![]() |
ציטוט:
|
וואלה סבבה אחי שיהיה לך בהצלחה וטוב שאתה מספר לנו גם אני חשבתי על איך זה להיתאמן איתו..אולי גם אני יקפוץ להפציץ איתו אימון
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אמיר בהצלחה!
דרך אגב למה אתה מפחד כל כך לתת פרטים? :blush: בכל אופן אימונים אישיים קשורים לפורום אימונים,לתשומת לבך :jockey: |
שמח שנהנת! מה המסקנות שלך סה"כ? מה למדת שלא ידעת...
|
ציטוט:
אקח לתשומת לבי... אם אתה רוצה אני יכול לענות לך בפרטי אולי למה אני לא רוצה לפרסם כאן בפורום פרטים על האימון |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
וכדאי שתארגן לך איזה אמבולנס קרוב למכון =) הכל בהומור |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל מקרה, אם הוא יסכם ב2 משפטים זה לא יהיה כמו לקחת את האימון האישי ואפשר לנסח את המשפטים בצורה שרק תגרום לחברי הפורום שמתלבטים עוד יותר לרצות את האימון. הרי ב2 משפטים אי אפשר להכניס מה שמאור דיבר איתו במשך שעה ומשהו. |
הוא יכול בשקט לפרסם פה הכל זאת לא צריכה להיות בעיה, יש כאלה הולכים לגיל מקבלים תפריט אחרי רבע שעה באים שואלים שאלות אומרים להם תעלה את התפריט שנבחן אולי מה הבעיה, "לא זה גיל נתן לי לא נעים לעשות דבר כזה"
אנשים צריכים להבין שתפריט ותכנית אימונים אישית זה דבר אינדיוידואלי, ותכנית שתעבוד על מאור טוב לא בהכרח תעבוד על אמיר טוב, ייתכן שבישביל מאור הגדול והחזק זה תכנית טובה ורגילה ובשביל אמיר זה יהיה סחיטה שיכולה להוביל לאימון יתר די מהר. כנ"ל תפריט שמישהו מפחד לפרסם זה שזה יעבוד עליו לא אומר שזה יתאים לנתונים של בנאדם אחר שיחליט לפרסם את התפריט. |
ציטוט:
2. מה שטקימה אמר הוא נכון בחלקו אבל זה לא מה שיגרום לי לא לפרסם משהו, במיוחד אם מדובר בכולה תוכנית אימונים. 3. יש לי סיבות לא לפרסם את האימון כאן ואני מעדיף לשמור אותן לעצמי.. אז דיי לחפור. |
ציטוט:
:wacko: |
גאד דאמיט זה לא הקטע של אימון אישי , מה מאור יגיד לכם שהוא עשה איתו סקווטים ואחרי זה דדליפטס ואז דרופסט בלג פרס ואחרי זה בבידוד ככה ככה סטים ככה ככה חזרות עם זמן כזה וכזה וככה ככה מנוחה קיצר הבנתם , אבל זה לא הקטע למה יש מאמנים אישיים בכלל.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:17. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ