![]() |
כל הכבוד לה!
בולט, לא משנה כמה גדול אותו אחד היה, שום אף לא יכול להחזיק מעמד מול מרפק/אגרוף ממוצע |
לא אמרתי כל אומנויות הלחימה, אמרתי רובן, וברוב רובן משתמשים בכוח היריב נגדו, כמה שיותר כוח יותר טוב.
אתה מאמין שברוס לי מסוגל להפיל את קולמן? אני מאמין שכן, וברוס לי היה בעל כוח ממוצע. |
ציטוט:
היחיד שיכול להוריד את קולמן, הוא צ'אק נוריס. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
עדיף מכלום.
במקרה הזה זה עזר. |
אני גם למדתי 5 שנים קרב מגע ואני יכול להגיד לכם שזה מעלה את הביטחון עצמי ברמות מעלה את רמת התגובה שלך ברמות לכן היא הייתה מיומנת אבל אני מניח שגם זה שאנס אותה חצי אהבל בכל מקרה אין ויכוח שלגבר יש יותר כוח מאישה:cry_1:
|
אני באמת לא מבין את הבעיה, הרי אגרוף פשוט לביצים או ביטה, מטפלים בבעיה. ואפשר לעשות את זה גם תוך כדי האונס.
בכלל אם אפילו חדר לתוכה היא יכולה לסובב בפתאומיות את האגן שלה לאחד הצדדים , ואז ביי ביי זין. |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחhttp://www.atraf-f.net/or/images/icons/icon14.gif http://www.atraf-f.net/or/images/icons/icon10.gif |
ציטוט:
|
איזה ילדה סוסה! אהבתי :)
ד"א גילו שלאנסים יש רמות טוסטסטרון יותר גבוהות מהאדם הממוצע וזה מה שגורם להם להיות יותר חרמנים. בגלל זה גם אנס יותר חזק מהאדם הממוצע, בלי קשר שהוא בא הרבה פעמים מבית עם בעיות וכאלו שזה רק מוסיף לנסיון שלו במכות. |
לא צריך להיות גדול בשביל להיות חזק במכות, צריך להיות פסיכי.
|
ציטוט:
מה בן אדם חלש ופסיכי יעשה? |
כנראה שאין לך מספיק ניסיון בקטע הזה, האנשים הכי שקטים והכי פסיכים הם הכי מסוכנים.
|
ציטוט:
כל הקטנים האלו חוץ מגב אין להם כלום |
איזה קטנים? איזה גב? אני לא אומר שכל קטן ושקט הוא פסיכי, אני אומר שהפסיכים הכי מסוכנים כי הם יעשו הכל.
|
ציטוט:
למרות שאני קטן... הם חלשים הם מצליחים להרים כיסא אז אני מרים שולחן.. הם מרימים סכין אני מרים סכין יותר גדול.. לא מתרגש מהגמדים האלו ואני יודע על אילו טיפוסים אתה מדבר |
ציטוט:
|
נמרוד, אתה כולך דיבורים. לך לישון!
|
בדיוק נמרוד, בגלל זה אני אומר שאין לך ניסיון בזה. אתה תרים כיסא והוא ירים מחבט, אתה לא תעשה כלום איתו, כי אתה לא משוגע, הוא יוריד לך מחבט לראש בלי למצמץ.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:39. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ