![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחח מה אתה דפוק ???? צילמו את זה בקיץ אם אני לא טועה ... חחחח שידור חי חחח איזה סטלן |
ציטוט:
יכריזו על המנצח הסופי בשידור חי הוא לא התכוון שעכשיו זה ישיר |
ציטוט:
דבר ראשון שזה בשדור חי המנצח. ודבר שני לא עושים זוכה לפניי שהשידור עולה כי יש המון יודעים מי הזוכה.כל ערוץ בכייף יכול לשחד איזה צלם והוא מגלה מי המנצח וכל ההפקה הלכה. אז בגלל זה אתה משקר ואין לך מושג מי ניצח או שהחבר שלך עבד עלייך |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אי אי מולי חשבתי הו אענק וזה ראיתי סרטון.. סתם עוד אחד שנראה מקסימום 3 חודשים בחדר כושר..
ובתחלאס אני אוהב לראות את הסדרה אבל זה לא ממש הישרדותת.. הישרדות אמיתית זה למשל: תוכנית שהשאירו מישהו בהר האוורסט לבד + מצלמה עליו ועזבו אותו שמה או שלוקחים מישהו לאי משאירים אותו להד עם מצלמה אומרים לו תחזור חי אחרי חודש.. ויש כאלה תוכניות וזה הישרדות אמיתית.. אלה יודעים שאם אין להם אוכל הם פשוט יכולים להגיד אני רוצה לפרוש וללכת הביתה זה הכל מבויים אבל עדין כיף לראות D; |
לא נראה לי יש מנצח עדין למה בדרך כלל בתוכניות ריאלטי כמה זאת הם מסיימים לשדר את כל הפרקים ואת הגמר עושים שיגורי חי או משהו כזה.. משהו מיוחד
|
אחלה סדרה,ממש טוחנים את ערוץ 10 ביינתים..
|
חח מה הייתי עושה לויקה הזאת שיו
|
ציטוט:
כבר עשו אותה שם :D העורך דין הזה :boxing: |
ציטוט:
|
לא הבנתי אבל למה
|
חח וואלה קטלני שאפשר לראות אתזה באינארנט
|
עידן עלה לגמר100 אחוזמן הרגשה אישית..ולא הוא לא אמר לי.
הבן אדם הזה אחד האנשים הכי חכמים שאני מכיר (אישית ורואה אותו מידי יום)וגם בחור זהב.. כיף לצחוק איתו על מה שקרה באי ובכללי בן אדם ממש טוב הפרסום לא עלה לו לראש והוא בן אדם שקט ונחמד. חוץ מזה הוא אחד שמכיר את המחקשיות מקרוב הוא צפה בכל פרק ופרק מהעונה האשונה עד לאחרונה ורשם לעצמו את כל החולשות והדברים שעלולים לקרות הואמוכן כמעט לכל דבר ויודע להסתדר. עידן מי יתן ותנצח בגמר !:bow: |
חחח וואי איך זה מזכיר אתהסרט- decondemd
|
ציטוט:
ציטוט:
|
בת זונה של סידרה אני מכור אליה...וואלה אני בעד דן.העורך דין.חחחחח איך הוא מתקתק שם כוסיות והוא תחמן אכושרמוטה נראה לי גם יגיע לגמר עם עידן..
|
ציטוט:
יש למעלה בחירה פרקים מלאים או משו כזה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:40. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ