![]() |
ציטוט:
|
מישהו יכול להגיד לי ממה אנראס מנזר נפטר?
|
Munzer died of complications due to the enormous number and combinations of weight training supplements he used while competing. After months of stomach pains, he was admitted to a hospital on the morning of March 12th. By 7 pm, doctors had decided to operate to stop bleeding in his stomach, but shortly afterwards his liver and kidneys failed. Munzer refused a blood transfusion, and died on the morning of March 13th at the age of 30. Schwarzenegger sent a wreath to Munzer's funeral in Styria, with the message 'A last greeting to a friend.
|
ממה בדיוק אני לא יודע, אבל מה שבטוח שזה כתוצאה מסטרואידים.
מאיר מהפורום פעם העלה פה סייקל שלו לדוג' וזה היה משהו מטורף. |
ציטוט:
|
בא לי לפנצ'ר את האלה שלוקחים סינתולים ואני בטוח שאף אחד לא מחזיק מהם והם ניגעלים מעצמם שהם מיסתכלים במראה הבנאדם שמרוצה מעצמו זה הבנאדם שעבד קשה וקרא תתחת והשיג תתוצאות והוא רואה הישגים זה עושה את עצמכם מאושרים
|
תאכלס אבל אין מה לעשות תמיד יקחו סטריואידים..
|
לא הבנתי איך סטרואידים יכולים לגרום לג'ינו, הרי מה שגורם לג'ינו זה אסטרוגן ולא טסטוסטרון.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בטח העמיס מכול הבא ליד:sbb4: |
עוד סרטון שלדעתי שווה הצצה:
http://www.youtube.com/watch?v=-pU3E8DuLZw |
תאמת שגם ממש מעניין אותי מה אומרים על גרג בודיבילדרים מקצוענים אחרים. (רוני ג'יי וחברים)
|
ציטוט:
זה היה מאיר מהפורום, ואני זוכר שזאת הייתה רשימה אינסופית של חומרים. |
....
מישהו כאן משתמש בחומרים או שכולם כאן טיבעיים (בלי אבקות כמובן) ?
|
ציטוט:
כולם פה על GH דיאנאבול וטסט' ... חשבתי שאתה יודע שאתה בא לפה אנחנו עושים מפגש ישראלבודי פעם בשבוע-שבועיים וכולם מזריקים אחד לשני. למה נראה לך כולם כאלה גדולים? |
אורגיות עם זריקות אנחנו עושים
|
ציטוט:
|
חופשי אחי אנדרול דיאנבול מה שתירצה אחי נשיג לך
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:55. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ