![]() |
ציטוט:
הקטע הכי מצחיק זה שזה סתם שירים באנגלית(הוא אמר את זה על גרינדיי..ועל ארוסמית') |
החבר שלך גנוב :)
|
יוואו אני פה ממש נופל מהכיסא :shok1: ,איזה אידיוט!!
הרג אותי: ציטוט:
חחח יואב מחר או מחרתיים יהיה לך דומז ביד:ph34r: |
חחח כבר יש לי דומז ביד, עבדתי אמות משהו חזק היום (מוט סמית' מישן מאחורי הגב, תרגיל מצויין ובטוח) :mushy:
סתם טמבל ההוא אחי. אתה צריך לראות אותו, הוא בטוח שהוא שילוב של אמינים/ביגי/טופאק/ניגר מהארלם (והוא רוסי)/רבן גדול. :ph34r: |
גלעד? יא גנוב איפה אתה
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הבן אדם הזה מוזר.... :blush: חחחחח הוא לא מפסיק לחפור חחחחח ואני לא סובל שכל שנייה , פעמיים בכל משפט, הוא אומר : "ברוך השם, אשריך, ישתבח שמו לעד, יהי רצון"...... חח דיי כמה אפשר? תגיד בתחילת שיחה / סוף שיחה, אבל 1000 פעמים?!?!? נדפק החבר שלך.... :sleep: |
ציטוט:
|
כמו שאיינשטיין אמר
"יש שתי דברים שאני בטוח שהם אין סופיים, אחד זה היקום והשני זאת הטיפשות האנושית. בקשר לראשון אני עדיין לא בטוח." |
חחחחחחח זה כל כך ברור שהוא לא סתם היה בשכונה של הנרקומנים
|
אחי גם לי יש חבר כזה! זה דופק להם ת'מוח!!!! כל פעם משגע אותי לבוא איתו לבית כנסת!!! או כל פעם לפני ארוחת 10 הוא אומר לי: לא נטלת ידיים! יאוו זה מזה משגע!
|
שמע כל אחד והאמונה שלו
ובתור אחד שאומר שהוא חבר שלו לא הייתה צריך לפרסם את זה כי אתה צוחק עליו וזה מוציא אותך אחלה חבר.... בכל מיקרה אני לא חושב שאתה צריך להיות כזה קשה איתו תן לו לעשות את הטעיות/הצלחות שלו בתור חבר תרוצה תיעץ לו אל תיצתחק עליו תכבד אותו |
ציטוט:
אני אומר את זה כל הזמן!!! אבל הוא אומר את זה בלי הקשרים! וכל שתי מילים!!!!!! :thumbdown: :thumbdown: אי אפשר ככה לדבר עם בן אדם!!! מבין Slim ? |
ציטוט:
אבא של גיסתי דתי כל משפט שלו הוא אומר בסוף בעזרת השם |
ציטוט:
אבל חלאס, יש ויש! אני וגם רבים, אומרים "בעזרת השם" " ברוך השם" וזה, על דברים נורמליים, כששואלים אותנו דברים נורמליים כמו, "מה מצב?" או שאומרים: "יהיה טוב, בעזרת השם" .. דברים נורמליים.. אבל לא בכל משפט, סליחה, אחרי כל שני מילים, כאלה דברים!!! באמת! :glare: |
לפחות בדבר אחד הכסיל הזה צודק,בקשר לשנאת חינם..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
בונא אחי הבנאדם גמור אחושילינג חחחחחח
וואלה יופי רוסי שהוא "ראפר" ו"רב" לסמים יש השפעה רצינית אה? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ