ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   שולח את עצמי לבאדיבילדינג.קום, חוות דעת פליז (https://israelbody.com/showthread.php?t=13995)

Daniel-Barak 10-07-07 17:11

תעשה מה שרן ז. כתב, גם אני בדעה שלו

SpitFire 10-07-07 17:15

אחי אתה תצליח שם אתה חיה!
אתה יכול להביא קישור לעמוד של השינויים שם באתר, כי לא מצאתי :)

DBD 10-07-07 17:22

אתה בטוח תצליח אחי אתה חיה
ושמעלים אותך באתר תן לנו לינק

Ilan-V 10-07-07 17:23

בטח תצליח אחי תגיד לי אח שלי אם לא אתה אז מי כןן לעזאזל?

DropDead 10-07-07 18:36

מה מקבל שינוי החודש?

ahtung 10-07-07 18:45

יאללה תפרסם אחי,בנערים כמובן.

Berk0 10-07-07 19:05

אליאב, אני זוכר אותך פה בפורום מתי שנרשמתה, היום התברתי לפורום, ופשוט לא להאמין איזה שינוי, של 180 מעלות, משהו מדהים, באמת קבל ח''ח, רואים שהשקעתה בטירוף על התזונה והאימונים, ואכן יש עתיד לשחיפים (הבאתי חבר שחיף להתאמן, הראתי לו תמונות שלך לפני\אחרי, והוא פשוט נגנב).

בכול אופן, שלח יציג את ארצנו הקטנטונת בכבוד ובהצלחה.

Danielllo 10-07-07 19:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Berk0
אליאב, אני זוכר אותך פה בפורום מתי שנרשמתה, היום התברתי לפורום, ופשוט לא להאמין איזה שינוי, של 180 מעלות, משהו מדהים, באמת קבל ח''ח, רואים שהשקעתה בטירוף על התזונה והאימונים, ואכן יש עתיד לשחיפים (הבאתי חבר שחיף להתאמן, הראתי לו תמונות שלך לפני\אחרי, והוא פשוט נגנב).

בכול אופן, שלח יציג את ארצנו הקטנטונת בכבוד ובהצלחה.

OMGGGGGGG :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

BERKO לאן נעלמתתתתת ??

(אתה גם חלק מהנעלמים של הפורום)

Berk0 10-07-07 19:14

אממ, הפסקתי להתאמן עקב קילה, שבסופו של דבר נותחתי, ו2 דלקות כרוניות בכתף ובאמה שהפסיקו רק אחרי סדרת זריקות קורטיזון, מנוחה של שנה, וחרישה של לימודים י''א, לא היה לי זמן להתאמן אז בטח לא לפורום, אבל הנה החופש הגיע, אני בריא מתמיד, אז חזרתי להתאמן וגם לפורום לראות מה חדש.

benwin21 10-07-07 19:16

הנה מה שזוכים בוא

ציטוט:

Hundreds of thousands of people from around the world will know all about you... you'll be famous! You will also win a :):):):):):):):):):):):):):):):):) T-Shirt that says "Amateur Bodybuilder Of The Week" and $50 worth of FREE supplements!

Here is what one recent winner said about being featured on our site:

"Thanks so much for the free stuff, and for featuring me on the site. I've received an amazing response as a result and now I'm thinking about getting into fitness modeling. I realized how much of an inspiration your site is to many, and I'm happy to be a small part of that."

Leo 10-07-07 19:52

סעמק יש שמה כמה בנים של חברי בעעת' בסוריה נראה לי

אחד שמה כזה פעיל בפורום דיבורים מקלל את היהודים וישראל חופשי

benwin21 10-07-07 19:57

תשם קישור לאשכול לא ראיתי אשכולות כאלה. אבל עזוב את הבן אדם הוא מפחד מהלא נודע(:bot: )

Leo 10-07-07 20:03

המשתמש נדמה לי ( לא זוכר את האיות ) Syriankid או Syrian Kid

באותיות גדולות , אני לא גולש שמה בפורום רק נכנסתי פעם אחת לראות מה זה

Night_Wolf 10-07-07 20:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
המשתמש נדמה לי ( לא זוכר את האיות ) Syriankid או Syrian Kid

באותיות גדולות , אני לא גולש שמה בפורום רק נכנסתי פעם אחת לראות מה זה

אז כנס לשם ואז כנס באמאמא שלו!

benwin21 10-07-07 20:09

ציטוט:

There is no such consensus, the average Jew is as much of a pawn as the average Christian in the greater scheme of things. The Israeli conflict is ideally supposed to be a stepping stone to eliminate Islam, and as much of the Jews and their Christian defenders as possible. The orchestrators don't fear God.

Not all Muslims and Arabs hate Jews. I like Jews. I wish they would shape up, start talking less about being "Israeli" and all that other nationalistic garbage and start acting more like Moses (pbuh).
לפי מה שהוא כתב פה הוא אומר שהוא לא שונא(איך זה עבר מדיבור על אליאב לדיבור על איסלאמים???)

Troya 10-07-07 20:13

יש שם אחלה אנשים העלתי פעמיים תמונות ורק מחמאות קיבלתי

Jones 10-07-07 20:48

שמישהוא יפרסם אשכול או קישור..

Leo 10-07-07 21:04

נו כן בטח הוא רוצה שנהייה נטורי קרטא....

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:48.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ