![]() |
כדי להגיע למאסה ממש רצינית כמה צריך לאכול ..פחמימה לכול קילו וכמה חלבון וכמה שומן?..אני שוקל 85 מטר 72..בסביבות 14-15 אחוז שומן?
|
ציטוט:
למה אתה חושב שאתה צריך לישון כל כך הרבה ? 7-8 שעות שינה זה די והותר ,אני חי כבר שנתיים פחות או יותר על 4-5 שעות שינה בלילה ,עד היום זה לא פגע לי בהישגים. הספליט שהצעת קודם די הגיוני ,אני הייתי מתמקד בסטים פשוטים כרגע ,אולי פעם בכמה שבועות עושה קצת עבודות בטווחי חזרות נמוכים יותר או גבוהים יותר ממה שאתה עובד בדרך כלל ,בשבועות האלו אתה יכול להכניס את נושא הסופר סטים. הקטע של האירובי עובד לטובתך ,לעשות אירובי אומר שאתה יכול לאכול יותר :d:d;) |
ציטוט:
תודה רבה |
ציטוט:
אני רוצה משהו די מאסיבי בעל עצימות גבוהה-אתה ממליץ על רעיון השבוע כבד -4-7 חזרות ושבוע 12-15 חזרות?מה הכוונה מתמקד בסטים פשוטים?. התרגילים אמורים להיות שונים בין שבוע לשבוע? אשמח מאוד למעט עזרה בבניה של התכנית. קצת הלכתי לאיבוד בתוך ההסבר. אשמח לפירוט קצת יותר מקיף/ממוקד-אם יותר נוח לך טלפון-תשאיר מספר ואצור קשר. |
למה רוב האנשים בפורום נגד abcde?
האפקטיביות של זה פוחתת בגלל שכל שריר מקבל אימון אחד בשבוע? אני פשוט מתאמן ככה רק בגלל חוסר זמן (יוצא לי להתאמן מוקדם בבוקר) |
אני מתאמן בקבוצת כדורגל וכל יום שבת יש לי משחק, האם זה בסדר להתאמן על הרגליים ביום שישי או שלא כדי?
ועוד שאלה : האם זה בסדר לגוון למשל כל 2 אימונים למשל של חזה לעשות : לחיצת חזה בישיבה, לחיצת חזה בשכיבה ופרפר ואחרי שבוע לשנות לככה : לחיצת חזה בשכיבה, לחיצת חזה בישיבה ופלייס? האם זה טוב לשנות לגוון ככה כל שבוע? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
המייל שלי - ori_s4@walla.com. תודה. |
ציטוט:
|
לא הבנתי.
|
ציטוט:
תנועות כיווץ כמו פלייס ופרפר זה לא הבדל דרסטי מדי. |
שאלה??..........................
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
:sbb4: |
מה המשקל המקסימלי שאפשר לעלות במסת שריר במשך חודש?
כי אני בינתיים בממוצע של 2-3.5 קילו לחודש עולה. |
ציטוט:
קשה לחשב כמה שריר אתה תעלה בדיוק ,זה משתנה מבן אדם לבן אדם ובעוד הרבה פקטורים. |
ערב טוב ארבל
אני מתאמן ab והכנתי תוכנית חדשה הייתי רוצה לשאול אם כדאי לשלב סופר סטים /טריסטים וכו' אם כן אז באיזה שרירים החלוקה היא כזאת : גב קדמית רגליים אחורית כתפיים חזה |
יש לי כמה שאלות גבר
1.סתם שאלה אתה מתאמן בTarget(רמת גן)? 2.אני כבר 4 חודשים במכון ואני פעם(לפני שנתיים) בגיל 13+ שקלתי 70 קילו קיצר שמן אחוז שומן 23+- ובשנה אחת בלי אימונים או דיאטה הורדתי 14 קילו ועכשיו ללא קשר לזה אני מתאמן 4 חודשיים ומפעם שהייתי שמן נישאר לי אחוז שומן אבל אני רזה והידים שלי דלדלות למרות שיש שריר אז השאלה היא ככה.. מה עדיף לי לעשות עכשיו... אני רוצה לעלות מסה אבל אני מפחד שהשומן ישאר ואפילו יתעצם.. =/ אז ככה כדי לעשות חיטוב להוריד אחוז שומן ל-10 ואז להמשיך במסה נקיה? כי זה מוזר ליהות רזה עם אחוז שומן גבוהה סליחה על החפירה גבר. |
איזה שאלות מיותרות נשאלות פה, ארבל אתה עושה עבודת קודש. אני לא חושב שיש בפורום הרבה אנשים עם סבלנות כמו שלך. קבל מוניטין דמיוני p:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:27. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ