![]() |
ציטוט:
תשלם למורים פרטיים חופשי וזה ייצא לך יותר זול מהשלמות... |
תשמע איזה כיתה אתה? אני משער שאתה כיתה י'א מה אתה דבע אחי? בשבילך אני אומר אל תלמד מילא אבל 11 שנה אתה יושב על הכיסא הקטן המסריח הזה אז את השנה האחרונה המסריחה הזאת לא תעבור..? תחשוב אחי גם אני קשה לי ללמוד ואני חייב לזוז ולא מרוכז אבל מתאמצים אחי תגמור זהו מה נשאר לך (בואנה אני נשמע כמו אמא שלייייי עעעעעעעעעעהה)
נ.ב סתם שאלה: אםם אני רוצה אחרי צבא להשלים כמה יחידות הצבא יכול לממן את זה? |
במתמטיקה אני יודע זה איזה 1300 להשלים יחידה אחת, משו כזה.
|
תחשוב על אופציה אחרת של למידה עצמית.
תקנה מיקוד לכל מיני מקצועות הומנים כגון:ספרות,תנ''כ ותנסה ללמוד משם. מחירי המיקוד נעים בערך בין 50ל70 |
;) יוסיק עזוב אותך שטויות מקסימום תבוא תעבוד אצלי
צריך אנשים כמוך |
יש כמוך המון אנשים
בבצפר עושים שטויות וזה, אבל אחרי זה מבינים איזה מפגרים הם ומשלימים הרבה מאוד אחרי הצבא יש אנשים שמגיעים לעשרות אלפי שקלים רק ההשלמה.. |
ציטוט:
לא כולם מצליחים ללמוד בזמן בית ספר... לא כל אחד יכול ללמוד למבחן בגיל הזה...אבל מפגרים? אתה יודע כמה מיליונרים מפגרים שלא למדו 12 שנות לימוד יש? |
ציטוט:
כמעט כולם יכולים ללמוד גם אני היתי מפגר 9 שנים יכולתי ללמוד טוב טוב אבל לא למדתי אולי רק בשנים הראשונות אבל אחרי זה תפסתי ראש ואני בבית ספר מוביל אמנם קשה לי אבל בבת ספר מעולה וברוך ה' הולך לי בסדר תאמין לי שכמעט כולם יכולים ללמוד אבל פשוט הם עצלנים ולא חושבים על זה ותאמין לי "מפגרים" זה כלום לעומת מה שאותם אנשים אומרים על עצמם אחרי שהם הבינו |
ציטוט:
|
תשלים בגרויות בזמן הצבא אני מכיר הרבה שהוא את זה (על חשבון הצבא)
|
ציטוט:
ואיך אני משיג תמימון של הצבא? |
פינגווין אל תבנה על עזרה מהצבא ובכלל אל תבנה על קבע כל עוד לא נכנסתה לצבא
בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה |
ציטוט:
אני רוצה בערך לדעת מה מחיר ההשלמת בגריות... |
ציטוט:
trx--->sus אלה שאתה מכיר, תשאל אותם איך זה הולך העסק הזה? |
יש הרבה דרכים להשלמת בגרויות
לפי מה שאני יודע אתה לא יכל להשלים בגרות שלמה דרך הצבא. אם אתה במצב שאתה צריך בגרות שלמה הדרך הכי זולה זה ללכת לאחת המכללות ולעשות מכינה קדם אקדמאית שמשלימה בגרות. אם תתחיל ללמוד דרך לחמן או כאלה אתה תוציא הרבה יותר כסף. כל בחינה שם זה כמה אלפי שח |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:12. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ