![]() |
מייקל לואיס לא שחיף יש לו שרירים
אבל כן עושים ממנו יותר ממה שהוא |
חבל שלא יצאתי מייקל לואיס, יצאתי איציק לוי..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ככה זה, ברגע שאתה סלב - התקשורת (ובגללה גם חלק גדול מהמדינה) - כולם מוכנים לנשק לך את התחת בלי סוף. כשאני רואה ראיונות איתו או עם חבריו לברנז'ה, זה פשוט מגעיל אותי. צריך ניתוח עצבני להפרדת לשון התקשורת מהתחת שלהם.
|
ציטוט:
במציאות הוא מדבר בגובה העיניים |
אגב אתם יודעים שלפני 8 שנים בערך מייקל לואיס הזה התחרה נגדי באליפות הארץ בשחייה? אני הייתי בן11 והוא היה בן 12, אני לא אשכח את זה אני לקחתי מקום שלישי הוא רביעי, משחה 200 מטר חופשי... זה היה בבריכת בריזה בחולון, לחולונים שבפורום...
|
שמע, ליד הישראלי הממוצע הוא בהחלט אחד הסוסים. לא מפתיע שבנות שתופסות מכל גמד עם גופיה חושבות שהוא הדבר הכי שרירי שקיים, וכל גבר בן 40 עם כרס מפנטז על גוף כמו שלו.
באמריקה למשל אני בספק אם היו תופסים ממנו משהו |
מה עשה לכם הבחור?
יש לו גוף הרבה יותר מסיבי וגדול משל רוב הפורום. קל להגיד "שחיף עם ריבועים". |
זהו, שרובכם שונאים אותו בגלל הגוף שלו. אני לא. אהי שונא אותו בגלל האופי. ראיתם את התכנית כושר שלו?! הבחור תופס מעצמו מינימום ג'ו ויידר בשילוב עם פרנקו קולומבו, פרנק זאיין, חליל מוטלו ומוריס גרין.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הוא מה שנקרא " שרירים רזים " |
זהו, שרובכם שונאים אותו בגלל הגוף שלו. אני לא. אהי שונא אותו בגלל האופי. ראיתם את התכנית כושר שלו?! הבחור תופס מעצמו מינימום ג'ו ויידר בשילוב עם פרנקו קולומבו, פרנק זאיין, חליל מוטלו ומוריס גרין.
מישהו יכול להתייחס? כי מעצבן אותי שהעלו את הריבועים שלו למעמד אלוהי כשלחצי מהמדינה יש ריבועים. מה הקטע?! יש המון אנשים עם גוף שלא משתין אפילו לכיוון שלו. |
ציטוט:
|
ציטוט:
וגם בגלל כל הבלאגנים שעושים סביבו, בכלל את כל מה שנקרא "סלבריטאים" אני לא סובל. וכן התוכניות כושר שלו מעפנות בטירוף. |
ציטוט:
אל תשכח שהבחור על גובה 1.90, וקשה מאוד לפתח גוף מאסיבי על הגובה הזה. |
תגידו ברצינות עכשיו - גועל נפש או לא גועל נפש?
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3394631,00.html הוליווד עאלק... ילד שמנת צפונבוני שהצליח במקרה בברנז'ה השכונתית כאן חושב את עצמו... בהוליווד יש 10000000 כמוהו שרוצים להצליח, לא יחרבנו עליו שם. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:08. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ