![]() |
ציטוט:
אנטון אתה באמת מדבר שטויות, פולאובר זה תרגיל נהדר, בגרסת הדאמבל, ברבל, או קרוס אובר, זה תרגיל מעולה לרחב גבי, אחד מהתרגילים המובלים כי אין בו ממש מצב שהגב שלך לא יעבוד לעומת תרגילים כמו פולי עליון, מתח, חתירות למינהן (חלקן) |
ציטוט:
זה? ההתנגדות למעלה היא אפסית. |
ציטוט:
|
אני מתאמן AB.
http://www.exrx.net/WeightExercises/...nclineRow.html http://exrx.net/WeightExercises/Back...SeatedRow.html מתח ו פולי עליון. הכל 8X3 ..לדעתכם זה מספיק טוב? ועוד שאלה..אפשר בבקשה תרגיל טוב לכתפיים? |
הלחץ על הגב בשיא המאמץ בפולאובר לא מתחיל אפילו להתקרב ללחץ שמופעל על החזה בשיא הלחיצה עם משקל כבד (כמה משקל כבר אפשר להעמיס בפולאובר).
הגב באמת לא צריך כלום חוץ מזה לדעתי (אתה יחול לחשוב אחרת): בנט אובר רואוז טי באר רואוז מסור מתח |
חב'רה לרחב גבי אני עושה רק 2 תרגילים של 4 סטים פולי עליון/מתח ומוט וי בפולי עליון
ואחר"כ אני עושה תרגיל לשכמות ועוד תרגיל לגב תחתון זה מספיק, נכון? |
בנט אובר רוו
משור פולי ... מתח אין דבק כזה "טוב" ! אתה לא יכול עם תרגיל 1 טוב לפתח לעצמך גב האנק ! צריך 3-4 טובים ! כמות סטים וחזרות מטעים וכ"ד ... |
ציטוט:
אתה יכול להוכיח שהתרגיל הוא לא טוב?? |
ציטוט:
|
פולאובר עם כבל זה תרגיל טוב, עם דאמבלים זה תרגיל קקה.
|
לדעתי כל תרגיל עובד טוב יותר על מישהו אחר
אני מרגיש הכי הרבה גירוי במסור. גם טיבאר(הפסקתי..זה מזיין לי את החוליות) Niran תנסה כמה תרגילים שראית שעל הרבה פה זה עבד טוב..תנסה אותם ותראה מה הכי טוב בשבילך |
ציטוט:
|
אף פעם לא ניסיתי מסור. מה אתם אומרים, תרגיל באמת חזק?
אני שואל כי אני עושה FBW וחשבתי להחליף את ה-Bent Over Row במסור כי יש לי בעיה לעשות אותו יש לאחר סקוואטים ודדליפטים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני חשבתי לעשות חלופה כזאת: עליות מתח 2x6-10 מסור 2x6-10 במקום זה: חתירה עם מוט 2x6-10 עליות מתח 2x6-10 |
ציטוט:
פרפר במכונה - לא טוב מלא אנשים גדולים בנוסע בודיבילדינג יכולים להגיד שאתה תועה ! גם אני אישית לא אוהב מכשירים (במיוחד פרפר במכונה) אבל לדעתי לאשוות אותו ללחיצת חזה זה טימתום !:disgust: |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ