![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
רואים שאתה לא מכיר אותי לתיאבון שלי אין גבולות אתה רוצה אני יכול לאכול גם את ההורים שלך |
ציטוט:
|
ציטוט:
ברוררררר שה זה משנה כל 3 שעות או 4 שעות בארך הגוף מפרק את אוכל ואז אוכלים עוד פעם ואז אחרי 3 שעות עוד פעם ככה במשך כל היום כל פעם מנת חלבון ופחממה בדיוק את המנה שגוף צריך לא כל פעם ליפתוח שולחן בפיתוח גוף אוכל במשך היום מנות מנות בצהרייים מפרגניים מנה גדולה וזהו |
ציטוט:
|
ציטוט:
חחח איזה חמוד אתה הלוואי היית מבין חצי ממה שאני מבין עזוב מה אני צריך פה להכנס לויכוחים תעשה מה בזין שלך אתה חושב אכפת לי בשורה התחתונה זה לא משנה ואם נראה לך באמת שזה משנה 3 או 4 אתה חי בסרט |
בינתיים ממה שרואים על סיקס הוא אחד מהמבינים בפורום פה.לא סתם הגיע לכאלה תוצאות
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
איזה חיה אתה ככה צריכים להיות לא יותר מזה אבל גם יש לך גוף יפה רצח צבע יפה הקטעים שהכי אהבתי מהסרטון זה את ההתחלה שהיית עם הקובע איזה חזק זה היה איזה עבריין היית בזה וגם את זה שאתה מרים 2 משקולות כל יד מסתקל עליהם וגם שהרמת 50 קילו בשכיבה כל יד היה סוס משחק טוב היה לך!!
|
ציטוט:
|
וואי הורגים אותי פה
תגיד אלון אתה במקרה גר בהמבורג? |
סתם לצורך התענינות: באיזה חלוקה אתה עובד,ואיזה שרירים אתה עובד כל אימון?
|
אני רוצה כובע ושרשרת ושירירים כמו שלך עם צבע עור בקיץ אני יתפוס צבע
|
ציטוט:
ככה או ככה זה לא ממש יעזור לך וגם אין לי דרך לפרט כי זה אינדיבידואלי משבוע לשבוע. מה שכן אני מאוד משקיע בתזונה, שזה המפתח להצלחה, מימוש ההצלחה שלך, תוכנית האימונים היא כל כך לא רלוונטית וחסרת משמעות כלעוד אתה מזיז קצת ברזל כבד. |
six pack
כמה זמן אתה מתאמן מאיזה גיל ? כמה היד שלך ? פששש איזה סוס אחלה סרטון |
ציטוט:
|
ציטוט:
:confused: אף פעם לא דפקת צ'יט? |
מי יותר סוס בגוף אתה או מייקל לואיס? ואני רוצה כובע ושרשרת כמו שלך אני חייב מאיפה קונים?
|
בעצם ברור שאתה וגם יותר יפה
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:10. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ