ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
כן קיסר מה לעשות.
תראה אני לא מפונק וצריך לזכור שיש יתרונות לקיסר כמו הבריכה החמה שהיא חופשית (למרות שכמעט לא יצא לי לבלות בה) או הסאונה, שלא לדבר על הבריכה למעלה, בקיץ.
אתה גם מקבל לוקר חינם ומגבת, כל זה טוב ויפה.
אבל המיכשור ענתיקה, אין משקל חופשי מעל 35 (צריך להרכיב וגם הדאמבלים כל כך ישנים שכבר אין להם חריצים), בערב צפוף רצח, ועל המוזיקה עדיף שלא לדבר.
ניסיתי כבר מאה פעמים להגיד להם גם להביא דיסקים, אבל בסופו של דבר תמיד שמים את אותו דיסק מעפן שרץ מהבוקר עד הלילה קבוע, ואם אתה במכון יותר משעה, נגזר עליך לשמוע חמש פעמים את "או בייבי", או איך שקוראים לזבלה הזה.
הם גם נורא עיצבנו אותי השנה שלא רצו לתת לי חסות לתחרות, ובכלל נשבר לי מהם.
שמעתי שבחמי טבריה מתוכנן שיפוץ רציני וקלאב הוטל גם כן פתחו משהו.
כשייגמר לי המנוי אבדוק את האופציות האלה, גם המכון של אריק (בכיכר המסגד) נראה הרבה יותר טוב.
היה לי מזל גדול שכל ההכנה לתחרות עשיתי אצל האדמור בבית אייל (שבניגוד להנהלה המטומטמת של קיסר ידעו לזהות פוטנציאל נתנו לי חסות ונהנו ממגה פרסום אחרי התחרות), שם אפשר להינות מש מהאירובי.
אתה רץ על הליכון ליגה, מול פלאזמה קטנה, עם אוזניות ומעביר שעה הליכה כמו כלום.
בקיסר עם הטלוויזיה העקומה שמחוברת פיראטית לכבלים ובלי ווליום, האירובי זה אשכרא יציאת מצריים.
אגב, אתה טברייני?
|
כן, מוזר תמיד חשבתי שקיסר זה המכון הכי טוב בטבריה..
אני מתאמן בשרתון.. כרגע שרתון זאת האופציה הכי טובה בשבילי, (כי אני עדיין מתחיל)
יש בריכה מקורה, סאונה, ג'קוזי, פתוח שישי-שבת עד 6 בערב.
דיי ריק שם, כשאני מתאמן בדרך כלל בשעות הערב נמצאים איתי 3-4 אנשים, ובשעות העומס יש גג 12 אנשים שחצי מהם עושים רק אירובי.
יש טלוויזיות קטנות על ההליכונים =]]
בקשר למכשור, "סביר-מינוס", יש 3 הליכונים, אופניים, סקי, 2 מכשירים לגב, 2 לחזה, 2 לבטן, 4 לרגליים. ספה אחת! וכיסא לבייספס
הדאמבלים מגיעים עד 25 קילו, ואין מוט ישר, רק מוט W , שחישבתי ועם כל המשקלים שאפשר לשים בו אפשר להגיע למשהו כמו 140 קילו רק, והספה בלי תופסנים ככה שלדחיקת חזה אתה חייב מישהו שישמור ויביא לך את המוט :\
בעקרון מכון כושר של מתחילים, אבל האווירה וחוסר האנשים ממש טובים בשבילי , יש לי תכנית מגיל גרנות ואני עושה פשוט תרגיל אחרי תרגיל כמו שכתוב ולא יוצא לי מצב שאני צריך לחכות למשהו אז זה מסתדר לי יופי.
אם יוסיפו מוט ישר, משקלים, ספה והרחבה לדאמבלים זה יהיה מכון שבאמת אפשר להתאמן בו..
ד"א בקשר לבודישייפ (בכיכר המסגד), המיכשור שם ממש טוב
הבעיה היחידה זה העומס הרב.. פשוט מפוצץ שם בכל רגע נתון