ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   תמונות נדירות של ארנולד - נראה לי..... (https://israelbody.com/showthread.php?t=36798)

arbel2 09-07-08 00:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי גדי 21 (הודעה 580007)
אכן, היד שלו הייתה 48 ס"מ.
לא כל מי שתהיה לו יד 48 ס"מ ייראה כך.. אולי ארנולד לא גדול או מפלצתי כמו החבר'ה של היום אבל היה בו משהו מיוחד בגוף.. בחבילה שלו (לא זאת שבין הרגליים), במבנה המיוחד - החזה המלא, הבייספס הפיקתי, הגב הרחב והעמוק וכו'. נתונים מספריים ממש לא משקפים מראה של בן אדם במציאות. לא סתם זכה ב - 7 אולימפיות, לא סתם קיימת תחרות יוקרתית ונחשבת על שמו.

אמרו כבר לפניי - אגדה.

גם נכון ,מספרים לא תמיד אומרים הרבה,לפעמים הם לא אומרים שום דבר
בחור עם היקף יד 48 יכול לעמוד על הבמה עם בחור שיש לו היקף יד 52 ,ולהראות לא פחות גדול ממנו.

talll 09-07-08 02:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ahtung (הודעה 579851)
אני לא יודע איזה מקור יש לך אבל הוא די שגוי...
לא רוצה להכנס לויכוח מיותר,אבל תראה באדיבילדרים בארץ דוגמת מאור זרדז שמתחרים,אם אינני טועה אנשים פה אמרו שבזמן תחרות היו לו ידיים 46-47 אם לא יותר ,תקח את ארנולד שנראה יותר גדול בתמונות הקלאסיות שלו(עם כל הכבוד למאור) +תכליל שמבחינת גובה ארנולד גבוה יותר ממנו ב 10 ס"מ+-.סתם תקח תמונה של מוסט מוסקולר של ארני מהתקופה הטובה,תשווה אותה לבאדיבילדר של היום ותקח בחשבון שרובם גם בגובה יחסית נמוך לארנולד.
http://www.bodybuildingpro.com/arnold2.jpg

אני אשמח לראות את המקור המוכח שלך בכל זאת.

מבחינת הרגליים והפרופורציות בכללי אני מסכים שארנולד לא מתקרב אל החבר'ה של היום,אבל בכל זאת הוא היה די ענק.

אם אני לא טועה,מאור זרדז 1.78,וארנולד 1.82 לא?
אם כן,אין הפרש רציני

Ido 09-07-08 06:45

סלחו לי אבל למשל מאור זרדז נראה הרבה יותר טוב מארנולד

vava_g 09-07-08 08:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי talll (הודעה 580105)
אם אני לא טועה,מאור זרדז 1.78,וארנולד 1.82 לא?
אם כן,אין הפרש רציני

ארנולד הוא 1.88 לפי מה שראיתי פעם אחרונה..

joker1 09-07-08 08:44

הבת שלו מימין כוסית משהו אש, השמאלית לובשת אולסטר... יאק

Dino Psaras 09-07-08 08:48

לארנולד היה היקף יד של 50+. אתם מוזמנים ללכת ולשאול אותו אישית. איך שהיד שלו נראתה, על הגובה שלו, לא הגיוני בגרוש שהיא הייתה 48. מה גם שאם תקחו מישהו עם יד 48 היום על גובה נמוך משל ארנולד, אני לא חושב שהיד שלו תראה גדולה יותר מהיד של ארנולד..

אני יכול להביא כאן כמה וכמה תמונות שבהם אין שום מצב שבעולם שהיד של ארנולד פחות מ-50. אני לא מבין מאיפה הביטחון הזה שהיא הייתה 48. אז קם איזה פלצן שאמר שהוא מדד..

Dr. Muscle 09-07-08 10:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dino psaras (הודעה 580158)
לארנולד היה היקף יד של 50+. אתם מוזמנים ללכת ולשאול אותו אישית. איך שהיד שלו נראתה, על הגובה שלו, לא הגיוני בגרוש שהיא הייתה 48. מה גם שאם תקחו מישהו עם יד 48 היום על גובה נמוך משל ארנולד, אני לא חושב שהיד שלו תראה גדולה יותר מהיד של ארנולד..

אני יכול להביא כאן כמה וכמה תמונות שבהם אין שום מצב שבעולם שהיד של ארנולד פחות מ-50. אני לא מבין מאיפה הביטחון הזה שהיא הייתה 48. אז קם איזה פלצן שאמר שהוא מדד..

כן, אני מבין שאתה חקרת אותו אישית. אני מכיר כמה וכמה וכמה באדיבילדרים שהתאמנו איתו, גם בתקופת השיא, או חבר'ה שגדלו בגולדס ג'ים וכשארני היה מתאמן הם היו ילדים- הם סיפרו על הנתונים המוגזמים שהעבירו כל המתחרים, איך בטלוויזיה ובעיתונים הם נראו הרבה יותר גדולים ממה שהם, סיפרו על הבחור שהגיע עם סרט מדידה וכו'... מאיפה הידע שלך נשאב חוץ מלקרוא באתרים או מגזינים שמשוחדים לרייטינג?

Dino Psaras 09-07-08 11:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dr. Muscle (הודעה 580197)
כן, אני מבין שאתה חקרת אותו אישית. אני מכיר כמה וכמה וכמה באדיבילדרים שהתאמנו איתו, גם בתקופת השיא, או חבר'ה שגדלו בגולדס ג'ים וכשארני היה מתאמן הם היו ילדים- הם סיפרו על הנתונים המוגזמים שהעבירו כל המתחרים, איך בטלוויזיה ובעיתונים הם נראו הרבה יותר גדולים ממה שהם, סיפרו על הבחור שהגיע עם סרט מדידה וכו'... מאיפה הידע שלך נשאב חוץ מלקרוא באתרים או מגזינים שמשוחדים לרייטינג?

לא, לא חקרתי אותו אישית, אבל הפעלתי קצת הגיון. הגובה של ארנולד היה משהו כמו 1.85 אם אני לא טועה, ומהאינספור סרטי וידאו (ולאו דווקא תמונות) שראיתי עליו, ברור לי שכמו שהשמש זורחת במזרח ושוקעת במערב, שלארנולד היה היקף יד מעל 50. מה גם שאני מכיר כמה וכמה אנשים עם היקף יד שנע בין 45-50 ואני יכול להגיד לך שהיד של ארנולד נראית יותר גדולה.

Dr. Muscle 09-07-08 11:50

זה בדיוק מה שניסיתי להגיד - הצורה של היד גנטית כל כך טובה, והוא כל כך חטוב בהשוואה לחבר'ה שאתה מכיר, יש לו peak מטורף בבייספס ועוד כמה דברים וחוץ מזה - על סמך תמונה בלי להשוות לאף אחד , קשה להעריך מספרים גם אם אתה מאד מאד מנוסה.
הגובה של ארנולד היה בין 1,82-1,85 שגם זה פחות ממה שדווח עליו, ומכיוון שבאדיבילדינג זה ספורט של אשליות, היתה לו מותן קטנה ואפילו זעירה ואחוז ושומן מזערי... באמת שאי אפשר לדעת בוודאות. זה לא הגיון בריא ולא פשוט ולא כלום.

Dino Psaras 09-07-08 11:53

טוב צריך לארגן את המס' טלפון בבית שלו שנשאל אותו :D

ד"א למה אי אפשר לערוך? כתבתי הודעה מעצבים בת'רד אחר, באתי לערוך ולא יכלתי :rolleyes:

BodyKilo 09-07-08 13:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ///efi/// (הודעה 579972)
:):):):) מוזר שמאסה שפעם הייתה מספיקה כדי ליהיות מר אולימפיה, היום תספיק אולי כדי לקחת מר ישראל

אין שום דבר מוזר פה... הגיוני לחלוטין, עברו 30 שנה ויותר.
הבאדיבילדינג השתנה ב360 מעלות..

tipakess 09-07-08 13:59

אהבתי תתמונה עם 2 הכלבים אחד היפות

Logout 09-07-08 14:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Dino Psaras (הודעה 580231)
לא, לא חקרתי אותו אישית, אבל הפעלתי קצת הגיון. הגובה של ארנולד היה משהו כמו 1.85 אם אני לא טועה, ומהאינספור סרטי וידאו (ולאו דווקא תמונות) שראיתי עליו, ברור לי שכמו שהשמש זורחת במזרח ושוקעת במערב, שלארנולד היה היקף יד מעל 50. מה גם שאני מכיר כמה וכמה אנשים עם היקף יד שנע בין 45-50 ואני יכול להגיד לך שהיד של ארנולד נראית יותר גדולה.

http://img525.imageshack.us/img525/2922/75561339us4.jpg
:rolleyes:

BodyKilo-

אתה ידוע שאם הוא השתנה ב360 מעלות הוא חזר להיות מה שהוא היה ליפני 30 שנה? אם כבר ב180 מעלות :cool:

guyzys 09-07-08 14:29

יגידו מה שיגידו, הפרופורציות שהיו אז לא קיימות היום.

מותן כזאת צרה, חזה גדול ומרשים, לא סתם 'מפלצת'.

///Efi/// 09-07-08 14:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי logout (הודעה 580371)

חחח בתמונה הזאת, האמה שלו ניראת 47 ....

TheOutlawtorn 09-07-08 14:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bodykilo (הודעה 580314)

השתנה ב360 מעלות?
חחח זה אומר שזה לא השתנה כלל.

ומזה משנה הויכוח הזה עם היה לו 50+ או 48.
לא תוכלו להוכיח את זה, אלא אם כן מישהו פה מכיר אותו .

BodyKilo 09-07-08 14:50

חח כן טעות שלי, 180 מעלות...
ותכלס ההיקף שלו לא כזה משנה.

The-One 09-07-08 15:54

איזה יפות הבנות שלו! :o

ahtung 09-07-08 19:04

עזוב פיק לא פיק,יש לכם מיליון תמונות בגוגל שגם בלי הפיק הידיים שלו נראות 50+ ,ראיתי אתרים שרשמו 21-22 אינץ',באולימפיה 1האחרונה שלו נרשמו תוצאות רישמיות לפי אתר מסויים והיה רשום שהגובה של ארנולד 188,נכון היום פחות בגלל הגיל וכו'..
יש תמונות ישנות שלו עומד ליד סטאלון שאולי לא היה ממש גדול,אבל לידו הוא היה נראה פשוט דוב.

אני לא יודע עד כמה הספר הזה שווה משהו,אבל הרבה אנשים יכולים להגיד תכלס שהם מדדו וכו',אל תתפסו אותי במילה,אבל לפחות מבחינת ההיגיון הידיים שלו כן נראות בהרבה מאוד תמונות לפיי המרשמים באינטרנט וזה לפי הרבה מאוד מקורות.

ThE HummeR 09-07-08 19:22

יד 48 ?!
מה זה כל השטויות האלה ?
הבנאדם היה מפלצת על מה אתם מדברים !?!?!?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:16.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ