ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   סרטון אימונים ופוזינג שלי מהחדר כושר !!! (https://israelbody.com/showthread.php?t=45826)

Cortex 25-01-09 21:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי biceps man (הודעה 753072)
אני יכול לאכול גם בארוחה אחת אם אני רוצה

אני רוצה לראות אותך מכניס 4k קלוריות בארוחה אחת קח כמה זמן שאתה צריך

Biceps mAn 25-01-09 21:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי cortex (הודעה 753094)

רואים שאתה לא מכיר אותי לתיאבון שלי אין גבולות אתה רוצה אני יכול לאכול גם את ההורים שלך

ZorgoBH 25-01-09 22:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Biceps mAn (הודעה 753106)
רואים שאתה לא מכיר אותי לתיאבון שלי אין גבולות אתה רוצה אני יכול לאכול גם את ההורים שלך

חחחחחחח

oRis 25-01-09 22:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי biceps man (הודעה 753061)
זה לא משנה כל כמה שעות תאכל העיקר תכניס מה שאתה צריך
אתה רוצה תאכל כל חצי שעה אתה רוצה תאכל כל 8 שעות מה זה משנה

מה אתה מבלבלללל תראש תגיד לי מה אתה מבין בחיים שלך ביכלל ? בפיתוח גוף אמיתי לא אומר שאתה טיפש או משהו חס וחלילה אבל אתה פשוט לא מבין אז סתום ואל תגיד שטיות

ברוררררר שה זה משנה כל 3 שעות או 4 שעות בארך הגוף מפרק את אוכל ואז אוכלים עוד פעם ואז אחרי 3 שעות עוד פעם ככה במשך כל היום כל פעם מנת חלבון ופחממה בדיוק את המנה שגוף צריך לא כל פעם ליפתוח שולחן בפיתוח גוף אוכל במשך היום מנות מנות בצהרייים מפרגניים מנה גדולה וזהו

SiX PACK 25-01-09 22:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי oris (הודעה 753139)
מה אתה מבלבלללל תראש תגיד לי מה אתה מבין בחיים שלך ביכלל ? בפיתוח גוף אמיתי לא אומר שאתה טיפש או משהו חס וחלילה אבל אתה פשוט לא מבין אז סתום ואל תגיד שטיות

ברוררררר שה זה משנה כל 3 שעות או 4 שעות בארך הגוף מפרק את אוכל ואז אוכלים עוד פעם ואז אחרי 3 שעות עוד פעם ככה במשך כל היום כל פעם מנת חלבון ופחממה בדיוק את המנה שגוף צריך לא כל פעם ליפתוח שולחן בפיתוח גוף אוכל במשך היום מנות מנות בצהרייים מפרגניים מנה גדולה וזהו

זה לא כל כך משנה כמו שאתה אומר אבל בעקרון אתה צודק, יש מספיק סיבות לאכול כל 3-4 שעות משהו מאשר 2-3 ארוחות ביום והתוצאות יהייו יותר טובות בסופו של דבר.

Biceps mAn 25-01-09 22:33

ציטוט:

חחח איזה חמוד אתה הלוואי היית מבין חצי ממה שאני מבין
עזוב מה אני צריך פה להכנס לויכוחים תעשה מה בזין שלך אתה חושב אכפת לי
בשורה התחתונה זה לא משנה ואם נראה לך באמת שזה משנה 3 או 4 אתה חי בסרט

shukila 26-01-09 09:29

בינתיים ממה שרואים על סיקס הוא אחד מהמבינים בפורום פה.לא סתם הגיע לכאלה תוצאות

Glycolysis 26-01-09 12:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK (הודעה 753151)
זה לא כל כך משנה כמו שאתה אומר אבל בעקרון אתה צודק, יש מספיק סיבות לאכול כל 3-4 שעות משהו מאשר 2-3 ארוחות ביום והתוצאות יהייו יותר טובות בסופו של דבר.

אילו סיבות?

rosilio 26-01-09 14:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי avlier (הודעה 751969)
six pack

סתם כמה שאלות אלייך אחייי תענה בקשה אחי

קודם עם אני הייתי מתאמן לא הייתי רוצה גוף יותר ממה שיש לך ...
בשביל להגיע לגוף כמו שלך הסוד הוא לאכול מאכלים בלי שומן ......
והרבה השקעה באמונים .....

עכשיו השאלה שלי אחי אלייך אמרתה שאתה מתאמן 4 שנים יפים

כמה אתה שוקל עכשיו ?
כמה בערך אתה מכניס קלוריות ביום (כמה פחות או יותר עם אתה יודע )
כמה אתה מרים בלחיצת חזה שטוח אבל כמה בכול צד ?
בכמה אחוז שומן אתה ?

תן לי בקשה תשובה אחשלי
ואני בכללי המטרה שלי כמו שלך ......
אני ביום יום אוכל לא מסודר כול 3 שעות אוכל ואין חיים מנסה לדחוף כמה שיותר אוכל לאכול בוקר אחרי אימון לפני אימון יענו בסבבה שלי לא לחרבן אותה ................ אני מנסה תמיד לאכול אין מצב שאני לא יאוכל
אני גם מתאמן אחי שנה בדיוק הייתי שוקל 54 הייתי ממש שחיף אחושרמוטה ממש אבל
היום אחי סבבה 63 עוד חצי שנה אולי קרוב ל70
אני גם לא רוצה להיות רבמו גוף בסבבה שלי יענו גוף של דוגמן לא ענק מדיי ולא קטן מדיי גוף כמה שיותר לקיוון של דוגמן אני גם ביום יום שלי אחי יש לי גם ריבועים אחושרמוטה אחי אבל אני לא כול היום מסתקל על שומן ופה ושם מסתקל הרבה ממאוד אבל אוכל מדיי פעם פיצה או פה או שם או מאכלים עם 10% שומן אבל שומן על עצמי .......

שבת שלום.

חח הרגת אותי עם ריבועים אחושרמוטה :)

dudu_2009 26-01-09 15:25

איזה חיה אתה ככה צריכים להיות לא יותר מזה אבל גם יש לך גוף יפה רצח צבע יפה הקטעים שהכי אהבתי מהסרטון זה את ההתחלה שהיית עם הקובע איזה חזק זה היה איזה עבריין היית בזה וגם את זה שאתה מרים 2 משקולות כל יד מסתקל עליהם וגם שהרמת 50 קילו בשכיבה כל יד היה סוס משחק טוב היה לך!!

Avi555 26-01-09 17:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shukila (הודעה 753286)
בינתיים ממה שרואים על סיקס הוא אחד מהמבינים בפורום פה.לא סתם הגיע לכאלה תוצאות

ולא לשכוח תגנטיקה

rosilio 26-01-09 18:55

וואי הורגים אותי פה

תגיד אלון
אתה במקרה גר בהמבורג?

Rendi Orton 26-01-09 18:58

סתם לצורך התענינות: באיזה חלוקה אתה עובד,ואיזה שרירים אתה עובד כל אימון?

dudu_2009 27-01-09 01:53

אני רוצה כובע ושרשרת ושירירים כמו שלך עם צבע עור בקיץ אני יתפוס צבע

SiX PACK 27-01-09 01:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי rendi orton (הודעה 753602)
סתם לצורך התענינות: באיזה חלוקה אתה עובד,ואיזה שרירים אתה עובד כל אימון?

אני לא עובד באופן קונבנציונאלי, יש חלוקה לא מוגדרת, מדיי פעם שני אימונים ביום.

ככה או ככה זה לא ממש יעזור לך וגם אין לי דרך לפרט כי זה אינדיבידואלי משבוע לשבוע.

מה שכן אני מאוד משקיע בתזונה, שזה המפתח להצלחה, מימוש ההצלחה שלך, תוכנית האימונים היא כל כך לא רלוונטית וחסרת משמעות כלעוד אתה מזיז קצת ברזל כבד.

A.B.E.92 27-01-09 07:45

six pack

כמה זמן אתה מתאמן מאיזה גיל ? כמה היד שלך ?

פששש איזה סוס אחלה סרטון

xZiPeR 27-01-09 15:11

ציטוט:

ע"ע if

ilayzror 27-01-09 15:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Cortex (הודעה 753094)

:confused: אף פעם לא דפקת צ'יט?

dudu_2009 27-01-09 16:48

מי יותר סוס בגוף אתה או מייקל לואיס? ואני רוצה כובע ושרשרת כמו שלך אני חייב מאיפה קונים?

dudu_2009 27-01-09 16:50

בעצם ברור שאתה וגם יותר יפה

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:10.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ