![]() |
וואו אחי תיהיה בריא..
המצב קשה אצלך אני לא מבין איך אתה מתייעץ על זה.. |
חחח יש כאן ילדים מושפעים אה...
פעם גם אני הייתי ככה .. חח קניתי חטיפי חלבון לטיול השנתי:fellow: |
הפורום מדרדר מיום ליום:\
|
אין שום דבר רע בהפסקה מהאימונים וזה אפילו לגיטימי והכרחי לקחת הפסקה של שבוע שבועיים מידי פעם.
|
לא משנה כמה זמן הבחור מתאמן ולא משנה אם הוא הגיע לתוצאות או לא.
יש אנשים שפשוט מאוהבים בספורט ושבועים לאימונים שלהם ואני מבין את הראש של the one אחי תיראה כייף לי לראות עוד מישהו שנורא אוהב תספורט ומוכן להקריב חופשה בישביל 2 אימונים במצבי הנוכחי?הייתי עושה את זה בלי להסס אפילו לשניה. מה שכן..אתה לא בהכנה לאיזו תחרות ולא ממהר לשום מקום לא יקרה לך שום דבר אם תירד ליומיים לאילת להתערנן:)אבל אם אנחנו כבר מדברים על הנושא הזה..אז הרעיון של "מרדונה" נישמע גם קטלני בהחלט ובמקרה של האימונים תהיה קרוב לבית ולא תפספס;) |
שמע בתכלס אני אומר לך אל תסע
כי אם המצב שלך ככה בטח כל הזמן שתיהיה באילת רק תחשוב על האימונים ועל כמה שירדתה ותשכח להנות |
יש שם מליון ואחד מכונים באילת מה הבעיה אימון חד פעמי עולה 25 שקל אתה לא רוצה לפספס את ה3אימונים שלך? תשקיע 75 שקל ואתה מסודר
למרותשזה דפוק אחי לך תנוח תהנה הגוף גם צריך את זה |
אני לא מבין מה הבעיה שלכם ?? כולכם משחקים אותה פה ..
כל הכבוד שיש בן אדם שחשוב לו הספורט הזה גם אם הוא לא ענק !! כל הכבוד אחי , תיקח בחשבון שיש עוד דברים חוץ מבודיבילדינג בחיים .! תאכל הרבה חלבון במלון ותעשה כפיפות בטן ושכיבות שמיכה בחדר. תיהנה קצת , לא יפגע בך |
לך לאילת תתפרק מי שאומר לך שמשעמם באילת זה ילדי כאפות מכוערים שלא יודעים להנות כמו שצריך מהעיר הקטלנית הזאת
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תחשוב למה אתה אומר את זה.. ולמה הוא אומר את זה.. |
אפילו לשבוע בלי אימונים הייתי הולך בלי לחשוב פעמיים....
מה יקרה לך עם לא תלך למכון 3 ימים? לך תהנה קצת |
ציטוט:
אהבתי את הפאבלו אסקובר אחלה פאב שבעולם |
ציטוט:
תגיד אחי דיברת עם הבנאדם שנתתי לך ? הוא אמר לי שאתה חולה במוח !! אבל אני יודע שהוא בלבלן ספר מה הוא אמר לך ? |
ציטוט:
|
נבוא לאכול :jockey:
|
חחח בכיף אחי נפנק אותך במלפפון חמוץ..:)
|
סתם לבקר זה סבבה אילת אבל לחיות אמרו לי זה חוררר
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:31. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ