![]() |
פשוט רע לי איך שאתה מוליך אנשים שולל
לא אפרט יותר |
גבר אם יש בעיה
פתח אשכול בפח זבל כדי שלא יהיה פה ספאם אני יענה על כל שאלה |
אחי אתה מפחיד!!
מזכיר לי את וולברין מאקס מן :):):):) כל הכבוד! באמת... ממש יפה |
נראה מדהים!
היה שימוש באפדרין? או שורף שומן אחר? אם תוכל לענות בבקשה....ואם כן אז להשאיר פה מסן.תודה. |
הדברים היחידים שהשתמשתי ולא רשמתי כי זה תאכלס לבריאות ולא ניראה לי קשור לדיאטה:
מולטיויטמין, ויטמין c (שניהם נגמרו אחרי חודש ולא קניתי עוד) וכמוסות אומגה. |
אהבתי שהצלחת לשמור על המסת שריר.
אחלה חיטוב. עכשיו תעלה במסה נקי=] |
ציטוט:
יש לך כוח רצון+גוף סופר סאייה(סאןגוקו),לא מבין איך אפשר לשמר שריר עד כדי כך וגם לרדת לאחוזי שומן נמוכים כלכך.. |
מבנה קטלני יש לך... מרשים ביותר... גוף גברי אחושילינג. איזה ורידים באמות, בכתפיים, פששש.
סחטיין גבר. |
אין דברים כאלה, פשוט respect
להיתחטב ולגדול בשריר בו זמנית זה נדיררר ... |
הנה תמונה הכי ברורה שיש לי מעל 80 קילו ממש לפני שהתחלתי חיטוב
http://img516.imageshack.us/img516/3...llwincemj5.jpg |
כמה נאיביות יש כאן בפורום מדהים.
מישה-אתה בתור בנאדם שמבין נראה לך הגיוני לרדת 14 ק"ג בחודשיים וחצי ולעלות במסת שריר? |
מה אתה מנסה לאמר ?
להחליף משקל ? את האמת זה לא משנה לי כמה אני שוקל, משנה איך ניראתי לפני ואיך עכשיו. וזה לא 14 אלא 10, כי אני יודע שאני יחזור תוך יום יומיים ל 73~ קילו אחרי כל יום העמסה וביום מנוחה שאחריו הייתי עולה איזה 3 קילו לפחות ואז שוב יורד אותם כשהגליקוגן והנוזלים עימו מתרוקנים במהלך השבוע הדל פחמימות. |
ציטוט:
|
ציטוט:
איך התמודדת עם הרעב? באירובי עשית רק הליכות בלי ריצה? כמה פעמים בשבוע התאמנת? מה אכלת בהעמסה ואיך פיצלת את זה למשך היום? איך שילבת גרעון קלורי (רעב) עם עבודה/לימודים?(או שלא) אם אני על 2 ס"מ יותר גבוה ממך ועל 2 קילו פחות ממה שהיית בתחילת החיטוב,את ממליץ לאמץ את התפריט או לבנות אחר? |
ציטוט:
אלוהים ישמור. כן כולם ללכת עכשיו לעשות FBW בבית, לאכול בדיוק כמו שהוא אוכל ויצאו לכם ככה נחשים, תעלו 10 ס"מ היקף יד ותתחטבו עד העצם. זה הכל טונה, קוטג', חזה עוף, ירקות, ויטמין C ואומגה 3 :XDemoticon: |
בחיים לא ראיתי כאלה ורידים בידיים, בחיים, או שאתה יחיד סגולה, או שאתה מתעסק עם מחטים
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ממש ממש לא, ולא אפדרין וכל דומיו למי ששאל מיקודם ולא שום דבר אחר או תרופה שלא הזכרתי חוץ ממים שזה טריויאלי ועוד אני מתכננן לקנות איזה NO מחו'ל, בטח עם הוירידים שזה יוציא לי אתם תגידו שאני מזריק שיקויים מדם של סוס ופרות אוזבקיות :d ציטוט:
|
ציטוט:
|
מישהו אחר שאל אל אפדרין אז עניתי
לידע כללי, על איזה כיוון חשבת ? (אני גם ככה לא מבין בזה כלום, רק כמה שמות שמזכירים פה בפורום) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ