ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   חלב 1% יורד מהמדפים? (https://israelbody.com/showthread.php?t=67368)

קפטן שלד 10-09-10 21:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tiron2010 (הודעה 1020115)
חבל שאחד כמוך חושב ש70% מהבודיבילדרים זה סטרואידים,רוב האנשים שיקחו לא יראו חצי מזה גם אם יהיה להם תזונה מושלמת ותוכנית אימונים מושלמת.

ההבדל בין בודיבילדר מיקצועי (קאטלר או רוני) לבין אחד כמו דניאל זה יותר מ70 קילו שריר ויותר מ35 גרם טסט בדם

ההבדל בין פווארליפטר מיקצועי לבינך זה 250 קילו לפחות בסקוואט ובדדליפט ושהוא לא צריך להתעסק בתזונה ממש המטרה שלו זה להתחזק,אתה בנאדם טיבעי שמתאמן בשביל הכיף שלו והנזק שאתה עושה לעצמך עם החלב וכל הגאנק הזה פשוט מפגר,קח דברים באיזי ובפרופורציה... "4 ליטר חלב ביום" תגיד לי אתה מסתלבט?תלך לכל תזונאי (כולל אלה שבחדר כושר) והם יסבירו לך איזה נזק אתה עושה לעצמך

לך לכל רופא שיסביר לך את הנזקים בסקוואט ודדליפט

subzero1122 10-09-10 21:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tiron2010 (הודעה 1020115)
חבל שאחד כמוך חושב ש70% מהבודיבילדרים זה סטרואידים,רוב האנשים שיקחו לא יראו חצי מזה גם אם יהיה להם תזונה מושלמת ותוכנית אימונים מושלמת.

ההבדל בין בודיבילדר מיקצועי (קאטלר או רוני) לבין אחד כמו דניאל זה יותר מ70 קילו שריר ויותר מ35 גרם טסט בדם

ההבדל בין פווארליפטר מיקצועי לבינך זה 250 קילו לפחות בסקוואט ובדדליפט ושהוא לא צריך להתעסק בתזונה ממש המטרה שלו זה להתחזק,אתה בנאדם טיבעי שמתאמן בשביל הכיף שלו והנזק שאתה עושה לעצמך עם החלב וכל הגאנק הזה פשוט מפגר,קח דברים באיזי ובפרופורציה... "4 ליטר חלב ביום" תגיד לי אתה מסתלבט?תלך לכל תזונאי (כולל אלה שבחדר כושר) והם יסבירו לך איזה נזק אתה עושה לעצמך

אני לא בא להראות שום פיחות בין בילדרים לפאוורליפטרים או כאלה, פשוט אצל בילדרים נושא הסטרואידים הוא הכי חשוב. בלי סטרואידים אין בילדינג, אין מה לעשות, זאת המציאות.
וההבדל בינו לבין בילדר בארץ למשל, הוא 30 קילו שריר והרבה טסט בדם.

אני לא שותה 4 ליטר חלב ביום.

ההבדל ביני לבין פאוורליפטר במשקל 75-85 קילו הוא לא 200 קילו על הסקוואט, הוא אולי 70-80, וזה גם . ***אני מדבר על סקוואטים מלאים, נקי מסטרואידים וללא ציוד כמו חליפה ורצועות ברכיים).

אני עושה יותר ספורט מכל האנשים פה, 2-3 פעמים בשבוע כדורגל של 2-3 שעות ו3 פעמים בשבוע חדר כושר, ככה שאת ה"נזקים" של המאכלים, אני לא מרגיש בכלל.

tiron2010 10-09-10 21:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי קפטן שלד (הודעה 1020116)
לך לכל רופא שיסביר לך את הנזקים בסקוואט ודדליפט

לא כל רופא,ובכוונה אמרתי תזונאי של ספורט (למשל התזונאי ספורט בפורום הזה) יגידו לך שזה מפגר לישתות כל כך הרבה חלב ותאמין לי הם מבינים יותר ממה שאתה תבין כל החיים שלך,אם אתה רוצה תשתה חלב דוגרי על הזין שלי אני לא מכיר אותך ולא כלום אבל תחשוב כמה הורמונים מהפרות את מכניס וכמה נזק אתה יכול לעשות,במקום להיות עקשן ולחשוב שחלב זה המפתח "כי ריפטו אמר" תפתח את הראש המרובע שלך ותשתה 2 ליטר חלב (שזה גם המון אבל ניחה) ובמקום ה1200 קלוריות מעוד 2 ליטר תאכל אורז או פסטה או משהו

subzero1122 10-09-10 21:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tiron2010 (הודעה 1020118)
לא כל רופא,ובכוונה אמרתי תזונאי של ספורט (למשל התזונאי ספורט בפורום הזה) יגידו לך שזה מפגר לישתות כל כך הרבה חלב ותאמין לי הם מבינים יותר ממה שאתה תבין כל החיים שלך,אם אתה רוצה תשתה חלב דוגרי על הזין שלי אני לא מכיר אותך ולא כלום אבל תחשוב כמה הורמונים מהפרות את מכניס וכמה נזק אתה יכול לעשות,במקום להיות עקשן ולחשוב שחלב זה המפתח "כי ריפטו אמר" תפתח את הראש המרובע שלך ותשתה 2 ליטר חלב (שזה גם המון אבל ניחה) ובמקום ה1200 קלוריות מעוד 2 ליטר תאכל אורז או פסטה או משהו

תקרא תהודעה שלי למעלה.

ודרך אגב, השלד כבר 3-4 חודשים לא שותה חלב, וגם כשהוא שתה, הוא שתה 1-1.5 ליטר.
די להכניס חרטות בתור תגובות

עלק אנחנו 20 אחוז שומן
ל1ל

tiron2010 10-09-10 21:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי subzero1122 (הודעה 1020117)
אני לא בא להראות שום פיחות בין בילדרים לפאוורליפטרים או כאלה, פשוט אצל בילדרים נושא הסטרואידים הוא הכי חשוב. בלי סטרואידים אין בילדינג, אין מה לעשות, זאת המציאות.
וההבדל בינו לבין בילדר בארץ למשל, הוא 30 קילו שריר והרבה טסט בדם.

אני לא שותה 4 ליטר חלב ביום.

ההבדל ביני לבין פאוורליפטר במשקל 75-85 קילו הוא לא 200 קילו על הסקוואט, הוא אולי 70-80, וזה גם . ***אני מדבר על סקוואטים מלאים, נקי מסטרואידים וללא ציוד כמו חליפה ורצועות ברכיים).

אני עושה יותר ספורט מכל האנשים פה, 2-3 פעמים בשבוע כדורגל של 2-3 שעות ו3 פעמים בשבוע חדר כושר, ככה שאת ה"נזקים" של המאכלים, אני לא מרגיש בכלל.

עדין זה יותר ממה שאתה עושה כי הם מיקצועיים

גם סטרואידים בפווארליפטינג זה המפתח לרמה (קח לדוגמא חבר'ה רציניים מחול) הם לא היו עושים חצי מהמשקל הזה בלי קצת מחטים בתחת.

זה שאתה עושה יותר ספורט מכל האנשים פה זה לא משהו טוב זה אפילו גרוע אלא אם אתה מחפש אימון יתר

בישראל יש חלק מהבילדרים שיש להם יותר מ30 קילו מבנאדם רגיל ולא רק המאסת שריר פה זה גורם קובע בתחרות אלא גם % שומן

קפטן שלד 10-09-10 21:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tiron2010 (הודעה 1020118)

תגיד לץ, ובשאר האוכל שאתה אוכל אין הורמונים? מאיפה אתה מביא את כל הבולשיט הזה?

tiron2010 10-09-10 21:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי subzero1122 (הודעה 1020119)
תקרא תהודעה שלי למעלה.

ודרך אגב, השלד כבר 3-4 חודשים לא שותה חלב, וגם כשהוא שתה, הוא שתה 1-1.5 ליטר.
די להכניס חרטות בתור תגובות

עלק אנחנו 20 אחוז שומן
ל1ל

ראיתי תמונות של moo הבנאדם יותר אפילו,ואתם אמרתם 4 ליטר חלב או שמישהו זרק לא שמתי לב מרוב הזיוני מוח שלכם

tiron2010 10-09-10 21:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי קפטן שלד (הודעה 1020122)
תגיד לץ, ובשאר האוכל שאתה אוכל אין הורמונים? מאיפה אתה מביא את כל הבולשיט הזה?

לא כמו בחלב ובכזאת כמות אבל תשתה כמה שבא לך

קפטן שלד 10-09-10 21:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tiron2010 (הודעה 1020124)
לא כמו בחלב ובכזאת כמות אבל תשתה כמה שבא לך

בנתיים כל מה שאתה מדבר זה יענו "דברים שנראה לך" אז סבבה

tiron2010 10-09-10 21:28

חוץ מזה לא רק חלב גם כל הגאנק שאתם אומרים בשביל מה זה נחוץ?כידי שתעלה במשקל יותר מהר?משקל זה לא פרמטר בכלל בשביל מפתח גוף המראה יותר חשוב...וגם תלוי במה עולים בשומן או בשריר?לעלות בשומן כל כך הרבה כידי שיהיה לי עוד פלטה על הגב לא מה שיעזור לי בחיים

subzero1122 10-09-10 21:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tiron2010 (הודעה 1020121)
עדין זה יותר ממה שאתה עושה כי הם מיקצועיים

גם סטרואידים בפווארליפטינג זה המפתח לרמה (קח לדוגמא חבר'ה רציניים מחול) הם לא היו עושים חצי מהמשקל הזה בלי קצת מחטים בתחת.

זה שאתה עושה יותר ספורט מכל האנשים פה זה לא משהו טוב זה אפילו גרוע אלא אם אתה מחפש אימון יתר

בישראל יש חלק מהבילדרים שיש להם יותר מ30 קילו מבנאדם רגיל ולא רק המאסת שריר פה זה גורם קובע בתחרות אלא גם % שומן

אתה מוזמן להסתכל פרוטוקולים של ipf, הם עוברים בדיקות סמים בתחרות.
לא, אני לא אומר שהם נקיים, ממש אבל ממש לא. אבל זה מראה לך שהם לא רקקקקקקק מזריקים.
בילדר בלי סייקל, אין לו מה לחפש בתחום.

tiron2010 10-09-10 21:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי קפטן שלד (הודעה 1020125)
בנתיים כל מה שאתה מדבר זה יענו "דברים שנראה לך" אז סבבה

דוגרי חשבתי שאחד כמוך שהיה בפורום הזה לפני שהוא נהיה מדריך לא יהיה אחד מהמדריכים הליצנים אבל כנראה שטעיתי...ברגע שאתה נהיה מדריך אתה ב99% מהמקרים נהיה ליצניאדה

subzero1122 10-09-10 21:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tiron2010 (הודעה 1020123)
ראיתי תמונות של moo הבנאדם יותר אפילו,ואתם אמרתם 4 ליטר חלב או שמישהו זרק לא שמתי לב מרוב הזיוני מוח שלכם

יצא לי לראות את רן חודש וחצי כל יום, הוא לא שמן. הוא גם לא 10 אחוז. הוא 14, והוא לא רוצה ו\או צריך לרדת מתחת לזה בגלל עיסוקים אחרים.

קפטן שלד 10-09-10 21:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tiron2010 (הודעה 1020128)
דוגרי חשבתי שאחד כמוך שהיה בפורום הזה לפני שהוא נהיה מדריך לא יהיה אחד מהמדריכים הליצנים אבל כנראה שטעיתי...ברגע שאתה נהיה מדריך אתה ב99% מהמקרים נהיה ליצניאדה

דוגרי דעתך לא מעניינת ובנתיים כל מה שאתה מדבר זה רק "מה שנראה לך"

tiron2010 10-09-10 21:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי subzero1122 (הודעה 1020127)
אתה מוזמן להסתכל פרוטוקולים של ipf, הם עוברים בדיקות סמים בתחרות.
לא, אני לא אומר שהם נקיים, ממש אבל ממש לא. אבל זה מראה לך שהם לא רקקקקקקק מזריקים.
בילדר בלי סייקל, אין לו מה לחפש בתחום.

יש חבר'ה לפי דעתי בתחרויות בעולם שעולים נקיים על הבמה ויום למחרת מזריקים בשביל כל המכון...לא אומר כלום אם עלית נקי או על חומרים עדין החומרים זה מה שהביא לך את רוב התוצאות חביבי

tiron2010 10-09-10 21:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי קפטן שלד (הודעה 1020130)
דוגרי דעתך לא מעניינת ובנתיים כל מה שאתה מדבר זה רק "מה שנראה לך"

סבבה אז "אז זה מה שנראה לי" גם אתה אומר הרבה דברים שנראים לך כמו "אם אתה תקבל 9 אלף קלוריות שהכל מגיע מקולה אתה תהיה סוס" תקווה לא לקבל שבץ בדרך

tiron2010 10-09-10 21:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי subzero1122 (הודעה 1020129)
יצא לי לראות את רן חודש וחצי כל יום, הוא לא שמן. הוא גם לא 10 אחוז. הוא 14, והוא לא רוצה ו\או צריך לרדת מתחת לזה בגלל עיסוקים אחרים.

ראיתי תמונות נראה לפחות 20%

קפטן שלד 10-09-10 21:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tiron2010 (הודעה 1020132)
סבבה אז "אז זה מה שנראה לי" גם אתה אומר הרבה דברים שנראים לך כמו "אם אתה תקבל 9 אלף קלוריות שהכל מגיע מקולה אתה תהיה סוס" תקווה לא לקבל שבץ בדרך

בחיי שאתה משהו מיוחד. תראה לי איפה מישהו כתב 9 אלף קלוריות מקולה. בכל פעם שאתה טועה אז אתה ממציא דברים. נראה לי שיש לך בעיה נפשית, בכל מקרה סיימתי עם הויכוח כאן.

tiron2010 10-09-10 21:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי קפטן שלד (הודעה 1020134)
בחיי שאתה משהו מיוחד. תראה לי איפה מישהו כתב 9 אלף קלוריות מקולה. בכל פעם שאתה טועה אז אתה ממציא דברים. נראה לי שיש לך בעיה נפשית, בכל מקרה סיימתי עם הויכוח כאן.

חחחחחחחחחחחחחחחחח תחזור כמה עמודים אחורה ותראה שאתה תמכת באכילה של גאנד פוד בכמויות מטורפות בשביל להתחזק,מישהו זרק 4 ליטר חלב חשבתי שזה אתה או אחד הססניקים מבחינתי אתם אותו דבר,ויודע מה בו ניגמור תויכוח פה אני עובד עם ab והתוצאות שלי מבחינת מראה יותר טובות משלך

שבת שלום בל1ט

subzero1122 10-09-10 21:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tiron2010 (הודעה 1020136)
חחחחחחחחחחחחחחחחח תחזור כמה עמודים אחורה ותראה שאתה תמכת באכילה של גאנד פוד בכמויות מטורפות בשביל להתחזק,מישהו זרק 4 ליטר חלב חשבתי שזה אתה או אחד הססניקים מבחינתי אתם אותו דבר,ויודע מה בו ניגמור תויכוח פה אני עובד עם ab והתוצאות שלי מבחינת מראה יותר טובות משלך

שבת שלום בל1ט

אתה מוזמן לעלות תמונה יא ליצן
לשלד יש יד 40 אחייייייייייייייייייייייייייייייי

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:13.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ