ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   ים, עונת הרחצה:) (https://israelbody.com/showthread.php?t=12990)

F][_aMe 26-06-07 13:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Zatochka
:):):):) כע אהה אבל השנה נישרמו לחדר כושר שלנו קאנטרי באר שבע כאלה כוסיות... מספיק ליראות אותן כשה הן עובדות.. ישררר אתהה מתחילללל להרמים משקלים כמו גדול:sbb4:

אתה שים משקל בבנצ' וחושב לעצמך: "לאיזה מצב הכנסתי את עצמי, איך אני דוחק את זה?!".
או שיש את ההיא על ההליכון שתמיד מציצה אחורה, באסה שלא התחלתי איתה אז. :dry:

StaSus 26-06-07 13:20

אני שמן מדיי לים ולבריכה..

shay 26-06-07 13:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gad57
לדעתי עדיף ים...
בבריכה גם יש חצי עולם ואין מקום לזוז וגם יש את הילדים הקטנים שדואגים לחמם לך אותה=]

חחח אהבתייי!

slim shady 26-06-07 13:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dstyle
ים ברור שים,טוב בהרבה,חבל שאין לי חוף קרוב אחרת הייתי חורש על הים,זו אווירה אחרת כיף לבוא לשם אפילו סתם לשבת בחול,לעשות מטח ומקבילים לראות בנות לראות אנשים או להכנס למים אפילו סתם להסתכל ים זה משהו אחר הרבה יותר טוב מבריכה איןן מה להשוות בריכה זה סתם מים מגעילים מלאים בפיפי שלילדים קטנים עם מלא ערסים וילדים בני 8 שקופצים למים ומשפריצים זה סתם משעמם לילדים קטנים אין מה לעשות שם חוץ מלשבת במים להשפריץ או לשחות למי ששוחה למרות שאצלנו אי אפשר לשחות כי אין כאלה מיוחדים לשחייה ובכלל אני שונא לשחות סתם ככה.
(חפירה רצינית הבאתי פה) חח

אייזה שטויות אז כנראה אף לא הייתה בבריכה רצינית... בבריכות רציניות כמו בטכניון יש 4 בריכות אחת אולימפית, אין ערסים, אתה בא לשחות לא לשחק, כוסיות אתה מוצא בבריכה שבחוץ, לילדים יש 2 בריכות משלהם... מים נקיים מיזה לא תמצא בתמי-4... ויש ג'אקוזי סאונות וכל זה...
מה יש לך בים חול?? (לא חושב שזה כזה יתרון) מדוזות?? חלודה?? לכלוך? מים מלוחים? דגים מעפנים כאלה שאוכלים לך את הרגליים? חוץ מלהשתזף ולשחק מטקות אין מה לעשות ביים ואת שתי אלה אתה יכול לעשות גם בבריכה.. :unsure:

Ilan-V 26-06-07 13:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי slim shady
אייזה שטויות אז כנראה אף לא הייתה בבריכה רצינית... בבריכות רציניות כמו בטכניון יש 4 בריכות אחת אולימפית, אין ערסים, אתה בא לשחות לא לשחק, כוסיות אתה מוצא בבריכה שבחוץ, לילדים יש 2 בריכות משלהם... מים נקיים מיזה לא תמצא בתמי-4... ויש ג'אקוזי סאונות וכל זה...
מה יש לך בים חול?? (לא חושב שזה כזה יתרון) מדוזות?? חלודה?? לכלוך? מים מלוחים? דגים מעפנים כאלה שאוכלים לך את הרגליים? חוץ מלהשתזף ולשחק מטקות אין מה לעשות ביים ואת שתי אלה אתה יכול לעשות גם בבריכה.. :unsure:

צודק..

Gamerrrrr 26-06-07 13:35

אני מת על בריכות, הכי כיף, קצת שוחים בכיף ככה. בים הייתי פעם צולל עם שנורקל ורובה צלצלים אבל אני מפחד מדגים שהם יותר גדולים מטונה אז קצת ירדתי מצלילת שנורקלים

papoose8 26-06-07 13:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי taus
אתה צוחק?בתקופת הקדמונית הכי מהמדוזות כובעי רחצה
אפילו הכינו מהם קונדומים.

איפה קראתה את זה אחי?

toxicity 26-06-07 13:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי papoose8
איפה קראתה את זה אחי?

הוא ראה את זה ב
www.tziniot.com

jonathan 26-06-07 13:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity
הוא ראה את זה ב
www.tziniot.com

חחחחח אהבתי..
אני יגיד לך מה אני חושב...חח הוא נכנס בטוח ללינק..:flowers:

Amit 26-06-07 14:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי פינגווין
תנסה לשים מדוזה על הזיין , אם הוא לא יהיה לך שחור אחרי זה

הופכים תמדוזה כמובן:jockey:

Psychopath 26-06-07 14:03

אני חושב שאני מעדיף בריכה.. כי אם מדברים על הכניסה למים עצמם וזה אז בבריכה הרבה יותר כיף.. אין מלח אין גלים הכל בהיר ויפה חח...
אבלבאווירה עצמה אני מעדיף ים... צריך לעשות שילוב.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:11.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ