![]() |
|
כמו שאמרו, לא ממש משנה השעות והסדר, אתה פשוט צריך לסיים את כמות הקלוריות שאתה צריך ביום...
אישית כשהתאמנתי היה לי 4 ארוחות ביום בשעות לא קבועות ובסדר לא קבוע... |
העניין של לאכול כל שלוש שעות הוא לווא דווקא קטע פיזיולוגי ,פונקציה של נוחיות ותו לא
אני למשל אוכל 7 ארוחות ביום כי זה מה שהכי נוח עם הלו"ז שלי ,אין לי זמן לשבת על ארוחות גדולות אז אני מפזר את זה לאורך היום. יש לזה גם יתרון פסיכולוגי ,אני שבע יותר לאורך היום מה שעושה אותי יותר רגוע ,כשאני רעב אני עצבני אז יותר טוב לי לאכול כל שלוש שעות-שעתיים וחצי ככה ולא לגווע עד הארוחה הבאה שלי (גדולה ככל שתהיה אני נהיה רעב מאוד מהר אחרי זה ,יעידו החבר'ה שבאו למפגש שאחרי כל האוכל שאכלתי שם עוד הייתי רעב) תלך לפי מה שנוח לך .פשוט מאוד. |
ציטוט:
|
ציטוט:
בנוגע לאיתן - תגיד אתה עושה צחוק?? באמצע מסיבה לצאת החוצה לאכול ביצים ולחזור למסיבה? :ohmy: |
ציטוט:
אמרתי שבעיקרון שיתאם את זה לתפריט, יפחית ארוחות ויגרום לכך שלא יצתרך ארוחה בזמן היציאה. (קרא את השורה השנייה שרשמתי לו, הראשון סתם היה ל"אם כ"כ חשוב לך אז..") |
ציטוט:
ואם לא יוצא לאכול אז וואללה אוכלים מתי שנוח, הקטע זה שמכינים מראש כדי לסדר ת'נוחות כמה שיותר ... ובאמת יושימוטו (איתן?) שהגזמת, בחיים אני לא יקח אוכל ליציאה. |
ציטוט:
דני, ביצים, לחם.. אני לוקח כיכר לחם למשרד ומפרק :sbb4: |
ציטוט:
חוצמזה שאני בעייתי עם אוכל... סיפרתי כבר שהוציאו אותי מקרבי בגלל בעיות מעיים^^ מביא מהבית וזהו שיזדיינו הצבא והכושילימא שלהם אני תובע אותם אחרי השירות, הכל מתוייק ומתועד עם מסמכים של רופאים צבאיים ובדיקות מעבדה. |
ציטוט:
ומי ישמע לחם\דני\ביצים\גבינה אתה לא יכול לאכול בבסיס? אין שם שום דבר שיכול לסכן את המעיים שלך. |
ציטוט:
עזוב זה מסובך אין לי כוח לרוץ לרופאים וכאלה, נשארה עוד שנה אוכלים הכל כבר ( תרתי משמע ) ומה שלא לועסים פשוט בולעים :\ בנתיים נוח לי פחות או יותר עם השעות וזהו |
חחחחחח דני עלק
|
לא יודע אותי דווקא מאוד מעניין העניין הזה שכל השנים חשבו שפיצול הזה עושה את ההבדל ופיתאום הכל הפוך אם יש למישהו עוד מחקר מאמר משהו בנוגע לזה בבקשה שיפתח על זה פוסט תודה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
יש לזה גם קקה ערכים לא? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
20 גרם פחמימה, 2-4 חלבון ו1.5 שומן אחלה דבר |
דני לארוחת בוקר? אתה אוכל 1?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:14. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ