ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   כמה קיבלתם בפסיכו????? (https://israelbody.com/showthread.php?t=1968)

Daniel-Barak 11-11-06 10:48

מה לגבי ב"ש משה? לא ממש הבנתי...
נאמר לי שציון הפסיכומטרי שם לא הכי קובע, אבל עד כדי כך?!
ואם ת'יודע מידע לגבי הראיונות שפוך קצת פרטים

ומה זה מבחני ה-מור/מרקם האלו?

VoRteX 11-11-06 10:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z
זרקו איזה שתי שאלות דוגמה כמו שיש בפסיכומטרי ככה שאלות כלליות סתם לראות במה מדובר על מה כל הרעש.

אני זוכר פעם חבר שלי שלמד לפסיכו בא אלי בשאלה ככה אני זוכר במעורפל, היו סוסים בחווה, רק הסוסים הגבוהים צוהלים מה משתמע מכך או משהו כזה נראה לי סתם מזיין ת'מוח

כנס לאתר של הפסיכומטרי, יש להם שם דוגמאות... יש גם ספרים כאלו עם מלא שאלות שדומות לפסיכומטרי...

m0she 11-11-06 14:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Daniel-Barak
מה לגבי ב"ש משה? לא ממש הבנתי...
נאמר לי שציון הפסיכומטרי שם לא הכי קובע, אבל עד כדי כך?!
ואם ת'יודע מידע לגבי הראיונות שפוך קצת פרטים

ומה זה מבחני ה-מור/מרקם האלו?

בבאר שבע סף הזימון לראיונות הוא די נמוך. העניין הוא שמעט מאוד אנשים עוברים את הראיונות , זה לא פשוט. אנשים שלא סביר שיתקבלו ללמודי רפואה באוניברסיטאות אחרות עלולים להתקבל לבאר שבע [כמובן שעד גבול מסויים].
בראיונות של באר שבע יש דגש גדול להומניות וליחס שלך לאנשים. שואלים אותך שאלות על עצמך , וגם מעמידים בפניך כל מיני דילמות. יש 2 סבבים של ראיונות , ואם אתה עובר את שניהם התקבלת. אני נפלתי אחרי הראשון.

מור [אוניברסיטת תל אביב והטכניון] ומרקם [האוניברסיטה העברית בירושלים] הם מבחנים שמודדים פרמטרים שונים. יש 2 שאלונים בכתב - אוטוביוגרפיה ושאלון שיפוט והחלטה [מקבלים דילמה , וצריכים לנתח אותה בעד ונגד ולגבש החלטה]. השאלונים האלה זהים ל2 המבחנים.
במבחני מור יש מספר סמולציות , עם שחקנים אמיתיים. דהיינו אתה נכנס לחדר עם סיטואציה מסויימת ומסתכלים עליך דרך זכוכית לראות איך אתה מתפקד. אני חייב לציין שממש "נשאבים" לסצינה וקשה לזכור שזה רק משחק. אחרי הסמולציה המאבחן שלך נכנס לשאול אותך כל מיני שאלות [פרט לשאלה אחת , בה אתה לא מתוחקר , ובמקום זה יש לך שיחה עם מאבחן בחדר אחר על נושא כלשהוא].
במבחני מרקם יש 8 תחנות של 10 דקות. בכולן יושבים רופאים. בחלק מהן יש משחקי תפקידים , שקשה מאוד להכנס אליהם בגלל שהרופאים לא ממש יודעים לשחק. בשאר התחנות יש ראיונות קצרים על נושאים שונים.

ran_z 11-11-06 14:51

בטח שבבאר 7 הסף נמוך כולם פה אתיופיות

The Iron Man 11-11-06 14:54

מישהו יודע איזה ציון צריך כדי ללמוד משפטים?

VoRteX 11-11-06 15:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי The Iron Man
מישהו יודע איזה ציון צריך כדי ללמוד משפטים?

זה תלוי גם בבגרות שלך...

Kachok 11-11-06 15:32

אני קיבלתי 697 , למדתי בקידום
מה שכן אנשים , אל תלכו לתכנית בשם "פעמי עתידים" בצבא,שם כל הזין

ZivX 11-11-06 16:01

למה מה רע בפעמי עתידים?
דוקא חשבתי זה נחמד

Kachok 11-11-06 20:42

כי זה יוצא לא משתלם , חוץ מאולי הפן הכספי
אתה נכנס לצבא כמו כל הנדסאי מהשורה,בלי שום קצונה או העדפה
עדיף להתגייס ואז לעשות תואר באוניברסיטה כמו שצריך
מה גם שהשלוחה של התכנית בבאר שבע היא על הפנים , אני לא יודע איך היא ב"אורט" בראודה

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:14.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ