![]() |
אני דווקא אוהב את זה זה פורום פיתוח גוף ולא של דיבורים כללי לכן הנושאים צריכים להיות מסודרים לפי החשיבות
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ככה צריך.
הפורום הוא פורום של פיתוח גוף ולא של זיבולי שכל על פוליטיקה. |
הפורום נועד במטרה לקדם את האתר ואת התחום. בגלל זה גולן צודק.
לא כזה מפריע.. עניין של הרגל. |
העניין הוא שזה פורום פיתוח גוף, גפי שהרבה אמרו כאן, העדיפות שהקטגוריות הראשונות יהיו מיוחסות לתחום, שהם פיתוח גוף, תזונה ואימונים, דיבורים כללי היא קטגוריה בונוס שמאפשרת לנו לשוחח על מה שמעבר לפיתוח גוף, על נושאים שלא מתאימים לאחת מהקטגוריות הרלוונטיות, אז מן הראוי שהיא תהיה בתחתית/אמצע העמוד ולא בראש, תאהבו את זה או לא, ככה זה ישאר וככה זה היה צריך להיות מהתחלה!:jockey:
|
אני אישית חושב שזה לא כזה משנה, רק כמו שאחרים צינו עניין של נוחות.
אבל בכל אופן בלי קשר לסדר, זה לא ישנה את חלוקת ההודעות ככה שמזה באמת משנה, כל אחד הרי במילא יכתוב איפה שהוא רוצה מתי שהוא רוצה אין הגבלה, זה לא כאילו בן אדם יגיד אויי הפורום הזה למטה או למעלה אז אני כבר לא יכתוב שם:jockey: |
ניראה לי זה יותר מכוון לחברה החדשים שנכנסים לפורום.
|
חחחחחחח מני תעשה טובה תמצא תעסוקה...
חחחחחחחחחחחח אני לא מאמין שבאמת פתחת פוסט על זה ואנשים עוד זורמיםם!! |
תכלס זה אתר של בודיבילדינג וכמה שיש יותר קטגוריות זה יותר מסבך תעיניינים
לפי דעתי צריך להתמקד בבודי בילדינג ולא בנושאים אחרים בשביל זה יש פורומים אחרים. |
ציטוט:
כדי שיהיה פחות או יותר סדר... |
ציטוט:
הוא איים עלי במסנג'ר! |
ציטוט:
|
רגע רגע לא הבנתי...אתם חושבים שזה מה שישנה את סדר הקדימויות והחשיבות של הפורומים....פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח
כמו שגולן אמר זה חיוני,חיוני מאוד אפילו-לאי ונחות. |
שיחזירו את כמו שהיה , אף אחד לא מעוניין בפריקים בביקיני של בנות עושים שרירים בפורום הראשי.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:08. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ