![]() |
מקפיץ
|
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תודה :o |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אה וזה מbb.com לsun |
ציטוט:
זה כמו שתגיד שבני אדם יכולים לעוף כי המחקר משנות ה20 כבר לא רלוונטי כי הוא "עתיק" |
ציטוט:
אז אתה בה ומתבסס לי על מחקר מלפני 12 שנה?!?!?!. אני הראתי לך משהוא מהיום מ2008 שמראה שאין ניגוד אם יש לך מחקר עדכני שאומר אחרת אני אשמח ליראות, ולא רק זה גם החברות הגדולות שמים קפאין וקריאטין לאותו מוצר אם זה היה לא טוב הוא היו חושבים על זה קודם, אם אין אל תגיב כי זה סתם ימשוך את האשכול לשטויות |
טוב אני רואה שזה ויכוח אבוד.
אם אתה לא יודע מה ההבדל בין מאמר למחקר אני טוחן כאן מים. |
ציטוט:
בכל אופן, הכותב הצליח להערים עליך בשימוש במילים גדולות כמו פרמקוקינטיקה (בוווו!). אז לידיעתך, זה שקריאטין נספג לא אומר שהוא עובד. למה? פשוט וקל. יכול להיות אנטגוניזם פיזיולוגי. דוגמא: אם אתה לוקח לב של חיה ושופך עליו נוראדרנלין, הוא מתכווץ חזק יותר. אם אתה שופך עליו אצטילכולין, האפקט של האדרנלין מפסיק. מה נראה לך? שהאצטילכולין מעלים את הנוראדרנלין? לא, זה אנטגוניזם פיזיולוגי. כך שיתכן שקפאין לא מפריע לספיגה של קריאטין (אף אחד לא אמר שהוא מפריע) אבל הוא עדיין יכול להפריע לפעילות שלו. אז עד שאתה (או הכותב מbb.com שאיכשהו הפך להיות הג'ורנל המדעי מספר 1 בפורום) לא תביא מחקר שאומר שאין סתירה, בינתיים העדויות היחידות שקיימות מראות שיש סתירה - אני אשמח לראות מחקר אחר, לצערי באמת לא עורכים הרבה מחקרים בנושא ויהיה אחלה להתעדכן. |
משה מה לגבי השאלה שלי? פספסת אותי?
|
ציטוט:
בנוגע ליום ככה יום ככה - אין לי תשובה כי לא ראיתי מחקר על זה. אני יכול להגיד בזהירות שיכול להיות שלא תהיה בעיה, אבל מצד שני קריאטין אמורים לצרוך באופן יומיומי. |
ציטוט:
מגיל 14 אני חושב.. m0she לא אמרת את דעתך בקשר למה שכתבתי אני אחזור, האם אתה סבור שהקפאטין מבטל את הקראטין באופן מוחלט, או שיש איזו סבירות שבשילוב של השניים עדיין ישאר אפקט מסויים..? תודה. |
לפי המחקר האפקט מתבטל. יכול להיות שנשאר מעט אפקט אבל לא מספיק בשביל להיות מובהק סטטיסטית, אז מבחינה מחקרית זה נחשב שאין אפקט.
|
אוקיייי אחי תודה !!!!
|
ציטוט:
כי לי זה ממש מפריע,אני גם מפחד לקחת נגיד שורף שומן או דברים שמעלים תדופק כי הוא גם ככה גבוה בגלל העישון..:( |
אני צורך קריאטין כבר 3 שבועות ובאמת לא מרגיש שום דבר .
יכול להיות שזה בגלל הקפה שאני שותה לפני כל אימון... עכשיו אני לא אשתה קפה לפחות שבועיים ונראה מה קורה . עידכונים בהמשך |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:15. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ