![]() |
וואלה לתגבות כאלה לא ציפיתי כולם מתעללים בי על הגנטיקה הזאת :nono:
|
איזה חטוב יאווארדי עשה לי חשק גם אני רוצה
|
חחח סימטריה כמו של ג'יי קאטלר אחי
|
ציטוט:
אחי אין שום רע בקוביות שלך.. בטח עם הזמן תצבור מסה והנפח של הקוביות יגדל זה ייראה טוב.. |
לא משנה לי הנפח שלהם רק שיסתדרו כבר סעמק איתם זה הורס הכל
ציטוט:
|
וואוו על כמה אחוז שומן אתה נימצא?
הבטן שלך ממש יפה תיסתכל על חצי הכוס המלאה יש אנשים שלפי דעתם תבנית לא סימטרית יותר יפה מסימטרית .. ושוב על כמה אחוז שומן אתה? |
tjkv cyi hcfhhi tmkh hu,r burt
|
ציטוט:
אצלי הכי נורא.... |
מוזר אבל יפה..:)
|
אני מבין אותו... מישהו שיש לו אחוז שומן גבוה מידי מכדי שיראו את הריבועים, עוד יכול להיות שיש לו ריבועים ממש יפים (או ממש לא), כלומר יש אי ודאות שמונע ממך להתבאס (לפחות על הקטע הזה). כשאתה חטוב מספיק ורואים, והתוצאה לא לרוחך אתה מתבאס כי אתה בטוח (ויכול להיות שבצדק, לא מבין בזה) שזהו, אין לך מה לעשות עם זה.
|
יואו מסכן =],,,
איך המצלמה כזאת טובה =[ גם אני רוצה... |
רק אני חושב שזה יפה?
|
בטן סבבה ..
עליתי מה קורה בבטן שלך חחח .. בצד אחד הם באותו גודל ומסודרות יפה ובצד השני זה באלגן אחד גדול.. |
תאמין או לא,מתאמן איזה ילד במכון שלנו שבמקרה ראיתי את הקוביות שלו בבטן...
אם תראה את הבטן שלו,אתה תבין כמה הקוביות שלך סימטריות לעומת הקוביות שלו אתה במצב טוב :) |
מזכיר את הבטן של קאטלר טיפה...
אחלה בטן אחי מה אתה דואג.... |
ציטוט:
ד''א: ברוכים השבים :P לאיפה נעלמת?! |
ציטוט:
|
אחלה בטןן ואחלה חיטוב אחיי...
רק משו אחד מוזר.. מליא הם לא היו מסודרות וזה קורה אבל מה שהכי מוזר שיש לך עוד קוביה בלי קשר מתחת לחזה השמאלי. וזה קצת מצחיק.. אבלל סבבה של בטן אחיי |
ציטוט:
עכשיו אני חדש פה - וקראתי מה שכתבת על האוטו קליקר של בוקס טו וכו'' והתחלתי לבצע מה שרשמת מחקתי את היסטוריית הגלישה - הדבקתי ת'קישור שלי בחלון למעלה - זה מגיע לאתר - ושאני בא לירשום מישהו אחר לאתר - זה נותן הודעה- שמהמחשב שלי כבר רשם מישהו(אני) ואפשר רק אחד מכל מחשב - מה עושים ? תעזור לי בבקשה - אולי לא עשיתי נכון ? אני מודה לך - ויום מצויין רונן |
שייקה שלום לך
שייקה שלום לך- קודם כל יש לך בטן מדהימה ! תמשיך כך !
עכשיו אני חדש פה - וקראתי מה שכתבת על האוטו קליקר של בוקס טו וכו'' והתחלתי לבצע מה שרשמת מחקתי את היסטוריית הגלישה - הדבקתי ת'קישור שלי בחלון למעלה - זה מגיע לאתר - ושאני בא לירשום מישהו אחר לאתר - זה נותן הודעה- שמהמחשב שלי כבר רשם מישהו(אני) ואפשר רק אחד מכל מחשב - מה עושים ? תעזור לי בבקשה - אולי לא עשיתי נכון ? אני מודה לך - ויום מצויין רונן |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:35. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ