![]() |
ציטוט:
מה אני עושה? קם בבוקר מכין אוכל לכל היום אוכל ארוחת בוקר הולך לצבא אוכל חוזר אוכל הולך להתאמן אוכל שוטף כלים מנקה קצת שלא יתעצבנו עליי יושב לקרוא בפורום והולך לישון עד מחר. |
ציטוט:
|
פייי נורא אהבתי
סוף הדרך כל הכבוד מגמד את ההישג שלך בכמה זמן כל השינוי הזה? |
//
תותח אח שלי אין דברים כאלה:sbb3:
|
ציטוט:
אבל בתחלה עשיתי דיאטה הייתי רזה מגעיל כזה ואז אחרי זה עשיתי מסה ואחרי עוד פעם דיאטה ואז עוד פעם מסה יותר נקי ועכשיו זה החיטוב של המסה היותר נקי והיה לי הרבה הפסקות של חודש או חודשים או יותר גם |
ציטוט:
יצאתי מקרבי כי כאבה לי הבטן אז הלכתי לרופא ואחרי 8 חודשים של בדיקות מצאו אצלי בעיה במעיים.. בוא נגיד שחירבנתי דם :| איפה משרת ומה עושה? |
באמת כל הכבוד איש!
|
חחח לה the sun אתה גם מהקהילת סיאס? אני זוכר עוד את END GLC שהיו בטופ אז
גם אני ואמזלג מהקהילה הישנה יחסית ולפותח הפוסט לדעתי בחרת תמונות לא טובות, יש לך תמונות שאתה נראה שם הרבה יותר טוב, אבל בכל זאת תותח רציני |
שינוי מעולה גבר, החולצה יושבת עלייך פיזדייצ :)
|
תותח אתה אורי באמת שינוי יפה + חולצה גינס משקפיים יפים
וזה לא בושה קצת סוכריות בחיטוב אחי! דרך אגב גם אני הייתי שחקן סיאס אבל היתנזרתי לגמרי |
ציטוט:
שינוי מעולה! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הכבוד אחי.
הסיפור שלך חופשי יכול להופיע בעיתונים. עצה שלי: תפנה למקומונים בנתניה עם תמונות של לפני ואחרי, כמעט בטוח שתקבל חשיפה, אולי גם ראיון. |
וואלה שינוי בן :):):):) אחי!
|
ציטוט:
|
אחד השינויים
|
אורי יתותח איזה קבב היית, כל הכבוד אחי! רואים שיש לך כוח רצון והרבה התמדה אם הצלחת להגיע לתוצאות כאלו.
|
wow תמיד תפסתי מימך ותמיד כיף ליראות תמונות שלך אחי אתה נותן מוטיבציה רצינית שיהיה בהצלחה חח בגדים בול אליך קיצר נירא טוב כמו תמיד
|
שינוי ענק אחי,תמשיך בעבודה הקשה .
איזה דוגמן נהיית ומסה לא חסר כמובן... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:39. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ