צפה בגרסא המלאה : שמעת את האלבום החדש של אינפקטד?
אלבום גדוללל
infected mushroom - vicious delicious
זה לא אלבום זה דיסק סינגל.
חחח איזה צירוף מקרים בדיוק אני מוריד אותו...משהו פגז!
אלבום באמת מצויין
אין פשוט טוב לחזור מהצבא ולראות שהדיסק המלא יצא :)
Daniel-Barak
18-03-07, 14:03
יש לי אותו מזמן אחלה אלבום
לא אהבתי.
אלבום ברוח השינוי המודרנית של אינפקטד לכיוון לא מוגדר (ראפ,טראנס,ברייק,רוק).
אבל אם מסתכלים על האלבום במבט אחר אל אלבום שלא היה אמור מלכתחילה להיות אלבום טראנס,
אז אפשר לראות בזה משהו נחמד.
לא משו ביכלל, היה לי ציפייה גדולה בהתחלה, אחרכך אכזבה.
זה סגנון שונה לגמרי ממה שהם עשו, אבל זו הדרך להכנס למצעדי Mtv .. : ) לעשות שירים ולא טראקים.
יש פה יותר שירים עם קצב מאשר סגונון של מוזיקה אלקטורנית, חבל, למרות שזה נחמד, ייאללהההההה פסיכודלייייייייייי
לא הכל שירים
יותר מחצי זה טראנסים אני חושב
אולי לא כמו קלאסיק מאשרום אבל בהחלט שווה
האלבום לא יצא לחנויות ונפרץ לפני כמה ימים אז לא להגיד מזמן
מישו יכול להביא לינק להורדה?אבל לא אימיול
למרות שאנלא סובל את אינפקטד..אולי עכשיו יצא להם דיסק טוב\=
Dino Psaras
18-03-07, 17:32
על הפנים.
מישהו יכול להביא לינק להורדה??
אני יביא עוד כמה דק' לינק....
כמעט שנתיים לחכות לו בשביל תוצאות כאלה? חח
הנה העלתי לכם-
http://www.sendspace.com/file/q9x78z
אבל אין לאף אחד מה לדבר על הBecoming insaine האגדי, ממש הפתיעהה ולפי דעתה זה ה-טרנס של 2007!!
Psychopath
18-03-07, 22:54
מי שלא מעריך את האלבום הזה פשוט לא מבין כלום מהחיים שלו!
מספיק לשמוע את Heavy Weight כדי להבין מה הגאונים האלה יצרו!
Dino Psaras
18-03-07, 22:55
אבל אין לאף אחד מה לדבר על הBecoming insaine האגדי, ממש הפתיעהה ולפי דעתה זה ה-טרנס של 2007!!
מה אתה דפוק?
הקטע עם הספרדית באמצע שהוא 2 דקות באמת קטע גדול, אבל זה 2 דקות מתוך טראק של 8 דקות, שאר הטראק משעמם וחסר תוכן, כיאה לאינפקטד.
אנשים יודעים אינפקטד סקאזי וחושבים שהם שמעו טראנס בחיים שלהם.
Psychopath
18-03-07, 22:59
מה אתה דפוק?
הקטע עם הספרדית באמצע שהוא 2 דקות באמת קטע גדול, אבל זה 2 דקות מתוך טראק של 8 דקות, שאר הטראק משעמם וחסר תוכן, כיאה לאינפקטד.
אנשים יודעים אינפקטד סקאזי וחושבים שהם שמעו טראנס בחיים שלהם.
אז בוא תסביר לי מזה טראנס. בוא תסביר לי מזאת מוסיקה אלקטרונית איכותית.
חאלס להתלהב..
כאילו אנשים אוהבים אותם רק בגלל שהם מפורסמים
אינפקטד הם רמה עולמית ועבדו עם היוצרים הטובים ביותר
מכל מה ששמעתי הכי אהבתי אותם ובכלל יוצרים ישראלים..
הולי מן אגדה
Psychopath
18-03-07, 23:14
אינפקטד הם מקום ראשון בטראנס מסיבה אחת פשוטה
אפחד לא מתקרב אליהם מבחינה מלודית, מבחינת מבנה ומבחינת סאונד(אולי מתקרבים מבחינת סאונד)
היצירתיות שלהם הבנייה שלהם הגאוניות שלהם. יש אומני טראנס, ויש את אינפקטד
תן לי אלבום יותר טוב מClassical Mushroom.
אתה יכול להגיד שזאת שאלה של טעם, אבל מבחינה טכנית הם לוקחים את כל האומנים!
וזהו.
אולי אמרו לך שאינפקטד בגלל שהם מוכרים בסדר גודל של סקאזי זה אומר שהם כמוהו. אם אתה חושב ככה כנראה שאתה לא מבין באמת במוסיקה אלקטרו8נית, ובמוסיקה בכלל.
אפחד לא מתקרב אליהם מבחינה מלודית, מבחינת מבנה ומבחינת סאונד(אולי מתקרבים מבחינת סאונד)
וזהו.
אולי אמרו לך שאינפקטד בגלל שהם מוכרים בסדר גודל של סקאזי זה אומר שהם כמוהו. אם אתה חושב ככה כנראה שאתה לא מבין באמת במוסיקה אלקטרו8נית, ובמוסיקה בכלל.
גאונים גאונים
אז למה אני נרדם בטראקים שלהם?...
לעומת זאת בטראקים של אומנים הכי לא מוכרים אני משתגע..יפים אחושרמוטה וכיף לשמוע
זה מעניין יש תוכן יש משו לשמוע ולא שיעמום כמו את אינפקטד
חוץ מיזה שאני שונא את הטראקים המינימלים(עם נBPM איטי מאוד כאילו) שהם תוקעים כל הזמן
קיצור לא סובל את אינפקטד כמו שאמרתי..
זה עניין של טעם..
Dino Psaras
18-03-07, 23:41
אז בוא תסביר לי מזה טראנס. בוא תסביר לי מזאת מוסיקה אלקטרונית איכותית.
טראנס זה רק לא אינפקטד, אינפקטד הם סוג של טראנס שנקרא פרוגרסיב, טראנס כבד ועמוס, והאינפקטד האלו עוד משלבים אותו עם סוג של גיטרות ורוק..גועל נפש אמיתי.
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%92%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%91_% D7%98%D7%A8%D7%90%D7%A0%D7%A1
עשו לי טובה.. עם סט מערכת באוטו וסאב חזק ודופק כמו שצריך, כל טראק ולא משנה איזה יהיה טוב..
Dino Psaras
18-03-07, 23:45
וזהו.
ואתה בדיחה מסיבה אחת פשוטה בנושא הזה, שים את ההודעה שלך בהבים של טראנס בחו"ל ותראה איזה ירידות תקבל.
יצרתיות חחחח..למעט הברקות פה ושם הטראקים שלהם משעממים בטירוף, פה בישראל הם מפורסמים מהסיבה שהם כמו סאקזי, ממוסחרים כאלו עם מוזיקה חרא, כשמדי פעם יש הברקות.
וכן, אתה בהחלט מבין גדול, אני יכול לתת לך עוד 5436363 אלבומים טובים יותר מהחרא שהבאת שנקרא אלבום של אינפקטד.
לי לא צריכים להגיד כלום, אני מקשיב למוזיקה ויודע מי הם אומנים טובים ואיכותיים, איפקטד הם התחתית של התחתית.
אינפקטד בדיחה ליד האומנים הבאים:
Bizarre Contact, Cosma, Yahel, Astral Projection, Electric Univers, Alternative Control, G.M.S, Telemasca, Vibe Tribe.
וזה רק על קצה הקרחון.
"הכל מתחיל ונגמר בכסף" מכירים את הפגם?
בשורה התחתונה? מי עושה יותר כסף? אינפקדט עם כל ה"חרא" וכל זה שהם מפיקים? או כל אחד מאלה שרשמת פה ברשימה?
אז סבבה.. אתה אומר הם חרא של הרכב? כמה מוזר שהם כאלה מצליחים, מפורסמים ולא מפסיקים לגלגל... וכם כל ה"אני לא אוהב איפקטד הם חרא הם חרא" הזה שלכם.. עדיין כולם שומעים אותם כמו גדולים ור אותם שומעים הכי הרבה..
Dino Psaras
18-03-07, 23:50
בשורה התחתונה? מי עושה יותר כסף? אינפקדט עם כל ה"חרא" וכל זה שהם מפיקים? או כל אחד מאלה שרשמת פה ברשימה?
אז סבבה.. אתה אומר הם חרא של הרכב? כמה מוזר שהם כאלה מצליחים, מפורסמים ולא מפסיקים לגלגל... וכם כל ה"אני לא אוהב איפקטד הם חרא הם חרא" הזה שלכם.. עדיין כולם שומעים אותם כמו גדולים ור אותם שומעים הכי הרבה..
"כולם", ישראל הקטנה והמסקנה? היית בחו"ל שאתה אומר ששומעים אותם כמו גדולים? פה בארץ גם שומעים את סקאזי כמו גדולים, וכלנו יודעים מה סקאזי שווה (זין לעין במקרה הטוב).
הווווו שלום לך פיליאס פוג ממסיביב לעולם ב80 יום.. פספרטו גם איתך כרגע??
כשאני אומר כולם אז זה כולם.. תסתקל בכל אתר פסטיבל של מוזיקת טראנסים אינפקט "אור הזרקוקים" כולו מופנה אליהם..
לא צריך להיות "מבין" כזה גדול כדי לדעת עובדות.
זה שהם עושים הרבה כסף והם מפורסמים לא אומר שהם טובים
ברגע שעושים משו בשביל כסף ולא בשביל הנשמה והכיף שבזה..זה ניהיה מסריח ומגעיל!(במיוחד אם מדובר בטראקים)
Dino Psaras
18-03-07, 23:58
כשאני אומר כולם אז זה כולם.. תסתקל בכל אתר פסטיבל של מוזיקת טראנסים אינפקט "אור הזרקוקים" כולו מופנה אליהם..
מה דלביוב??? :disgust:
בעולם הם לא שווים הרבה אין מה להתווכח.. סוף פסוק בלאט.
מאיפה צצת יא פושטק?
מה? :disgust:
בעולם הם לא שווים הרבה.
מה אתה עושה צחוק, הם מוכרים בכל אירופה...
הייתי הולך ברחובות גרמניה הייתי רואה חברה יושבים ליד האוטו בגג' פתוח ומה אני שומע..
can i get the taxi number... של אינפקטד.. הם מאוד מוכרים בעולם...
היית בחו"ל שאתה אומר ששומעים אותם כמו גדולים?
אפשר לקבל דיווח לגבי מסעותיך הרבים לארצות העולם ותיוריך בין פסטיבלי הטראנס והמועדונים הכי נחשבים בעולם?? כי אני מבין שאתה הוא ה-אחד.. ה-קלאבר וה-מבין של הדור הזה..
אפשר לילמוד הרבה הרבה מימך אני מבין.. כי אתה הייתי בכ"כ הרבה מקומות שעליהם אנחנו מדברים נכון?
Dino Psaras
19-03-07, 00:01
מה אתה עושה צחוק, הם מוכרים בכל אירופה...
הייתי הולך ברחובות גרמניה הייתי רואה חברה יושבים ליד האוטו בגג' פתוח ומה אני שומע..
can i get the taxi number... של אינפקטד.. הם מאוד מוכרים בעולם...
מוכרים זה כן, גם סקאזי הלוך מוכר בכל העולם..זה לא אומר שהם מהטופ, בשיראל הם ממסוחרים, בשאר העולם לא.
הרשימה הקטנה שהבאתי הם רק חלק קטן מאנשים שנחשבים לטופ של הטראנס..
Dino Psaras
19-03-07, 00:02
אפשר לקבל דיווח לגבי מסעותיך הרבים לארצות העולם ותיוריך בין פסטיבלי הטראנס והמועדונים הכי נחשבים בעולם?? כי אני מבין שאתה הוא ה-אחד.. ה-קלאבר וה-מבין של הדור הזה..
אפשר לילמוד הרבה הרבה מימך אני מבין.. כי אתה הייתי בכ"כ הרבה מקומות שעליהם אנחנו מדברים נכון?
יא חתיכת דרעק אמנם אני לא הייתי בהרבה מקומות בעולם, אבל אני גולש בהבים מחו"ל שיש שם אלפי אנשים מכל העולם..הם יודעים לתאר יותר טוב ממך מה הולך אצלהם ומה לא.
מוכרים זה כן, גם סקאזי הלוך מוכר בכל העולם..זה לא אומר שהם מהטופ, בשיראל הם ממסוחרים, בשאר העולם לא.
הרשימה הקטנה שהבאתי הם רק חלק קטן מאנשים שנחשבים לטופ של הטראנס..
לא לא... הם הטופ בקטגורית הפסיכו טראנס אח שלי, גרתי בגרמניה עד לא מזמן..
תאמין לי אני יודע מה הולך שם...
Dino Psaras
19-03-07, 00:04
לא לא... הם הטופ בקטגורית הפסיכו טראנס אח שלי, גרתי בגרמניה על לא מזמן.. צאמין לי אני יודע מה הולך שם...
איזה פסיכו??
הם פרוגרסיב והמוזיקה שלהם חרא ברמות שקשה לתאר, אני יודע מה אנשים מחו"ל אומרים..אמרתי כבר שמוכרים הם כן, אבל הם לא בטופ וגם לא יהיו בטופ..אם אני לא טועה הם אפילו לא נכנסו לרשימת 100 הדי ג'יי הגדולים בעולם (וגם אם כן זה היה במקומות האחורנים).
איזה פסיכו??
הם פרוגרסיב והמוזיקה שלהם חרא ברמות שקשה לתאר, אני יודע מה אנשים מחו"ל אומרים..אמרתי כבר שמוכרים הם כן, אבל הם לא בטופ וגם לא יהיו בטופ..אם אני לא טועה הם אפילו לא נכנסו לרשימת 100 הדי ג'יי הגדולים בעולם (וגם אם כן זה היה במקומות האחורנים).
טוב טוב מזה משנה, כאילו שאתה מכיר את "רשימת הדי ג'י הטובה בעולם"...
קיצור הם מוכרים, יודעים מי הם ושומעים אותם זה הכל...
Dino Psaras
19-03-07, 00:09
פירסמו אותה במגזין פופולרי לא מזמן.
קיצר.. אתה מדבר הרבה מעל הגובה שלך.. זה שאתה מדבר כאילו אתה איזה מבין גדול זה לא עושה פה רושם על אף אחד ואל תזיין לי בשכל עם כל הדיבורי "מה הקשר להרשים.."
לאט לאט גם ככה זה נהפך מ"הייתה בחו"ל שאתה יודע?" ל"קראתי באיזה פורום של חו"ל" לך תדע לאן זה יגיע עוד אם נחפור טיפה..
לפעמים מוטב לשתוק או רק לדבר רגיל ולא מעבר למה שאתה..
לא יכול לסבול אנשים כאלה..
קיצר.. אתה מדבר הרבה מעל הגובה שלך.. זה שאתה מדבר כאילו אתה איזה מבין גדול זה לא עושה פה רושם על אף אחד ואל תזיין לי בשכל עם כל הדיבורי "מה הקשר להרשים.."
לאט לאט גם ככה זה נהפך מ"הייתה בחו"ל שאתה יודע?" ל"קראתי באיזה פורום של חו"ל" לך תדע לאן זה יגיע עוד אם נחפור טיפה..
תכלס גם אני לא מת עליו אבל מזה הגישה הפלצנית הזאת..?
תכלס גם אני לא מת עליו אבל מזה הגישה הפלצנית הזאת..?
שום גישה פלצנית.. אני פשוט לא סובל את האנשים האלה שתמיד חייבים לשחק אותה הכי מבינים בכל דבר..
הוא בטח מגיב לך איזה משהו אינטלקטואלי עכשיו..
לוקח לו שעה להגיב... :closedeyes:
Dino Psaras
19-03-07, 00:22
מי משחק אותה מבין יא פידרס.
אני "משחק אותה מבין", אבל אני זה מי שיש לו פה 550 ג'יגה טראנס וציוד די ג'יי יקר מאוד, אני (יותר נכון אבא שלי) לא גולש בפורומים של ילדים קטנים שרושמים Infected!!!111111, מאיפה שאני מוריד את הטראנסים אתה היית רק מת להגיע לשם, תודה לאל נפלתי על מקום שיש שם את האנשים עם האוספי טראנס הכי גדולים בעולם ויש שם הבים שצריך לפחות 300 ג'יגה בשביל להכנס לשיתופי קבצים איתם.
אני לא בא לשחק אותה, מה שאני בא לומר זה שאני לא מדבר סתם וזכותי המלאה להגיד את דעתי על אינפקטד משרום, אל תבוא בגישה הפלצנית שלך יא חתיכת ילד מסכן.
אז את תזיין לי תשכל כי לי אין טעם לעשות פה שום רושם בקטע של הטראנס על אף אחד, יש לי את דעתי ואהת מוזמן לא להסכים איתה, אבל יא חתיכת גולם אתה זה מי שבא פה בגישה פלצנית ומנשאת.
בואנה סיקס פאק מה אתה קשור בנאדם? אתה לא אוהב את הגישה שלי? ברוך השם אני מסתדר פה עם רוב הפורום כמו שצריך, מי שמכבד אותי אני יכבד אותי פי 1000 חזרה, מי שיזלזל יקבל זילזול פי 1000 חזרה, שלושתרבעי מהפורום לא מתים עליך בלשון המעטה, אל תתן לי להכנס איתך לעוד ויכוח, אתה לא יודע מה היה ביני לבין פודם אז בבקשה.\
האידיוט הזה ידוע בגישה הפלצנית שלו ובזה שהוא נראה כמו זין ועדיין דופק פוזה למצלמה שהילד כאפות של המקיף שלי היה מתבייש להצטלם בה..זה לא קשור אבל הייתי חייב, פודם אתה נראה כמו זין תפרוש יא פידריל בלאט..
חמור אני שאני מתווכח עם אנשים וירטואלים על זיוני שכל שלהם, שכל זה לא כוס אנשים חייבים להבין (ומה עשיתי עכשיו אם לא לזיין ת'שכל, אבל זיינתי וירטואלית את פודם הורדרד שדומה למנוש שרוף..איזו גאווה גדולה)..
חחחחחח אמרתי לך, תשובה ארווווככהההה.......
בכל אופן אני נכנסתי לעניין כשאמרת שאינפקטד לא ממש מוכרים.
אתה זה שרב עם אנשים וירטואלים אם אתה לא שם לב, בנוסף מציע להם להפגש איתך ואחרי זה משתפן...
Dino Psaras
19-03-07, 00:28
אני לא רוצה להכנס למריבה הזו שוב, אבל אתה יודע איפה אני נמצא..אני לא השתפנתי, פשוט אין לי זין לדרעק כמוך.
אני לא רוצה להכנס למריבה הזו שוב, אבל אתה יודע איפה אני נמצא..אני לא השתפנתי, פשוט אין לי זין לדרעק כמוך.
אני הפסקתי להכנס למריבות אם לא שמת לב, במיוחד איתך...
Dino Psaras
19-03-07, 00:34
אני הפסקתי להכנס למריבות אם לא שמת לב, במיוחד איתך...
אז בשביל מה היית חייב לדחוף את האף שלך כאן? לי לא זכור שהתערבתי לך באישהוא נושא, תסתכל על עצמך לפני שאתה שופט אחרים..
1. תשמע ילדון.. קודם כל את הקללות ברוסית שלך תשמור לאלה שמדברים רוסית.. שלפחות יצא מיזה משהו.
2. נו אז מה? לי יש 69148385 ג'יגה טראס הבי שמבי בלאגניישן במחשב ובאוטו מערכת די יקרה שקנינו אני ואחי.. אז מה? זה הופך אותי למבין? (אבל קודם כל שבאמת יהיה לי את כל זה.. אהמ אהמ..)
רוצה דוגמא טובה? לי היה פעם אוסף די גדול של מוזיקת ראפ ואני מודה שלא הייתי כזה מבין. לאחי היה אוסף בכלל גדול של מוזיקת מזרחים והוא היה מהמשתפים הכבדים ואני לא חושב שהוא היה כזה פרופסור למזרחית.. וזה ממש לא משנה על איזה מוזיקה מדובר.
3. חפרנו עוד טיפה והופ? זה בכלל אבא שגולש? ושוב, אם בכלל.
4. אני ממש לא פלצן, פשוט אומר את האמת.
5. ביקשתי פעם, אני אבקש שוב למרות שאני לא הולך ליראות איזו שהי הענות לבקשה.. אפשר תמונה עדכנית שלך אולי? ככה סתם כדי לדעת אם זה באמת בראד פיט שאיתו אני מדבר..
ובקשר למראה שלי? אני ממש לא הולך להשתחצן ולהגיד שיש לי ימבה בחורות ואני עושה 5 ביום, כי אם הייתי הכי חתיך לא הייתי כזה כי זה לא אני אבל.. באמת שאני לא מקנא באחרים כי המצב שלי לא רע.
Dino Psaras
19-03-07, 00:43
עדכנית אין אבל יש תמונות מתחילת כיתה י' שזה לפני שנה וחצי
1. תשמע ילדון.. קודם כל את הקללות ברוסית שלך תשמור לאלה שמדברים רוסית.. שלפחות יצא מיזה משהו.
2. נו אז מה? לי יש 69148385 ג'יגה טראס הבי שמבי בלאגניישן במחשב ובאוטו מערכת די יקרה שקנינו אני ואחי.. אז מה? זה הופך אותי למבין? (אבל קודם כל שבאמת יהיה לי את כל זה.. אהמ אהמ..)
רוצה דוגמא טובה? לי היה פעם אוסף די גדול של מוזיקת ראפ ואני מודה שלא הייתי כזה מבין. לאחי היה אוסף בכלל גדול של מוזיקת מזרחים והוא היה מהמשתפים הכבדים ואני לא חושב שהוא היה כזה פרופסור למזרחית.. וזה ממש לא משנה על איזה מוזיקה מדובר.
3. חפרנו עוד טיפה והופ? זה בכלל אבא שגולש? ושוב, אם בכלל.
4. אני ממש לא פלצן, פשוט אומר את האמת.
5. ביקשתי פעם, אני אבקש שוב למרות שאני לא הולך ליראות איזו שהי הענות לבקשה.. אפשר תמונה עדכנית שלך אולי? ככה סתם כדי לדעת אם זה באמת בראד פיט שאיתו אני מדבר..
ובקשר למראה שלי? אני ממש לא הולך להשתחצן ולהגיד שיש לי ימבה בחורות ואני עושה 5 ביום, כי אם הייתי הכי חתיך לא הייתי כזה כי זה לא אני אבל.. באמת שאני לא מקנא באחרים כי המצב שלי לא רע.
עצם זה שאתה מתגונן ומנסה להסביר את עצמך בקשר למראה החיצוני שלך זה מראה על חוסר בטחון.
הנה תמונה של רקובה:
חבר'ה חבר'ה לא לריב...בהחלט הוכחתם לכולנו(ובעיקר לעצמכם) שאתם תותחי על..אחד תואר שני בטראנס..השני מזיין בערמות..וואלק יופי.
Dino Psaras
19-03-07, 00:44
ויהיו עוד תמונות בעוד חודשיים כשאני יסיים את החיטוב.
חבר'ה חבר'ה לא לריב...בהחלט הוכחתם לכולנו(ובעיקר לעצמכם) שאתם תותחי על..אחד תואר שני בטראנס..השני מזיין בערמות..וואלק יופי.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
Dino Psaras
19-03-07, 00:45
סיקס פאק, פה אני נראה כמו שאני, אז יצאה תמונה מכוערת מלפני שנה וחצי, מה אתה חוגג עליה יא מסכן???
סיקס פאק, פה אני נראה כמו שאני, אז יצאה תמונה מכוערת מלפני שנה וחצי, מה אתה חוגג עליה??
XDDDDDDDD :diractor: :cry_1: :clap: http://www.smileyhut.com/laughing/hysterical.gif :8: :wiggle: :wacko:
Dino Psaras
19-03-07, 00:48
וואלק מה מצחיק? אני נראה פי 100 טוב יותר מהפרצוף תחת (תרתי משמע) שלך.
טובבבב..... אוקיי.... בוא לא נמשיך לריב... חחחחחחחחחחח......
Dino Psaras
19-03-07, 00:52
חח סיקס פאק:
http://dieoff.org/ass.gif
חח סיקס פאק:
http://dieoff.org/ass.gif
חחחחח ענק..!
Dino Psaras
19-03-07, 00:53
גדול..:wiggle:
טוב אז בראד פיט אתה לא וגם דודי בלסר לא.. ובוא נגיד שהופתעתי אני לא. ועכשיו תוסיף לזה עוד שנה וחצי והשם שישמור.
לסיקס פאק, האמת שאתה טועה.. המיתוס הזה של מתגונן ומסביר וכל זה, הוא ממש לא נכון.
תחשוב לרגע, לרשום ש"כן, האמת שאני לא ניראה כזה טוב ואף אחת לא שמה עלי" זו לא ממש הדרך להפגין ביטחון עצמי..
אז עם כל הכבוד, ויש כבוד, אל תנתח אותי.
Dino Psaras
19-03-07, 00:53
xcx
Dino Psaras
19-03-07, 00:54
בראד פיט אני לא, אבל נראה טובבבב אני כן. :jockey:
רקובה אתה מכוער מזה התמונה הזאת..? ומי זה הקוף חלל המושפע בצד שמאל..?
נ.ב תקטין תתמונה...
ולסיכום הפוסט:
"יש לך יופי איטלקי, אתה דומה לפיצה" <- רוקבו'ש, להפנים.. ומהר.. "שים Face It"
לילה טוב.
Dino Psaras
19-03-07, 01:00
אין שום ספק שאני מכוער, הפרצוף תחת שלך פשוט מסנוור אותי..
הנה עוד אחת, איזה מכוער אני יאמה מיה:
מי אתה מבינהם? אם אתה הימני המצב שלך עגום...
תגיד אתה בדיכי שאתה ככה מוריד את עצמך אני לא מבין..?
Dino Psaras
19-03-07, 01:03
והנה עוד אחת עם פוזה של בודיבילדרים חח:
אין שום ספק שאני מכוער, הפרצוף תחת שלך פשוט מסנוור אותי..
הנה עוד אחת, איזה מכוער אני יאמה מיה:
האמת אתה לא מכוער
אבל מי זה הפרצוף תחת הזה מימין?:whistle:
Dino Psaras
19-03-07, 01:06
חח זה אני עם חצ'קונים מה הבעיה בלאט??!
חח זה אני עם חצ'קונים מה הבעיה בלאט??!
גבר,אל תעלב אבל אתה לא נראה משהו,אז זה ממש לא צעד נבון לפרסם תמונות ש'ך..:1eye:
אגב גם המונה הזאת עם החברה המכוערת הזאת שלך לא מוסיפה לך קרדיט:whistle:
Dino Psaras
19-03-07, 01:13
מתן16, לא רק שאני לא נראה משהו, אני נראה מדהים.
שלח לי תמונות שלך שאני יראה כמה חתיך אתה? :jockey:
מתן16, לא רק שאני לא נראה משהו, אני נראה מדהים.
שלח לי תמונות שלך שאני יראה כמה חתיך אתה? :jockey:
אני אמרתי שאני חתיך? לא! אני אמרתי שיש לי ידידות שאתה יכול רק לחלום עליהן? כן!
אז עכשיו תחשוב לבד איך אני נראה..
Dino Psaras
19-03-07, 01:16
אני אמרתי שאני חתיך? לא! אני אמרתי שיש לי ידידות שאתה יכול רק לחלום עליהן? כן!
אז עכשיו תחשוב לבד איך אני נראה..
שמע גבר..אני לא יעלה לפה תמונות של ידידות שלי כי זה אסור מבחינת חוק וגם הם לא מסכימות לי, זה האייסי שלי 219477180..אם אתה רוצה קצת תמונות של בחורות יפות אתה מוזמן.
וזה שיש לך ידידות יפות מעניין לי ת'ביצה השמאלית, ועדיין אני מאחל לך להנות איתן. :jockey:
שמע גבר..אני לא יעלה לפה תמונות של ידידות שלי כי זה אסור מבחינת חוק וגם הם לא מסכימות לי, זה האייסי שלי 219477180..אם אתה רוצה קצת תמונות של בחורות יפות אתה מוזמן.
וזה שיש לך ידידות יפות מעניין לי ת'ביצה השמאלית, ועדיין אני מאחל לך להנות איתן. :jockey:
יפה מאוד חמודי,אבל ראיתי כבר איזה ידידות יש לך מהתמונות ששמת פה.
Dino Psaras
19-03-07, 01:19
זאת המורה שלי לכלכה יא דיסלקט..זה היה אחד השיעורים מצחיקים עם התמונה.
קיצר חתיכון, תהנה לך עם הפצצות שלך..:sad:
מה אתה ילד קטן? (שאלה רטוריט :closedeyes:)
אתה באמת מנסה להשוויץ בתמונות של בחורות..?
Dino Psaras
19-03-07, 01:21
זה היה בציניות פני תחת.
:):):):) איזה קרועים אתם באמא שליי
עוד מעט מישהו יבוא ביצאה כזאתי "אם לכולם היה תסקס שלי יש לא היה מלחמות בעולם "
חחחחחחחח איזה קרועיםםם
רטורית*
ראית מזה..בהתחלה משוויץ בתמונות שלו..ואח"כ עוברים לידידות שלו..וואי וואי מה מצפה לנו:cry_1:
Dino Psaras
19-03-07, 01:25
מצא את ההבדל:
http://img249.imageshack.us/img249/1343/assxs5.gif http://img249.imageshack.us/img249/1877/gggggzl6.jpg
מצא את ההבדל:
http://img249.imageshack.us/img249/1343/assxs5.gif http://img249.imageshack.us/img249/1877/gggggzl6.jpg
טוב אז ככה
אין לו משקפיים
גם העניים שלו שונות
הרקע של התמונה שונה
הוא לא כזה לבקן
חחח אין כח יותר תמישכו
נערך:
אני מקווה שהבנתם שזה בצחוק זה סתםהיה בהשביל הקטע
Dino Psaras
19-03-07, 01:27
אבל בדבר הכי חשוב ומזעזע אין הדבל- לשניהם יש תחת בפרצוף.
Der Metzgermeister
19-03-07, 01:33
חחח רקובה לא כדאי להתעסק עם אלון
דבר ראשון הוא גרמני, חח אז הוא כולו מטורף
דבר שני הוא גר בגילה אז אני איתו.
חחח איזה פוסט הזויי
תגידו אלה שמירושליים
אני עוד מעט מגיע אני יכול לעשות מנוי לכמה ימיםבבית הנוער שמה ?
Dino Psaras
19-03-07, 01:39
חחח רקובה לא כדאי להתעסק עם אלון
דבר ראשון הוא גרמני, חח אז הוא כולו מטורף
דבר שני הוא גר בגילה אז אני איתו.
http://www.smileyhut.com/laughing/heh.gif
Der Metzgermeister
תערוך את ההודעה, אל תקרא לי בשמי האמיתי בפורום.. תודה.
Dino Psaras
19-03-07, 01:41
אני מעריך את סיקס פאק שהוא לא מגיב לירידות האחרונות שלי עליו, התבגר סוף סוף..
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.