![]() |
ציטוט:
|
אל תקשיב לשטיות בנות אוהבת את זה
|
ציטוט:
ומה שיהיה יהיה נקווה לטוב בעזרת ה' |
באמת אתם בסרט..לא הגזמתם שיסע עד אליה שזה רחוק ואולי בכלל אין לו אוטו ויתחפש לשליח פיצה...מאיפה אתה רוצה שישיג תחליפה?אתם מדברים כאילו תוך דקה מארגנים אוטו ובגדים ובאים פתאום עם פיצה
|
ציטוט:
|
אז מה אנ יישלח לה פלאפל?
יש לך רעיון אחר? |
תזמין אותה לסרט
תזמין לה הביתה פיצה תלכו למסעדה עליך תביא אותה לישון אצלך ואז תצאו לאנשהו בלילה תראה לה שאכפת לה ממנה ולא רק הנה קחי פרחים כי זה מה שכולם נותנים שרבים ורוצים להשלים. |
ציטוט:
|
אלה באמת רעיונות טובים..אבל עזוב אל תתחפש לשליח פיצה חחח
|
שלח לה צילומים חושניים שלך בעירום משחק עם ברווזונים באמבטיה
|
קח אותה לנגב חומוס באבו חסן.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
פרחים זה אף פעם לא פאסה! אבל!
אם שלחת לעוד 5213210010 בנות והיא יודעת על זה אז אל תעשה את זה.:mellow: אתה יכול לצרף לזה איזשהו כרטיס לבקש סליחה אנד סטאף. תתקשר אליה מאוחר יותר, תזמין אותה לצאת. בהצלחה גבר ;-) |
כן אחי, אם אתה חי בשנת 1936
|
ציטוט:
|
פרחים זה לא נדוש או ישן, פרחים זה אחלה אבל זה לא מקרה לפרחים.
ההפך, אם תשלח לה פרחים זה מראה יותר שאתה גם ביישן וגם אתה לא יודע איך לתקן את עצמך, ותאמין לי, בנות עושות כאלה חישובים בראש המעוות שלהם, חייבות לתסבך הכל. אני מניח שאם אתה אוהב אותה אתה חושב על קשר, מה שאומר, שאתה תצטרך לראות אותה, מה שאומר, שאתה יכול להגיע אליה, מה שאומר, שתזוז קצת, תפסיק להיות ביישן לך אליה, תגיד שאתה מצטער ואתה רוצה אותה בחזרה או מה שיהיה, לא יודע מה אתה רוצה איתה, ותאמין לי, לא רק שזה יצליח זה יהיה אפילו רומנטי, שאתה בא עד אליה כדי להתנצל. זה אם היא חשובה לך, אם לא, לך תאכל משהו ותשכח את זה. |
כתבתי לך משהו במוני-תסתכל S-a
|
תאמת
תבוא אלייה ערום אם קצפת על הפיטמות אני הייתי סולח:wub1: |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:43. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ