![]() |
טוב חרבה בוא ניהיה ראלים ונצא מהסרט..
כן יש לנו צבא חזק ויש טכנולוגיה....אבל יש גם בלאגן (ראה מלחמת לבנון ה2 שאפילו אוכל לא היה לחיילים) אומנם יש לנו פוטנציאל יש בלאגאן בצאבא ואנכנו לא ב"כושר" עכשיו. אם כולם נופלים עלינו רק ארהב יכולה להציל את המצב..... *** תאמת אבל נכי טוב שלא היה צבא בכלל בשום מדינות וכולם היו חיים בשלום והיה עם אחד ולא היו גזעים לא היו לא מדינות ולא צבאות...*** |
ציטוט:
ומבחינת הצבא הגודל כן קובע...(לא תמיד אבל קובע) |
ציטוט:
אבל עדיין קשה לי להאמין |
ציטוט:
דוד שלי עומד להיות סגן מפקד טייסת F15. מספיק מידע. אגב, מה הקשר שקיבלנו תחמושת מארה"ב? עסקאות נשק מתבצעות כמעט כל יום. |
ציטוט:
ציטוט:
למדו לקחים ממלחמת לבנון השניה, כבר אין שר ביטחון צעצוע, הרמטכ"ל הוחלף, אנחנו צבא הרבה יותר מנוסה ומוכן, ובטח שלא תמים אחרי מלחמת לבנון השניה. |
ציטוט:
יש הבדל בין זה לבין מה שאמרתי |
ציטוט:
רק עם חי"ר+שריון. |
אכן כמות התקציבים שמוזרמת לחיל האוויר אדירה.
העניין הוא שהרבה מהכסף מבוזבז על שטויות (תנאים בבסיסים, משכורות וכו') במקום על מה שצריך (אימונים, שיפורים ופיתוחים של מערכות נשק, תחמושת, תחזוקה) |
אכן כמות התקציבים שמוזרמת לחיל האוויר אדירה.
העניין הוא שהרבה מהכסף מבוזבז על שטויות (תנאים בבסיסים, משכורות וכו') במקום על מה שצריך (אימונים, שיפורים ופיתוחים של מערכות נשק, תחמושת, תחזוקה) |
מחבינת יכולת לחימה יש לנו ת הצבא המאומן הטוב ביותר ותוכלו ללמוד על כך שחיילי ארצות הברית באו ללמוד מצהל לחימה בשטח בנוי. אבל אסור לנו לשכוח שמבחינת כמות-צבאות ערב מסוגלים לגייס מיליוני חיילים שכידוע שלהיות שהיד זה דבר נעלה עבורם. תכלס חוץ משלום כולל אנחנו לא נהיה בטוחים לעולם-אם תעלה לשלטון במצרים מפלגה שקנאית לדת? נראה לכם שהסכמי השלום לא יתבטלו?
|
ציטוט:
זה ברור שזה בלתי אפשרי, שום דבר לא יכול להחליף בן אדם אתה מפרש את הדברים שלי לא נכון |
ציטוט:
בכל התרח"טים האחרונים שהיו בצפון, היו פאשלות אדירות, והיה די בזיוני כל הסיפור. ולהזכירך, אותו אידיוט יושב על כיסא רוה"מ, כשבמקום להתעסק בדברים החשובים, הוא מטפל החקירות נגדו. |
ציטוט:
ובוא ניגע קצת בעניין של כמויות החיילים, אומנם יש לזה השפעה, אבל החיילים של מדינות האויב לא מאומנים היטב (בטח שלא כמו הלוחמים שלנו) ובעלי מוראל נמוך ביותר. |
שמעו חיילים לא חיילים ראיתם כמה כוח הרסני יש לצינורות שהטילו עלינו החיזבאלונים, למעשה לא הצלחנו לנטרל אותם לאחר 34 ימי מלחמה. על הקאסמים אין מה לדבר. צריך לעשות מהפכה במדינה, הפגנות של מיליונים לצאת לרחובות ולהפיל את שלטון השחיתות.
|
ציטוט:
|
בונא איזה פריקי, בדיוק עכשיו חזרתי מכדורגל ואיך שנגמר המשחק דיברנו על זה איזה חצי שעה...
|
הגבתי שם.
לא ממש קראתי את הכול ואני לא יודע כמה זה יעזור, אבל היי, הייתי צריך לרשום משו. |
חח אלביישן זה אתה בתגובה האחרונה?
|
ציטוט:
כן אחי. |
אני dark side 89, והאנגלית שלי ממש חרא חח
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:13. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ