![]() |
ציטוט:
באמת מה עם סופר גיטר, איפה הוא ? שנים שלא רואים אותו פה |
קשה להבין ככה..
אולי היית מצלם יותר רחוק??:unsure: |
פאק תעזבו אותו בשקט... מה אם הוא צודק? מה עם המשקל שלו דפוק?
מה אם הוא לא יודע למדוד.. חלאס לתקוף ישר... |
אתה לא 90 קילו
יש לי חבר הוא 93 באותו גובה שלך ואתה נכנס בו 3 פעמים |
חבורה של מתרוממים, מה הבעיה להאמין לו ?
לא רואים כי הוא גבוהה אבל היד שלו גדולה ואם הוא 184 עם אחוז שומן אז סביר להניח שגם ישקול הרבה!!! אחלה של מסה בןאדם בהצלחה בהמשך :) |
נראה אחלה מהתמונות ששמת.
שיהיה בהצלחה:boxing: |
אנשים פה בלי הבנה פרופורציונלית !
יכול להיות בן אדם בגובה 3 מטר עם יד רגילה 60 ס"מ ושוקל 250 קילו - סתם משפט מוגזם שאמור להכניס אתכם להבנה פרופורציונלית. הנתונים נראים תואמים מבחינת גובה\משקל\היקף ידיים שהצהרת - אני מאמין לך. אתה נראה טוב, תמשיך עוד מאסה. |
שקרן
|
אתם אהבלים? אם זה היקף 42 אז ההיקף שלי זה 50 ואם זה 90 קילו אני שוקל 110
גבר בכל מקרה טעיתה אבל עדיין ניראה סבבה ! |
לא יודע אם אתה 90 קילו או לא .. לא יודע אם אתה 42 או לא, אבל - אני לא רואה שום סיבה שיש לו לשקר .. כאילו - זה לא שסתם הוא בא, פתח אשכול והתחיל לחרטט .. את הנתונים הוא צירף לתמונה, שבסופו של דבר היא זו שקובעת.
בגלל זה אני בכלל לא אוהב שאנשים נותנים יותר מדי יחס לנתונים יבשים - אחרי הכל - מה שבאמת קובע זה איך שאתה נראה. ולפותח האשכול - נסה להצטלם ליד פריט שייתן פרופורציות לתמונה (חבר? כלב? מסך מחשב?), אולי זה יעזור להסדיר את העניין. |
ציטוט:
|
ציטוט:
מה זה החתימה הזאתי יהומו אחד!!! מה זה פה J DATE אתה לא פה להשיג דייטים!:laughing: |
עזבו אותכם משקל אם זה יד 42 שלי 62 ומה הסיכוים אותו הדבר:laughing:
אור ביטון בתחרות מר ישראל לפני שנה היד שלו הייתה שמה 44 הנה תמונה אז אתה אומר ששלך 42? והוא פחות או יותר באותו גובה שלך http://simg.mekusharim.co.il/7314276...iles_album.jpg |
ציטוט:
ובכל מקרה גם לי היד שלו לא נראית 42,אבל גם אין אינטרס לשקר.. קיצור תצטלם ליד משהו שייתן פרופורציות |
ציטוט:
|
ציטוט:
אז בָיייי... וגם לכל האחרים פה שחופרים .... אין לי כוח אפילו לנסות לשכנע אותכם זה ממש כאילו על ה*** שלי מה שאתם אומרים... "שקרן" "אין מצב" "בחלומות" זה שיש לכם יד 34 לא אומר שכל פֶרֵנק שגר בארץ הזאת ישלו יד כמו שלכם. |
ציטוט:
כשהוא היה עושה דאבל בייספס עם היד 40 שלו בים , קפץ עליו איזה כריש בן :):):):) חתך לו ת'יד ואכל אותו :ohmy: |
ציטוט:
OMG סוס אתה.... מי שקרא לך שקרן הוא טמבל - מה שכן הנתונים לא מתאימים . והדוגמה שהביאו של אור היא דוגמה קלאסית...היד שלך לא קרובה לזה... |
ציטוט:
|
42 זה מכובד, אבל החוכמה זה שייראו שזו יד 42, עלייך כרגע לא רואים, לא יודע אם זה בגלל השומן, זווית צילום וכו'.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ