![]() |
לא אימון הספורטאי הזה, ב20 המטרים האחרונים הוא כמעט ולא מתאמץ (ברבע, בחצי ובגמר) ועדיין התוצאות לא יאומנות
אם הוא רק ירצה וירוץ את כל ה-100 בmax יכולת הוא יכול לרדת מ9.60 |
ב20 מטרים האחרונים הוא בכלל פורס את הידיים לצדדים, הוא היה יכול לרדת מהזמן שהוא עשה.
|
ציטוט:
|
הוא כמו סילון יש לו רגליים ארוכות רצח והוא מהיר אי אפשר להתקרב אליו.
טייסון הגיי הזה ואסאפה פאוול אכזבו קשות.... |
יש סרטון או משהו? לא ראיתי
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
נראה לי הוא בכוונה לא נתן הכל כי יש עוד מעט אליפות עולם ושם הוא ישבור שיא מטורף
|
משו מסריח הוא לקח 3 4 ריצות רצוף בלי מאמץ בדוק הוא נפל בבדיקות סמים
|
ציטוט:
תחשוב, תחרות של פעם ב4 שנים לעומת תחרות של פעם בשנה. |
ציטוט:
מפתחי גוף \: |
ציטוט:
נמאס לי גם מכל הטוקבקים האחרונים בכל הכתבות על האולימפיאדה שאומרים שזה "לא שווה עם חומרים". תבין חומרים(סטרואידים, סמים ממריצים תקרא לזה איך שתרצה), זה חלק מכל תחומי הספורט ברמות הגבוהות האלה, בכל תחומי הספורט. כדורגל, כדורסל, פוטבול, שחייה, הרמת משקולות, ועוד אלף ואחד דברים. וזה לא מה שעושה את האתלט/הספורטאי, עוזר לו זה נכון - אבל זה בכלל לא מה שעושה אותו. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בדר"כ זה בתחרויות פתוחות...על ליגת הזהב שמעת פעם?
|
סמים סמים
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חומרים אסורים גם במר אולימפיה אז מה? |
לכל אלה שדיברו פה על סמים והזרקות וחומרים..
קחו את החומרים האלה ואני מבטיח לכם שאתם לא עוקפים אותו יאאלה צאו מהסרט הבנאדם תותח נקוווה בשבילו שהוא לא יפול בבדיקת סמים וזהו.. והוא היה יכול לפי דעתי לרדת מה9.5 בכיף. איך אף אחד פה לא הזכיר את פלפס? גם חומרים אסורים? או פשוט כישרון מהלך? (שלא לומר כישרון שוחה?) מי שראה היום את הגמר 100 מטר פרפר בבוקר הוא עקף במאית שניה איזה אחד ועכשיו יש המון ויכוחים על זה שהסינים עזרו לו לקחת כביכול עוד מדלית זהב וכל זה.. ועם כל זה, הוא מחרבן פה על כל השחיינים. כנ"ל בולט. ואני צופה לו עתיד מזהיר. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ