![]() |
:shok1: :bow:
|
ענק !!!
בהצלחה בתחרות:boxing: |
וואוא אחי יש לך גב אחושרמוטה ענק אחלה של כנפיים (לאטיסמוס דורסי) אבל תראה גם של הפרונט שלך שנידע במה מדובר תמשיך ככה......
|
גב ענק אין ספק,אני מקווה שתצליח להתחטב והלתייבש עד השריר עצמו.
סתם מעניין אותי איך היית עושה ייבוש לקראת התחרויות? |
אללה!!!
מחטבים :diractor: :diractor: :diractor: :diractor: בהצלחה ניגרי הגב ניראה מעולה אחי! אל תפסיק כמו שאמרתה עד שלורידים שלך יהיה ורידים משלהם ושיהיה לך ורידים על השיניים וסיבים באוזן:boxing: |
ציטוט:
תודה. אני אצליח כי אין אופציה אחרת, וגם עשיתי את זה מספיק פעמים בעבר כדי לדעת שאני מסוגל. השנה התאמנתי הכי קשה בחיים שלי, הגעתי למשקלים שלא חלמתי עליהם, 145 קילו בנ'ץ חופשי 6 פעמים נקי, דברים כאלה - ולא עשיתי את זה בשביל לבלף בחיטוב. לגבי הייבוש, פרטים אצל גיל אבל הנקניק באילת עכשיו ככה שיהיה לך קשה להשיג אותו כשהוא על מזרון צהוב (:laughing: ) במים, וממש לא נראה כמו אייקון של תוספי מזון. |
גב וכתפיים מרשימים ביותר, כל כמה אחוז שומן אתה כרגע ?
נ.ב ארבל נראה עצום. |
גב ענק.... בהצלחה בחיטוב...
|
ציטוט:
|
נראה טוב,מה היקף היד שלך?
|
ניגרי תהיה איתי בקשר אולי נעשה פרויקט צילום מסה מעניין..........מה דעתך?
|
באמת כדי שיתחיל חיטוב...
אחלה גב.. |
ציטוט:
תודה על ההצעה אבל בפעם הבאה שאני אניח למישהו לצלם אותי זה יהיה על אחוז שומן של גבינת קוט'ג. |
ציטוט:
אחוזי שומן לא כוללים נוזלים נוזלים זה חלק שונה משומן הם יורדים בטיל בניגוד לשומן חוץ מזה אילו רקמות שונות בכלל |
אגב, לגבי עניין הסטרואידים, תשים לב שזה נושא שלא הבעתי עמדה לגביו בפורום לכאן או לכאן. בוא נשאיר את זה ככה. [/quote]
קודם כל שאפו על המראה אבל מעל הכל על הגישה והמחוייבות שלך לנושא! דבר שני רציתי לשאול, אני קבעתי פגישה ראשונה מתוך רצף של 6 פגישות עם גיל גרנות בעוד כשבועיים. אני יודע שהוא מתנגד לעניין הסטרואידים אבל בד בבד מאמין שעדיף שמישהו מקצועי יתן הסבר והנחייה מאשר שימוש עצמי ללא ידע קודם. השאלה שלי אם אני יעלה את הנושא האם הוא יסכים לעזור לי? |
אביב בהצלחה בתחרות גבר!
|
קוברה אמיתית:sbb4: :sbb4:
|
ניגרי אתה פשוט ענק בן אדם !
כל הכבוד לך מסיבי ביותר ! תגיד אפשר לשאול מה ההיקפים שלך או שזה לא לפרסום ? :) |
מה ההיקף יד בשיא מסה?
|
באמת כל הכבוד
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:40. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ