ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   אז הזמנתי נאנו ואפור.. (https://israelbody.com/showthread.php?t=39836)

SiX PACK 28-08-08 21:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dor_dru (הודעה 627163)
האמת אני הרגשתי רק שיפור במאסת שריר(שוב, קשה להגיד שזה דווקא בגלל זה ), שאר הדברים שזונד ציין קצת פחות.

תגיד זונד יש לך קשיים להרדם בימים שאתה שותה את זה לפני אימון?

מה שמוזר שעל כל אחד זה משפיע אחרת..
לפי מה שקראתי זה הולך ככה:

75% אומרים שזה נותן להם פאמפ מטורף, כוח, מרץ, ריכוז וחדות באימון - ובסופו של דבר גם עלייה במאסה
20% אומרים שזה משפיע קצת בהתחלה, אבל לא משהו מיוחד..
5% אומרים שזה לא עובד בכלל, שזה זבל..

ZoonD 28-08-08 21:36

כן גם אני קראתי הרבה לפני שקניתי
ולקחתי את הסיכון , שזה לא יעבוד עליי

לי זה עוזר להשתפר באימון וזה דוחף אותי קדימה
אז אני לא מתלונן , גם אם זה בא מהפאן הפסיכולוגי

denous 28-08-08 21:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי six pack (הודעה 627162)
מונו כבר ניסיתי והיה נחמד, 4 קילו עליתי...

אבל אני שותה קפה לפני אימונים בגלל זה אני לא רוצה מונו..
והנאנו יספק לי תחליף טוב לקפה ואולי אפילו יהייו תוצאות מעניינות איתו אתה מבין..? חשבתי פשוט לנסות אני לא מתחשבן בקטע הזה.
תאמת כבר הרבה זמן רציתי להזמין וזה בגלל שאנשים אמרו שזה אחלה..
אבל עכשיו שאני חושב על זה אני לא צריך פאמפ באימונים, יש לי גם ככה פאמפ מטורף בכל אימון..

שמע אחי אני מבין אותך אבל אתה אומר שהמצב אצלך לא משהו ואת הצריך להכניס מטוביציה...
מן הסתם זה הדברים שמכניסים מוטיבציה אז זה מצווין שקנית את הנאנו וואפור אולי אין לו השפעה כמו של המונו אבל זה לא רק פאמפ... זה יותר כוח סבל זה העלאה במשקלים זה יותר מוטיבציה יותר פוקוס זה נחמד מאוד זה בדיוק הדברים כדי להחזיר את המוטיבציה...
בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה ודרך אגב אני הייתי מוותר על הקפאין למען המונו בלי לחשוב פעמיים...

ran_z 28-08-08 21:45

אני לא ניסיתי. שמעתי מאנשים שכן ניסו, תגובות יפות מאוד על התוסף.
אין אותו בארץ, נכון?
במידה ואני רוצה לשים עליו ידיים אני חייב להזמין מחו"ל?
מעולם לא הזמנתי מוצר מחו"ל... אני צריך לתת להם מספר אשראי והכל? זה בטוח? מגיע תוך זמן קצר?

dor_dru 28-08-08 21:45

אני בטוח שבאימונים הראשונים תרגיש את ההבדל. נשמע שאתה צריך פוש למנוע ואני חושב שהנענו יתן לך את זה.
אם לא אולי באמת הגיע הזמן לעבור לדברים מעניינים יותר, בבסך הכל אתה לא בחור קטן =)

ZoonD 28-08-08 21:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z (הודעה 627183)
אני לא ניסיתי. שמעתי מאנשים שכן ניסו, תגובות יפות מאוד על התוסף.
אין אותו בארץ, נכון?
במידה ואני רוצה לשים עליו ידיים אני חייב להזמין מחו"ל?
מעולם לא הזמנתי מוצר מחו"ל... אני צריך לתת להם מספר אשראי והכל? זה בטוח? מגיע תוך זמן קצר?

יש אותו בארץ
אם תרצה תיצור איתי קשר
ואני ידבר איתך ...

אם יש לך מסנג'ר או משהו תגיד

דרך אגב
אני באימונים הראשונים לא ממש הרגשתי
רק אחרי 4 פעמים התחלתי ממש לראות שינוי

YONI 28-08-08 22:01

תגיד איך המוצר ? הוא שווה קניה ?
ולמה הוא משמש בידיוק
לוקחים אותו לאחר האימון , אבל מה תפקידו תוכל להרחיב ?[/quote]

עדיין לא התחלתי להשתמש בתוסף, אבל הביקורות מצוינות יחסית לזה שכולם מתקמצנים בחו"ל לקנות מוצרים של מסלטק עקב המחירים הגבוהים יחסית,ובגלל זה יורדים על החברה ועל מה שהיא מנסה למכור כאילו המוצרים שלה זבל ולא משפיעים בכלל שזה שטויות.
אבל אני נקשרתי לחברה הזאת כל אחד ומה שהוא מתחבר אליו זאת חברה מוכחת עם שנים של נסיון וקבלות
בקשר ל ANABOLIC HALO הוא להתאוששות מקסימלית לאחרי אימונים חזקים, לוקחים 3 סקופים שזה כבר מטורף , אחרי כל אימון ובימים בלי אימון 3 סקופים בבוקר . ננסה ונראה

ZoonD 28-08-08 22:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yoni (הודעה 627209)
בקשר ל anabolic halo הוא להתאוששות מקסימלית לאחרי אימונים חזקים, לוקחים 3 סקופים שזה כבר מטורף , אחרי כל אימון ובימים בלי אימון 3 סקופים בבוקר . ננסה ונראה

או אה 3 סקופים ?????.
מה קרה ?
יש שם סה''כ 40 סקופים אם אני לא טועה

YONI 28-08-08 22:18

נכון
בגלל זה עדיף להביא 2 ומעלה בשביל לא להתבאס בכלל על עצמך
אבל שוב זה הוראות היצרן לא חובה להתחיל להשתולל עם הצריכה כמו שרשום, הם גם ממליצים להתחיל בסקופ אחד ואז אחרי יומיים שלושה להעלות לגג 3

MagneZium 28-08-08 22:32

בתור אחד שלקח תמוצר אני יגיד לך שזה לא הזיז לי תביצה בקושי הרגשתי את זה הגעתי למצב שאני לוקח 3 סקופים לפני אימון ומרגיל גם ככה ככה בהתחלה באמת אתה מקבל בום כזה חמוד אבל אחרי זה זה יורד לעט לעט
לעומת זאת! אן-או אקספלואוד של bsn חולל בי פלאים אני אומר לפי דעתי האישית זה יותר טוב אפילו מאפדרין +קפאין ואני אחד שחי על אפדרה ומי שהשתמש באפדרין יודע על מה אני מדבר אתה כמו שד טזמני לא נח לרגע מעיף משקולות באוייר אבל האן או אקספלואוד שמע הרמתי משקלים שהייתי מופתע על אצמי
אני קבוע
לפני אימון אן או אקספלואוד
אחרי אימון סל מאס
זה הסטאק שאני הכי אוהב וזה אחרי שניסיתי את כול השטויות של ויפר והאלו לאחרי אימון זה יותר פרסומות שיווקיות מאשר מוצר תאכל
אבל שוב זה רק אני וזה דבר אידיבידואלי ומשתנה אצל כול אחד

YONI 28-08-08 22:47

ביקורות כאלה מחרפנות אותי לגמרי אני לא מבין איך אפשר להשוות בין נאנו וואפור לנו אקספלוד, אבל אני לא יכול להגיד כלום כי עדיין לא ניסיתי אף אחד מהם, ושוב כנראה כמו שזה אישי לגמרי ככה אין צורך להסתכל על תגובות אחרות כי זה אין טעם להכליל ממה שאנשים אחרים הרגישו

Nicolas 28-08-08 23:48

כרגע גמרתי קופסה ואין לי משהו מיוחד להגיד חוץ מזה שבאימונים הראשונים עם המוצר אתה מרגיש פוש ענק עד כדי כך שלא בא לך להפסיק להתאמן אבל אחרי כמה פעמים הרגשה נעלמת ולקחת יותר מ3 קפות לא לומלץ, בעיקרון אם יש לך זין לעשות off לכמה זמן אז המוצר סבבה אם לא אז לא שווה תכסף

SiX PACK 29-08-08 04:04

הבנתי תודה רבה, אני אתנסה ואתן את חוות דעתי אם מישהו רוצה לשמוע.

SiX PACK 30-08-08 20:59

הגיע לי הנאנו משיה מוכן להסביר לי איך להשתמש..?

נקרעו לי ההוראות שימוש בגלל שמאסל טק "הכחמים" האלה שוב פעם שמו את ההוראות על האריזה.......
מטומטמים..

ShaI^MymoN 30-08-08 21:09

מוצר טוב מה שמבאס במוצרים של מאסלטק זה שהם עובדים טוב בפעם הראשונה שאתה משתמש בהם ואחרי תקופה כאילו הגוף מתרגל לרכיבים שם וזהו אתה לא מרגיש כבר כלום.

SiX PACK 30-08-08 21:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shai^mymon (הודעה 629700)
מוצר טוב מה שמבאס במוצרים של מאסלטק זה שהם עובדים טוב בפעם הראשונה שאתה משתמש בהם ואחרי תקופה כאילו הגוף מתרגל לרכיבים שם וזהו אתה לא מרגיש כבר כלום.

אתה יודע איך להשתמש? האם רק בימי אימון לפני אימון או גם ביום נמוחה..?

וכמה..?

ArschGesicht 30-08-08 21:12

יכלת פשוט להכנס לאתר של מאסלטק וזהו..
רשום בפעם הראשונה לקחת סקופ עם מים על בטן ריקה רבע שעה לפני האימון
והפעם הזאת הם אומרים שאתה יכול להעלות את המינון במידה ואתה חושב שאתה תסדר עם זה (נו באמת.. - זה מה שהם כתבו) ל-2 עד 3 סקופים
רשום לא לעבור את ה-3 סקופים במשך 24 שעות
עריכה:
למה שתיקח את זה ביום מנוחה? :|
זה בימים של אימון זה תוסף ללפני אימון

SiX PACK 30-08-08 21:15

אוקיי תודה !

WEST $ SIDE 31-08-08 17:07

אממ בארץ הקופסא היחידה היא עם 40 כפות הגשה , בכל אופן הם ממליצים לקחת 2 כפות הגשה ואני לא יודע למה , בעצם אני יודע בשביל שזה יגמר יותר מהר , בכל אופן כף הגשה אחת לפני האימון זה מספיק.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:35.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ