![]() |
נראה פיזדס,וריד עצבני בבייספיס.
|
ת'אחלס בן :):):):) של גוף...!
|
אן דברים כאלה.. היד שלך יותר גדולה מהרגל שלי
|
ציטוט:
אם רגל שלך היקף 45 ס''מ :):):):) |
ציטוט:
|
נראה ענק!
|
פשש גדלת הרבה מהחיטוב האחרון...
|
הוא אמר את זה בהקצנה נראה לי. נראה מעולה, ידיים סופר מרשימות יש לך!
|
בונא אתה מטורף מזה הידיים האלה
|
פיששש... > > >וואוו < < <
איזה יד-אחורית,פשוט מושלם! וכמעט 7 שנים זה חתיכת השקעה! |
ואו אתה שור מעולה אח שלי!!
כמות מסה כזאת וגם מחוטב זה לא מהעולם הזה.. :) אתה מפתיע משנה לשנה אח שלי פשוט מביא מוטיבציה לראות תמונות שלך :) |
חיה, אין יותר מה להגיד :flowers:
|
סליחה על הבורות אבל לאן אתה נוסע? :o
|
חח ראיתי אותך עושה הליכה
|
|
ציטוט:
תאמין לי אני יודע..והיא כבר הספיקה לגדול עד עכשיו עם זאת עדיין יהיו אנשים שיגידו שזה בסך הכל "לא רע" והבייספס שלי "קצר" אבל מה לעשות אי אפשר לרצות את כולם..אבל מספיק לי שהיד שלי מרצה 99.9 אחוז מהפורום הזה עכשיו..תודה חבר'ה על כל המחמאות זה באמת חשוב לי.. למי ששאל לאן אני טס..אני טס ללוס אנג'לס ביום שישי הבא בבוקר..אני טס למשפחה שם לתקופה מסויימת לראות איך אני יכול להתפתח שם..אני לוקח איתי את התעודה של ויינגייט של הקורס חדרי כושר בתרגום לאנגלית..2 כתבות בעיתון(אחת מהן תתפרסם בפורום שבוע הבא אני מקווה) ותמונות עם הגביעים..אם אני אצליח לפתח קשרים ולהגיע לאנשהו מה טוב אם לא אני לא אתכזב אין לי ציפיות..אני טס יותר בשביל לראות עולם וגם לעבוד קצת במרילנד לדפוק שקלים..סך הכל מפיתוח גוף אי אפשר להתפרנס.. אני מבטיח לשלוח לפורום תמונות של מפתחי גוף שאני אראה שם ותמונות של החדר כושר על החוף ים בוניס ביץ' וגם ימבה תמונות של כוסיות!!! אוהב את כולכם!!! אור |
בהצלחה!!!
וגם לי יש בייספס קצר:wub1: |
ציטוט:
|
ציטוט:
למה אתה נמצא בסן פרנסיסקו? תשאיר לי טלפון או מסנג'ר או משהו שאני אוכל ליצור איתך קשר בטוח אני אטייל שם..אני חייב לראות את הגשר הענק שיש שם שתמיד רואים בסרטים :):):):) |
ציטוט:
וזה המסנג'ר שלי אחי yoavd2@bezeqint.net האמת שכבר המון זמן לא התחברתי אליו, אבל מחר אני אתקין אותו שוב ויתחבר :) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ