![]() |
יבני זונות רשום לך בנטוורק tel aviv uni .. אתם הולכים לאונ' תל אביב ? עדיין אין לכם מספיק שיער על הזין כדי שיתלתל ! די לשגע כוס אוחתק ערס
|
טוב אני יחכה מחר שכולם יתחברו וניראה מי זה
רק בקשה אחת אל תתחילו מריבה כי זה לא המטרה של האשכול , אתם תבינו בהמשך באמת |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הבנתי frig
אחלה תרגיל ^.^ |
ציטוט:
אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע @#$%$@#%#$ אל תעצבן אותי !!@##! תן לי לאיפה לשלוח לך הודעה מזדיינת !@$@#$ |
חחחחחחחח יוווו אני לא יכול אני מת מצחוק איזה קרועים אתם
וואיי אני יצא אבל קצת מניאק בסוף חח אתם תבינו בהמשך למה אני צוחק מבטיח חחח גם נירא לי שאני יודע מי זה |
ציטוט:
חוץ מי זה איך זיהית מי זה שאני מהפורום? |
ציטוט:
ספר להם כבר הם עוד יקבעו איפה להיפגש ללכת מכות |
ציטוט:
למרות שידעתי ^_^ ביג באג מה אתה מיתעצבן חחח זה אתה באמת ? |
ציטוט:
יש פה בן **** עם ביצים שיתן לי את הפרופיל שלו כדי לשלוח לו הודעה ? ואני רוצה לדעת עכשיו מה אתה רוצה ! |
אחי אסור לי לטעות בהודעה כי אם הייתי רוצה להפיץ את זה אני פשוט הייתי יכול לכתוב את ההודעה וזהו
ודרך אגב אני לא מכיר את הבחור הזה אישית אני רק יודע שהוא כאן בפורום ואני צריך להגיד לו משו זה הכל לא להיתעצבן :) הייתי מביא לך את שלי שתשלח לי הודעה אבל אין לי פייסבוק סבבה אחי אני יחכה קצת שכולם יתחברו ויראו וזהו מחר אתה יודע את כל הסיפור ומה הולך כאן מבטיח |
מישהו מתכוון להסביר מה בדיוק הולך פה או שאני זז לישון עכשיו?
יש לכם אולטימטום של 5:31 דקות |
טוב ... פווופפפפ .. נרגעתי ..
אז ככה באתי פתחתי את הפרופיל שלי נכנסתי לתמונה (היחידה!!) שלי .. צילמתי שאני יכול לערוך אותה (edit photo) ! ואתה לא מאמין ! מי יכול לערוך לתמונה חוץ מבעל הפרופיל המזדיין ? אתה יכול להגיד לי ? עכשיו תגיד לי מה אתה רוצה ואיך ידעת שזה של מישהו מהפורום ? |
בואנה אתם מפגרים או מה???
כל מי שזה יכנס אצלו זה יראה תפרופיל שלו עצמו |
ציטוט:
בא לי לזוז לישון אז תגיד כבר מה הולך פה... מן הסתם אתה יודע שזה אני... יאללה תתן ירידה או משהו :| |
ציטוט:
יאאלה חברה יש לי רק 1337 הודעות לכתוב ואני כבר ב 1292 אז אל תבזבזו לי |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לכו להזדיין
|
יא סתומים
אם אתם נכנסים לפרופיל של מישהו .. ולתמונות .. אתם רואים edit zayen photo ??? אהה ?? כוס עמק ערס יא בני זונות פייברזיבי מה אתה רוצה ? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:55. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ