![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
יחובב מבוגרות שכמותך לך להתענג על איזה סרט מ My Friends Hot Mom ועזוב אותנו בשקט:laugh:
|
המורות שהיו לי עד עכשיו זקנות
|
לי יש שתי מורות - אנגלית וכלכלה(בנות 27 ו30 בהתאמה)
שתיהם פצצות לא נורמאליות, וגם אחלה מורות.. המורה לאנגלית יותר יפה, אבל למורה לכלכלה יש גוף יותר יפה...(למרות שהיא בהריון כרגע-הכוונה ללפני/אחרי ההריון)-הערה לא קשורה: המורה לכלכלה היא גם המורה האהובה עלי, יש איתה כל כך הרבה צחוקים בשיעור.. ויש חוץ מהם עוד איזה 3 או 4 מורות שנראות טוב בכל בית ספר(בהגזמה). |
חחחחחחחחחח איזה מפגר , נערך ~
|
ציטוט:
|
עריכה: יש לנו בבית ספר מורה ממש כוסית שבאה תמיד עם חצאיות צמודות, אני נגנב שנופל לה הטוש וכו היא מתכופת .. פעם היא התכופפה וחבר שלי צעק לה: איזה חוטיני ואז כול הכיתה שרו לה תשיר הזה "את עם החוטיני" חחחחחחחחחחח זה היה קטע רציני.. מורה סגנון Milf
|
ציטוט:
איך אפשר להתרכז עם מורות כאלו??:bot: הלוואי עלי!!!!! |
ציטוט:
מה המורה היתה אומרת שהייתם שרים לה את השיר הזה אחי?קורצת וואלק אם מורה כזאת הייתי בא גם בשבת לבית ספר:laugh: |
ציטוט:
או פשוט מורים ... |
ציטוט:
אתה מריאלי אחי?:ohmy: |
ציטוט:
|
רק הרעיון של להיות דלוק על מורה מעורר בי צמרמורת.
|
וואי המחנכת שלי בכיתה ד-ה
אחח רימונה רימונה לא ראיתם דבר כזה תאמינו לי מורה בת 28 באה לבצפר עם חצאיות מיני עושה טיזינג לילדים שלא מזמן התחיל לעמוד להם |
ציטוט:
|
איכ גועל נפש כל המורות אצלי בביצפר זקנות רצצחח מכוערות שמנות מקומטות ומגעילות
רק השנה הגיעה יועצת אחת שנראית סבבה חוץ ממנה כולן גועעלל:s |
חוץ ממורה אחת לספורט כל המורות אצלינו מגעילות אש והמחנכת שלי נראה לי מעשנת סמים.
|
חחחחחחחחחחחחח תפתחו אשכול על מורות שקיימו יחסי מין אם התלמידים שלהם זה קורה באמריקה כל שני וחמישי ומה שבאסה ששם המורות ניראות כל אחת כמו דוגמנית או שחקנית פורנו :XDemoticon:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:13. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ