![]() |
ציטוט:
|
רגלים ממש מפלצתיות.ואסטטיקת שריר מאוד יפה, הם כמה אחוז שומן אתה כרגע?
|
ציטוט:
הל, נראה אחלה בנאדם! יאללה תאמן בטן לעיתים קרובות יותר זה יתן לך מראה יותר אסטתי שתחטב. |
אתה גדול אחינו...
מה שמוזר אצלך ושמתי לב, שאזור הרגליים כמעט לא ספח שומן! מדהים.. במיוחד מהברכיים ומטה -חטוב אש. |
נראה אחלה גבר
אתה עדין יכול להיות גאה בעצמך על האומץ לעלות לבמה ועל המאמצים יאללה תרביץ . |
אוקיי..סיכום -
תודה לכל המגיבים. תודה מיוחדת לתומכים. לגבי אימוני בטן - גם בראנצ' וורן אמר בהרצאה שלו שהוא בקושי מאמן בטן. אני עושה תרגיל פעם בשבוע...לפעמים גם פעמיים. מצרף תמונה כדי שתראו שהמסה בבטן סבירה בהחלט... לגבי אחוז שומן - מעריך שאני באיזור 12%. הכל מתרכז אצלי בבטן. http://i34.tinypic.com/2zjdwed.jpg |
ציטוט:
במסה רואים את הריבועים? לא! אז בשביל צריך לאמן אותם. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
הבטן מורכבת בעיקר מסיבים אדומים, סיבי סיבולת, עם גדילה מינורית.
|
ציטוט:
כן, לבטן יש משמעותית פחות פוטנציאל להיפרטרופיה, זה לא אומר שאין לה בכלל או שצריך לזלזל בגלל זה. |
ממש סליחה על ההקפצה , hell אתה יכול להשאיר אימייל או משהו שאפשר להשיג אותך בו? אני צריך לדבר איתך.
|
באיזה משקל התחרת?
|
ציטוט:
hotmail.com ציטוט:
|
ציטוט:
מאמן אישי ברמות של תחרות אי אפשר לבד.. תמיד צריך מישהו איתך אם באמת רוצים להצליח. כנ"ל תזונה. (לפחות אם רוצים להצליח בחו"ל) |
אייל שלחתי לך מייל..
|
אייל אחלה רגליים
|
ציטוט:
תשלח שוב. לכולם, תודה על התגובות. לגבי עבודה על בטן, גם בראנצ' וורן ציין בהרצאה שלו שהוא לא עובד על הבטן, אלא רק חודש וקצת לפני התחרות. בעבר עבדתי על הבטן והיא התפתחה יותר מדי, גיל גרנות יעיד שלאחר החיטוב הקודם, המליץ לי להוריד ווליום בעבודה על הבטן. אני מעדיף שהריבועים טיפה פחות יבלטו מאשר שהאלכסונים שלי יתנו לי מראה של מותן רחבה. הם מתפתחים ממש בלי פרופורציה גם בלי אימון ספציפי עליהם. |
שלחתי שוב , מקווה שקיבלת . אם לא תשלח לי אתה הודעה למייל שאני יהיה יכול לכתוב לך
ultrashayy @ walla . com |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:57. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ