![]() |
הרבה ממליצים כל הזמן על הטעם של צ'מפיון אני באמת צריך לנסות פעם אחת
האבקה הבאה אני אקנה של צ'מפיון בננה |
ציטוט:
|
לא נראה לי,הסבירות לכך נמוכה אבל הכל אפשרי.
בכל מקרה הבננה של הסריוס מאס פשוט שייק מרענןכ זה כמו ששותים בברים על החוף משהו טעים מאוד,ולא רק לדעתי גם לדעת הרבה שניסו את זה |
את זה הייתי יכול להגיד על התות...
הבננה דוחה אותי פשוט דוחה. תמיד נשארים לי גושים לא משנה כמה אני משקשק. והטעם שלו בעעעעעעעעעעעע |
לאחי הגדול היה בננה
מה שהוא היה עושה זה שותה את השייק בבית,שם בבלנדר+קרח+חלב והיה יוצא שייק מהסרטים |
אני לא אהבתי את הטעם של אופטימום בננה, לא יודע על מה ההתלהבות...
קרם עוגיות היה הרבה יותר טעים (אבל צריך לגוון אחרי 2 דליים). |
קניתי את האבקה לפני יומיים מגיל,וואלה לא גושים ולא דובים ולא סולר אחי מיתערבבת קטלני קצף ממש וטעימה רצח!!!:sbb4:
|
ציטוט:
תראה טעמתי את הצ'מפיון בננה של אילן ותאכלס לא התלהבתי בכלל.. אולי זה בגלל שאני לא אוהב בננה בכללי. בכל מקרה איך הטעמים האחרים של צ'מפיון ? קרם עוגיות, שוקו, וניל ? חחחח אני עוד זוכר את החצי סקופ חלבון בטעם שיבולת שועל-קינמון ששתית ואמרת שרצו להרעיל אותך.. |
מאיר,לך על הקרם עוגיות ולא תתאכזב.
רק שתיהיו בעניינים,אין שום טעם לצ'מפיון שהוא מגעיל ,כל הטעמים הם טעימים. נ.ב יש טעם לצ'מפיון שקוראים לו פירות יער אבל לא מוכרים אותו בארץ בקופסאות של 2.3 קילו אלא רק בשקיות האלה של ה 2 סקופים.קיצר טעמתי אותו והוא טעים רצח! |
עגב מישהוא טעם את האופטיום תות ?
|
יש לי את האופטימום בננה וזה החלבון הכי טעים שטעמתי עד כה ... אין דבר יותר טעים , גם עם מים וגם עם חלב, ואין שום גושים.
|
ציטוט:
בינוני מינוס, אחד הטעמים הפחות מוצלחים שלהם... |
ציטוט:
|
מה כולם מיתלהבים מהקרם עוגיות של אופטימום?היה לי שוקולד מרשמלו טעם פצצה אין עליו.
|
גם אני מאוהב בתות האמת
|
ציטוט:
ותנער עם השייקר |
האיכות היא מה שקובעת ולא הטעם.
Iss יש להם את האבקות הכי טעימות שיש, אבל מבחינת איכות הן פחות מרשימות מצ'מפיונס ואופטימום.. ומוזר כי לי יש אופטימום בננה וזה מתערבב בקלות. |
ציטוט:
|
טוב הרגשתי צורך...
אחרי 20 סקופים של אופטימום בננה אני יכול להגיד בפה מלא: זה הטעם הכי גרוע שטעמתי. יש לזה יותר טעם של קוקוס מאשר בננה... קיצר מי שלא אוהב בננה, שלא יחשוב שבגלל כל התשבוחות של הטעם הוא פתאום יאהב בננה, זה לא הולך ככה. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:27. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ