![]() |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...בכל אופן,דולף היה מפרקלץ אותו.
|
לא רק שלדולף יש יתרון בכוח והמשקל...גם שמעתי שואן דאם רוב החיים למד בלט ולא אומנויות לחימה \=
|
רואים שלאף אחד ממכם אין ניסיון במכות...
מכות - אין שום קשר לכוח פיזי כימעת. והעובדה שדולף יותר גבוה היא חיסרון ענק שלו. |
ציטוט:
|
אני מבין שלא ראיתם את הסרטים של ואן-דאם, נכון?
הבן זונה הזה בלתי מנוצח! |
ציטוט:
מה ציפית שהוא יפסיד בסרטים שהם הוא מככב? |
ציטוט:
|
וואן דם הוא האיש
וזה לא משנה שזה סרטים או לא .. הוא יודע לריב וטב מאוד כמו שאתם רואים בסרטים מה שהאו עושה זה משהו מדהים! וד"א וואן דאם הוא אמן אמנויות לחימה בלגי, אז תשקלו את המילים שלכם.. ולדולף אין שום ידע באומניות לחימה.. |
ציטוט:
מה אני אגיד לך...תראה איך הוא נלחם.. ציטוט:
|
לא אמרתי שהוא לא יודע להלחם, הוא יודע אבל רשמת דבר דיי דבילי:
"אני מבין שלא ראיתם את הסרטים של ואן-דאם, נכון? הבן זונה הזה בלתי מנוצח!" הוא הכוכב הראשי של הסרט, מה אתה מצפה שהוא יפסיד? |
ציטוט:
נגיד להוא שקיבל הארה מברוס לי הוא הפסיד... לסרט קוראים "איש קטלני". |
דולף לא היה מוריד אותו במכות ..ואן דאם היה אלוף אירופה בקראטה..ובקיקבוקס
מה שהוא עושה בסרטים זה על דברים שהוא יודע..הבאן האדם שור במכות אז מה שהוא נמוך... |
ציטוט:
לדולף אין שום ידע באמנויות לחימה? הוא מומחה בקראטה קיוקושין (שמבוסס על כח) והוא אף למד עם ממציא הזרם מסוטטסו אוימה. בשיאו הוא עושה חביתה מואן דאם וגם מברוס לי. דולף היה אלוף אירופה פעמיים במשקל כבד, אלוף אוסטרליה פעם אחת והיה קפטן נבחרת שבדיה באליפות העולם ב - 1979 כשהייתה לו רק חגורה ירוקה. הוא מחזיק בדאן 3 בקיוקושין קראטה. |
ציטוט:
זה הכול השערות...אולי ואן דאם יכול להפוך לסופר סאייה? |
|
מה הויכוח? הכל יכול להיות, אי אפשר לדעת.
|
חחחחחחחחחחחח אנטון רצחת אותי
עלק יותר חזק מברוס לי..ברוס לי נחשב לבן אדם הכי חזק בעולם אף אחד לא היה כמוהו ולא יהיה כמוהו תגיד אתה נורמלי הוא המציא תורת לחימה שאדם לא יכול לשרוד איתו בזירה ביותר מדקה. דולף הזה הומו ליד ברוס לי הוא היה שובר לו תפרצוף בלי שהיה מספיק להגיד.. "אווה תעשי לי נעים בבטן" |
סתכלו כאן.
|
ציטוט:
עכשיו אם ואן-דאם יהיה עשוי מקרח דולף ישבור אותו!!! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:13. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ