![]() |
נחש לא מכיש סתם ככה אם לא מאיימים עליו
ובטח שלא מישהו שענק ממנו אלא אם דוחקים אותו לפינה |
ציטוט:
ד"א, גם אצלי בחצר היום הופיע צפע, מתחת לגז. |
אני אישית לא מבין למה למעוך לו את הראש,אפשר לגרש אותו או ללכוד אותו או לקרוא ללוכד.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
|
עם נחשים אני יכול להסתדר, אבל עכבישים...
אפילו רק לראות תמונה עושה לי צמרמורת. |
זה 100% נחש ארסי?
לא ממש נראה כמו בתמונה בויקיפדיה מזכיר לי את הנחשים של הפינות חי החונקים |
ציטוט:
לגרש אותו גם לא הייתה ממש אפשרות כי זה מה שהוא ניסה בהתחלה לעשות לרדוף אחריו שהוא יצא מהשער הוא לא רצה אבל הנחש, ודוגרי, אני די שמח שהוא לא גירש אותו כי נניח שהנחש היה בורח החוצה ואז מכיש מישהו בחוץ חס וחלילה, זה היה נשאר על המצפון של אבא שלי? לקרוא ללוכד גם לא ממש אופציה - איפה תמצא לוכד נחשים בשעה כל כך מאוחרת בלילה..(שים לב מתי הנושא פורסם). ואגב, אני מעריך את הדרך התבטאות שלך. ולמי ששאל אם זה 100% ערסי אז.. http://www.snakes.co.il/israsnake/zefa.html סתכל תתמונות האחת והשניה לפני האחרונה, זה בול אותו דבר.. וצפע הוא ערסי |
אין ויכוח.
זה צפע והוא ארסי. מאיזה איזור אתה בארץ ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
" נחש צפע נחש צפע נחש צפע"
|
וואלה מסכן הנחש.. בסה"כ, ניסה לברוח על חיו.. כדי להיזר עכשיו מנחשים.. השבוע 2 נחשים נדרסו למוות ליד הבית שלי, טוב נו זה מושב חח.. נחשים קטנים"
|
עם כמה שהוא מסכן, לא התכוון לעשות כלום רע- אתם לא יכולים להאשים את זה שהרג אותו.
בסה"כ ללכוד אין לו מיומנות- לכידה רק תסכן אותו, זה לא צחוק, מדובר בנחש ארסי. גם לקרוא לאיש מקצוע זה מיותר- יקח לו לפחות 20 דקות להגיע, עד אז כבר אין נחש. להרוג עם כמה שזה קשה, זה דבר לגיטימי לגמרי. |
זה נחש צפע 100אחוז
|
ציטוט:
פעם שעברה היה לנו נחש ממש ממש קטן, אז התקשרנו ללוכד נחשים שבא לכד אותו ואח"כ הלך לשחרר אותו במקום אחר.. |
וואי נינגה לא כולם עושים ביוטופים כמוך, יש אנשים, ואנשים מטבעם נלחצים - אכן שאני רואה אפילו גוק אני מתמוגג כמו בחורה ונלחץ לפאניקה, ברגע כזה אתה לא חושב על לפתוח זולה עם הנחש להביא קפה ולשחק איתו קלפים..
תהיו ריאליים בחיית רעבק.. זה מפחיד. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תכלס, ג'וק אולי זה מגעיל, לא יותר.
אני לא מוצא את עצמי נלחץ מג'וק, תהיו ריאליים מה הוא כבר יכול לעשות חוץ מלרוץ? תהיו בטוחים שהוא מפחד מכם פי 10 ממה שאתם מפחדים ממנו. זונד, הרגת אותי! חחחחחחח |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:10. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ