![]() |
לשתות זה לא קלוריות
|
אז כמה כבר קלוריות אני צריך 3000?
|
לא יודע תבדוק
|
חבר
אתה רוצה תוצאות ... תעשה בדיוק מה שכתוב כאן יהיו לך תוצאות:
http://www.israelbody.com/showthread.php?t=39074 בהצלחה |
תקשיב, כשאני עשיתי את התוכנית האישית שלי, אחרי חודש כבר יכולתי לראות שינוי (אומנם לא משמעותי, אבל כזה שאחרים העירו לי עליו - כמובן במובן החיובי).
אין מצב שאתה מתאמן שלושה - ארבעה חודשים ואתה נראה ככה. גם אם אתה אוכל חרא לארוחת צהריים. אל תעשה את התרגלים ואל תהפוך את השהות שלך בחדר כושר למשהו מאולץ, כל הזמן תחשוב בראש על המטרה שלך ועל השאיפות שלך מבחינת פיתוח גוף. תעלה משקלים, תקנה איזה גיינר ויאללה, תרביץ. אין דבר העומד בפני הרצון. |
מכשיר זהתרגילים שאתה עושה אותם במכשירים, לדוגמא לחיצות חזה בסמית משין,
חשוב לעבוד בחופשי כדי לעבוד גם על שרירים מיצבים. |
ציטוט:
ואתה לא יודע כמה אני רוצה להגיע לתוצאות |
מטרה ניפוח שרירים?חחחחחחחחחחחחחחח
לא קראתה ולא הבנתה ולא עשיתה שום דבר חביבי. תאכל מסודר תיתאמן חכם תישן תעשה הכל שוב! |
ציטוט:
וזה מה שאני עושה ואין שיפור |
בוא אני אומר לך למה אתה לא מצליח
כי אתה חי בסטיגמה תבין ילד אין כזה דבר "ניפוח שרירים" זה לא בלון |
ניפוח/פיתוח יאללה נו יא חסר חיים בשביל זה אתה מגיב?
משעמם לך? |
אחי למה אתה עושה "חלון" אחרי אימון??? אין דבר כזה אחי אתה חייב לאכול בסוף האימון חלבון מהיר ופחמימות!!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חצי ממה שהמאמן אמר לי שיניתי ואני עושה מה שאני מרגיש ומה שטוב לי תתחיל לעשות ככה... תראה שינויים |
חחח הישראלי הממוצע :laughing:
ABC פעם בשבוע, מאמן איזה 40 סטים בטן באימון :laughing::laughing: נראה לי אני יעשה קומדיה על הישראלי שרצה קוביות :laughing::laughing: |
ציטוט:
אני שואל חבר למה אתה הולך לחדר כושר? הוא עונה לי "כדי שיהיו לי קוביות" :):):):) |
שמע אחי קוביות זה יפה...
אבל אם אתה רציני צריך לפתח את כל הגוף זה מסריח משהו עם קוביות ויד קדמית מלא שומן |
ציטוט:
עזוב תפסיק לזיין במוח ותתחיל לקרוא ולהבין באיזה תחום אתה נימצא ולאן אתה בכלל רוצה להכנס במקום לזרוק הצהרות באויר שעשיתה ונסיתה. עכשיו לנושא?חמוד אתה לא ניראה אחד שמתאמן או שהרים משקולת או שאכל מסודר במשך כל 15 שנות חייו אתה על נקודת אפס והגיע הזמן להתחיל בהגיון ולא לזיין במוח. בהצלחה בהמשך:bye1: |
יאללה נו מה אתה משחקתה בגלל שאתה 20 שנה מתאמן אתה מדבר אלי? חח קודם כל הענין של אימון ופיתוח גוף באמת חדש לי
"אתה לא ניראה אחד שמתאמן או שהרים משקולת או שאכל מסודר במשך כל 15 שנות חייו אתה על נקודת אפס והגיע הזמן " בחיית אחי קצת הגיון כמעט 90% מתחילים מהנקודה שלי |
ציטוט:
תאכל:) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:23. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ