![]() |
היט לוקח, ללא ספק. בכלל, אם יש מישהו שיצליח בעתיד לעשות רעש בענף הזה כמו שקולמן עשה בשיאו, אז זה פיל היט'. אני כול פעם נדהם מחדש מהאסתטיקה שלו, זה משהו לא מהעולם הזה. הידיים שלו ללא ספק בטופ 3 בהיסטוריה ומדובר על בנאדם שעדיין לא דרך על במת האולימפיה. הוא עוד בתחילת הדרך. אולי אין לו עדיין רגליים ברמה של מוסטפה מוחמד, ברנץ', קאטלר או רוני בשיאו, אבל בהחלט הן לא חלק חלש אצלו. מה שכן דורש שיפור אצלו זה הרוחב בגב ואני מאמין שתוך שנה-שנתיים הוא יעלה לבמה גם עם גב מפלצתי.
קאי בודיבלדר מדהים, אבל אני לא יודע למה יש כאלה שמשווים את קאי לרוני - הוא עדיין רחוק רחוק. |
האמות של היט' פשוט מטורפות!!
|
ציטוט:
אבל כמובן שאני מסכים איתך, אתה לא תפסיק לשמוע את השם הזה בשנים הבאות.. היט היט היט היט............ |
|
ציטוט:
ובואו נאמר כולנו בקול גדול "כוס אמא שלו ,אני רוצה גם" |
ציטוט:
וואלה כמה שאני רוצה שפיל יהיה יותר טוב קאי פשוט עובר אותו בלי לראותת ! |
|
עוד פוזה שהוא אוהב לבצע כדי להראות איכות בגב - ולא בכדי:
http://contests.ironmanmagazine.com/.../787rb1401.jpg |
לסיכום, יתכן מאוד שהוא שווה טופ 4 כבר באולימפיה הקרובה, ואולי אפילו יותר.
אני מניח שקטלר משוריין למקום הראשון ודקסטר יהיה שני, על ה 3, 4, 5 יתמודדו קאי, וולף ופיל הית' - בעיני קאי הוא המרשים מכולם. |
מה אתם משווים אתה קאי לפיל?
קאי פי מאה יותר טוב, זה שהוא הומו לא מעניין אותי הוא פשוט תותח |
למי שלא יודע, גם רוני קולמן בעל מבנה צר יחסית.
משנת 2001 עד 2005 כשהיתחרה מול קטלר ולקח אותו בפוזות של הגב כאשר המבנה של רוני צר יותר משל קטלר, זאת משום ששרירי הגב שלו בתקופות אלו מול קטלר היו מטורפות עד כדיי כך שהוא פיצה על המגבלה של המבנה הצר שלו (יחסית לקטלר). Let's out.. |
לקאי חסרה מאסה, דיבורים על מיקומו באולימפיה לא רלוונטים עדיין, כנ"ל לגבי פיל.
כמו שניגרי אמר, קאטלר אחרכך דקסטר, המקום ה- 3, 4, וה- 5 אינו ידוע. אני חושב שוולף הוא כרגע הטוב מבין השלושה, קאי הוא האכותי ביותר, אבל חסרה לו מאסה. ההימור שלי לטופ 5- ג'אי דקסטר וולף קאי היט ויש גם את מרטינז שאם יתחרה ללא ספק יתברג בין הטופ 5, אלא אם כן הרגליים שלו ממש מפגרות. בקיצור הולך להייות מעניין... |
ויקטור לא יוכל להתחרות השנה, לפחות על פי התמונות שהעלית, הוא רחוק שנות אור משייפ של אולימפיה כעת.
|
הגב והחזה של דניס נראים הרבה יותר טוב, הידיים אין מה לדבר כמובן הית', בקיצור יש מה לראות.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:29. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ