![]() |
דיי חטוב,הגיע הזמן להפציץ במסה =]
לגבי הגוף הידיים שלך ממש מרשימות ביחס לגוף אבל הכתפיים ובמיוחד האחורית בחוסר פרופורציה גדול מאוד בהשוואה לבייספס והטרייספס. החזה נראה סבבה לגמרי וגם הגב לא רע מה עם רגליים? |
תותח
|
קודם כל תודה רבה לכל המגיבים.
את עניין הכתפיים, כן אני יודע שאני צריך לשפר הבעיה שאני פצוע עכשיו בכתף השמאלית, וזה מונע מימני לעבוד עלהים כמו שצריך, החזה שלי יצא ממש ממש אבל ממש מעפן! למשל אם תסתכלו בתמונות האלה לפני חדושיים.. החזה שלי יצא עוד בסדר ומאז הוא רק גדל, אבל לצערי לא רואים את זה בתמונות. http://img89.imageshack.us/img89/3584/ffxx3.jpg הידייים והחזה הם החלקים הכי בולטים אצלי בגוף, גב דורש עוד שיפור אני יודע.. לא לשכוח שאני אחרי חיטוב שבוא ירדתי 15 קילו, ואני רק 3 חודשים במסה,אפשר להגיד חודשיים וחצי.. תודה. |
גיל, יפה מאוד! נראה טוב.
אתה חושב על תחרויות בעתיד? |
ציטוט:
*שלחתי לך את המייל שלי במוניטין. הוספתי עוד תמונה. http://img86.imageshack.us/img86/68/gfgyc2.jpg |
סחטין על החיטוב, בייספ שטוח, לא טוב
|
ציטוט:
|
אחלה גופה אחי אהבתי את הידיים רצח!
תן דגש עצבני על הגב לקבל קצת עובי ובעיקר על הכתפיים אתה מסיבי בפרונט בהצלחה |
ידיים רצחניות ובכללי מסה חזקה וחיטוב מצוין,אבל בשביל המכון הזה אתה נוסע שעה כל כיוון אחי? נראה כמו מכון ביתי טיפוסי או שמא זה הציוד שיש לך בבית?
|
ציטוט:
איזה אחי, זה המכון של בן דוד שלי בבית יש לו כולה ספא ללחיצת חזה,מולטי,וכמה מוטות..... המכון כושר שלי אחד הגדולים, 10000 מטר אחי 2 קומות :sbb4: ותודה על התוגבה אחי. |
קטלני אח שלי...באמת כל הכבוד ..
|
וואי אחלה ידיים אחי! לדעתי שפר חזה וכתפיים. יפה!
|
תודה רבה :)
|
:sbb4: אין כוסון על אחי גוף חבל על הזמן ולחשוב שפעם היית בלון חח כל הכבוד אחי והדיים שלך רוצחות אחי מה שכן תשפר טיפה כתפיים ותיהיה פיצוץ בהצלחה אחי
|
נראה טוב מאד :)
|
אחלה של ידיים, תן דגש לחזה.
|
גיל אתה כבר יודע מה דעתי אחי אבל בכל זאת הייתי חייב להגיב,יש לך מסה טובה והחיטוב מרשים מאוד,הרבה נקודות חזקות והידים בכלל..!
|
אני חושב שכדאי שתשים דגש על כתפיים ואולי גם קצת על האמות
וגם קצת על הגב אתה נמוך אבל אם יהיה לך גב כמה שיותר גדול זה נותן אשליה של גודל בהצלחה |
הופתעתי לטובה
מסה לא רעה ,יחסית חטוב לא נכנס לניתוח ברמה של מתחרה ,אבל בהחלט יש פוטנציאל |
ידיים נראות ממש טוב!! מה ההיקף ?
חזההה צריךך עבודה אחי.. בהצלחה..:p |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:51. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ