ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   מה העונש על החזקת כלב מסוכן? (https://israelbody.com/showthread.php?t=38980)

BodyKilo 14-08-08 18:42

אחי ככה זה שהבעלים הוא ערס מסריח שנותן מכות לכלב שלו כל היום למה אתה מצפה?

Holy_Templar 14-08-08 18:42

לא קשור אחי... מה לעשות כלב זה לא בנאדם תאלף פיטבול כמה שאתה רוצה .. בסופו של דבר באחד מן הימים

הכלב מאבד את העשתונות רק לרגע קצר וקורע איזה מישהו לגזרים ...

אין לך איך לברוח מזה..

אחד המקרים שהילד נאכל לו הפרצוף למוות היה על ידי פיטבול מאולף .. שלא נתנו לו מכות ולא נעליים .. והוא גם לא של ערס.. וזה הילד של המשפחה שהם הבעלים של הכלב ..

אחי הכלב הזה רוצח .. ככה זה ..

ran7 14-08-08 18:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bodykilo (הודעה 612210)
אחי ככה זה שהבעלים הוא ערס מסריח שנותן מכות לכלב שלו כל היום למה אתה מצפה?

מי אמר שהוא נותן לכל שלו מכות?

BodyKilo 14-08-08 18:46

ran7 לא דיברתי על זה זה שיש לו אמסטף... דיברתי על המקרה בכללי של כל התקיפות האלה...

יש הרבה סתיגמות חברים... אבל מה אני אגיד לכם.. התרשמתי לטובה מהכלב הזה.. הוא מסוכן שצריך, ואין שום סיבה שהוא יתקוף את הבעלים.. למה שיאבד את העשתונות?

Pro_XXL 14-08-08 18:48

טאחלס?אין כזה דבר באמת כלב מסוכן...יש בעלים מסוכנים..
יש לכם בחור בצפון שמגדל אצלו בבית את כל הכלבים שנחשבים להכי מסוכנים(פיטבול ואמסטפים בעיקר)
אבל מה?כל אחד אם אופי כמו שלו לא נובחים הרבה משחקים לא נושכים...זה הרבה תלוי גם בחינוך ובתשומת לב שנותנים לכלב.

Holy_Templar 14-08-08 18:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bodykilo (הודעה 612217)
ran7 לא דיברתי על זה זה שיש לו אמסטף... דיברתי על המקרה בכללי של כל התקיפות האלה...

יש הרבה סתיגמות חברים... אבל מה אני אגיד לכם.. התרשמתי לטובה מהכלב הזה.. הוא מסוכן שצריך, ואין שום סיבה שהוא יתקוף את הבעלים.. למה שיאבד את העשתונות?

למה בנאדם שטיפל בדובים 20 שנה והיה דוב ספציפי שהוא טיפל בו 10 שנים והכל טוב ויפה .. והוא מומחה לדובים ואותו דוב אחרי 10 שנים התפחלץ והרג אותו?

כי ככה זה ... וזה גם מקרה להבדיל אלף הבדלות בין דוב לפיטבול כמובן ... אבל זו דוגמא שחיות אינן צפויות ..

פיטבול זה כלב תוקפני מטבעו, הוא לא סתם "רוצח". אתה לא יכול לאלף פיטבול ... בסוף הוא מתפחלץ אפילו אם זה רק לרגע קצר ... כי הוא תוקפני ואגרסיבי ביותר מטבעו ...

אתה לא יכול לדעת... וחבל לקחת את הסיכון ...

israel2290 14-08-08 18:57

אמיר אני לא יכנס איתך לדיבור באינטרנט למה אתה עדיין בחיתולים..
מאיפה אתהה ?

BodyKilo 14-08-08 18:59

חבר'ה בבקשה לא להתחיל עם הריבים דרך האינטרנט בחייכם תהיו בוגרים...

Holy_Templar 14-08-08 19:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bodykilo (הודעה 612228)
חבר'ה בבקשה לא להתחיל עם הריבים דרך האינטרנט בחייכם תהיו בוגרים...

נרגעו הרוחות .. חזרה לעניין :)

israel2290 14-08-08 19:04

לא הבחור צריך להיות מספיק גבר שיגיד מאיפה הוא......
כי זה לא היה במקום בכלל מה שהוא אמר!

BodyKilo 14-08-08 19:07

אוקיי יש משהו במה שאתה אומר כי לא סתם היו מוציאים חוק כזה... אבל עדיין יש המון אנשים ברחבי העולם שמחזיקים כלבים כאלה והרוב לא תוקפים... הפער בין אלה שמחזיקים כלב כזה ותוקפים לבין אלה שלא הוא גדול ואת זה חשוב שתדע... בנוגע להוא תוקפני מטבעו... זה ידוע כי הוא כלב אגרסיבי דומיננטי ועקשן, זה האופי שלו... אבל עדיין החינוך יכול לעזור מאוד ותמיד יש סיכון זה ידוע.

תשמע, אחרי הכל אלה כלבים שהיו מיועדים והוכלאו למטרה אחת: קרבות.
אבל עדיין זה לא אומר שאי אפשר להחזיק אותם ולהתיידד איתם...

שהייתי בארה"ב אצל דוד שלי, היה לו 3 פיטבולים בחצר והם היו נאמנים וצייתנים באמת... אבל מה שהלכתי איתו ברחוב עם הכלבים הם ראו איזה אמסטף או בול טרייר אם אני זוכר נכון והם ישר נדלקים.. אבל משום מה הוא הצליח להרגיע אותם.. יכול להיות שביום אחר הם היו תוקפים..

שמע זה תלוי בהרבה דברים וכמו שאמרת זה אם לקחת את הסיכון או לא...

Holy_Templar 14-08-08 19:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bodykilo (הודעה 612236)
אוקיי יש משהו במה שאתה אומר כי לא סתם היו מוציאים חוק כזה... אבל עדיין יש המון אנשים ברחבי העולם שמחזיקים כלבים כאלה והרוב לא תוקפים... הפער בין אלה שמחזיקים כלב כזה ותוקפים לבין אלה שלא הוא גדול ואת זה חשוב שתדע... בנוגע להוא תוקפני מטבעו... זה ידוע כי הוא כלב אגרסיבי דומיננטי ועקשן, זה האופי שלו... אבל עדיין החינוך יכול לעזור מאוד ותמיד יש סיכון זה ידוע.

תשמע, אחרי הכל אלה כלבים שהיו מיועדים והוכלאו למטרה אחת: קרבות.
אבל עדיין זה לא אומר שאי אפשר להחזיק אותם ולהתיידד איתם...

שהייתי בארה"ב אצל דוד שלי, היה לו 3 פיטבולים בחצר והם היו נאמנים וצייתנים באמת... אבל מה שהלכתי איתו ברחוב עם הכלבים הם ראו איזה אמסטף או בול טרייר אם אני זוכר נכון והם ישר נדלקים.. אבל משום מה הוא הצליח להרגיע אותם.. יכול להיות שביום אחר הם היו תוקפים..

שמע זה תלוי בהרבה דברים וכמו שאמרת זה אם לקחת את הסיכון או לא...

אני הייתי לוקח כלב אחר :)

אבל שוב זו החלטה של הבעלים..

חוצמזה שזה לא חוקי להחזיק אותו בכלל ותחשוב איזה חרא זה, אם יום אחד אחרי 4 שנים שאתה כבר התיידדת עם הכלב ואתה אוהב אותו יבואו ויקחו לך אותו ולא תוכל לעשות כלום ...

חבל על הכאב לב גם

BodyKilo 14-08-08 19:14

זהו בגלל זה שאלתי את זה... מה אני אתיידד איתו והכל ואני אאבד את הכלב? זה כמו לאבד בן אדם זה אשכרה כאב לב מי שהיה לו כלב פעם יודע את זה..

Holy_Templar 14-08-08 19:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bodykilo (הודעה 612243)
זהו בגלל זה שאלתי את זה... מה אני אתיידד איתו והכל ואני אאבד את הכלב? זה כמו לאבד בן אדם זה אשכרה כאב לב מי שהיה לו כלב פעם יודע את זה..

היו לי כבר כמה וכמה כלבים .. שניים מסרתי , אחד נפטר מזקנה אחרי 15 שנה ...

ויש לי עכשיו אחד , קוקר ספנייל אנגלי חמוד רצח :)

BodyKilo 14-08-08 19:22

איזה כלבים היו לך?
היה לי רועה גרמני ו-ויסלה(פוינטר)..

Holy_Templar 14-08-08 19:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bodykilo (הודעה 612253)
איזה כלבים היו לך?
היה לי רועה גרמני ו-ויסלה(פוינטר)..

היה לי טרייר מעורב (זה שנפטר אחרי 15 שנה)
היה לי אסקית גזעית יפהפייה שמסרתי (כי אין לנו חצר פה זה בניין קומות) מסרתי אותה לחבר שיש לו בית פרטי שתיהיה בחצר ... בלאגניסטית לא קטנה ..

וזאב (רועה גרמני) שמסרנו גם ..

את אלה שמסרנו מצאתי , ברחוב ? היו מטופחים ונזרקו מאיזה שהיא סיבה.. מצאתי להם בית :)

אני מת להביא דוברמן ... אלה עם האף הארוך ...

P-a-n-1-c 14-08-08 20:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mortex (הודעה 612222)
למה בנאדם שטיפל בדובים 20 שנה והיה דוב ספציפי שהוא טיפל בו 10 שנים והכל טוב ויפה .. והוא מומחה לדובים ואותו דוב אחרי 10 שנים התפחלץ והרג אותו?

כי ככה זה ... וזה גם מקרה להבדיל אלף הבדלות בין דוב לפיטבול כמובן ... אבל זו דוגמא שחיות אינן צפויות ..

פיטבול זה כלב תוקפני מטבעו, הוא לא סתם "רוצח". אתה לא יכול לאלף פיטבול ... בסוף הוא מתפחלץ אפילו אם זה רק לרגע קצר ... כי הוא תוקפני ואגרסיבי ביותר מטבעו ...

אתה לא יכול לדעת... וחבל לקחת את הסיכון ...

הנה זה מתחיל...

תגיד ברצינות, לא נמאס לך לזיין בשכל? כל אשכול אתה בא ופשוט מוציא כ"כ הרבה שטויות שזה מדהים

amir 14-08-08 20:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי israel2290 (הודעה 612227)
אמיר אני לא יכנס איתך לדיבור באינטרנט למה אתה עדיין בחיתולים..
מאיפה אתהה ?

שדות ים. יאללה בו תביא לי מכות.

boris92 14-08-08 20:13

אני אישית מגדל פיטבולית היא עוד מעט בת 3
התקשורת בארץ שטפה ת'שכל לציבור,הם הוציאו לגזע הזה שם של רוצח שאיאפשר לשלוט בו וכל מה שהוא עושה זה רק נושך..
הכלב הזה אינו תוקפני לאנשים מטבעו,אבל כן אם הוא באמת יתקוף זה לא יהיה כמו תקיפה של פינצ'ר ..
הכל אבל הכל תלוי בבעלים,אם תחנך את הכלב טוב הוא יהיה כלב טוב
כשיורים ברובה,אם מי מאשימים את הרובה או את היורה?

Dino Psaras 14-08-08 20:29

mortex כמה שטויות אתה כותב..

BodyKilo וboris92 צודקים לגמרי. הכל מתחיל ונגמר באיך אתה מחנך את הכלב, בבעלים. מכלב כלב אתה יכול לעשות רוצח או לעשות ממנו אחלה כלב..

אני מכיר אנשים עם פיטבולים והם כלבים מדהימים :)

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:22.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ