![]() |
את האמת אני מעריץ את עצמי.. כל בנאדם צריך להעריץ את עצמו ולא להסתכל על אחרים.. תתקדמו איך שתתקדמו.. תגיעו לאן שתגיעו ותעריצו את עצמכם ותעריכו את המקום שבו אתם נמצאים ואת המקום שאליו הגעתם.
|
צ'ה גווארה - אומץ לב.
אישיות בספורט? מייקל ג'ורדן האגדי כמובן. |
אהוד אולמרט
|
אריק זאבי
|
אהה וגם ג'קי צ'אן חח חולה עליו...
|
ציטוט:
|
וואי לעריץ את עצמך ....
זה בטח מנפח את האגו ברמות .... אני מעריץ את אבא שלי , בנה בית ,משפחה , עבודה טובה הכל מ 0 ... בנאדם גדול , למרות שאני לא אמרתי לו את זה אף פעם אז אבא אם אתה קורא את זה ... תהיה בריא .. :) |
לא יודע אם מעריץ מישהו אבל בהחלט מעריך המון אנשים
|
אמנם לא מפיתוח גוף, אבל: אנטוניו פאורטה ז"ל. בנאדם שבדיעבד הקריב את חייו למען הדבר שהיה חשוב לו מכול - לשמח אנשים.
http://www.talcualdigital.com/Avances/Image/puerta.jpg |
מיאמוטו מוסאשי
סייף בלתי מנוצח שכתב את אחד הספרים הגדולים " ספר חמש הטבעות " (נכס לכל אמן לחימה באשר הוא ) ,הבן אדם הפך ממציאות לאגדה ומאגדה הפך למיתוס , פשוט השראה לכל אדם שאי פעם נכנס לדוג'ו ג'יי קאטלר : כי אם הבחור הזה מסוגל להקים את עצמו ב3 לפנות בוקר לאירובי פעם שלישית באותו יום ,אני לא הרווחתי את הזכות לבכות על 50 גרם פחמימה פחות או יותר טום פלאטץ' : הבן אדם מסמל בצורה מושלמת את המילה נחישות דוריאן ייטס : למדתי את רוב מה שאני יודע על פיתוח גוף רק מלהיסתכל עליו ,אגדה . |
סונגוקו, גרג ולנטינו, ברני.
סתם עכשיו ברצינות, אני לא יכול למצוא מישהו שאני מעריץ, אבל מעריך לא חסר: רון קופמן, יוסי בניון, לוליק, רוני קולמן, לי פריסט. בעיקרון אני מעריך מאוד כמעט כל בודיבילדר שאני מכיר ושראיתי סרטונים שלו(בעיקר לי פריסט) והרבה אנשים שהתחילו מאפס וכיום הם מצליחים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
איזה חתימה יוווו !! :wub: :wub: |
קולמןןן! להגיע לרמות כאלה זה פשוט חלום והמון השקעה
|
ציטוט:
|
בואקאו פור פראמוק, ג'ים קארי, חיים אלמקייס, ארנולד, סופיה ורגארה.
|
סתם עכשיו רציני..
אופרה ווינפרי וסוזוקיר חלאס עם הקללות של הילד בן ה10 זה לאמצחיק \= ראיתי מה רשמת לי במוניטין.. |
הרב מאיר לאו, ואת זה אומר בנאדם חילוני גמור שלא יודע אפילו אם יצום ביום כיפור.
איש גדול היייתי בכמה הרצאות שלו והוא אדם ענק |
ציטוט:
"עדיף השקעה מתמשכת מאשר כישרון מולד" פשוט נתן לי מוטיבציה לכל החיים. אני אקטומורף קיצוני עם גנטיקה בתחת, תמיד הייתי מתבאס שהבסיס של חברים שלי זה יותר ממה שאני השגתי אחרי שנה של אימונים(כשלא הייתי משקיע תזונה ולא הייתי עוד בפורום) אחרי שהוא אמר את המשפט הזה קיבלתי כזאת מוטבציה להתחיל להשקיע יותר ולהצליח יחד עם הגנטיקה המעפנה שלי.(הקשעה מתמשכת) |
את עומרי השרירן ברמת Wwe
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ