![]() |
אחי אין לי את האופציה הזאת בחתימה. בהודעה יש, בחתימה אין.
|
:):):):) וואלה גם אנ יחשבתי בהתחלה קארס פורום !
מברוק על המערכת, מקווה שלא יהיו יותר קריסות |
ציטוט:
אז מעניין אותי...מישהוא עבר מישתמש מישתמש בפורום וכתב לו איזה סוג חבר הוא? :ph34r: |
ציטוט:
|
ציטוט:
אולי זה לפי הפז"ם בפורום? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ד"א לוגאוט פלטינה נחשב יותר מזהב...
ציטוט:
|
תתחדשו אהבתי תמערכת החדשה..
|
שמתי לב לעוד משהו , כרגע לא ניתן או שזה רק אצלי , לכתוב תגובה מהירה , ולמה בדיוק נמחקו ההודעות של השבועיים האחרונים?
|
יש לך כפתור בצד הכי שמאלי איפה שהעריכה, ציטוט וכו', אתה לוחץ עליו ורק אז יכול להגיב.
אפשר גם לוותר על הפעולה הזאת - תלוי מה נוח לכם. |
ותר, זה רק מפריע... בתור אחד שגולש הרבה זמן בקארס פורום ובישראלבודי תמיד שנאתי להגיב שמה ככה שאין את זה זה הרבה יותר נוח
|
היי ArschGesicht כמעט ששלוש שבועות שלא גלשת בפורום! לפחות הגעת לחדר הכושר? הקפדת על התזונה שלך? בכל מקרה, טוב לראות אותך בחזרה! תרגיש חופשי לעדכם אותנו אם תזדקק למשהו, צוות ישראלבודי,
מה עם הפסקה החופרת הזאת? אני באמת אצטרך לראות את זה כל פעם כשאני נכנס - זה תופס חצי מסך:mad: ומה הקטע של התגובה המהירה "אנא לחץ על אחד מכפתורי התגובה המהירה בלהבלהבלה" לחצתי שם על הכל ולא הצלחתי לעשות תגובה מהירה היה יותר נוח העיצוב הקודם |
ציטוט:
נחכה שכולם יבואו לפורום עוד שבועיים ונפעיל אותה שוב הפעם לא על מצב נודניק ;) |
באנה החלון של "התאות הנהלת הפורום" מציק אחושרמוטה..
|
ציטוט:
אכפת לך אולי לעשות דבר קצת קצת הגיוני ולפתוח דיון על כל השינווים וקצת הסברים כמו איך נותנים תגובה מהירה ולמה החתימה שלי היא מלפני שבועיים וגם למה יש את התראות הנהלת הפורום הזה שכואב בעיינים ? |
לפי מה הדירוגים הולכים?
הודעות ? פז"מ? |
אם נכנסים בלוח הבקרה להרשמות מקבלים את ההודעה הבאה
You have been banned for the following reason: No reason was specified. Date the ban will be lifted: אף פעם |
וואו, מוזר, יקח זמן להתרגל, אבל לפחות הפורום חזר =]
|
חחח אני רושם הודעה כדי לראות מה אני, חחח זאת התחתימה הישנה שלי! ואני חבר כסף ! אללה
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:34. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ