף. ששמה זה התותחים באמת, כל יוצאי היחידות המבוחרות מהטובים שבינהם מגיעים לזה. אני לא יודע כמה כל בן אדם מרוויח אבל החברה עצמה עושה מבן אדם 40 אלף דולר שמירה צמודה לשבוע. אז תחשוב כמה כסף זה. אבל גם שם לרוב מחפשים אנשים שהם 1.85+ ונראים כמו מקרר.

TheRock
14-07-08, 14:04
נראה לי אתה מתכוון לאליאב
חחח עלק אין בן 18 פה שיותר גדול ממנו תראה תמונה שלו

אליאב קרייסלר
14-07-08, 17:02
חיים אתה מדבר על תותחים באמת שאין הרבה כמוהם , בנושא פה מדובר לרוב על אנשים חסרי השכלה שאין להם מה לעשות בחיים או על רוסים שחוץ מכוח אין להם שכל לעשות שום דבר אחר..או על ילדים שחושבים שזה פוזה להיות מאבטח ולריב מכות עם אנשים

גיל גרנות
14-07-08, 17:04
אליאב, תרשה לי לתקן אותך.
עוד שהיית בן 16 לא היה אף אחד עד גיל 18 יותר גדול ממך :)

אליאב קרייסלר
14-07-08, 17:05
נ.ב - תפסיקו להחליף סלקטור במאבטח!!!!!!! זה לא אותו דבר

אליאב קרייסלר
14-07-08, 17:06

ערכתי =] , שלא יבקשו תמונה כי עכשיו אני נראה כמו הצרות שלי
מה קרה התחלת להגיב בפורום-לרדת אל העם?:d

גיל גרנות
14-07-08, 17:11
אני תמיד פה.
רק שתמיד אין לי זמן.

KOKO16
15-07-08, 01:13
לא דיברתי על אליאב ואני לא מכיר אותו בכלל. מישהו שהיה בבי"ס שלי וסיים השנה, לא נראה לי שהוא פה בכלל.
ודרך -אגב היום יכול לבוא לך אחד עם סכין ולהרוג סלקטור מקרר אבל ולעומת זאת יהיה איזה שחיף מטר שישים שלמד קרב מגע ויזיין לדוקר את הצורה.

talll
15-07-08, 06:44
איזה סלקטור שוררר ראיתי עכשיו בפורום הבנאדם בגודל של הטיטאניק

arbel2
15-07-08, 07:03
חבר טוב שלי היה עד לא מזמן מאבטח ב-"נייט" בתל אביב (איפה שהיה את הרצח עם היריות לפני כמה חודשים). תאכלס ממה שהוא אמר, כל לילה זה אשכרה זירת קרב אבל הוא הרוויח בהתאם (ועל שעות נוספות ושעות מסויימות הוא היה עושה אפילו יותר).

יש לי גם כמה חברים מאבטחים בפורום בבאר שבע עושים כסף סבבה

החבר'ה שמנהלים שם עכשיו אחרי ששגיא נרצח (הבעלים של חברת בסט אבטחה שעבדה במקום במקור) אנשים טובים ,הייתי אמור לעבוד שם אבל בסוף לא הסתדר.

Dino Psaras
15-07-08, 07:17
החבר'ה שמנהלים שם עכשיו אחרי ששגיא נרצח (הבעלים של חברת בסט אבטחה שעבדה במקום במקור) אנשים טובים ,הייתי אמור לעבוד שם אבל בסוף לא הסתדר.

כן הוא בנאדם זהב.. בכל מקרה המאבטחים בנייט הזה לא פראיירים בכלל, הם היו (ועדיין) שוברים אנשים (ובצדק) :)

dorblech
15-07-08, 12:23
בעברי עבדתי בתור משה סלקטר. השכר היה סביר, אבל היה קשה לעבוד ליד זהאי ארמלי שהתעקש לאכול עמבה לפני ריצות.

G-G
15-07-08, 12:28
יפהההההה אהבתי

הארדקור
15-07-08, 13:35
עבודה אלימה ומסוכנת יש כמה יתרונות כמו זה שאתה יכול להשיג זיונים ומתערבב כל הזמן בכוסיות אבל מצד שני הסיכון לא שווה את זה לדעתי. אישית הציעו לי מאה פעם ותמיד סירבתי. גיבורים גדולים זה בסרטים של ברוס וויליס. היום כל ילד מפגר יכול להוציא לך סכין ואפילו אקדח זה פשוט לא שווה את זה.

Ilan-V
15-07-08, 13:56
ערכתי =] , שלא יבקשו תמונה כי עכשיו אני נראה כמו הצרות שלי
מה קרה התחלת להגיב בפורום-לרדת אל העם?:d

כנראה שהצרות שלך נראות טוב,אם לא טוב מאוד :)

Dr. Muscle
15-07-08, 14:22
אני מכיר הרבה חברה שעבדו בתור באונסרים, ויש לזה יתרונות וחסרונות כמו כל עבודה. הם עבדו בארה"ב ושם שימוש בנשק חם מין הסתם הרבה יותר נפוץ. בעיקר חבר'ה שעבדו במקומות מפוקפקים בסלאמס או במועדוני חשפנות וכו היו חשופים להרבה drive by's כאלו.
בארץ הסיפור קצת שונה וכמעט אין סיכון - אל תקחו את הדום בתור דוגמא. זה היה מקרה קיצוני שלא קרה בעבר.
מצד שני זה מקשה מאד על החיים בתור באדיבילדר אם אתה לוקח את זה בתור מקצוע ועובד יום יום - אתה מתאמץ פיזית לא פעם אחת ולא פעמיים ועושה משמרות ארוכות, אתה מגיע הביתה בבוקר ישן עד אחה"צ וקם חסר אנרגיה שאתה יודע שאתה צריך לעבוד בערב, אתה כל הזמן חשוף לאלכוהול וסמים ובעבודה כזו סטטית שלא מפעילים את הראש יש פיתוי גדול להכנס לדברים האלו ולהרוס לעצמך את הבריאות והחיים, אתה מתערבב לא רק עם כוסיות אלא גם עם האנשים שהם בעלבתים ולקוחות גדולים שזה הרבה פעמים טיפוסים לא חיוביים...
הכסף אחלה - ככל שאתה עובד במקום יותר רציני, יש לך ותק וכו כמו בכל מקצוע.

לגבי המושג סלקטור - זה ממש לא זה. סלקטור זה בד"כ סלקטורית שעומדת בכניסה ומכניסה אנשים כראות עיניה, ולידה יש דורמנים, באונסרים או איך שלא תרצו לקרוא לזה, שאחראים על ביצוע.

דרך אגב כמעט אף אחד מאיתנו לא מתאים לתפקיד, זה הרבה פעמים סמל סטטוס להביא דורמן כמה שיותר גורילה והמון רוסים ענקיים בטירוף עובדים בזה . כמעט תמיד מדובר על אנשים גדולים בהרבה ממני (כשאני מעל 90 קילו על גובה 1.77). הרבה פעמים זה חברה שנושאים נשק ברישיון (בלי אפשרי לרובכם שנמצאים לפני צבא). ובכלל אתה מהווה את הפנים ברחוב של מקום מכובד אז אתה צריך להיות מבוגר באיזור גיל ה30, או להראות כך.

זה מה שאני יודע בכל אופן...

הארדקור
15-07-08, 15:13
זה נכון. לא יקחו ילדים להיות מאבטחים. גם אין פה עניין של שרירים בדרך כלל מחפשים פשוט אנשים גדולים זה יכול להיות גם שמן עם זקן ושפם שנראה מסוכן.

noni
15-07-08, 15:19
אני מכיר הרבה חברה שעבדו בתור באונסרים, ויש לזה יתרונות וחסרונות כמו כל עבודה. הם עבדו בארה"ב ושם שימוש בנשק חם מין הסתם הרבה יותר נפוץ. בעיקר חבר'ה שעבדו במקומות מפוקפקים בסלאמס או במועדוני חשפנות וכו היו חשופים להרבה drive by's כאלו.
בארץ הסיפור קצת שונה וכמעט אין סיכון - אל תקחו את הדום בתור דוגמא. זה היה מקרה קיצוני שלא קרה בעבר.
מצד שני זה מקשה מאד על החיים בתור באדיבילדר אם אתה לוקח את זה בתור מקצוע ועובד יום יום - אתה מתאמץ פיזית לא פעם אחת ולא פעמיים ועושה משמרות ארוכות, אתה מגיע הביתה בבוקר ישן עד אחה"צ וקם חסר אנרגיה שאתה יודע שאתה צריך לעבוד בערב, אתה כל הזמן חשוף לאלכוהול וסמים ובעבודה כזו סטטית שלא מפעילים את הראש יש פיתוי גדול להכנס לדברים האלו ולהרוס לעצמך את הבריאות והחיים, אתה מתערבב לא רק עם כוסיות אלא גם עם האנשים שהם בעלבתים ולקוחות גדולים שזה הרבה פעמים טיפוסים לא חיוביים...

לגבי המושג סלקטור - זה ממש לא זה. סלקטור זה בד"כ סלקטורית שעומדת בכניסה ומכניסה אנשים כראות עיניה, ולידה יש דורמנים, באונסרים או איך שלא תרצו לקרוא לזה, שאחראים על ביצוע.

דרך אגב כמעט אף אחד מאיתנו לא מתאים לתפקיד, זה הרבה פעמים סמל סטטוס להביא דורמן כמה שיותר גורילה והמון רוסים ענקיים בטירוף עובדים בזה . כמעט תמיד מדובר על אנשים גדולים בהרבה ממני (כשאני מעל 90 קילו על גובה 1.77). הרבה פעמים זה חברה שנושאים נשק ברישיון (בלי אפשרי לרובכם שנמצאים לפני צבא). ובכלל אתה מהווה את הפנים ברחוב של מקום מכובד אז אתה צריך להיות מבוגר באיזור גיל ה30, או להראות כך.

סחטיין עליך , אתה יודע כמעט את הכול , :jockey:

Mr.Olimpia
15-07-08, 15:36

אז כנראה לא ראיתה מספיק

Mr.Olimpia
15-07-08, 15:39

פשש..יש מישהו שאתה לא מכיר? אתה מכיר את כולם כבר בודיבלדרים סלקטורים את כולם

Dr. Muscle
15-07-08, 15:47
פשש..יש מישהו שאתה לא מכיר? אתה מכיר את כולם כבר בודיבלדרים סלקטורים את כולם

מכיר הרבה אנשים מהרבה מקומות
אל תדאג אני רואה שבקצב שאתה גדל בו , עוד כמה שנים אני אתגאה לאנשים שאני מכיר אותך מאז שהיית רק 100 קילו :)

Dino Psaras
15-07-08, 16:32
מאסל, בארץ זה קצת שונה.

ברוב המקומות לא יהיו אנשים כמו שציינת.. בהרבה מקומות אני רואה סתם אנשים בלי רישיון לנשק ולא גדולים במיוחד וכל מיני ילדים בני 18-20

mmaorc
15-07-08, 16:39
מאסל, בארץ זה קצת שונה.

ברוב המקומות לא יהיו אנשים כמו שציינת.. בהרבה מקומות אני רואה סתם אנשים בלי רישיון לנשק ולא גדולים במיוחד וכל מיני ילדים בני 18-20
בדיוק.
בארץ זה שכונה לגמרי.
סתם עבודה מסוכנת ולא שווה.

Ido
15-07-08, 16:39
אז כנראה לא ראיתה מספיק

+61351351352316513
אני לא יודע אם אולג יותר גדול מאליאב אבל אולג אחד הטנקים פה

arbel2
15-07-08, 18:18
יש מקומות שהם בעייתים ספציפית ,הנייט ,הקריסטל ,הסופרנו , הגהה לשעבר שעכשיו ידוע בשם אלג'יר (אם לא סגרו גם אותו ,אני קצת לא מעודכן ) ,ובאופן כללי האיזור של יד חרוצים בתל אביב ,קהל בעייתי וקשה ,ויש שם הרבה בלאגן.

Bodybuilder
15-07-08, 19:22
אז כנראה לא ראיתה מספיק

:fellow:
אולג מדברים כאן על בני אדם, לא על קרנפים בשילוב שור :eek:
בן 18, 100 קילו עם ידיים בגודל 45 ס"מ טבעי = אין דברים כאלה, רשמית אני מודיעה

OLEG SAMIY BOLSHOY:sbb2::CARRY86W:

Dr. Muscle
15-07-08, 19:26
בדיוק.
בארץ זה שכונה לגמרי.
סתם עבודה מסוכנת ולא שווה.

שמע, נוני שעבר בזה כמה שנים דווקא אמר שהוא מסכים איתי. בגדול במקומות "לא נחשבים" ושכונתיים העבודה בהתאם, הגילאים של העובדים בהתאם והשכר בהתאם. במקומות השווים בתל אביב שיש קהל מבוגר ואיכותי, כל הצוות מרוויח המון כסף - וגם הבאונסר בכניסה מרוויח שכר יפה, ואין לו כמעט התמודדות כלשהי בגלל האוכלוסיה של המקום...

Mr.Olimpia
15-07-08, 20:03
:fellow:
אולג מדברים כאן על בני אדם, לא על קרנפים בשילוב שור :eek:
בן 18, 100 קילו עם ידיים בגודל 45 ס"מ טבעי = אין דברים כאלה, רשמית אני מודיעה

oleg samiy bolshoy:sbb2::carry86w:

זה 46.5 ס''מ אבל סבבה...נוותר לך הפעם

Mr.Olimpia
15-07-08, 20:04
+61351351352316513
אני לא יודע אם אולג יותר גדול מאליאב אבל אולג אחד הטנקים פה

תודה. אבל מה שמצחיק שבידיוק היום קיבלתי זימון לחיל השיריון :)

boris92
15-07-08, 22:32
תודה. אבל מה שמצחיק שבידיוק היום קיבלתי זימון לחיל השיריון :)

אתה אמור להיות הטנק?