![]() |
גוף מצוין אחי .. אבל פעם לא היית יותר מפותח ? זכור לי שפעם ממש התלהבתי מהגוף שלך ..
ככה או ככה אחלה גוף אחי תמשיך ככה ! |
ציטוט:
|
אם הייה לי גוף כמו שלך כמה בחורות היה לי וגם אחרי הכל הייתי דוגמן אני מדבר ברצינוות גוף נדיר אחי ..חסר עוד 5 קילו מסה ובן ****
|
יאא אני זוכר תמונות שלך איך גדלתה יזין עכשיו נזכרתי דנידין תראה להם תמונות קודמות שלך הם בטוח יתלהבו.
|
ציטוט:
ודנידין אחי אתה נראה פשוט מעולה אין מה להגיד.. אפשר להבין שהמטרות שלך הם לא לגדול לגודל ענקי אלא לשמור על פרופורציות וגוף פיטנס אז נראה מעולה :ok: |
ציטוט:
|
ציטוט:
ולדעתי חסר לו מעט משקל להיות דוגמן לא ? |
אחלה גוף :) רק לשפר קצת את החזה
|
כל הכבוד !
קצת קשה להאמין שאתה על 81 קילו, אבל עם הגובה שלך אז כנראה שכן . הגובה שלך כמובן מצויין לדוגמנות, אתה חייב להעלות עוד כמה קילוגרמים של מסה ואתה תיראה סוף הדרך. בהצלחה אחי |
לפיסטנס הוא צריך עוד מאסה
|
גוף אסטי יש מאסה אדירה בידיים מה ההיקף?
הייתי אומר לך לתת דגש על החזה ויש לך גוף מושלם. |
נראה טוב אש [= עם השיער הזה אתה משרת ?
|
חיטוב בן **** אחי.
|
שאני חושב על זה אף פעם לא ראיתי תמונה או שהיה בהודעות שלך איזכור לתקופה של מאסה.
אף פעם לא עשית אוף? |
ציטוט:
|
זוכר אותך עם יותר מאסה משום מה.. אבל עדיין נראה בן ****... אחלה גופה... עוד חודשיים נשאר לך? יפה... :)
|
מה מסה תיראו איזה דוגמנים שחיפים יש על מה אתם מדברים יש לך מסה מעולה.
|
אין שיפור...(זה לא אומר שהגוף שלך לא נראה טוב*)אבל אני מאמין בשביל להיות דוגמן (רגיל)פה בארץ אתה תתקבל ,בחו''ל אני בספק רב.
בהצלחה חביבי ואורי מה אתה גנוב??הוא צריך לקנא בך יא מסטול |
אחלה של חיטוב ומסה יש
עוד 6-7 ק"ג שריר אתה נראה מיליון דולר |
גוף חטוב ואסטתי, אחלה יד! נראה כאילו שאר הגוף טיפה בפיגור מאחורי היד. נראה כאילו גפ הטרפזים בפיגור אבל התמונות לא ברורות כל כך.
בכל מקרה ממש אהבתי את האלכסונים שלך! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ