![]() |
אפשר לעלות 10 קילו עם 66% שריר אולי בשנה מינימום 9 חודש
וגם זה על Hst \ Dc או משהו בסגנון |
ציטוט:
|
אם היית מצטרף לספרטנים זה לא היה קורה. :(
אבל ברצינות לא נורא תעשה חיטוב |
מה הבעיה לעלות 2 קילו שריר בחודש אם המתאמן הוא חדש? ממש לא רואה פה בעיה.
|
ציטוט:
|
ואת"עיראקי פיג'מה"
אה וכמובן"שומר החומות" המנופח והקול מקום ראשון חחח אבל אל תשכחו שהוא השתכלל ומעכשיו קוראים לו "chef" הוא כבר לא מנופחו גם לא קול |
טאוס קבל פה מוניטין
לא פעם ראשונה שאתה מראה שאתה אחד הגברים פה :sbb4: |
לא אני לא רוצה חיטוב... אני לא שמן....
אם אני ירד ל 9 % אז אני גם אשקול איזה 64.... אני מעדיף לעלות.. D: פשוט מעצבן אותי שהג'ינסים שלי לא יכולים לעלות איתי.... |
אין כסף? תקנה חדשים או שפשוט תפסיק לקנות את הג'ינסים הצמודים האלה שכתוב עליהם Unisex
|
ציטוט:
אני התחלתי במשקל של 55 והיום אני 70 אחרי 10 חודשים אם עלייה של אולי 2 אחוזי שומן ..:dry: |
ציטוט:
תחשוב עלית מ55 ל70 סבבה? זה כבר איזה 3 קילו שומן על אותו אחוז סבבה? תחשוב עוד עלית באחוז שומן זה גם עוד קצת.. ואל תשכח גם נוזלים שנאגרים הרבה יותר.. |
ציטוט:
|
אשכרה בולשיט
אני התחלתי 48-9 על 10-11 אחוז שומן עכשיו אני 67-8 על 12.5-13 אחוז שומן.. לא יודע מוזר :s אה וגבהתי רק 4-5 סנטים |
ציטוט:
לא גבהתי.. נשארי 1.70... :dry: אני כל הזמן במאסה ותמיד זה נקי... כנראה גנטיקה טובה (בלי עין הרע) עליתי בהיקפים מ-32-40... :jockey: |
אם לא הגזמת עם האוכל , התאמנת חזק, עשית הכל נכון. רוב העליה היא שריר וכל הכבוד לך.
אל תתיחס לעקיצות, זה מנהג ישן נושן בפורום הזה. |
ציטוט:
אבל באמת ח"ח על השינוי הגדול גם אני ככה מ53 ל69-70 וממשיך לעלות :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
והייתי מתאמן גם לפני זה אבל הייתי בור וטמבל וחשבתי שלהיות שחיף זה יפה... אז פשוט הייתי על 55 ואפילו פחות מזה.. :unsure: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:49. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ